• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zazam oncelikle hosgeldin😀Ukrayna havalimaninda dil bilmeyenler icin Turklerde sorun olur mu tarzanca gibi olur bizim ingilizce ama merak ettim nasil anlasiriz😂😂😂
Kız biz o tarzanca olan dilimizle avrupanıın her ülkesıne göç etmiş insanlarız🤣🤣 valla ülkeyı bıle ayaga kaldırırız olmayan dilimizle🤣🤣

Bana bi yardimci olabilirmisiniz benim son tup bebek denemem var donmus embriolarim var 5bb 4bc felan transfer olmadan once rahim filmi istendi cekildim histeroskopi olmam gerektigi ortaya cikdi rahim boslugu varmis dolduruldu simdi yine rahim filmi istedi doktorum bu normalmi oncesinde sonrasinda rahim filmi istemesi simdi bi rahim filmine sebeb yine turkiyeye gidecem 😞

Bana bi yardimci olabilirmisiniz benim son tup bebek denemem var donmus embriolarim var 5bb 4bc felan transfer olmadan once rahim filmi istendi cekildim histeroskopi olmam gerektigi ortaya cikdi rahim boslugu varmis dolduruldu simdi yine rahim filmi istedi doktorum bu normalmi oncesinde sonrasinda rahim filmi istemesi simdi bi rahim filmine sebeb yine turkiyeye gidecem 😞
Evet canim histeroskopik mudehaleler sonrasi yapilan islem olmus mu diye tekrar rahim filmi isteyebiliyorlar.Sonucta embiryonun yerlestirildigi yerin son halini gorup degerlendirmek istemeleri olagan bisey.

Herkese merhaba
Zazam ne guzel yazdin detaylıdetaylı rabbim emegini bosa çıkarmasın ins bu sefer olacak ben inaniyrm dualarim da seninle tüm sağlığı yerinde bakabileceklere rabbim nasip etsin ins şu mübarek günlerde kabul etsin ins.
Simdi kizlar benim size sorum olacak bu yazdiklarinizdan dolayi kıbrıs kafamda soru işareti birakti ve biz daha öncehic tup bebek de denemedik zateb degerlerim de pek iyi degil esimle konuştuk karar aldik once prp deniyelim degerler degisirse tüp bebek sonra kibris yada kiev iste neresi nasipse belki prp den uyi sonuc alicaz kendiliginden gebe kalıcam öyle olanlarda varmis benim sorum sizler prp denedinizmi nasil sonuclar oldu tavsiyeedermisiniz bu arada bende saglik problemi var kanser tedavisi gördüm ilaçla cylo ile regl oluyrum benim gibi olanlar varmi 8 yıldır menapozdayim yaşım 35
Sevgiler

Herkese merhaba
Zazam ne guzel yazdin detaylıdetaylı rabbim emegini bosa çıkarmasın ins bu sefer olacak ben inaniyrm dualarim da seninle tüm sağlığı yerinde bakabileceklere rabbim nasip etsin ins şu mübarek günlerde kabul etsin ins.
Simdi kizlar benim size sorum olacak bu yazdiklarinizdan dolayi kıbrıs kafamda soru işareti birakti ve biz daha öncehic tup bebek de denemedik zateb degerlerim de pek iyi degil esimle konuştuk karar aldik once prp deniyelim degerler degisirse tüp bebek sonra kibris yada kiev iste neresi nasipse belki prp den uyi sonuc alicaz kendiliginden gebe kalıcam öyle olanlarda varmis benim sorum sizler prp denedinizmi nasil sonuclar oldu tavsiyeedermisiniz bu arada bende saglik problemi var kanser tedavisi gördüm ilaçla cylo ile regl oluyrum benim gibi olanlar varmi 8 yıldır menapozdayim yaşım 35
Sevgiler
Canim oncelikle cok gecmis olsun Allah herkese once saglik versin🙏

Ben kendi tecrubelerime dayanarak soyleyim ben prp yaptirdim hic bir faydasini goremedim.Zaman kaybi ve para kaybi oldu resmen.Maddi menevi yipratici oldu.Kendiliginden gebe kalanlari sosyal platformlarda okuyorum nadirde olsa ama cevremde o kadar cok arkadasim yaptirdi ne kendiliginden ne de tuple prp yi yaptirip gebe kalan olmadi.

Herkese merhaba
Sevgiler
Çok geçmiş olsun canım, ben de prp yaptırdım hiçbir faydasını görmedim, görene de rastlamadım. Hatta bu konuda burada bir başlık da var isterseniz bir de orayı okuyun. Sevgiler

Canım kardeşim donör seçimi coooookkk
Ben 5 kız seçtim ve doktoruma dedim lütfen içinin en en en altın yumurtası bol olanı bana siz seçin
Hata doktor bana dedi bazen donör seçenler kipriyi kaç santim soruyor😂😂😂
Dedim bana kiprik değil,en iyi yumurtası ve sağlıklı bebek vereni lazım
Donör veri tabanı var, koordinatör link ve şifreyi iletti, şifre ile girip yaklaşık 800 adaydan istediğim bikaç taneyi seçmiştim, sıralamama göre ilk müsait olanı onayladılar. (Donörün belli dönem ara vermesini istiyorlar)
Hatta ilk şifre almadan önce Biotexcom web sitesinde veri tabanı demo ekranında 10 kadar adayın profiline ulaşılabiliyordu, incelemiştim. Profilde saç, göz, boy, yaş, saç tipi, vücut tipi, eğitim bilgisi, fotoğraf ve videoda kendinden bahsettiği konuşması var. Bu veri tabanı ve özellikle video olmasını çok beğenmiştim ve bnm için önemliydi. Bu geniş veri tabanı, bilgiler ve özellikle de videoları diğer fotoğraf gösteren (bazılarında sadece çocukluk) Rusya, diğer Ukrayna, Gürcistan vs. kliniklerinde yok, bazılarıda hiç fotoğraf göstermiyor.

Herkese merhaba
Sevgiler
Canim gecmis olsun🙏 Prp ben de yaptirmadim ama kanser tedavisi gecirmis bit arkadasim ozellikle ilaclarin cok olmasi sebebiyle ne donasyon ne tüp bebek deneyemedi. Ancak kendiliginden hamile kaldi💞 cok saglikli beslendigini cok yakindan biliyorum. Umarim senin de oyle olur🙏

Zazam oncelikle hosgeldin😀Ukrayna havalimaninda dil bilmeyenler icin Turklerde sorun olur mu tarzanca gibi olur bizim ingilizce ama merak ettim nasil anlasiriz😂😂😂
Allah seni güldürsün🤣🤣🤣
İngilizce konuşun çat pat anlaşıyor
Ben rusca konuşuyordum

Kızlar bu formatı dolduruyorsunuz
Hes kod alıyorsunuz
Ve vadandaşlık bölümüne ukrayna yazmanız gerek
Saçma bir uygulama
Ama böyleymiş

Eklentiler

• 6FAF02AD-60B2-4910-A0D7-0D1F41889E1D.png
    6FAF02AD-60B2-4910-A0D7-0D1F41889E1D.png
    359,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bu formatı dolduruyorsunuz
Hes kod alıyorsunuz
Ve vadandaşlık bölümüne ukrayna yazmanız gerek
Saçma bir uygulama
Ama böyleymiş
Bu form Kıbrıs dönüşünde de dolduruluyor, ben Pegasus sayfasından doldurup otelden çıktısını almıştım, kıbrısa gidecek arkadaşlarında bilgisi olsun.

Kız biz o tarzanca olan dilimizle avrupanıın her ülkesıne göç etmiş insanlarız🤣🤣 valla ülkeyı bıle ayaga kaldırırız olmayan dilimizle🤣🤣
Dün klinikte bir aile almanca konuşuyordu bebişlerinin evrağını düzeltiyordular ülkelerine almak için,ben eşimle bir sürü bunları eleştirdik karısını falan🤣🤣🤣
Sonra adam türkce bana laf attı
Kaldım kala😂😂
Adam türkmüş eşi alman.çok dikatli olun benim gibi yanarsınız😂
Birde düm tam artık valizlerimle çıkarken bir belçikadan gelen türk kadınla çat pat konuştuk
Kadın yeni gelmişti yumurta donasyonuna,ayy dedim nerdeydin kaç gün burda türkce konuşucak birini bulamadım ,tam dönerken gelmişler😂

Donus izni turkiyeye girisde ikametgah istiyor bir form dolduruluyor bunu aslinda bilet aldiginiz yer link olarak whatsappinize atiyor isim soyisim adres bilgisi istiyor turkiye
Aynen öyle bir şeydi
Dönüş biletini interneten aldığıma kaldık havalimanında tarzan gibi ayakta doldur doldur
Bide wi-fi kötü çekiyordu
Eşim strese girdi
Bir tanede bizim gibi tarzan vardı,kendimizi hall etik sonra ona yardım etik😂

Histeroskopi sonrası kontrol amaçlı isterler,her halde ameliyat ne derecede başarılı oldu diye istiyorlar baklmaya

Herkese merhaba
Sevgiler
Çok geçmiş olsun canım
Ama 8 yıl menopozdasınız
Yumurtalar kemoteropiden zarar görmüş her halde
Ona prp bence boş masraf olur

Back