Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Tüp bebek danisma diye bir yer. Gynolife için 5bin Euro diyor.sehir içi transfer uçak hastane tedavi dahil diyor.sadece konaklama hariç diyor. onu da hesaplı güzel yer ayarlariz diyor. Hatta bir çok merkez icin danismanlda yapiyorlarmis.
Kafam karıştı.
Gerçi euro bu miktarda iken Kıbrıs zor daaa.bakinjyorum işte

Ne kadar yani?

UOTE="papatyag, post: 57158785, member: 447222"]Ara bi istersen canm verdikleri fiyata sadece donasyon.. dondurma ve konaklama yok ama hitte aynı fiyata hem konaklama hem dondurma dahilmiş[/QUOTE]

12 tüp bebek tecrübemden yola cıkarak 3.gün embriyo transferi bence embriyo yeterince kaliteli olmadığından transfer edilmiştir.
Hadi ya walla ne diyim ki. Ne deseler inanıyoruz. Eğer öle birşey yapıp umut tacirliği yapıyorlarsa allaha havale ediyorum hepsini. Ne umutlarla ne zorluklarla gidiyor insan oralara

Tüp bebek danisma diye bir yer. Gynolife için 5bin Euro diyor.sehir içi transfer uçak hastane tedavi dahil diyor.sadece konaklama hariç diyor. onu da hesaplı güzel yer ayarlariz diyor. Hatta bir çok merkez icin danismanlda yapiyorlarmis.
Kafam karıştı.
Gerçi euro bu miktarda iken Kıbrıs zor daaa.bakinjyorum işte
Orayı hiç duymadım.. şansımıza cidden euro çok arttı artmayada devam ediyo kimisi 2 aya düşer kimiside daha da artar dio öyle oluncada insan kararsız kalıyo

• Beğen
Reactions: cal
Bence sen burdaki doktorunu dinle murat beyde ona güvendiği için seni ona yönlermiş ztn Kıbrısı aradığında hemşireyle mi konuşablysun sadece doktorla konuşma şansı var mı
Evet canim kibrisi aradigimda sadece danisman ve hemsireyle gorusuyorum ama burdaki doktorda kafami karistirdi diyorki taze embriyo kullanma dondurulmus kullan rahim 1 ay dinlensin oylesi daha iyi dedi

Evet canim kibrisi aradigimda sadece danisman ve hemsireyle gorusuyorum ama burdaki doktorda kafami karistirdi diyorki taze embriyo kullanma dondurulmus kullan rahim 1 ay dinlensin oylesi daha iyi dedi
Bencede öyle yaptır çünkü seninki sperm donasyonu yumurtalarını büyütüp çoğaltmak için çok fazla hormon alıyosun vücuduna 1 ay dinlemesi gerekir burdaki bahçeci hastanesi filan genelde o şeklide yapıyo rahim dinlendirmesi die geçiyo

• Beğen
Reactions: cal
Hadi ya walla ne diyim ki. Ne deseler inanıyoruz. Eğer öle birşey yapıp umut tacirliği yapıyorlarsa allaha havale ediyorum hepsini. Ne umutlarla ne zorluklarla gidiyor insan oralara
Bilgi vermemeleri de çok garip.Embriyo bölünmeleri kaliteleri hakkında.Böyle olunca kızıyorum.Aldıkları para az uz değil.İnsallah tahlilde pozitifi alırsınız.

Bilgi vermemeleri de çok garip.Embriyo bölünmeleri kaliteleri hakkında.Böyle olunca kızıyorum.Aldıkları para az uz değil.İnsallah tahlilde pozitifi alırsınız.
Ya şimdi icime kurt düştü ya o kdr çok merkez var ki insan kimim iyi olacağını bilmiyo. Ucuz diye tercih ettik hakkımızda hayırlısı ne diyim ki. Cumartesi tahlil günüm bakalım sonuç ne olacak. Bunları okudukça düşüncem negatife doğru kayıyo ne yazık ko

Ya şimdi icime kurt düştü ya o kdr çok merkez var ki insan kimim iyi olacağını bilmiyo. Ucuz diye tercih ettik hakkımızda hayırlısı ne diyim ki. Cumartesi tahlil günüm bakalım sonuç ne olacak. Bunları okudukça düşüncem negatife doğru kayıyo ne yazık ko
İnsallah güzel haberinizi alırız iyi düşünelim iyi olsun insallah

Kalbini ferah tut.
Tabiki şunun altını çizmeliyim ki yumurta ve embriyo donasyonlarda 5. gün tercih edilmelidir. Ama bu demek degil ki 3. gün emb. ise bu kalitesiz olut.
Hayır .
Bazı doktorlar embriyoların anne rahminde 8 hücreden sonra bölünmelerini daha sağlıklı buluyorlar. Bu tercih meselesi.
Ben 3.emb ile ikizlere hamileyim.
Bu test gününü bekledigin günlerde hic biseyle kafanı bulandırma.
Merkezin işlem bittikden sonra bi zarf icinde yapilan işlemi .emb ların fotograf ları detaylica anlatan bi döküman vermediler mi sana.
Benim transfer bitip sedye ile odama götürülürken embrilogan anlatıp kucağıma zarfı koymuştu.
Bol şans dilerim.

Kalbini ferah tut.
Tabiki şunun altını çizmeliyim ki yumurta ve embriyo donasyonlarda 5. gün tercih edilmelidir. Ama bu demek degil ki 3. gün emb. ise bu kalitesiz olut.
Hayır .
Bazı doktorlar embriyoların anne rahminde 8 hücreden sonra bölünmelerini daha sağlıklı buluyorlar. Bu tercih meselesi.
Merkezin işlem bittikden sonra bi zarf icinde yapilan işlemi .emb ların fotograf ları detaylica anlatan bi döküman vermediler mi sana.
Benim transfer bitip sedye ile odama götürülürken embrilogan anlatıp kucağıma zarfı koymuştu.
Bol şans dilerim.
Nerede yaptırmıştın canım...ve ne donasyonu acaba..Sağlıkla kucağına al inşallah

Kalbini ferah tut.
Hayır .
Bol şans dilerim.
Ah canım ahhh nerdeee. Nys ben yinede içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Ama bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim. Ağladım rahatladim. Endişe korku garip duygular içindeyim. Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sonum senin gibi olur insallaaahhh. Zaman yaklaşıyo ama korkudan idrar testi yapmiyorum bile. En azından bi umut cumartesiye kadar sürsün istiyorum.....

Kalbini ferah tut.
Hayır .
Bol şans dilerim.
Buarada ne güzel yazmissin ağzına sağlık gönlü güzel annem :)

Ah canım ahhh nerdeee. Nys ben yinede içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Ama bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim. Ağladım rahatladim. Endişe korku garip duygular içindeyim. Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sonum senin gibi olur insallaaahhh. Zaman yaklaşıyo ama korkudan idrar testi yapmiyorum bile. En azından bi umut cumartesiye kadar sürsün istiyorum.....
cok tesekkürler.
bekleyiş cok zor o test gununu.
Ben tahammül edememiştim.
3.gün embriyo 8.gün kan verdiğin de varsa bisey zaten kanda çıkıyo.
Yoksada bosuna bekleyip stresi yaşamaya ve o hormonları kullanmaya devam etmeye gerek yok.
Ben idrar testini doğru bulmuyorum.Kanda hamilesin ciksa bile idrarda ikinci çizgi çıkmaya biliyo.
Bence yarın direk kan ver.
inşallah kaderinde bu tedavin ile anne olmak vardır

X