45 canim yasim. Ilk deneme ikiz. 35 haftayi gectik. Darisi isteyenlere insallah..
Bize de secenek.sunulmadi. onlar secti. Kac yumurta toplandi dedim. 8 i dollenmeye uygundu dediler. 5. Gune 4 u ulasti. 2 si transfer 2 si donduruldu.

5.gün..dün gece iki kez gecelik değiştirdim..su gibi terlemişim..bel ağrısı aralıksız oldu artık..kasıklar ara ara..akıntı çok yok..karnım şiş sanki bi gerginlik var memeler de yok pek bişey..ilk günlerdeki rahatlığım Yok biraz gerginim..içime de hiç birley doğmuyor bi içimde hissediyorum sanki savaş var kasıklarımda bi hiçbirşey yok gibi..çok zor bir dönem bu bekleme..kesin olan şu asla 12.günü beklememem tahminim 9-10. Gün baktırırım zaten varsa çıkar az da olsa değer..aklınıza gelirsem dua edin benim için de olur mu..

45 canim yasim. Ilk deneme ikiz. 35 haftayi gectik. Darisi isteyenlere insallah..
Bize de secenek.sunulmadi. onlar secti. Kac yumurta toplandi dedim. 8 i dollenmeye uygundu dediler. 5. Gune 4 u ulasti. 2 si transfer 2 si donduruldu.
Vakit ayırıp yanıtlanıdığınız için çok teşekkür ederim. Allahım ruhumun derinliklerinden buradaki herkes için dua ediyorum. Rabbim dualarımıza yanıt versin. Size de Allah kolayından bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin insA.

Buraya yazanların çoğu 40+ başarı donasyon da olsa yaşla ilgili elbette ama 65 yaşında gebe kalan hastalar var..endişelerinizden arının:) çok güzel olacak herşey inaşallah..hepimiz aynı umudu paylaşıyoruz..sorduğunuz sorular ve daha niceleri kurt gibi beynimizi kemirse de tevekkel olmaya çalışıyoruz..sizin yazdıklarınızdan tek takıldığım beşinci güne üç embriyo kalmış olması..benim 3.gün embriyosu transfer edilen..blast olacak diye de 7 embriyo gitmiş sonuçta..umarım ilk seferinde olur..dünyanın parası veriliyor donörler gencecik geriye donmuş kalmayınca üzülüyor insan..en azından 5.gün embriyosu..şansınız yüksek..umarım gönlünüze göre olur

cok tesekkur ederim ben de onu anlamadım yanı cok az kalmıs gıbı geldı. Simdi alakası yok ama benım de kendı yumurtamla en az 3 embryom bese gıdıp sonra ıptal edılıyordu kalıtesızlık yuzunden... esımde ona takılmıs durumda. Sizin 3.gün taze transfer mi idi? Benim progesteron yukseklıgınden malesef transferım ertelendı ve doduruldu embryolar.

Evet 3.gün..12 embriyo oldu 6 adet birinci kalite sekiz hücreli..3 ü transfer edildi negatif oldu ne yazık ki..şimdi donmuşlarla transferin 5.günündeyim..heyecanla sonucu bekliyorum

Evet 3.gün..12 embriyo oldu 6 adet birinci kalite sekiz hücreli..3 ü transfer edildi negatif oldu ne yazık ki..şimdi donmuşlarla transferin 5.günündeyim..heyecanla sonucu bekliyorum
Evet takip ediyorum sizi. Hayırlısı ile dua ediyoruz sizin içinde. Tabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın inşA. 3.gün dondurulmanın da cok iyi oldugunu okudum bir yerde. Gercekten bunlara takılmamak lazım belki de... Ol denilirse Olur... Olacak insAllah.

hadi inşaallah hamilelik kapıya dayanmış canım inşaallah hamilesindir kuzum dualarım seninle :)

İnşallah canım inşallah ..tutacaksa tutuyor ..üçü beşi gerçekten Yok..bir yıldır hergün okuyorum bu konuyla ilgili hatta artık makale tercümeleri filan okumaya başladım öğrendiğim tek şey biraz da kısmet olduğu..tabiki tıbbi gerçekler ve oranlar var ama şans kısmet işi..doktorum bile rahim çok iyi embriyolar birinci kalite artık duaya kaldı işimiz dedi..bekleyip göreceğiz..size de tüm kalbimle bol şans diliyorum ilkinde ikiz annesi olun

hadi inşaallah hamilelik kapıya dayanmış canım inşaallah hamilesindir kuzum dualarım seninle :)
İnşallah kuzum negatif olan ilk seferinde de benzer belirtiler vardı korkum o..umarım ilaçtan filan değildir inci tanelerim çalışma yapıyordur içimde:)

Merhaba kızlar bu sabah hafif kanamam vardı betaya baktırdılar buhün 18. Günüm 2507 çıktı doktor bir şey demedi normal dedi ama ben panik halindeyim

Canım arkadaşım.
belirtilere inanmıyorum bende sadece sağbacak birleşme yerim ağrıyodu..
Ama Rabbimin izni ile senin hamile olduğunu düşünüyorum.bi kızçe yapıştı sana, dualarım seninle.
8.gün kan testi yapmıştım bende.Çok sabredememiştim.

Aynen katılıyorum belirti arayarak 10 günü kendime zehir etmiştim bende ve hiiiiçç belirti yoktu. 10. Gün dayanamadım sabah 7 de kalktım ağlayarak eşime test yaptıralım tutmadı dedim. Bi an önce negatifi görelim umudum tükensin dedim. Kanı verirken hemşire ne olduğunu anlamadı ağlamaktan kan veremiyodum iğneden korktuğumu sandılar. Neyse ki pozitifi gördük. Yani belirti aramayın kendinizde :)

Ay allahım canım benim inşallah allah duysun seni..nolur içine doğan olsun..teşekkür ederim canım arkadaşım

İlaçların etkisi diye düşünüyorum çünkü ilkinde de oldu aynı rahatsızlıklar..umarım sizin gibi olur sonucum çok sağolun

40 yaş üstü hamile olan çok kişi var hiç takılma buna önemli olan rahim kalınlığın güzel olsun.
3 embriyo sana bebeklerini getirmesi için yeterli tabiki keşke dondurma için kalsaydı ama bi çok kişi bunu yaşadı.
sevgili değerli arkadaşım qeraniy in 2 tane 5.gün kalmıştı ve binlerce şükürler olsun şuan bebeğine hamile çok mutlu olduğum anlardan biridir.
insallah seninle böyle olur.
Lütfen sıgara içmeki vucudun hazırlansın.unutma bedenimiz embriyoyu yabancı madde zannedip atabiliyo bu sebeple bedenin güçlü olması gerekir.
Hangi merkezde başladın hayırlısı ile.

Bende ilk seferde 43 yaşında ikiz hamile kaldım ve 44 de doğum olacak inşallah 34. Haftamız bitti..
Bizde 12 toplandı 5. Güne 3 adet geldi ve 3 u de donduruldu...1 adet 4aa 1 adet 4ab 1 adet 4bb..6. Günde ise 3 bb ve 3bc 2 adet emb. daha donduruldu...4ab ve 4 bb daha sonra çözülüp transfer edildi ve onlarla hamile kaldim:)
Ayrıca tüm hazirlik sürecinde neredeyse 1 paket sigara içtim. .ama su değerleri 0.1 olan Slim minik sigaralardan..transfere 2 gün kala 5 adete düşürdum ve transfer günü ve sonrası 4 gün hiç ıcmedim..ama sonra tutmadı stresi başladı ve yaklaşık 5-6 gün yine değerleri 0.1 olan sigaradan günde 5-6 adet içtim ama yarım yarım. ...Sonucunun kesin pozitif olduğunu öğrendikten sonra ne olduysa bir daha canım istemedi ve 7.5 aydır hiç ıcmedim. ..

tesekkur ederim ben dogus ta basladım. bakalım sımdı adetı beklıyorum bu ay transfer olacak mı bılemıyorum.
Bır soracagım bırazdan benım embryolarının degerlenı de yazacagım buraya.
Sigara konusunda cok cok haklısın ama iste .... İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

Ah sorma bu sıgara ısı ben de su slım lere bakayım hemen cok mantıklı geldı... Cok tesekkur edıyorum vakıt ayırıp yazdıgınız ıcın. Gonlunuze duacıyım. Allahım tamamına erdirsin bebişlerinizi hayırlısı ile kucagınıza alın insA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…