Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba arkadaşlar sizleri uzaktan takip ediyordum üye olup bende donasyon hikayemi sizinle paylaşmak istedim .Bende kibrista ilk yumurta donasyonuyla ücüz kizlarima kavustum bin kere şükür .Allah sizlerinde emeklerinizi umutlarinizi boşa cikartmasin inşallah .Çok zor bir süreç hem maddi hemde manevi bu yolda olan herkese Rabbim kolaylık versin ..

Kızlar mrb bana kalrsa ucuz diye aldnmayın ucuz etin yahnsi kötü olr demişler ve bende tedavime krar verirken böyle fikrlere kapılmıştm. Önemli olan sisin sağlıklı bir bebiş doğurmanız para kazanılır Allah’ın izniyle. Ama çocuk koly bulunmuyo görüyosunuz. Ben bahçecide tedavi gördüğüm için çok mutluyum vede çok şanslıı hissediyorum. Çünkü ucız bir kliniği seçip orada tedavi görüp hamile kalamamakta var işin sonunda işte o zaman insann gözü hiçbişeyi görmüyo. Para falan önmsiz oluyo o an. Nolur ii düşünüp mantıklı kararlar verin ve karas verrirken aklınızdaki en önemli şey başarılı bir klinik seçmek olsun. Ben bu şekilde karr verdim ve başarısından dolayı bahçeciyi seçtim.

Merhaba arkadaşlar sizleri uzaktan takip ediyordum üye olup bende donasyon hikayemi sizinle paylaşmak istedim .Bende kibrista ilk yumurta donasyonuyla ücüz kizlarima kavustum bin kere şükür .Allah sizlerinde emeklerinizi umutlarinizi boşa cikartmasin inşallah .Çok zor bir süreç hem maddi hemde manevi bu yolda olan herkese Rabbim kolaylık versin ..
Allah bağışlasın ne güzel üçüz olmuş Allahım bizede nasip etsin hangi merkezde yaptırmştınız?

• Beğen
Reactions: cal
Kızlar mrb bana kalrsa ucuz diye aldnmayın ucuz etin yahnsi kötü olr demişler ve bende tedavime krar verirken böyle fikrlere kapılmıştm. Önemli olan sisin sağlıklı bir bebiş doğurmanız para kazanılır Allah’ın izniyle. Ama çocuk koly bulunmuyo görüyosunuz. Ben bahçecide tedavi gördüğüm için çok mutluyum vede çok şanslıı hissediyorum. Çünkü ucız bir kliniği seçip orada tedavi görüp hamile kalamamakta var işin sonunda işte o zaman insann gözü hiçbişeyi görmüyo. Para falan önmsiz oluyo o an. Nolur ii düşünüp mantıklı kararlar verin ve karas verrirken aklınızdaki en önemli şey başarılı bir klinik seçmek olsun. Ben bu şekilde karr verdim ve başarısından dolayı bahçeciyi seçtim.
Doğru söylüyosun ama işte bizi başka merkezlere yönelten bu kur artışları oldu kur normal olsa hiç düşünmezdim bile çünkü kredi çekip gidicez bizde

cok tesekkürler.
bekleyiş cok zor o test gununu.
Ben tahammül edememiştim.
3.gün embriyo 8.gün kan verdiğin de varsa bisey zaten kanda çıkıyo.
Yoksada bosuna bekleyip stresi yaşamaya ve o hormonları kullanmaya devam etmeye gerek yok.
Ben idrar testini doğru bulmuyorum.Kanda hamilesin ciksa bile idrarda ikinci çizgi çıkmaya biliyo.
Bence yarın direk kan ver.
inşallah kaderinde bu tedavin ile anne olmak vardır
Desteğin için binlerce kez teşekkür ederim

Ah canım ahhh nerdeee. Nys ben yinede içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Ama bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim. Ağladım rahatladim. Endişe korku garip duygular içindeyim. Allah bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sonum senin gibi olur insallaaahhh. Zaman yaklaşıyo ama korkudan idrar testi yapmiyorum bile. En azından bi umut cumartesiye kadar sürsün istiyorum.....
Canım benim test gününden önce reglim gelmişti.Umudum tamamen bitmişti.Yine olmadı diye.Test günü değerleri görünce inanamadım.Rabbim ol dedikten sonra olur.Yer gök dua.İnsallah hayırlı haberlerini alırız.

Canım benim test gününden önce reglim gelmişti.Umudum tamamen bitmişti.Yine olmadı diye.Test günü değerleri görünce inanamadım.Rabbim ol dedikten sonra olur.Yer gök dua.İnsallah hayırlı haberlerini alırız.
Hiç bir belittim yok ağrım yok. Burda neler okuyorum bende hiç bi belirti olmayınca koru düşünmeye başladım ama allahım bilir o ol dedikten sonra ne yapsan o bebek düşmez tutunur. Zaza da olduğu gibi.... desteğin için çok teşekkürler

Arkadaşlar geçmiş konulara baktım da tarama testleriyle ilgili çok sey bulamadım.Tarama testlerini hepiniz yaptırdınızmı?Bazı arkadaslarım gerek görmemiş yaptırmamış.Doktor gerek yok demiş.İkilemde kaldım.

Arkadaşlar geçmiş konulara baktım da tarama testleriyle ilgili çok sey bulamadım.Tarama testlerini hepiniz yaptırdınızmı?Bazı arkadaslarım gerek görmemiş yaptırmamış.Doktor gerek yok demiş.İkilemde kaldım.
Ben de bu konuda çok kararsızım. 2 doktorla görüştüm ikisi de tarama yaptırmanın faydalı olduğunu söyledi. Ama çevremde doğum yapan kime sorsam sakın yaptırma kafa karışıklığından başka birşey değil diyorlar. Ben yaptırırsam 2li test yaptıracam.

Maşallah.
Hangi merkezde yaptırmıştıniz

Ben de bu konuda çok kararsızım. 2 doktorla görüştüm ikisi de tarama yaptırmanın faydalı olduğunu söyledi. Ama çevremde doğum yapan kime sorsam sakın yaptırma kafa karışıklığından başka birşey değil diyorlar. Ben yaptırırsam 2li test yaptıracam.
Sizinki yumurta donasyonu değil galiba.Ben donasyon yoluyla hamile kalan arkadaslara sormustum.Donasyon olunca işler değişiyor.

cok tesekkürler.
bekleyiş cok zor o test gununu.
Ben tahammül edememiştim.
3.gün embriyo 8.gün kan verdiğin de varsa bisey zaten kanda çıkıyo.
Yoksada bosuna bekleyip stresi yaşamaya ve o hormonları kullanmaya devam etmeye gerek yok.
Ben idrar testini doğru bulmuyorum.Kanda hamilesin ciksa bile idrarda ikinci çizgi çıkmaya biliyo.
Bence yarın direk kan ver.
inşallah kaderinde bu tedavin ile anne olmak vardır
bende senin gibi düşünüyordum kuzum ama başına gelen hafız olur
bak kan verdim 11 gün negativ dediler ilaçları buraktım ve hamileymişim
keşke idrar testide yaptırsaydım
birde sen kanı 3 günük embriyoların 8 günü yani 5 günüyün 6 günü verdin
bazen geç tutunma oluyormuş ve 0 çıka bilir ama 12 gün 10-20-30 çıka bilir
bence transfer sonrası 12 gün en ideal zaman

bende senin gibi düşünüyordum kuzum ama başına gelen hafız olur
bak kan verdim 11 gün negativ dediler ilaçları buraktım ve hamileymişim
keşke idrar testide yaptırsaydım
birde sen kanı 3 günük embriyoların 8 günü yani 5 günüyün 6 günü verdin
bazen geç tutunma oluyormuş ve 0 çıka bilir ama 12 gün 10-20-30 çıka bilir
bence transfer sonrası 12 gün en ideal zaman
Haklısın canım benim.
Ohalde kan verdikten sonra idrar testi yapılmalı.Biliyorsun ben önce kan verdim pozitif ertesi gün anı olsun diye idrar testi yaptım negatif çıktı.Bende idrarda gözükmüyodu kanda gözükmüş olmasına rağmen.
Senin bebesinin kalbini sabırsızlıkla bekliyorum.

X