Kıbrıs’a indik..yağmur yağıyor biz gelince başlamış öyle dedi alan şöför :) bereketle geldik bereketle dönelim inşalalh yarın 14.30 transfer tabiki de yazıcm gelişmeleri sevgiler
Canim benim, hayirlisiyla insallah güzel haberlerini bekliyorum .. Bu sefer nerde konakliyorsunuz?

Kıbrıs’a indik..yağmur yağıyor biz gelince başlamış öyle dedi alan şöför :) bereketle geldik bereketle dönelim inşalalh yarın 14.30 transfer tabiki de yazıcm gelişmeleri sevgiler
hayırlı uğurlu olsun.yağmurun bereketi bebek bereketine dönüşsün inşallah.paylaşımlarını bekliyoruz sevgiler

Canım emin ol buraya yazan herkesin hayat hikayesi ayrı bir dram Kararın hayırlı olsun, Kanınla canınla beslenecek bağrına basıp emzirip büyütceksin yemeyip yedirceksin bundan öte annelik olabilirmi saçma sapan düşüncelerle yazanlara aldırış etme.. Allahım büyük günahi sevabı taktir edecekde yaradan. Bizim niyetimiz ortada. Güzel dileklerin seni de bulsun canımm

Çok teşekur ederim ins hepimizin gönlüne göre olur herşey

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum
Hepinizi seviyorum
Sizin dualarınız beni dahada güçlü ediyor
Ahsev kardeşim gözün aydın darısı tüm bekleyenlerin başına
Değerin 4 katlanmış maşallah kesin iki melek tutunmuş
Yeşilada kardeşim allah sana bu transferden senin gibi güzel bir kız versin
Duam seninle

Aynı aylarda düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı. Bende 1 senedir sessiz sedasız forumu takip ediyordum sanırım ancak kabullenebildim bu rezerv değerlerimle bir mucize yaşamayacağımı.

Merhaba kızlar bn dün Dr gittim bnm 6 haftalık oldu dün çok şükür keseleride gördük kalp atışınıda duyduk binlerce şükürler olsun rabbime şuan ikizlerim var hatta 3 CÜ kese gördü Dr ama boş olabilir dedi bir ay snr çağırdı 3 keseyi iptal ederiz dedi ilk defa gittim başka bi Dr birde operatör olucak bana iğneleri kullanma tansiyon ilaca gerek yok dedi manyakmıymış nedir bnm moralim bozuldu hastaneninde sahibi birdaha gitmiycem o Dr bn 3 tane ağır gelir taşıyamazsın dedi Dr murat ünalda aynı düşünüyor ama olduktan snr sağlıklı olursa bn 3 ünde istiyorum Rabbim nasip ederse karın ağrıları çekiyorum miğde bulantılarım başladı kahvaltıda bişey yiyemiyorum ailemden bitek annem biliyo gebe olduğumu bide eşimin ailesi 3 ay kimseye söylemiycem nazar denmesinden korkuyorum çok dillendirmemek gerekiyormuş dilerim allahtan sağlıcakla devam eder ve bu arada bn 42 yaşındayım yaşla alakası yok bnce donasyonun rahim iyi olduktan snr bnce herkez kalabilir birde sizi hazırlayan Dr çok önemli bnce sağlıcakla kalın

Hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bişey sormak istiyorum. Murat ünal beyden memnun kaldınız mı? Ben şu anda hala iki merkez arasında gidip geliyorum. Murat beyle hiç konuşamadım çünkü beni doktor eylem hanımla görüştürdüler.ben transferi murat beyin yapmasını istiyorum. Bilemedim kafam karışık. Murat bey yapacak dediler. Sizde görüşme aşamasında eylem hanım mı ilgilendi?

Aynı aylarda düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı. Bende 1 senedir sessiz sedasız forumu takip ediyordum sanırım ancak kabullenebildim bu rezerv değerlerimle bir mucize yaşamayacağımı.
Benim her tedavide bir yumurtam oluyor ve pgt mutlaka yaptirmaliyim genetik te sıkıntı çıktı ama şuan çok masraflı kibris biraz daha düşerse gidicem ins hsg ve tahlil yaptırıp

Canım beni hazırlayan Dr gönderdi oraya Dr tel hiç görüşmedim hemşireyle tel görüştüm murat bey iyi Dr bn sadece tranfer günü gördüm türkiyedeki bni hazırlayan Dr güvenim tam olduğu için hiç araştırmadım murat beyi Dr tavsiyesiyle gittim hiç düşünmeden bnce sizde gidin oraya burda giden arkadaşlarımız var hepsi memnun ve gebeler şuan canım

canım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...darısı da hepimizin başına...ne donasyonu YDÜ acaba

Hangi şehirdesiniz? Ankara'ysa belki sizi hazırlayan doktora gidebilirim diye sordum. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.

Hangi şehirdesiniz? Ankara'ysa belki sizi hazırlayan doktora gidebilirim diye sordum. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.
Ben muratları karıştırdım:) bende onunla devam edecem sanırım bahçeci muratla karıştırdım. Kafam allak bullak. Ama kararımda sizleri gördükçe kesinlik oluşuyor. Önümüzdeki ay tedaviye başlıycam.

Bn gynolife murat ünal İstanbul Acıbadem Dr Bülent hoca herkez bilir onu ankarada da vardır Acıbadem bi araştırın ist Bülent hocaya hep yurt dışından geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…