Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zaza merhaba.Bende bahçecide tedaviye başlayacağım yakında,ulaşım konaklama dönüş ile ilgili bilgi verebilir misin?
Tedavin hayırlı olsun
Havaalanından kıbhas otobüsüne bin lefkoşaya ve ortaköy lemarda in
Oralarda kime sorsan çin pazarının yanında bahçeci klinik gösteririrler
Yürüyüşle bile vara bilirsin
Bahçeci klinik kendileri anlaşmalı bir kaç otelleri var onuda ordan ayarla

• Beğen
Reactions: cal
Arkadaslar bilginiz varmı ,yurtdışı için bir indirim varmı bahçecide ? yurtdışı ulaşım kıbrısa mecbur aktarmalı iki uçakla uçmak zorundasın ve buda çok maliyetli.iki kişi gidiş dönüş bayağı masraflı oluyor.

Bugün hayırlısıyla başladım tedavime estrafem başlandı 20 sinde tekrar gidicem
Hayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşım
İnşallah evlat sahibi
Arkadaslar bilginiz varmı ,yurtdışı için bir indirim varmı bahçecide ? yurtdışı ulaşım kıbrısa mecbur aktarmalı iki uçakla uçmak zorundasın ve buda çok maliyetli.iki kişi gidiş dönüş bayağı masraflı oluyor.
kıbrıs merkezleri yurt dışı duyunca fiyatı dahada pahalı söylüyor
her halde yurt dışındakıların euro içinde yüzdüklerini düşünüyor
bence yurtdışından katılacağını hiç söyleme

sağol canım
3 embriyom var inşallah tutunurlar bana
sen ne yaptın
kararını verdinmi
zaza maddi durumlardan dolayı gürcistan olacak gibi maddi olarak zorlanmasaydım gynolife olurdu inşaallah burada da tutar canım ya bana da dua et

• Beğen
Reactions: cal
Kader arkadaşlarım.... hiç kimseye akıl vermek değil amacım. Zor paralar büyük paralar bizim gibiler için. Ben yaptım öyle bir salaklık. Daha uygun diye euro fırladığı için bahçeciden vazgeçip ucuz bi merkeze gittim. Gittim de noldu. Sonuç negatif. Ya belki bahçecide de tutmuyacakti. Ama sonra insan anlıyo. Bana dediler ki orta kalitede 4 embriyo var dondurma önermiyoruz. Bende mal gibi kabul ettim. Dedim vardır bildikleri. Negatif Sonuç dondurulmuş yok. Sonuç hüsran... herşeye sıfırdan başlıcam maddi gücümüz olursa. Yani kısacası aman biraz daha uygun diye emin olmadığınız yerlere gitmeyin arkadaşlar. Isı emin ellere bırakın. Belli bi kişiye değil bu yazdıklarım. Kimse benim gibi olsun istemiyorum. Onca para boşa gitti. Şimdi kredisini ödeyeceğiz. Nolur bilmediğiniz bi merkeze gitmeyin. Herkes kendi lab.ini övüyor. Şöyle ıyiyiz böyle basariliyiz diyor. Sonra toparlanmaniz güç oluyo. Umarım hepimizin kucağı dolar bu sıkıntılarımızın bi mükafatı olur umarım....

Kader arkadaşlarım.... hiç kimseye akıl vermek değil amacım. Zor paralar büyük paralar bizim gibiler için. Ben yaptım öyle bir salaklık. Daha uygun diye euro fırladığı için bahçeciden vazgeçip ucuz bi merkeze gittim. Gittim de noldu. Sonuç negatif. Ya belki bahçecide de tutmuyacakti. Ama sonra insan anlıyo. Bana dediler ki orta kalitede 4 embriyo var dondurma önermiyoruz. Bende mal gibi kabul ettim. Dedim vardır bildikleri. Negatif Sonuç dondurulmuş yok. Sonuç hüsran... herşeye sıfırdan başlıcam maddi gücümüz olursa. Yani kısacası aman biraz daha uygun diye emin olmadığınız yerlere gitmeyin arkadaşlar. Isı emin ellere bırakın. Belli bi kişiye değil bu yazdıklarım. Kimse benim gibi olsun istemiyorum. Onca para boşa gitti. Şimdi kredisini ödeyeceğiz. Nolur bilmediğiniz bi merkeze gitmeyin. Herkes kendi lab.ini övüyor. Şöyle ıyiyiz böyle basariliyiz diyor. Sonra toparlanmaniz güç oluyo. Umarım hepimizin kucağı dolar bu sıkıntılarımızın bi mükafatı olur umarım....
Bu işler kısmet mi şans mı anlamadım.Benim de ilk tedavim bahçecideydi negatiftiİ.nsallah 2.denemende rabbim kucağı doldurur arkadaşım.

bence yurtdışından katılacağını hiç söyleme[/QUOTE]

Yurtdışından olduğunu mecbur söylemek zorundasın, bulunduğun ülkede tedavi sürecin devam ediyor ,gönderdiğin test sonuçları yabancı dil olacak. Bahçeci 5500 euro olarak söyledi. Yurtdışından sadece Türkiyeye gidiş geliş en az 550 euro bide buna kıbrısı ekle :KK43:

arkadaşlar son dönemde hit te tedavi gören varmı özellikle sperm don varmıdır bize orası ile ilgili bilgi verecek biz bu ay tedaviye orada başlayacak gibiyiz tavsiye çok ihtiyacım var ne olur yardımcı olun

Biz türk insanlarının gelişememiş olmamızdaki en önemli etkenlerden biri Okumayı sevmiyor olmamız.Bir bilginin kutsallığına erişmek için onun araştırılıp, incelenip ulaşılabilir bişey olduğunu idrak edemiyoruz.
Istiyoruz ki hiç uğraşmadan biz bişey soralım ve hoppp diye cevabını alalım bitsin.
Vaktimiz yok bizim.Sayfalarca kim okuyacakda kendi kendine o bilgiye ulaşıp , notlar tutacak , kıyaslamalar , karşılaştırmalar yapacak.
Bizler anne olmaya çalışan bu yolda ilmek ilmek uğraşıp başarmaya çalışan kadınlarız.
Biraz vakit ayırıp 200_300 sayfa geriye gidip okumak bu kadar zor olmamalı.
Kolaycılıkla olmaz bu işler

Biz türk insanlarının gelişememiş olmamızdaki en önemli etkenlerden biri Okumayı sevmiyor olmamız.Bir bilginin kutsallığına erişmek için onun araştırılıp, incelenip ulaşılabilir bişey olduğunu idrak edemiyoruz.
Istiyoruz ki hiç uğraşmadan biz bişey soralım ve hoppp diye cevabını alalım bitsin.
Vaktimiz yok bizim.Sayfalarca kim okuyacakda kendi kendine o bilgiye ulaşıp , notlar tutacak , kıyaslamalar , karşılaştırmalar yapacak.
Bizler anne olmaya çalışan bu yolda ilmek ilmek uğraşıp başarmaya çalışan kadınlarız.
Canım kardeşim dikkat edersen som zamanda bugünlerde diyorum 200 sayfa önce gidip 10 ay öncesinden bahsetmiyorum cvp vermek istemezsen verme bilgin yoksa verme senden zorla bilgi mi beklioz

Kesinlikle sonuna kadar katiliyorum. Bu sekilde hep ayni sorular hem biktiriyor hem de sayfa kalabalikligi yapıyor. Ben sayfalari okurken beni en cok bu rahatsız etmisti. Bazi sorularin cevabi uc bes sayfa geride oluyo bazen. Insan okusa gorecek. Ama zaten cevap gelecegi dusunuldugu icin hop gene aynı seyler.
Ben bir kere yazmıştım su merkezde tedavi oluyorum demistim. Arkadan soru sorulmustu hangi merkezdi diye :) bizim burda isimiz bitti kenara cekilip oturalim diyenlerden degiliz ki canim benim. Biz cok faydalandik fayda verelim diye burdayiz. Ama bazen beni de gidikliyo bu durum

Mesela Bahçeci ulasim merkez hakkinda bilgi yazdim. Tum izlenimlerimi paylastim burada. Hatta bindigim taksici ile bile pazarlkk ettim burasi icin ve numarasini buraya yazdim. Neden ? Cunku ben de burafan ogrendim not aldim haritasini cikardim. Ama hala nasil gidiliyo deniliyo. Sasiyorum. Kac defa tedavi ucretleri yazildi hala ne kadar deniliyo. Bu sadece arastirma yapanlar icin yazik ki sayfalarin luzumsuz dolması demek. Kim bilir burayi sessiz sedasız kimler okuyo. Niye gereksiz defalarca tekrarlanan bilgilerle dolsun tassin ki.

Kesinlikle sonuna kadar katiliyorum. Bu sekilde hep ayni sorular hem biktiriyor hem de sayfa kalabalikligi yapıyor. Ben sayfalari okurken beni en cok bu rahatsız etmisti. Bazi sorularin cevabi uc bes sayfa geride oluyo bazen. Insan okusa gorecek. Ama zaten cevap gelecegi dusunuldugu icin hop gene aynı seyler.
Ben bir kere yazmıştım su merkezde tedavi oluyorum demistim. Arkadan soru sorulmustu hangi merkezdi diye :) bizim burda isimiz bitti kenara cekilip oturalim diyenlerden degiliz ki canim benim. Biz cok faydalandik fayda verelim diye burdayiz. Ama bazen beni de gidikliyo bu durum
öyle arkadaşım inan haklısın.
Burada bi çok kisiye yardımcı olduk günlerce sorular sorular yanıtladık , endişelerini paylaştık, mutluluklarıyla mutluk olduk yani o kisilere vakit ayırıp deger verip yanıtladık ne oldu hamile olup işleri bitip gittiler(burada asla dogum yapan arkadaslarimizi kasdetmiyorum onlarin basini kasiycak vakti olmaz )
Burada hamile kalana kadar bizden bilgi destek alıp hamile kalınca başka kisilere bu bilgi ve desteği vermek yerine çekip gidenlerden bahsediyorum.örnegin Yaşamayananlamaz, ZY _Bolvitamin gibi bir çok kişi var.

Bizler burayi sadece bi topik olarak görmuyoruz.Bizler buraya gercekden değer veren insanlarız.

İnşallah evlat sahibi

bence yurtdışından katılacağını hiç söyleme[/Q
İnşallah evlat sahibi ol bu tedaviden
işallah artık yoruldum bu son şansım zaA

X