Saol canım gynolife de türkiyedeki Dr oraya gönderdiHangi merkezde yaptırdınız? Vardır bir bildkleri moral bozmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım gynolife de türkiyedeki Dr oraya gönderdiHangi merkezde yaptırdınız? Vardır bir bildkleri moral bozmayın
Evet canım gynolife de yapıldı yum donasyonu bnde anlamadım neden böyle yaptıklarını kıbrıstaki hemşireye sordum cvp yazmadıGynolife da mı yaptırmştn canm ama yumurta kaliteli sperm kaliteli laboratuvar koşullarıda iyse neden 5. güne gelememesinden korkup 3. gün dondurdular ki
Sen nerde yaptırdın canım kaçtane emrio koydular inşallah tutunurlar hayırlı olsun canımEvet benim merkezde 5. Gün için beklemedi. O kdr istedim direttim tutacaksa 3. Gün embriyosu da tutar dediler ve transferim 3. Gün oldu.malesef kendi başarı oranlarını arttırmak için ve maliyet düşürmek için elinden geleni yapıyorlar ne yazikki
Girne tüp bebek merkezi canım. 4 tane 3. Gün embriyosu tranfer edildi canım. 6. Günümdeyim Umarım hakkımızda hayırlısı olur allah anne olmayı tattırır bize de.... Sen nerde yaptırdın canım kaçtane emrio koydular inşallah tutunurlar hayırlı olsun canım
Insallah sağlıcakla taşıyabileceğin kadar bebek tutunur.Girne tüp bebek merkezi canım. 4 tane 3. Gün embriyosu tranfer edildi canım. 6. Günümdeyim Umarım hakkımızda hayırlısı olur allah anne olmayı tattırır bize de....
Amin canim sağolasın. Ah canım yaaa dedim 3 olsun dedim yine de kendi bildiklerini okudular. Hepsinin tutma sandı %1 dediler. Hücre sayıları hakkında bisi demediler valla stresten bende hiç sormadım sadece 4 kaliteli var onların hepsini transfer edicez dediler.Insallah sağlıcakla taşıyabileceğin kadar bebek tutunur.
4 tane emb. biraz fazla olmuş.
onların hücre bölünme sayıları kaçtı ?
Tabiki öyle sanki tüp un başarı oranı daha fazla ama 5 kere deneyebiliecagim paraya tüp bebek 1 aylık parası o aklımı karistiriyorBatuma gidiceksin dimi canım aslında bu sefer tüp mü denesen belki çok embiriyon oluşur gerçi olucagı varsa aşılamada da tutar
İnşallah canım bebişlerin tutunurlar sana sımsıkı hayırlı uğurlu olsun canımGirne tüp bebek merkezi canım. 4 tane 3. Gün embriyosu tranfer edildi canım. 6. Günümdeyim Umarım hakkımızda hayırlısı olur allah anne olmayı tattırır bize de....
Amin canım hepimizin için tek duam anne olmamizzzzzİnşallah canım bebişlerin tutunurlar sana sımsıkı hayırlı uğurlu olsun canım
Hayırlısı canm önemli olan artık sana tutunmalarıEvet canım gynolife de yapıldı yum donasyonu bnde anlamadım neden böyle yaptıklarını kıbrıstaki hemşireye sordum cvp yazmadı
Maalesef çok pahalı ve garantisi yok batumdaki doktorunla bunu konuş benceTabiki öyle sanki tüp un başarı oranı daha fazla ama 5 kere deneyebiliecagim paraya tüp bebek 1 aylık parası o aklımı karistiriyor
Kaçıncı gün canm sanki yok gibi ama istersen kan testi yaptır benceIlgar testimi yorumlarmisiniz lütfen
canım merhaba estrfem günde toplam 8 tane mi kullanıyosunYok dondurdular bugünde kontrole gittim estrofem kullanıyorum günde 3 defa ikişertane vajinadanda günde iki defa kullanıyorum
Ayın beşinde kontrole gidicem Eylül 10 falan olur diyolar transfer tam belli deyil
12 tüp bebek tecrübemden yola cıkarak 3.gün embriyo transferi bence embriyo yeterince kaliteli olmadığından transfer edilmiştir.Evet benim merkezde 5. Gün için beklemedi. O kdr istedim direttim tutacaksa 3. Gün embriyosu da tutar dediler ve transferim 3. Gün oldu.malesef kendi başarı oranlarını arttırmak için ve maliyet düşürmek için elinden geleni yapıyorlar ne yazikki
Bence sen burdaki doktorunu dinle murat beyde ona güvendiği için seni ona yönlermiş ztn Kıbrısı aradığında hemşireyle mi konuşablysun sadece doktorla konuşma şansı var mıArkadaslar ben bugun murat onal beyin yonlendirdigi doktora tolga ecemise gittim adetimin 3.gunu lh tsh progesteron e2 tahlilleri yaptirdim gecen ayda yaptirmistim murat bey gayet normal demisti burayada yazmistim sizde degerlerime guzel demistiniz bugunkine tolga bey bakti polikistik over dedi murat bey normal dedi yine kafam karisti bunu cok onemsemedim ama sonra tolga bey eczaneyi aradi ilac istedi murat beyle gorusmeden gonol f 300 luk cetrotide 250 lik birde 2 tane vitamin hapi gonal f yi vurdular 5 gun kullan cumartesi tekrar gel dediler bende sonra kibrisi aradim anlattim murat beyin bilgisi varmi diye sordum tabi var dediler ama bana inandirici gelmedi kafam cok karisik lutfen yardimci olun bu arada ilaclara 2 bin odedik