Canım kaldığım otelde ve klinikte hayatımda görmediğim millet sayısı gördüm
Küba,brezilya,venezuella,holland,alman,italyan,japon,çin ve s.
Bugün klinikte eşimden ilave test alıyorlardı ben biotexin bir başka bölümünde bekliyordum,resim çekmeye utandım
,size atıcaktım,bu pandemi zamanı nakadar insan var.her milleten çiftlerle tercuman oturuyor sohbete,çince bile tercuman var.koltukta oturan japon çifti vardı genç,bunlarlada tercuman oturmuştu,sonra bir çantalı geldi bunların masaya koyduğu zarfları açtı euroyu say say bitmiyor
.Andreye sordum bunlar her halde kliniği satın alıyorlar,dedi taşıyıcı anne protokolu.ee bunlar genç dedim,genelde çoğu japon kadınları embriyolarını taşıtırıyor.kadınların aklına bak,biz başkasının yumurtasını bile içimizde taşıyıp anne olmak isterken,bunlar kendi yumurtalarını taşımak istemiyor ve hazır bebelerini 9 ay sonra alıyor.
Kızlar çinin sınırı kapalı,ama biotexcomda çinlilerde var.Andrey diyor bunlar bura gelmek için ne yollardan geçiyor,kaç ülkeden geçiyor inanamazsınız.
Otelde taşıyıcı anne protokolünde olan çiftler bebeklerini almaya gelenleri görseniz,Allahım hepimize nasip etsin
Yeni doğmuş minnaklar
Birde ikinci katta baby room odasında 20-30 bebek ve bakıcılar.bugün ora çıktım Allahım ne güzel bebeler.Anne babaları 4 saatlik bakıcılara burakıyor işlerini hall etmek için.
Doğum evi gibi.renkli renkli beşikler,bebekler
Sonra pediatör geldi kapını kapatı içeri geçerek.
Vallah çok çok ciddi bir yer
Ben bukadar bilmezdim burayı
İnşallah burdan evladıma kavuşurum
Bunları bana bir sene önce Secey anlatıyordu,ben abartıyor diyordum
özür dilerim düşüncem için Seceyim,ama gözümle gördüm