Merhabalar bir süredir ben de sessiz takip edenlerdenim.Biraz ben de tedavi sürecinden bahsedeyim. AMH 0,02 yumurta rezervi yok denecek gibi birşey, 4 defa yumurta toplama işlemi yapıldı ama ya içi boş çıktı ya da gelişmedi her seferinde hayal kırıklığı, çok araştırıp okudum, aslında bile isteye biraz imkansızı zorluyordum doktor da ümit verince bu ay olur diğer ay olur hep bi ümit denedim ama hep boşa çekilen kürek...her deneme maddi manevi yıkım. Daha sonra doktor değiştirdim doktorum bana açık açık bu tedavilerin bir sonuç vermeyeceğini söyledi aslında okadar rahatladım ki bazen gerçeklerle yüzleşmek bile insana acayip bir huzur veriyor. İşte o noktada başka çözüm yollarını görebiliyorsun. Diğer türlü her ay bir umut denemeye devam ediyorsun. Donör olayını ozaman ciddi anlamda araştırdım doktorumla konuştum ve denemeye karar verdim. Kıbrıs’a gittik 3 yumurta yüklendi gebelik oluştu fakat devam etmedi çocukları okadar çok seviyorum ki işim de çocuklarla, Pes etmedim önümüzde ki ay son bir kez daha deneyeceğim Allahım hepimize bu duyguyu hayırlısıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah.