Canim benim, hayirlisiyla insallah güzel haberlerini bekliyorum .. Bu sefer nerde konakliyorsunuz?Kıbrıs’a indik..yağmur yağıyor biz gelince başlamış öyle dedi alan şöför :) bereketle geldik bereketle dönelim inşalalh yarın 14.30 transfer tabiki de yazıcm gelişmeleri sevgiler
Kıbrıs’a indik..yağmur yağıyor biz gelince başlamış öyle dedi alan şöför :) bereketle geldik bereketle dönelim inşalalh yarın 14.30 transfer tabiki de yazıcm gelişmeleri sevgil hayırlı uğurlu olsun.bol bebişli olsun inşallah
hayırlı uğurlu olsun.yağmurun bereketi bebek bereketine dönüşsün inşallah.paylaşımlarını bekliyoruz sevgilerKıbrıs’a indik..yağmur yağıyor biz gelince başlamış öyle dedi alan şöför :) bereketle geldik bereketle dönelim inşalalh yarın 14.30 transfer tabiki de yazıcm gelişmeleri sevgiler
Canım emin ol buraya yazan herkesin hayat hikayesi ayrı bir dram Kararın hayırlı olsun, Kanınla canınla beslenecek bağrına basıp emzirip büyütceksin yemeyip yedirceksin bundan öte annelik olabilirmi saçma sapan düşüncelerle yazanlara aldırış etme.. Allahım büyük günahi sevabı taktir edecekde yaradan. Bizim niyetimiz ortada. Güzel dileklerin seni de bulsun canımmBenim hayat hikayem den bir roman olur genç yaşta 54 yaşında anı bir kalp kriziyle annemi kaybettim düğünümden 1 ay önce ama evlendim çünkü 2 yıldır nisanliydim babam kızım annen geri gelmiycek malesef desi zorda olsa o gelinliği giydim kına da yakildiaradan 2 yıl geçti anne olamoycagimi öğrendim Allahım dedim annemi kaybettim anne olamıyorum. .. benim hikayem böyle başladı ankara Yenimahalle dever hastanesinde çocuğum olmuyor diye gittim fsh 18 çıktı dr infertilite bölümüne gidin dedi ben ne olduğunu bile anlamadim ömrümde hiç duymadım bu bölümü ama kader işte amh 0001 fsh 48 çıktı ankara Üniversitesi tesine gittim dr hiç şansın yok dedi ve derken tek tek bulunan yumurtalar sonuç bir hiç donasyonü çok düşündüm zor bir karardi ama olsun buda bi çözüm du niyet belliydi çocuk istemek vatana millete hayırlı bir evlat istemek ..günah sa Rabbim affetsin ama benim saf temiz duygularım var içim de öyle bir çocuk sevgisi varki öyle bir firtina..Rabbim bu yolda hepimize sabır versin güç versin ben ins ocakta düşünüyorum parayı denklestrirebilirsek şuan hamile arkadaşlara hayırlı olsun diorum sağlıkla kucağınıza alın ins tedavi olan arkadaşlara da hayırlı olsun Rabbim işinizi gücünü rasg getirsin ins çok doldum yazmak istemedim ilerde de kitap yazicam ins
Çok teşekur ederim ins hepimizin gönlüne göre olur herşeyCanım emin ol buraya yazan herkesin hayat hikayesi ayrı bir dram Kararın hayırlı olsun, Kanınla canınla beslenecek bağrına basıp emzirip büyütceksin yemeyip yedirceksin bundan öte annelik olabilirmi saçma sapan düşüncelerle yazanlara aldırış etme.. Allahım büyük günahi sevabı taktir edecekde yaradan. Bizim niyetimiz ortada. Güzel dileklerin seni de bulsun canımm
Aynı aylarda düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı. Bende 1 senedir sessiz sedasız forumu takip ediyordum sanırım ancak kabullenebildim bu rezerv değerlerimle bir mucize yaşamayacağımı.Benim hayat hikayem den bir roman olur genç yaşta 54 yaşında anı bir kalp kriziyle annemi kaybettim düğünümden 1 ay önce ama evlendim çünkü 2 yıldır nisanliydim babam kızım annen geri gelmiycek malesef desi zorda olsa o gelinliği giydim kına da yakildiaradan 2 yıl geçti anne olamoycagimi öğrendim Allahım dedim annemi kaybettim anne olamıyorum. .. benim hikayem böyle başladı ankara Yenimahalle dever hastanesinde çocuğum olmuyor diye gittim fsh 18 çıktı dr infertilite bölümüne gidin dedi ben ne olduğunu bile anlamadim ömrümde hiç duymadım bu bölümü ama kader işte amh 0001 fsh 48 çıktı ankara Üniversitesi tesine gittim dr hiç şansın yok dedi ve derken tek tek bulunan yumurtalar sonuç bir hiç donasyonü çok düşündüm zor bir karardi ama olsun buda bi çözüm du niyet belliydi çocuk istemek vatana millete hayırlı bir evlat istemek ..günah sa Rabbim affetsin ama benim saf temiz duygularım var içim de öyle bir çocuk sevgisi varki öyle bir firtina..Rabbim bu yolda hepimize sabır versin güç versin ben ins ocakta düşünüyorum parayı denklestrirebilirsek şuan hamile arkadaşlara hayırlı olsun diorum sağlıkla kucağınıza alın ins tedavi olan arkadaşlara da hayırlı olsun Rabbim işinizi gücünü rasg getirsin ins çok doldum yazmak istemedim ilerde de kitap yazicam ins
Hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bişey sormak istiyorum. Murat ünal beyden memnun kaldınız mı? Ben şu anda hala iki merkez arasında gidip geliyorum. Murat beyle hiç konuşamadım çünkü beni doktor eylem hanımla görüştürdüler.ben transferi murat beyin yapmasını istiyorum. Bilemedim kafam karışık. Murat bey yapacak dediler. Sizde görüşme aşamasında eylem hanım mı ilgilendi?Merhaba kızlar bn dün Dr gittim bnm 6 haftalık oldu dün çok şükür keseleride gördük kalp atışınıda duyduk binlerce şükürler olsun rabbime şuan ikizlerim var hatta 3 CÜ kese gördü Dr ama boş olabilir dedi bir ay snr çağırdı 3 keseyi iptal ederiz dedi ilk defa gittim başka bi Dr birde operatör olucak bana iğneleri kullanma tansiyon ilaca gerek yok dedi manyakmıymış nedir bnm moralim bozuldu hastaneninde sahibi birdaha gitmiycem o Dr bn 3 tane ağır gelir taşıyamazsın dedi Dr murat ünalda aynı düşünüyor ama olduktan snr sağlıklı olursa bn 3 ünde istiyorum Rabbim nasip ederse karın ağrıları çekiyorum miğde bulantılarım başladı kahvaltıda bişey yiyemiyorum ailemden bitek annem biliyo gebe olduğumu bide eşimin ailesi 3 ay kimseye söylemiycem nazar denmesinden korkuyorum çok dillendirmemek gerekiyormuş dilerim allahtan sağlıcakla devam eder ve bu arada bn 42 yaşındayım yaşla alakası yok bnce donasyonun rahim iyi olduktan snr bnce herkez kalabilir birde sizi hazırlayan Dr çok önemli bnce sağlıcakla kalın
Benim her tedavide bir yumurtam oluyor ve pgt mutlaka yaptirmaliyim genetik te sıkıntı çıktı ama şuan çok masraflı kibris biraz daha düşerse gidicem ins hsg ve tahlil yaptırıpAynı aylarda düşünüyoruz. Hakkımızda hayırlısı. Bende 1 senedir sessiz sedasız forumu takip ediyordum sanırım ancak kabullenebildim bu rezerv değerlerimle bir mucize yaşamayacağımı.
Canım beni hazırlayan Dr gönderdi oraya Dr tel hiç görüşmedim hemşireyle tel görüştüm murat bey iyi Dr bn sadece tranfer günü gördüm türkiyedeki bni hazırlayan Dr güvenim tam olduğu için hiç araştırmadım murat beyi Dr tavsiyesiyle gittim hiç düşünmeden bnce sizde gidin oraya burda giden arkadaşlarımız var hepsi memnun ve gebeler şuan canımHayırlı uğurlu olsun bebekleriniz. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bişey sormak istiyorum. Murat ünal beyden memnun kaldınız mı? Ben şu anda hala iki merkez arasında gidip geliyorum. Murat beyle hiç konuşamadım çünkü beni doktor eylem hanımla görüştürdüler.ben transferi murat beyin yapmasını istiyorum. Bilemedim kafam karışık. Murat bey yapacak dediler. Sizde görüşme aşamasında eylem hanım mı ilgilendi?
canım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...darısı da hepimizin başına...ne donasyonu YDÜ acabaMerhaba kızlar bn dün Dr gittim bnm 6 haftalık oldu dün çok şükür keseleride gördük kalp atışınıda duyduk binlerce şükürler olsun rabbime şuan ikizlerim var hatta 3 CÜ kese gördü Dr ama boş olabilir dedi bir ay snr çağırdı 3 keseyi iptal ederiz dedi ilk defa gittim başka bi Dr birde operatör olucak bana iğneleri kullanma tansiyon ilaca gerek yok dedi manyakmıymış nedir bnm moralim bozuldu hastaneninde sahibi birdaha gitmiycem o Dr bn 3 tane ağır gelir taşıyamazsın dedi Dr murat ünalda aynı düşünüyor ama olduktan snr sağlıklı olursa bn 3 ünde istiyorum Rabbim nasip ederse karın ağrıları çekiyorum miğde bulantılarım başladı kahvaltıda bişey yiyemiyorum ailemden bitek annem biliyo gebe olduğumu bide eşimin ailesi 3 ay kimseye söylemiycem nazar denmesinden korkuyorum çok dillendirmemek gerekiyormuş dilerim allahtan sağlıcakla devam eder ve bu arada bn 42 yaşındayım yaşla alakası yok bnce donasyonun rahim iyi olduktan snr bnce herkez kalabilir birde sizi hazırlayan Dr çok önemli bnce sağlıcakla kalın
Merhaba kızlar bn dün Dr gittim bnm 6 haftalık oldu dün çok şükür keseleride gördük kalp atışınıda duyduk binlerce şükürler olsun rabbime şuan ikizlerim var hatta 3 CÜ kese gördü Dr ama boş olabilir dedi bir ay snr çağırdı 3 keseyi iptal ederiz dedi ilk defa gittim başka bi Dr birde operatör olucak bana iğneleri kullanma tansiyon ilaca gerek yok dedi manyakmıymış nedir bnm moralim bozuldu hastaneninde sahibi birdaha gitmiycem o Dr bn 3 tane ağır gelir taşıyamazsın dedi Dr murat ünalda aynı düşünüyor ama olduktan snr sağlıklı olursa bn 3 ünde istiyorum Rabbim nasip ederse karın ağrıları çekiyorum miğde bulantılarım başladı kahvaltıda bişey yiyemiyorum ailemden bitek annem biliyo gebe olduğumu bide eşimin ailesi 3 ay kimseye söylemiycem nazar denmesinden korkuyorum çok dillendirmemek gerekiyormuş dilerim allahtan sağlıcakla devam eder ve bu arada bn 42 yaşındayım yaşla alakası yok bnce donasyonun rahim iyi olduktan snr bnce herkez kalabilir birde sizi hazırlayan Dr çok önemli bnce sağlıcakla kalın
Yumurta donasyonucanım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...darısı da hepimizin başına...ne donasyonu YDÜ acaba
Hangi şehirdesiniz? Ankara'ysa belki sizi hazırlayan doktora gidebilirim diye sordum. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.Canım beni hazırlayan Dr gönderdi oraya Dr tel hiç görüşmedim hemşireyle tel görüştüm murat bey iyi Dr bn sadece tranfer günü gördüm türkiyedeki bni hazırlayan Dr güvenim tam olduğu için hiç araştırmadım murat beyi Dr tavsiyesiyle gittim hiç düşünmeden bnce sizde gidin oraya burda giden arkadaşlarımız var hepsi memnun ve gebeler şuan canım
Ben muratları karıştırdım:) bende onunla devam edecem sanırım bahçeci muratla karıştırdım. Kafam allak bullak. Ama kararımda sizleri gördükçe kesinlik oluşuyor. Önümüzdeki ay tedaviye başlıycam.Hangi şehirdesiniz? Ankara'ysa belki sizi hazırlayan doktora gidebilirim diye sordum. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.
Bn gynolife murat ünal İstanbul Acıbadem Dr Bülent hoca herkez bilir onu ankarada da vardır Acıbadem bi araştırın ist Bülent hocaya hep yurt dışından geliyorlarHangi şehirdesiniz? Ankara'ysa belki sizi hazırlayan doktora gidebilirim diye sordum. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.
Amiiiinn canımYumurta donasyonu
Evet maalesef fiyatlar rahatsız edici umarım indirim ya da kurda bir düzenleme olurBenim her tedavide bir yumurtam oluyor ve pgt mutlaka yaptirmaliyim genetik te sıkıntı çıktı ama şuan çok masraflı kibris biraz daha düşerse gidicem ins hsg ve tahlil yaptırıp
Gyno Life canım :) daha önce de ilk transfer burdaydı şimdi donmuşları almaya geldikHadi cnm işallah hangi merkez
Cratosda yine başka yer düşünmedik hiç hem tatil gibi düşünüyoruz :)Canim benim, hayirlisiyla insallah güzel haberlerini bekliyorum .. Bu sefer nerde konakliyorsunuz?
Amin canım hepimize inşallah..ayrıntılarıyla yazıcam herşeyihayırlı uğurlu olsun.yağmurun bereketi bebek bereketine dönüşsün inşallah.paylaşımlarını bekliyoruz sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?