- 4 Eylül 2018
- 109
- 140
Amin canım benim darisi tüm isteyenlere olur inşallah .Kızlarım bana çok benziyor .Gebelik zor olmazmi ahh ahh 5 ay mide bulantısı gecem gunduzum belli değildi .zor bir hamilelik oldu yaşayan bilirGüzel ömürleri olsun
üçüz hamileliğide .bebeklikleride epey zor olmuştur.
Kız halaya benzer derler , kızlarınız babayamı benziyo?
Ama herşeye değer onların annem demesi kokuları dünyada ki tüm guzeliklerden daha güzelAmin canım benim darisi tüm isteyenlere olur inşallah .Kızlarım bana çok benziyor .Gebelik zor olmazmi ahh ahh 5 ay mide bulantısı gecem gunduzum belli değildi .zor bir hamilelik oldu yaşayan bilir
ikizlerle o mide bulantılarını bende yaşıyorum çok zorAmin canım benim darisi tüm isteyenlere olur inşallah .Kızlarım bana çok benziyor .Gebelik zor olmazmi ahh ahh 5 ay mide bulantısı gecem gunduzum belli değildi .zor bir hamilelik oldu yaşayan bilir
Ama herşeye değer onların annem demesi kokuları dünyada ki tüm guzeliklerden daha güzelAmin canım benim darisi tüm isteyenlere olur inşallah .Kızlarım bana çok benziyor .Gebelik zor olmazmi ahh ahh 5 ay mide bulantısı gecem gunduzum belli değildi .zor bir hamilelik oldu yaşayan bilir
ikizlerle o mide bulantılarını bende yaşıyorum çok zor
Sana benzemeleri cok güzel ama genetik olarak bu pek olası degilki .Hani sanirim eşine benzemediklerinden belki sana benziyo diyolardir. Bu arada benzerlik hiccc önemli degil.onemli olan saglikli olmaları sonucda canından canlar
Ne guzel yazmışın demek 2 embriyo tutundu biri ikiye bölündü.Kader arkadaşım konuyu şöyle ozetleyim evliligimin 8 yılında gittik kibrisa tabi kimse bilmiyor tatil diye gittik öncesinde herşey hazır donör hastane vs vs.Tabi bende heyecan eşim gayet sakin işlemler oldu derken Hastaneden aradılar 5tane 3.gün emriyosu oluştu diye gittik Transfer oldu bi gece daha kaldık .Sonra geldik evimize transferin 8 guunu kasık ağrısı goguslerde hassasiyet mide bulantısı eşime hamileyim diyince 12 .günü bekleyelim kan ver umutlanma dedi kan verdim hamileyim daha dün gibi aklımda ağla ağla tüm aileyi aradim.Ve sonrasında keseler kalp atışları derken ikisi tek yumurta birisi tek bebekti. Tam 3 ay kalkmadan yattım ayaklarımın altına yastık koyarak.Derken 33 haftaya geldim sonra 2 hafta hastanede yattım ve 35+5 te günlerden perşembe öğle saati 14:30 da birer dakika arayla dünyaya geldi kuzucuklarim çok şükür rabbime hiç bir sağlık sorunları yoktu .Hamilelik süresi böylesi .Donasyon olması hiç fark etmiyor yine benim icimde büyüdü benim kanimla beslendiler .Dogdular emzirdim anne dediler hepside çok güzel duygu tarifi olmaz benzerlik konusuna gelince herkes bana benzetiyor fark etmezki isterse babasına benzesin hiç farkmez sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter Rabbim nasip etti sonsuz şükürler olsun
Amin canım herkesin yavrusuna rabbim güzel yazılar yazsın heseyin vakti zamanı gelince oluyor ..3.sınıfa gidecekler kismetse nasıl geçti hiç anlamadım .Ne guzel yazmışın demek 2 embriyo tutundu biri ikiye bölündü.
Riskli gebelik doktoru ilgilenmiştir sanırım seninle 3üz olunca.
Bi doğunca hızla zaman geçiyo büyüyo diyolar.
Ne güzel tıp ilerledi ve anne olabilme imkanı olmayan kadınlar anne olabiliyo.
Güzel yazgıları olsun kısçelerinin : )
Ne güzel allah analı babalı büyütsün kaç yaşında denediniz ve tuttuMerhaba arkadaşlar sizleri uzaktan takip ediyordum üye olup bende donasyon hikayemi sizinle paylaşmak istedim .Bende kibrista ilk yumurta donasyonuyla ücüz kizlarima kavustum bin kere şükür .Allah sizlerinde emeklerinizi umutlarinizi boşa cikartmasin inşallah .Çok zor bir süreç hem maddi hemde manevi bu yolda olan herkese Rabbim kolaylık versin ..
Evet canım gynolife de yapıldı yum donasyonu bnde anlamadım neden böyle yaptıklarını kıbrıstaki hemşireye sordum cvp yazmadı
Temmuz 24 de transfer oldum tam euro kurunun fırlaması arifesiydi 5.000 euro 28 bin ödeme yaptık çok ısrar ettik ama o zaman indirim yapmadılar maalesefGynolife için tedavi ücreti neydi en son kaçar iniyorlardi arkadaşlar
Daha bnm transferim olmadı dondurdular türkiyedeki kendi Dr öyle isteği için bnm rahim hazır olmadığı için yarında kontrole gidicem bakalım indirim yapmıyorlar beşbin euro ama bn yalvara yakara 100 euro indirdiler oda Bülent hocanın hastası olduğum için 3 bin euro eşim örnek vermeye gittiğinde verdi bayramdan hemen snr kurlar nekadar çok yüksekti ama bildiğim kadarıyla kuru sabitlemişler 7 olarak gerikalanı transferde vercezTemmuz 24 de transfer oldum tam euro kurunun fırlaması arifesiydi 5.000 euro 28 bin ödeme yaptık çok ısrar ettik ama o zaman indirim yapmadılar maalesef
Ne güzel şimdide keşke öyle olsaydı ama malisef şimdi 35 , 36 milyar yapıyor şansımızaTemmuz 24 de transfer oldum tam euro kurunun fırlaması arifesiydi 5.000 euro 28 bin ödeme yaptık çok ısrar ettik ama o zaman indirim yapmadılar maalesef
Dr um yurtdisina giden pahali testler var ondan istedi. Ikili uclu filan zaten yapmiyor. Biz de yaptitmadik. Detayli ultrasonda sorun gorunmedi. Saglikla insallah hepimiz kucaklarimiza alalim.Arkadaşlar geçmiş konulara baktım da tarama testleriyle ilgili çok sey bulamadım.Tarama testlerini hepiniz yaptırdınızmı?Bazı arkadaslarım gerek görmemiş yaptırmamış.Doktor gerek yok demiş.İkilemde kaldım.
Rabbim size bağışlasın nazarlardan korusun inşallah daima mutlu olun..Kader arkadaşım konuyu şöyle ozetleyim evliligimin 8 yılında gittik kibrisa tabi kimse bilmiyor tatil diye gittik öncesinde herşey hazır donör hastane vs vs.Tabi bende heyecan eşim gayet sakin işlemler oldu derken Hastaneden aradılar 5tane 3.gün emriyosu oluştu diye gittik Transfer oldu bi gece daha kaldık .Sonra geldik evimize transferin 8 guunu kasık ağrısı goguslerde hassasiyet mide bulantısı eşime hamileyim diyince 12 .günü bekleyelim kan ver umutlanma dedi kan verdim hamileyim daha dün gibi aklımda ağla ağla tüm aileyi aradim.Ve sonrasında keseler kalp atışları derken ikisi tek yumurta birisi tek bebekti. Tam 3 ay kalkmadan yattım ayaklarımın altına yastık koyarak.Derken 33 haftaya geldim sonra 2 hafta hastanede yattım ve 35+5 te günlerden perşembe öğle saati 14:30 da birer dakika arayla dünyaya geldi kuzucuklarim çok şükür rabbime hiç bir sağlık sorunları yoktu .Hamilelik süresi böylesi .Donasyon olması hiç fark etmiyor yine benim icimde büyüdü benim kanimla beslendiler .Dogdular emzirdim anne dediler hepside çok güzel duygu tarifi olmaz benzerlik konusuna gelince herkes bana benzetiyor fark etmezki isterse babasına benzesin hiç farkmez sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter Rabbim nasip etti sonsuz şükürler olsun
Ne güzel allah analı babalı büyütsün kaç yaşında denediniz ve tuttu[/QUOTE
Amin canim benim Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah. Zor bir durum olmayanları çok iyi anliyorumRabbim size bağışlasın nazarlardan korusun inşallah daima mutlu olun..
Bende ikiz bekliyorum rabbim kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah sağlıkla sıhhatliAmin canim benim Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah. Zor bir durum olmayanları çok iyi anliyorum
Çok güzel tedaviniz hayırlı olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz.Kızlar bugün kontrole gittim endometriomu sordum 7.8 milim üç çizgi çok iyi dediler allah nasip ederse ayın 10 transfer