Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Transfer öncesi doğum kontrol hapı kullanan var mı arkadaşlar küçük kistler filan varsa eritiyomuş sanırım
Evet ben transferden bir ay önce kullandım, kadının yumurtlaması hala devam ediyor yani düzenli adet görüyorsa sanırım kadının kendi yumurtalarını baskılamak amacıyla dönör ile günleri denk getirmek amacıyla doğum kontrol hapını kullandırıyorlar zira bende kist filan yoktu kontrollerde temiz demişlerdi .

Evet ben transferden bir ay önce kullandım, kadının yumurtlaması hala devam ediyor yani düzenli adet görüyorsa sanırım kadının kendi yumurtalarını baskılamak amacıyla dönör ile günleri denk getirmek amacıyla doğum kontrol hapını kullandırıyorlar zira bende kist filan yoktu kontrollerde temiz demişlerdi .
Kıbrıstaki doktorun mu kullandırdı hapı Türkiye deki mi

• Beğen
Reactions: cal
Bende cyclo progynova nerdeyse bir yıldır kullanıyorum adetten kesildim bu ilaçla adet oluyorum bnm türkiyedeki Dr kullandırıyor kıbrıstaki doktorlarla bağlantıları olduğu için bni hazırlıyor

Dönor un yumurtaları toplanacağı gün sdeces esimiz mi gidiyor. Daha sonra transfer için beraber gidiyoruz.yabi iki defa mi gidiliyor

Bende cyclo progynova nerdeyse bir yıldır kullanıyorum adetten kesildim bu ilaçla adet oluyorum bnm türkiyedeki Dr kullandırıyor kıbrıstaki doktorlarla bağlantıları olduğu için bni hazırlıyor
Benim adetim kendiliğinden gelio ama kistler için büyük ihtimal doğum kontrol hapı kullanabilirim

Transferden bir hafta önce gebelik aşısı yaptırıcam nasipse kızlar kur yine çıktı Rabbim sonumuzu hayır etsin
Gebelik aşısının kanıtlanmış bişeyi yok.Tutunmaya destek olabilir deniyor.Ama yan etkilerinden biri rahimiçi yapışıklık yapabiliyor.bunu yaşıyanlar var.Sana bu aşıyı yap yada yapma diyemem ama iyi düşün derim.

Gerçektenmi aa şimdi kararsız kaldım yaa bn sordum hemşireye kanıtlanmış dedi amaa işte kararsız kaldım şimdi

Artemisle karanfil yaptırmışmıydı acaba
artemis yaptırdı.
Bence zaza nında bi düşüncesini al.
Kanıtlanmış bi yöntem kesinlikle değil.öyle olsa herkes yaptırır. Rahim içime bi sıvı sıkılıyor ve bu embriyonun tutunması icin yapışıklık yapıyo.Ama bu kesin tutar asla degil.Tutabilir de tutmayabilirde.Burada düsünülmesi gereken şey rahim içine olumsuz bi etkisi oluyomu.

Biz zamanında sevgili arkadaşım Zaza ile bunu konuştuk.Ve qeraniy da çok bilgilidir.istersen bi sor.
tabiki son karar senin eger aşıyı yaptirmaz da tutmaz ise ahh keske yaptirsaydim.bunun yuzunden tutmadi gibi uhte yasiyacaksan yaptır tabi.Bu tarz hususlar iyi arastirilip bireysel karar verilmesi gereken noktalar.

X