Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

ölçtürdüm..rahim üç katmanlı gayet iyi durumda ve endometrium 9,8 bugün çarşamba daha beş gün var transfere sanırım 11-12 mm olacak.yani inşallah...idealı kaç arkadaşlar çok değişik bilgiler var...7-12 arası diyorlar ya geçerse 12 yi ne olur ki..
Progesterona başladıysan büyüme duruyor canım.maşallah değerin çok iyi.Daha fazla büyüyeceğini sanmıyorum canım

sağol kuzum:)inşallah daha da artar...senin de iyi haberlerini allaım canım :)
gayet iyi bence de 3 katman harika Bence canim artik hepimiz psikopata bagladik yok 9 yok 10 yok o yok bu, ben artik kafayi resetledim biraktim dr lar ne derse iciyorum olacaksa olacak olmayacaksa ne yapsam faydasiz. Ama inaniyorum bu kadar caba sarf eden bizleri rabbim de goruyor. Karsiliginizi insA alacagiz. inancimizi hep yuksek tutalim. Zor yollarsan geciyoruz ama sizler ve klinige gittigimde bizim gibi uc cift daha gordum misal , bana hep su hissi veriyor; yalniz degiliz .Bu da bizim hikayemiz. ⭐

gayet iyi bence de 3 katman harika Bence canim artik hepimiz psikopata bagladik yok 9 yok 10 yok o yok bu, ben artik kafayi resetledim biraktim dr lar ne derse iciyorum olacaksa olacak olmayacaksa ne yapsam faydasiz. Ama inaniyorum bu kadar caba sarf eden bizleri rabbim de goruyor. Karsiliginizi insA alacagiz. inancimizi hep yuksek tutalim. Zor yollarsan geciyoruz ama sizler ve klinige gittigimde bizim gibi uc cift daha gordum misal , bana hep su hissi veriyor; yalniz degiliz .Bu da bizim hikayemiz. ⭐
Tamemen katılıyorum..geçen sefer de 3 katmandı zaten noldu..kısmet işi..ben elimden geleni yaptığımdan emin olmak istiyorum sadece ama az biraz kafayı yiyor insan bu işin peşinde..geçen sefer negati oldu benim işe sardım iyi oldu kafam dağıldı hem de işim ve maddiyat açısından toparlanamama neden oldu..saracak bişeyler bulmam lazım bu sefer iş oyalamıyor:)) yalnız değiliz ve buraya yazmak bana aşırı iyi geliyor..ben en yakın arkadaşıma endometrium 9,8 mm olmuş diyorum hayırlı olsun diyor kızcağız ama siz biliyorsunuz...ben burda pozitif sonuç alan her arkadaşım için çok mutlu oldum..negatiflerine ağladığım arkadaşlarım da var onlar bilir kendini..dolayısıyla birbirmize sığınmak paylaşmak çok iyi fikir..iyiki varsınız...

ben az once bi yere yazdim bu sayfayi nasil kullanacagim onu da tam bilmiyorum cok caresizim. amh 0.01 cikiyor 28 yasindayim 5 kez tahlil yanlistir diye tekrarlattim inanamadim. ben normal yolla veya turkiyede tup bebek yontemiyle anne olamayacakmisim. kibris ve baku ile gorustum kibris hemen hemen her merkez ayni seyler soyluyor bakudeki merkez daha net daha dogru seyler soyluiyor gibi geldi bana lutfen gurcistan hakkinda bilgisi olan yazsin arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.

ben az once bi yere yazdim bu sayfayi nasil kullanacagim onu da tam bilmiyorum cok caresizim. amh 0.01 cikiyor 28 yasindayim 5 kez tahlil yanlistir diye tekrarlattim inanamadim. ben normal yolla veya turkiyede tup bebek yontemiyle anne olamayacakmisim. kibris ve baku ile gorustum kibris hemen hemen her merkez ayni seyler soyluyor bakudeki merkez daha net daha dogru seyler soyluiyor gibi geldi bana lutfen gurcistan hakkinda bilgisi olan yazsin arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.
canım donasyon yaptırmalısın..ki bu dünyanın sonu değil..yapman gereken tek şey 2000-3000 sayfa geriye git ve oku burayı..benim 15 günümü aldı tümünü okudum..o zaman bilgin olacak..hem merkezler hem de işlemlerle ilgili...çok gençsin sadece oku ve sağlığına dikkat et..herşey güzel olacak...:)

Öncelikle sakin olmalısın. Bu durum çok az kişide görülüyor. Ben de Mart ayında öğrendim amh 0.27 dünya başıma yıkıldı ağlamaktan mahvoldum ama şimdi hayırlısı olsun deyip elimden geleni yapıyorum. Tüp bebek şansı vermedi m doktorlar? İlaçlarla yumurta geliştiriyorlar. Ben şimdi tüp bebekte havuz yöntemine başlıyorum.

Donasyon için acele etme çünkü 50 70 yaşında kadınların da oluyor. Menapoza girdikten yıllar yılar sonra bile oluyor rahatlıkla. Tıp çok ilerledi ben de amh düşük ileride elbette düşünürüm donasyonu. Bebek sahibi olmamız imkansız değil en azından buna da şükür. Keşke Türkiye'de yasal olsaydı o kadar parayı yurt dışına vermektense kendi ülkemizde yaptırırdık.

5500 Euro diyen yerde var 3000 euro diyen yerde var 3000 diyen yer beni şaşırttı otel ve ilaçları da içinde sadece uçak masrafı hastaya ait diyor yani 3400 euro herşey dahil gibi bir şeye geliyor yine bi merkezle konuştum herşey dahil 40 bin tl dedi kafam allak bullak oldu. Tüp bebek deneyebiliriz ama gereksiz dedi doktorum en doğru tercih donasyon diyor. Yaptıracağım ama nasıl bilmiyorum
Donasyon için acele etme çünkü 50 70 yaşında kadınların da oluyor. Menapoza girdikten yıllar yılar sonra bile oluyor rahatlıkla. Tıp çok ilerledi ben de amh düşük ileride elbette düşünürüm donasyonu. Bebek sahibi olmamız imkansız değil en azından buna da şükür. Keşke Türkiye'de yasal olsaydı o kadar parayı yurt dışına vermektense kendi ülkemizde yaptırırd

Son düzenleme:
canım donasyon yaptırmalısın..ki bu dünyanın sonu değil..yapman gereken tek şey 2000-3000 sayfa geriye git ve oku burayı..benim 15 günümü aldı tümünü okudum..o zaman bilgin olacak..hem merkezler hem de işlemlerle ilgili...çok gençsin sadece oku ve sağlığına dikkat et..herşey güzel olacak...:)
Sağol abla okuyacağim. Azerbaycan Bakü’ye gideniniz oldu mu ? Çok cazip fiyat veriyorlar neden? Türk vatandaşlarına indirim varmış lütfen bilgisi olan yardım etsin.

5500 Euro diyen yerde var 3000 euro diyen yerde var 3000 diyen yer beni şaşırttı otel ve ilaçları da içinde sadece uçak masrafı hastaya ait diyor yani 3400 euro herşey dahil gibi bir şeye geliyor yine bi merkezle konuştum herşey dahil 40 bin tl dedi kafam allak bullak oldu. Tüp bebek deneyebiliriz ama gereksiz dedi doktorum en doğru tercih donasyon diyor. Yaptıracağım ama nasıl bilmiyorum
Arada epey fiyat farkı varmış inşallah olumlu sonuç alırsın. 3000 euro diyen yer özellikle uygun geldi bana peki başarı oranları nasıl buraların? Bir de ultrasonda yumurta görünüyor mu sende?

Gürcistan deneyen varmı ? Bakü Merkezi Kadınlar klübünden bize çok hasta geliyor hatta 5li 5li Kadınlar grup indiriminden yararlandılar diyor. Yaptıranların isimlerini vermiyorlar yaptıranlar lütfen bana bi yazsın. Doktorun adı Celalettin Örnek.

Son düzenleme:
Arada epey fiyat farkı varmış inşallah olumlu sonuç alırsın. 3000 euro diyen yer özellikle uygun geldi bana peki başarı oranları nasıl buraların? Bir de ultrasonda yumurta görünüyor mu sende?
Usg yumurta yok maalesef bana da çok mantıklı geldi 3000 diyen yer Kadınlar klübünden bize çok gelen var dedi genel Kordinatorleriyle görüştüm. Daha önce Kıbrıs’ta yaşamış Hasan bey diye birisi çok iyi niyetli herşeyin doğrusunu anlatıyor. Kıbrıs oranları %80-90 veriyor Bakü’de en Maximum %70 diyorlar dünya standartları bu şekilde fazla söylemek bize yakışmaz kimseyi asla kandırmak yalan söylemek gibi bir niyetimiz yok dedi. Bize gelip gelmemeniz önemli değil Bakü’de Kıbrıs da Gürcistan da Amerika yapılan hepsi aynı işlem sadece sizin en iyi hissedeceğiniz ve de fiyat olarak en ucuz Yeri tercih etmeniz en doğrusu olur diye söylüyor. Kıbrısda çok yakın orasında bana kolay geliyor ama arada uçurum fark var lütfen birde Gürcistan hakkında bilgi verin

Türkiye’de yapan yapan yer neden yok ya Donasyon’u

Türkiye’de yapan yapan yer neden yok ya Donasyon’u
KAÇ YILLIK EVLİSİNİZ Kİ NEDEN BU KADAR ÇOK ACELE EDİYORSUNUZ ? BELKİ GELİŞİR KENDİ YUMURTANIZ. 0.01LE HAMİLE KALANLARI DUYDUK. TAMAM NADİR AMA SİZİN DE BAŞINIZA GELEBİLİR. BENIMDE 0.01 EVLİ BİLE DEĞİLİM. DONASYON SON ÇARE OLMALI.

Usg yumurta yok maalesef bana da çok mantıklı geldi 3000 diyen yer Kadınlar klübünden bize çok gelen var dedi genel Kordinatorleriyle görüştüm. Daha önce Kıbrıs’ta yaşamış Hasan bey diye birisi çok iyi niyetli herşeyin doğrusunu anlatıyor. Kıbrıs oranları %80-90 veriyor Bakü’de en Maximum %70 diyorlar dünya standartları bu şekilde fazla söylemek bize yakışmaz kimseyi asla kandırmak yalan söylemek gibi bir niyetimiz yok dedi. Bize gelip gelmemeniz önemli değil Bakü’de Kıbrıs da Gürcistan da Amerika yapılan hepsi aynı işlem sadece sizin en iyi hissedeceğiniz ve de fiyat olarak en ucuz Yeri tercih etmeniz en doğrusu olur diye söylüyor. Kıbrısda çok yakın orasında bana kolay geliyor ama arada uçurum fark var lütfen birde Gürcistan hakkında bilgi verin
Anladım canım bu sayfada yaptıranlar yazını görünce bilgi verecektir mutlaka. Çoğunun ikiz üçüz bebişleri oldu hatta :) Kıbrıs çok pahalı gerçekten bizim paramız döviz karşısında çok değersiz. Ülkemizde donasyon dini nedenlerden ötürü yasal değil. Her yere yazdım bu bizim sağlık sorunumuz ülkemizde yasal olmalı, paramız dışarı gitmesin, bizler de evlat sahibi olalım vs diye çoğu mercii ye yazdım. Fakat aldığım yanıt hepsinde aynıydı: Ülkemizde donasyon yasal değil!

Gürcistan deneyen varmı ? Bakü Merkezi Kadınlar klübünden bize çok hasta geliyor hatta 5li 5li Kadınlar grup indiriminden yararlandılar diyor. Yaptıranların isimlerini vermiyorlar yaptıranlar lütfen bana bi yazsın. Doktorun adı Celalettin Örnek.
5 erli grup olarak kim gitti ki bizim siteden :KK64: bildiğim kadaryla baküye şimdiye kadar siteden hiç giden olmadı ama olsunda isteriz hem deneyimi bizim içinde bilgi olmuş olur iyi araştır iyi karar ver canım kısmetinde varsa her yerde olur

kobrısta neresı 3000 euro dedı bılgı verır mısınız

Arkadaşlar sayfamız Donasyon Sayfasıdır.
Yumurta_sprem_embriyo donasyonu yaptırmak isteyen,yaptıran kişilerin biraraya gelerek fikir paylaşımında bulunduğu bi platform.Çünki insan kendi yaşadığı sorunu başkasınında yaşadığını göründe empati kurup.destek oluyor.
Sayfanın eskilerinden biri olarak söyliyebilirim ki bizim sayfamızda ne gürcistan ne de bakü ye toplu olarak kimse gitmedi.bunu söyleyen merkez kesinlikle kasıtlı olarak yanlis bilgi veriyor.
001 amh ı olan kişiler için fikrimi yazmak isterim;
Kadere inanırım ve nasipde varsa o şey mutlaka olur.bu kadarci yaklaşımım.
Birde işin bilimsel tarafı var.FSH ı yüksek olan kişilerin ilaçla düşürülse dahi yumurta kalitesi bozulur ve AMH 001 in çok üzgünümki pek bi şansı yok.
0.20 amh ların dahi şansı %3 iken .onun daha altında olanların %1 dahi şansları olmayabilir.
Yumurta büyütmek icin kullandigimiz hormon ilacları hic de masum degil bir cok makalede 3 defadan fazla kullanilan bu ilaclarin hastalarda meme kanseri riski taşıdığı yazar.
Ayrıca misal amh ı 2.00 üstünde olan kadınların dahi yumurtası dondurulduğunda kalitesi düştügü bilimsel bi gercekken .001 amh lı bireyin yumurtası oluşsa dahi zaten kalitesi düşükken birden dondurulup çözülme işlemi esnasında tamamen bence şansı yok olur.
Naçizane tavsiyem vakti geldiginde rahmi iyi hazırlayip drek yumurta donasyonu yaptirmalari yönündedir.

X