Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yesiladacim benim bildigim 7 ile 14mm arasi cok iyi .. Ben net den devamli arastiriyordum okuyordum benim tedavi ye basladigim zamanlarda

herseyin guzel olmasina ve üç cizgi olmasina cok mutlu oldum.
insallah bu sefer guzel sonucunu alıcaz.
canim gayet güzel degerin.
ben 14 ile transfere girdim.
9 dan sonra gayet yeterli guzel.
Ama 12_14 harika.düşük olma olası pek görülmüyo.en istenilen bunlar.

çok teşekkür ederim canım benim moral oldu..allah razı olsun senden:)

gayet ideal
progesterona başlarken rahim kalınlaşması duruyor
her şey güzel gidiyor arkadaşım
inşallah hedefe yaklaşıyoruz

Benim de bugün adetimin ilk günü onun mutlulugunu yasiyorum :) cuma Dr kontrol ilaclar falan basliyorum tekrar.... hayirlisiyla insallah hepimiz güzel sonuclara kavusacagiz
inşallah güzel haberle bitsin bu tedavin

gayet ideal
progesterona başlarken rahim kalınlaşması duruyor
her şey güzel gidiyor arkadaşım
inşallah hedefe yaklaşıyoruz
Zazam sanırım cuma başlatacaklar progestrona...monodoks2*1,prednol1*1,progestan1*2 bir de cleaxane 1*1 reçetem..cuma başlayacaksınız ilaç değişecek cumaya dediler..sanırım sadece progeston başlatacaklar..farklı diğer protokolden..antibiyotik sanırım biri..bakalım yarın da çıksın bi progesteron hayırlısıyla..

Ben ögreneli daha bikac okdu o yüzden belki bulabikirler benden yumurta. Tek umudum uzerinden cok zaman gecmemis olmasi. Bi ihtimal bakalim..
Gerci olsada soyledikleri sey kalite yok. Fsh yuksekligi yumurtalara zarar veriyor sanirim
Umutsuz arkadasim ben de senin bulundugun o durumu yasadim ama evlendikten 4 ay sonra ogrendim.sana vaktinj bosa harcama derim yumurta olussa bile fsh yuksekken hic bir kalite elde edemezsin bilhassa ben cok yasadim 72 lerdeydi fsh.3 sene tup bebek denedim hic olmadi gebelik olsa bile duser cunku yumurta kalitesiz belki binde bir tutan doguran vardir bilemiyorum bence sen yumurta donasyonunu dusun hatta evlenmeden esinle de konus bunu..ben de yumurta donasyonu yaptirdim suanda kizim 8 aylik :)) ve fsh 8 lerde duzenli adet oluyorum belki dogumdan sonra bi mucize kendiliginden kalabilirim bile..hayatta hicbirzaman umutsuz olma ..olumden baska herseyin caresi var..

Monodoks günde 2tane antibiotik

Canım tedavi hayırlı olsun...ufak bir ayrıntıyı hatırlatmak istedim...prednolun kortizon olduğunu unutma ve tuzsuz Beslen. ..beni uyarnamışlardı maalesef

B
Canım tedavi hayırlı olsun...ufak bir ayrıntıyı hatırlatmak istedim...prednolun kortizon olduğunu unutma ve tuzsuz Beslen. ..beni uyarnamışlardı maalesef
Bilmiyordum çok teşekkür ederim..kesinlikle dikkate alıcam ama nasıl söylenemezler nasıl bilelim ..tekrar teşekkür ediyorum

Donasyonun tutma sansı yüksek belki ama o da kesin değil ki..
Donasyona kadar kendim denemek istiyorum. Allah buyuk belli mi olur. Belki tutar kendiliginden. Gözünüz aydin bu arada. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın..

Merhaba evet 3 transferimde Euro ivfde oldu. Son kalan 2 dondurulmuşlarımla nicel bey tarafından 30.04.2018 de transferim oldu
konuyu tam olarak bilmiyorum ama euro ıvf ve nicel beyi tavsiye edermisiniz? siz 3 transferden sonra mı ancak sonuç alabildiniz?

Ilacla olan yumurtalarini geliştiricek yeteri boyuta geldimi onlari toplayip dondurucak insallah bol yumurtalarin olur hic tereddüt etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…