Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah devamı gelir dahada yükselir canım, gelişmelerden haberdar edersin.Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki geçen hafta Perşembe transferim olmuştu ben dayanamayıp 8. Gün buhün kanda baktırdım 53 çıktı umarım devam eder sizlerden de dua larınızı bekliyorum
Süper gözün aydın canım çok tebrik ederimMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki geçen hafta Perşembe transferim olmuştu ben dayanamayıp 8. Gün buhün kanda baktırdım 53 çıktı umarım devam eder sizlerden de dua larınızı bekliyorum
Eserim CANIM Pazar günü tekrar yapıcazİnşallah devamı gelir dahada yükselir canım, gelişmelerden haberdar edersin.
Teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsinSüper gözün aydın canım çok tebrik ederim
Hayırlı olsun canım umarım değerlerin artarak devam eder 3 tane embriyo transfer edilmşti dimi geriye kaç embriyo kaldı dondurmak içinMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki geçen hafta Perşembe transferim olmuştu ben dayanamayıp 8. Gün buhün kanda baktırdım 53 çıktı umarım devam eder sizlerden de dua larınızı bekliyorum
3 günlük embriyoların 8 günü 56 çıkması çok güzel sonuçİnşallah devamı gelir dahada yükselir canım, gelişmelerden haberdar edersin.
Evet canım 3. Gün embriyosu idi 3 embriyo transfer edildi geriye kalan embriyom yok malesefHayırlı olsun canım umarım değerlerin artarak devam eder 3 tane embriyo transfer edilmşti dimi geriye kaç embriyo kaldı dondurmak için
İşallah cnm3 günlük embriyoların 8 günü 56 çıkması çok güzel sonuç
5 günlük embriyonun 6 günü demek
maşallah müthiş sonuç
kesin ikiz
gözün aydın canım...ne donasyonu YDÜ. ..ve yaşın kaç acaba....İşallah cnm
Aslında teknik olarak çocuk sahibi olmamak dünyanın sonu. Hem fiziki dünyanın hem de bizim ruhsal dünyamızın. bir dusununEvet bu bir zorluk ama her zorlugu yasal olmayan yollarla halletmeye kalkarsak kalbimiz kararir Allah imamimizi bozmasin evlat sahibi olamamak dunyanin sonu degil
Neden dondurulacak embriyo kalmazki laboratuvar sperm yumurta kaliteli sözde.. inşallah ikizlerin olur canm tekrar kardeş için filan uğraşmazsınEvet canım 3. Gün embriyosu idi 3 embriyo transfer edildi geriye kalan embriyom yok malesef
Yaşım35 yumurta donasyonu oldumgözün aydın canım...ne donasyonu YDÜ. ..ve yaşın kaç acaba....
İşallh cnmNeden dondurulacak embriyo kalmazki laboratuvar sperm yumurta kaliteli sözde.. inşallah ikizlerin olur canm tekrar kardeş için filan uğraşmazsın
Yazdıkların beni öyle çok duygulandırdı ki içimi titrettin. Esinle yigenin konusunda yazdıklarının aynını bizde yaşadık. Gerçekten çok zor bir durum ki yaşamayan nereden anlasın. Rabbim en kısa zamanda inşallah sizlerede anne babalığı tattirsin.Rabbim hepimize anneligi nasip etsin sabah ezanlari okunuyor ve ben dua ediyorum tedaviye başlayana başlayacaga suan gunlerini sayanlara hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize birisi yazmiş günah imtihandayiz burda herkez farkinda bunun şükür inançlida insalariz eminim ve sunuda bilki gittigimiz doktorlar sadece sebep ALLAH ol derse olur her gidenin olucak diye garantisi yok farkindaysan evlat olmamasi dunyanin sonu degil demiş bence bugün dünyanin sonuydu eşimin yegenini koynuna alisi ve o gözlerindeki cocugumuz olmuyor olsaydi bu yaşta olurdu bakisi benim icin dünyanin sonuydu..!
Canım benimm yaşın daha genç hiç ümitsiz olma İnan bir gün sende anne olacaksın dualarımdasın arkadaşımRabbim hepimize anneligi nasip etsin sabah ezanlari okunuyor ve ben dua ediyorum tedaviye başlayana başlayacaga suan gunlerini sayanlara hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize birisi yazmiş günah imtihandayiz burda herkez farkinda bunun şükür inançlida insalariz eminim ve sunuda bilki gittigimiz doktorlar sadece sebep ALLAH ol derse olur her gidenin olucak diye garantisi yok farkindaysan evlat olmamasi dunyanin sonu degil demiş bence bugün dünyanin sonuydu eşimin yegenini koynuna alisi ve o gözlerindeki cocugumuz olmuyor olsaydi bu yaşta olurdu bakisi benim icin dünyanin sonuydu..!
bu soruyu burayı okudukça bende soruyorum anlam veremiyorum nasıl oluyorda kalmıyor çünkü kaliteli yumurtaNeden dondurulacak embriyo kalmazki laboratuvar sperm yumurta kaliteli sözde.. inşallah ikizlerin olur canm tekrar kardeş için filan uğraşmazsın
Yaşamayan anlamaz kuzum. Bizim kendimizi eksik hissettigimizi anlamaz... insanlar 50 yasinda menopoza girince psikolojisi bozuluyo. Ben 24 yaşında girdim onun yarattığı zaten bi üzüntü hakim. Bir de çocuğumuzun olmaması.... çevrende herkes çocuk sahibi olup onların sorunlarından bahsederken senin uzaylı gibi onlara bakman içinin burkulması.... bunları yaşamayan ne anlar ki... sadece laf olsun diye konuşur. Sen de hic üzülme elbet biz de anne olucaz bizde çocuklarımızın dertlerinden bahsedicez.... elbet bizde birgün kendi cocugumuzu çekinmeden doyasıya sevebileceğiz. Buna inanıyorum....Rabbim hepimize anneligi nasip etsin sabah ezanlari okunuyor ve ben dua ediyorum tedaviye başlayana başlayacaga suan gunlerini sayanlara hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize birisi yazmiş günah imtihandayiz burda herkez farkinda bunun şükür inançlida insalariz eminim ve sunuda bilki gittigimiz doktorlar sadece sebep ALLAH ol derse olur her gidenin olucak diye garantisi yok farkindaysan evlat olmamasi dunyanin sonu degil demiş bence bugün dünyanin sonuydu eşimin yegenini koynuna alisi ve o gözlerindeki cocugumuz olmuyor olsaydi bu yaşta olurdu bakisi benim icin dünyanin sonuydu..!