• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Donasyonu deneyen arkadaşlar birşey merak ediyorum mesajı okuyanlar cevap yazabilirse çok sevinirim. Tedavide kaç tane embriyonuz oldu? Okuduğum rakamlar genelde 3 gibi. Bunların haricinde dondurulacak kadar çıkıyormu? Çünkü 3, donörlerin yaşını düşünürsek çok düşük bir rakam.
Ben de 10 yumurta toplanmış 7 si döllenmiş 5 i gelişmişti en kaliteli 3 taneyi transfer ettiler diğerleri dondurulacak kalitede değilmiş

Zazacim sen ne zaman gideceksin. Bu embriyolarin saglikli masallah. Allah kapılarını açık etsin insallah
Zelita bu donörden 4 embriyo oluştu
4aa 4aa transfer olundu
3bb 3 bb donduruldu
Acaba bunlar iyimi
5 gün önce histeroskopi oldum sol tarafta hafif yapışıklık vardı onu açtı
Dedim neden oldu,kürtaj sonrası oluyormuş
Adet olum sonra rahim durumuna göre başlıyacam
Ama freş çok istiyorum
Ben dondurulmuşlardan hiç gebe kalamadım

Merhabalar bir süredir ben de sessiz takip edenlerdenim.Biraz ben de tedavi sürecinden bahsedeyim. AMH 0,02 yumurta rezervi yok denecek gibi birşey, 4 defa yumurta toplama işlemi yapıldı ama ya içi boş çıktı ya da gelişmedi her seferinde hayal kırıklığı, çok araştırıp okudum, aslında bile isteye biraz imkansızı zorluyordum doktor da ümit verince bu ay olur diğer ay olur hep bi ümit denedim ama hep boşa çekilen kürek...her deneme maddi manevi yıkım. Daha sonra doktor değiştirdim doktorum bana açık açık bu tedavilerin bir sonuç vermeyeceğini söyledi aslında okadar rahatladım ki bazen gerçeklerle yüzleşmek bile insana acayip bir huzur veriyor. İşte o noktada başka çözüm yollarını görebiliyorsun. Diğer türlü her ay bir umut denemeye devam ediyorsun. Donör olayını ozaman ciddi anlamda araştırdım doktorumla konuştum ve denemeye karar verdim. Kıbrıs’a gittik 3 yumurta yüklendi gebelik oluştu fakat devam etmedi çocukları okadar çok seviyorum ki işim de çocuklarla, Pes etmedim önümüzde ki ay son bir kez daha deneyeceğim Allahım hepimize bu duyguyu hayırlısıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah.
Çok geçmiş olsun
İnşallah bu denemeniz son olur ve bebeklerinize kavuşursunuz
İlk denemede embriyo kalitelerini hatırlıyormusunuz
Devam etmedi dediniz düşükmü yaptınız
Dondurulmuş varmı

Çok geçmiş olsun
İnşallah bu denemeniz son olur ve bebeklerinize kavuşursunuz
İlk denemede embriyo kalitelerini hatırlıyormusunuz
Devam etmedi dediniz düşükmü yaptınız
Dondurulmuş varmı
Çok teşekkür ediyorum inşallah, Embriyo kalitesini hiç hatırlamıyorum çok iyi demişti embriyolog, evet düşük oldu dondurulmuş yok. Yeni denemeyi yeni bir donörle yapacağız.

Yumurta Donasyonu deneyen arkadaşlar birşey merak ediyorum mesajı okuyanlar cevap yazabilirse çok sevinirim. Tedavide kaç tane embriyonuz oldu? Okuduğum rakamlar genelde 3 gibi. Bunların haricinde dondurulacak kadar çıkıyormu? Çünkü 3, donörlerin yaşını düşünürsek çok düşük bir rakam.
12 adet yumurta döllendi bizde..3ü fresh transfer oldu üçü de donduruldu bugün transfer oldu..diğerleri ikinci kalite olduğu için dondurulmadı..

Amin. Hernekadar pahalıda olsa yinede iyiki varlar diyelim. Hepimizin umudu oluyorlar. Bugün transferin olmuş, inşallah tutunur sana pıtırcıkların sağlıkla kucağına alırsın
Tabiki iyiki de varlar zaten daha hayırlı para harcama olur mu allah kucağımıza versn kuzularımızı para bulunur :)

Zazam inşallah :) bize mutlaka haber ver..transferi donmuş hazırda olanlarla öı fresh mi yapacaksın bilmiyorum ama bu sefer kesin olacak..bu sözümü unutma:)
Ayy inşallah kuzum
Sende melek kızına kavuş inşallah
Senin gibi büyük,manalı yeşil gözleri olsun
İnşallah

Transferim oldu..merkeze geldik ben hiç geçmiş negatif transferi konuşmadım..kendimi de kimseyi de germek istemedim..önce ödeme yaptık ..murat Önal yanımıza geldi umarım bu sefer yolunda gider dedi.. üç embriyoda sorunsuz çözülmüş üçü de sekizer hücreli.. sonra odaya aldılar üstümü değiştirdim iki litre su içtim idrara çok sıkışıktım..rahim kalınlığını sordum idrara sıkışıksınız işlem sırasında net ölçüm olmaz ama inçe değil gayet iyi dedi..sonra embriyolog bebeklerimi getirdi içime bıraktılar..minik inci tanesi gibiydi :) sonra yatarak odaya çıkardılar o sıra aşırı sancım oldu idrara sıkışıklıktan hemen sürgü Geldi iki kez yaptım..yarım saat yat sonra oturabilirsin demişlerdi..size bunu yazarken murat hoca geldi..rahim iyiydi embriyolar da öyle başarılı bir transferdi artık dua edeceğiz dedi..umarım tutunur kuzum ya da kuzularım..birkaç saat sonra çıkarız biz muhtemelen
İşallah cnm seninde yüzün güler

Zelita bu donörden 4 embriyo oluştu
4aa 4aa transfer olundu
3bb 3 bb donduruldu
Acaba bunlar iyimi
5 gün önce histeroskopi oldum sol tarafta hafif yapışıklık vardı onu açtı
Dedim neden oldu,kürtaj sonrası oluyormuş
Adet olum sonra rahim durumuna göre başlıyacam
Ama freş çok istiyorum
Ben dondurulmuşlardan hiç gebe kalamadım
Benim 3 aa lar tuttu. 3aa ile 3 bb cok farklı mi bilemiyorum. Ama kalbine şüphe düşürme derim. Olacak olan olur. Dondurulmusla hamile kalan hatta tek embriyosu bolunup ikuz ucuz olan var. Cok dua aliyorsun zazam. Gonlunu rahat tut. Rabbim oldursun inşallah. Ustelik bu embriyolar genetik olarak da saglam

Canım transferin hayırlı uğurlu olsunnn kuzucuklarin seninle olsun insallahhh. Hadi bakalım aramızdan birini daha hamiş ailesine gönderdik diyelim :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Gönderseniz bile burda olup elimden geldiğince destek olmaya dua etmeye devam edicem umarım hepimiz yeni bir aile oluruz..donasyun anneleri diye :))

Back
X