Bak canım.
toplam 34 mesaj yazmışsın sayfaya ve bunun 22 tanesi Baküyü met etmenlenle , övmenle ilgiliilgili.
Sadece 12 mesajın normal mesaj.
Sen orayı begenmiş olabilirsin umarım güzel sonuç alırsın.
Ancak;
Artık daha fazla övme .Zaten kurumun adını telefona varana kadar yazdın.isteğen arar.
Herkes istediği kuruma gider herkesin yolu açık olsun.
Güven hissettiğin kurumu 1 defa yazarsın arkadaşlarına fikir olsun diye , hadi 2 kere yaz ama 22 övgü mesajı biraz fazla olmamış mı ?
Bu iş nerede yaptıriŕsan yaptır nasip kısmet işi.Rabbim evlat verecekse herkesin nasibi bi yerde bekliyodur zaten.Bu kadar fazla insanları yönlendirme mücadelesi vermene gerek yok.

Sayfamızda birçok hamile kişi olmasına rağmen onlar yağlıyıp ballamıyo hamile kaldıkları kurumu.

Aynen öyle her mesajda yazıyor daha gitmeden görmeden nasıl emin oluyorsun her mesajı övgü işte bu yüzden inandırıcı gelmedi bana

İçine sinip aklına yatmış tedavin hayırlı uğurlu olsun ama Kıbrıs’taki bir merkezi seçen arkadaşları da negatif etkilememek adına bu kadar yana yakıla tavsiye etmesek mi?tabiki güvenilir olabilir allah korusun ben negatif sonuç alırsam daha uygun fiyata çözüm bulmak durumundayım o yüzden Bakü ya da Gürcistan olabileceğini düşünmeme rağmen aşırı buldum biraz tavsiyeni..umarım pozitif sonuç alırsın ve döndüğünde de deneyimlerini yazarsın..bol şans dilerim

Siz hangi hemşire ile iletişimdesiniz

İnşallah güzel sonuçla dön baküden
baküde merdiven altı klinikler yok hatta modern düzeyde her şey

Baku yu alternatif olarak sunmaniz guzel. Merkez teli ve gorustugunuz kisiyi anlatmanizda guzel ama Kibris deneyimi yasayan arkadaslarimizin mesajlarina cevaben veya akabinde ovmeniz biraz kotu zamanlama diyelim. Netice de herkes stres de , herkes sorularina cevap ariyor, herkes iyisi olsun istiyor ustelik elbette cebini de dusunuyor. Ama surekli soylemeniz bir sure sonra sahsen beni gidecegim varsa bile soguttu bu yerden. Zaten bilgiyi verdiniz , insA tedaviye basladiginizda gittiginizde de adim adim seruvenizi yazarsiniz biz de sevinir uzuluruz sizinle. Biz artik girmisiz bu ise adim adim tedavi surecini payalsirken sakkk baku , baku cikmasi sadece bizleri yanlis birsey mi yaptik endisesine dusurur ki bunu istemiyorsunuzdur. O zaman size birsey diyeyim mi bu isin en iyisi en mukemmeli ispanya da. Esim de cok arastirdi istedi ama ben kibrisi turkiye de baska sehir gibi gordugumden guven olustu. Ayrica ben doktorumla da, embryologumla da her aklima soru geldiginde whatsapp yazisiyorum. Ve en fazla bir saat icinde ikisine de ulasiyorum. Genelleme yapmaniz da cok yanlis olmus. Doktorlarin dedigi gibi bol sans dilerim.

Sen birde o merkezden allah korusun negativ olursa nasıl yardım edicekler onuda sor
işini garantiye al
yoksa hepsi para alıncaya kadar melekler inan sonra 180 derece değişiyorlar

Aynen hersey nasip kısmet burada ki herkes kıbrısta farklı yere gıdıyor ama ben sahsen su ana kadar gıtmeden sadece goruserek yuzde yuz oven ya da kotuleyen gormedım ancak ve ancak bırseyı tecrube etmıslerdır gercekten yasamıslardır yazıyorlar. Kımsenın gıtmeden cokta yaglayıp yıkadıgını ya da asagıladıgını okumadım. O yuzden bu sayfayı takıp edıyorum cunku arkadaslara guvenıyorum. Ve guvenın devam etmesını de arzu edıyorum.

Okadar reklam kokuyorsunuzki sürekli aynı cümleler

Kuzlat netflix e yeni bir film geldi “Private Life” düngece eşimle seyrettik. Resmen yaşadıklarımız orada. Lütfen seyredin.

Şu platformda bir sürü şey öğreniyorum sayenizde ama film önerisi görüp bayılacağım aklıma gelmezdi :) bayıldım filme.. final sahnesi çok etkileyiciydi.. hemen gelip teşekkür edeyim dedim :) çok teşekkürler

Ben de izledim şahane..gerçi üzüldüm sonunda ama soluksuz izledim..gerçekten teşekkürler

Amin ins bende düşmesini bekliyorum keşke sabır kur olsa bi güzellik yapsalar şuan cidden çok maliyetli

di mi? inanir misiniz iki kere seyrettim . Cok sevindim begenmenize.

Ben de izledim şahane..gerçi üzüldüm sonunda ama soluksuz izledim..gerçekten teşekkürler
aslinda sonunda cok guzel mesaj var sanki di mi ne yasarsan yasa asla vazgecme! - . Bir de su soze cok inanirim “ Eger planin calismazsa, planini degistir ama asla amacini degistirme. “
Bu bizim durumlara cok uyuyor.

Evet canım tarama testleri yapılmadı.detaylı ultrasona girdim ve herhangi bir anormallik le karşılaşılmadı çok şükür.

ben
Amh 3.27 Fsh 5.5 fakat benim problemin yumurta kalitesi kaynaklı kaliteli embriyo oluşmaması
ım de amh 2.07 fsh 6.7 herkes kendı yumurtan deyıp durdu dollenıyor 5.cı gune de gıdıyorlar ama grade lerı dusuk dıye ıptal edılıyordu . Gercı benım yasım 44 sızınkı cok genc sanırım. O kdr yoruldum kı kulaklarımı tıkayıp dırekt donasyon dedım. Tabıı onunda bır garantısı yok hersey nasıp kısmet onu anladım ben.

Kızlar temmuz sonu anne amelıyatı yuzunden hep hastanede ıdım okumamıstım o sayfaları belk de okudum heyecanla goz ardı etmısımdır. Ciddi hafıza sorunu var bende hormon yenekten sanırım 6 kez kendı yumurtamşa tup bebek denedıgımı yazmıstım daha evvelden. Kafayı kırdım sanırım sonunda. Simdi yuregıme supheler dustu;
1- Bız bır ıkı ozellık soyledık donorle ılgılı elbette resımde yolladık ama bıze hıc bılgı verılmedı donor hakkında yanı secmek ıcın alternatıf sunmadılar oysa hit e gıttıgımızde bıze 3 alternatıf sunulmustu. Hıt te hıc baslamadık yanlıs anlasılma olmasın. Ama su an cok garıp bır duygu dustu yuregıme...
2- 10 embryo elde edıldıgı soylenmıstı sevınmıstık. 5.ci gun 3 tane kaldı dedıler ama grade lerı ıyı dedıler hıc bana yok 5– 4ab fılan denmedı?
3- Benım anladıgım yaşı genc olanlar yumurta donasyonunda dahı daha sanslı sanıyorum. Yası 44 olup bebegıne kavusan var mı ya da 40+ diyeyim...

Bir an çöktüm kaldım okurken 4tane sıgara ıcmısım kendımden nefret ettım resmen. Vakıt ayırıp da cevaplarsanız sevınırım. Simdi bugun merkezde kı kontagımı da bayacagım ama sıze ozellıkle yazmak ıstedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…