- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
- 103
45 canim yasim. Ilk deneme ikiz. 35 haftayi gectik. Darisi isteyenlere insallah..Kızlar temmuz sonu anne amelıyatı yuzunden hep hastanede ıdım okumamıstım o sayfaları belk de okudum heyecanla goz ardı etmısımdır. Ciddi hafıza sorunu var bende hormon yenekten sanırım 6 kez kendı yumurtamşa tup bebek denedıgımı yazmıstım daha evvelden. Kafayı kırdım sanırım sonunda. Simdi yuregıme supheler dustu;
1- Bız bır ıkı ozellık soyledık donorle ılgılı elbette resımde yolladık ama bıze hıc bılgı verılmedı donor hakkında yanı secmek ıcın alternatıf sunmadılar oysa hit e gıttıgımızde bıze 3 alternatıf sunulmustu. Hıt te hıc baslamadık yanlıs anlasılma olmasın. Ama su an cok garıp bır duygu dustu yuregıme...
2- 10 embryo elde edıldıgı soylenmıstı sevınmıstık. 5.ci gun 3 tane kaldı dedıler ama grade lerı ıyı dedıler hıc bana yok 5– 4ab fılan denmedı?
3- Benım anladıgım yaşı genc olanlar yumurta donasyonunda dahı daha sanslı sanıyorum. Yası 44 olup bebegıne kavusan var mı ya da 40+ diyeyim...
Bir an çöktüm kaldım okurken 4tane sıgara ıcmısım kendımden nefret ettım resmen. Vakıt ayırıp da cevaplarsanız sevınırım. Simdi bugun merkezde kı kontagımı da bayacagım ama sıze ozellıkle yazmak ıstedım.
Bize de secenek.sunulmadi. onlar secti. Kac yumurta toplandi dedim. 8 i dollenmeye uygundu dediler. 5. Gune 4 u ulasti. 2 si transfer 2 si donduruldu.