Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Neden donasyonu tavsiye ediyorsunuz da Allah'a tevekkul etmeyi tavsiye etmiyorsunuz. Allah evlat vermeyecekse zaten donasyonla da vermez. Verecekse en umitsiz oldugumuzda bile verir

Hanimlar dua edelim Allahtan isteyelim olmuyorsa hükmüne razi olalim ama baskasinin genlerine ait bir embriyoyuu almayalim günahtır hersey bu dunya icin degil ya yarin birgun yaslanacaz hastalanacaz olecez deger mi sadece bir cocuk sahibi olmak icin yaratanin ofkelenmesine bizi cezalandirmasina

Amh düşükkende cocuk sahibi olan var canim unutma bence turkiyede tup bebek dene zaten amh dusuklugu tup bebek tedavisi goren hastalaein cogunda var

Annelik dogumla degil yada karninda taşımakla degil genlerle kanla olur canim sen kendi yumurtalarınla dene yine de

Neden donasyonu tavsiye ediyorsunuz da Allah'a tevekkul etmeyi tavsiye etmiyorsunuz. Allah evlat vermeyecekse zaten donasyonla da vermez. Verecekse en umitsiz oldugumuzda bile verir
Senin kalbin kötü.
Başkalarının tercinden sanane.
Bu sayfaya ne anaçla girdiğin belli.
Bu kadar insanların psikolojisini bozarsan.Allah yüzüne gülermi sence!
Yaratıcı seni ıslah etsin.

Senin kalbini de benim kalbimi de Allah biliyor o yuzden senle kavga etmek istemem cunku seni kirmak istemem. Burda hepimizin istegi cocuk sahibi olmak ama benim birde vatandaslik gorevim var diyanet isleri donasyonu yasakliyor gunah olmasa faydalı birsey olsa koskoca T.C neden yasaklasin

Evet bu bir zorluk ama her zorlugu yasal olmayan yollarla halletmeye kalkarsak kalbimiz kararir Allah imamimizi bozmasin evlat sahibi olamamak dunyanin sonu degil

konuyu tam olarak bilmiyorum ama euro ıvf ve nicel beyi tavsiye edermisiniz? siz 3 transferden sonra mı ancak sonuç alabildiniz?
Ben orada yaptirdim. Dr nicel beydi. Ilk denemede sukur tuttu. 34 haftaya geldik. Saglikla gelsinler insallah. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

Hanimlar dua edelim Allahtan isteyelim olmuyorsa hükmüne razi olalim ama baskasinin genlerine ait bir embriyoyuu almayalim günahtır hersey bu dunya icin degil ya yarin birgun yaslanacaz hastalanacaz olecez deger mi sadece bir cocuk sahibi olmak icin yaratanin ofkelenmesine bizi cezalandirmasina
sakin kalarak duygularımı ifade etmeye çalışacağım..kötüsün cahilsin sığsın..uzak dur..bir senin inancın yok..rabbimle bizim aramızdaki..herkes hesabını kendi verir..siz kim oluyorsunuz???!!diyelim size böbrek nakli lazım Allah’tandır hastalık deyip nakli kabul etmeyecek misiniz??ilaç da içmeyin grip olunca..büsbütün reddettim tıpı bilimi..cevap vermemin tek sebebi var asla muhatabım değilsiniz amanın sayfayı binlerce insan binlerce kafası karışık kadın okuyor...uzak durun..siz kötüsünüz..uzak durun

Sana ne oluyor? Günahsa bizim günahımız. Ayrıca yapacağım tercihler için diyaneti dinlemem, bebek sahibi olmak istiyorum sağlık sorunum var ve diyanet tek cümlesiyle her şeyi yıkıyor. Kimse başına gelmeden bilmez. Orta çağda yaşamıyoruz. Sen tercih etmeyebilirsin ama bu mutluluğu yaşamamıza engel olamazsın. Yazacağın yer burası değil. Sizin yüzünüzden o kadar döviz yurtdışına çıkıyor donasyon yasal olsun ekonomiye katkı olsun.

5 erli grup olarak kim gitti ki bizim siteden :KK64: bildiğim kadaryla baküye şimdiye kadar siteden hiç giden olmadı ama olsunda isteriz hem deneyimi bizim içinde bilgi olmuş olur iyi araştır iyi karar ver canım kısmetinde varsa her yerde olur
arkadaşım giderseniz bende katılmak ıstıyorum

Yakın zamanda transfere gidecek Yok mu?yalnız mıyım bu sefer :) bugün ilaçlara başladım...ilk iğnemi vuruldum şimdilik ağrı Yok sonradan başlıyordu zaten..cleaxne göbekten vurduğum yani o zaten acımıyor ama yeri moraracak..ben transfer sürecini geçen seferki gibi paylaşmayı düşünüyorum..çünkü biliyorum ki sessiz de olsa buraya yazmasada birileri okuyor..belki bi iki kişiye faydam olur..herkese sevgiler

Yakın zamanda transfere gidecek Yok mu?yalnız mıyım bu sefer :) bugün ilaçlara başladım...ilk iğnemi vuruldum şimdilik ağrı Yok sonradan başlıyordu zaten..cleaxne göbekten vurduğum yani o zaten acımıyor ama yeri moraracak..ben transfer sürecini geçen seferki gibi paylaşmayı düşünüyorum..çünkü biliyorum ki sessiz de olsa buraya yazmasada birileri okuyor..belki bi iki kişiye faydam olur..herkese sevgiler
Hayırlısı olsun arkadaşım. Senin ilk transfer sürecini sessiz takip edenlerdenim. Bu sefer sessiz kalmayın dedim. Allah gönlüne göre versin. Umat pozitif sonucu alirsin da şu ara forumdaki gergin ortama neşe katarsın. Allah yardımcın olsun kucağın bebisle dolsun

Hayırlısı olsun arkadaşım. Senin ilk transfer sürecini sessiz takip edenlerdenim. Bu sefer sessiz kalmayın dedim. Allah gönlüne göre versin. Umat pozitif sonucu alirsin da şu ara forumdaki gergin ortama neşe katarsın. Allah yardımcın olsun kucağın bebisle dolsun
Sağol güzel arkadasım umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey :) lütfen yalnız bırakmayın..:)

Fikirlerinizi kendinize saklayın. Anne olamamanın acısı tarif edilemez yaşamadığınız için anlamıyor olabilirsiniz. Zaten onca sıkıntıya göğüs geren bizlere böyle yorumlar yaparak ne kdr uzdugunuzun farkında mısınız. Sözde bizleri uyararak sevap kazanmayı düşünüyorsunuz peki sorarım size bunca insanın can damarına basarak aldığınız veballer ne olacak.... bırakın günahsa bize günah. Herkesin aklı var. Siz kendinize saklayın yorumlarınızı.

Sağol güzel arkadasım umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey :) lütfen yalnız bırakmayın..:)
Amin canım. Kendimi tek zannederdim ama ne kdr çok kader ortagim varmış. Sayenizde güç alıyorum sizlerden. Sen de hamile kal da bu gücüm daha da artsın. Bi umut ol bizlere....bdn kendimi çok şartlarım ilkinde ve öyle böyle yıkılmadım. Kendini çok şartlama oluruna bırak çünkü bu sefer anne olma duygusunu yaşayacaksın buna inanıyorum. Bi arkadaş daha vardı o da içime doğmuştu sukur hamile kaldı. Şimdi sıra sende canım benim

Amin canım. Kendimi tek zannederdim ama ne kdr çok kader ortagim varmış. Sayenizde güç alıyorum sizlerden. Sen de hamile kal da bu gücüm daha da artsın. Bi umut ol bizlere....bdn kendimi çok şartlarım ilkinde ve öyle böyle yıkılmadım. Kendini çok şartlama oluruna bırak çünkü bu sefer anne olma duygusunu yaşayacaksın buna inanıyorum. Bi arkadaş daha vardı o da içime doğmuştu sukur hamile kaldı. Şimdi sıra sende canım benim
ay allahım ne güzel konuşuyorsun umarım canım benim.sana da tüm kalbimle ikiz diliyorum biri kız biri oğlan:)allah razı olsun

X