Shanticiğim Gerçekten çok etkili. Ben de bir zamanlar buranın gurularından birisinin önerilerini harfi harfine yapmıştm. Hayat a dediğim gibi çin tıbbı kitabını amazondan getirmiştim hatta iğneleri bile getirtecektim de kendi kendime beceremem dedim :) Adam da uzakta ben uğraş uğraş denk düşüyor düşmüyr tehlikeli! günler. En sonunda son denemeyi yaptık memorialde. Olmadı bir tane 7 hücreli çıktı o kadar bitki zerzavat vs ye ye karşılık. Meğer bizimkinin de morfolojisi bozulmuş boşuna doğaldan uğraşırmışız.

Evet yine de Yaradan ol derse hemen anında olur. Ancaaaaakkkk bence 43 dönüm noktası 43 de de doğal hamişlikler duydum ama ondan sonrası çokkk üretken ve mutluysan oluyor bence. Bir de bu geç doğallar taşra kzılarında oluyor sanki stresle naylon gıdalarla tanışmamış olanlarda kadınlığını doya doya yaşayanlarda Bana öyle geliyor biz kentliler ve çalışanlar daha şanssızız.

Efsuneciğim yaaaa evet 2.5 ay olmuş biz buluşalı.( 15 gün ekliyorlar ya ) Daha dün gibi 12 kilo kargoyu otobüze ittrip istanbuldaki son günümde senle buluşmaya koştuğum:) Efsuneciğim Aymen kendisi istedi mailleri silinsin. O gece ona silemeyiz sistem izin vermiyor belki filan demişler ama silmişler Benim de haberim yok iyice kızmışım ben de sabah mesajında 'siz çocuk mu kandırıyorsunuz Biizmkileri bırak bizim hakkımızda yazılanaları bile siliyorsunuz Benimkileri de silin ' demiştim Zaten silmişler bile. Hiçbir yere de kaydetmemiştim günlük tutmak gibi birşeydi benim için ama Aymenin dediği gibibiz buradayız . hem beni ban lasınlar hem bilgilerim orada asılı dursun istmezdim.Ya benimsin ya kara toprağın :)

Sevgili Pınar dualarım hepinizle . herkesin başına gelsin isteyen herkesin bebeği olsun İstemeyenin de olmasın ama belki öyle de hayırlıdır yoksa evlatlık alınacak çocuk bulunmazdı bu sefer de !

Yosunnnn değiştirmemişsin hüzünlü resmini. Hayırlı olsun yeni evin . Şükür seni pc den uzak tutacak bir uğraş:)
Aymoşum yeni Bombalarını bekliyoruz Süpriz çikolata seni. Şu sokaklarda bulduğun kediciklerin yüzü suyu hürmetine minik kittenlerin olsun senin de ama insan yavruları olsun bu kez.

Son düzenleme:
bence içimizi karartmayalım üstteki 40 yaşımın hikayesi diye okudugumuz topikteki hikayede bunun canlı örneginden olmaz diye bişey yok oluyor işte ama bize denk gelirmi

İçkarartmak değil de fazla umutlanmayalım derim ben. Özellikle tembel ruhlu arkadaşlar okumamış
olsa bari

Kizlar, bir arkadasimin esinde yani kocasinda problem vardi, dru etkin cinsel hayat demisti, aksatmadan drun sozunu dinlediler, kiz hamile, az calisan yumurtaliklar icin de ayni yontem ise yarar mi? Hi hi hi:) mimozanin yazdiklarindan sonra aklima geldi simdi.

Neden olmasın olmaz diye birşey yok olurmu olur neler okuyor neler duyuyoruz .........

İyi geceler arkadaşlarıımm.. bugün işlerim vardı yine gelemedim öğlenden sonra.. yarın görüşürüz umarım.. herkes kendine iyi baksın :) özellikle de hamişler göbüşlerini sevsin benim için :)

keşke altın semer vurulabilecek bir eşek kadar değerli olsaydın.. keşke...

not: bu lafımı üzerine alması gereken bir kişi var.. sayfayı kaçak olarak okuyan biridir kendileri.. ...kıl... anlayan anlamıştır.. üzerime gelmeyin pls

Son düzenleme:
CGH yöntemini duydunuzmu??? arkadaşlar. bu bildigimiz pgt yönteminin aynısı galiba

Son düzenleme:

Vallahi yüksek libido herşeye çare Tuhaf bir şey Yani Micheal Douglas gibi olmamak şartıyla tabii. Ama yüksek libido yüksek yaşam enerjisini gösteriyor Daha geç yaşlanıyor daha az hatta hiç hastalıkla uğraşmıyorlar. Kan dolaşımıyla ilgili belki de Öyle bir fırsatınız yoksa da spor yerine geçebilir bence.

Aymoşcuğum İbo da evlendi. Allahım bu erkekler özeliikle zamparalar böyle elden ayaktan düşünce evlilik teklif ediyorlar. Sinir oluyorum. Ben olsam 12 yıldır neredeydin der ve reddederdim .Demek kız hala deli gibi seviyor. Herkes de idoya acımış Nedense hayret bir şey. Derya Tuna da hayatta zaman kavramı diye bir şey olduğunu unutmuş olmalı.

Günaydınnnnnnnn Türkiyeeeee

Poşet (Serdar Ortaç) - YouTube Sözleri boşverebilirsiniz ritme bakın siz

Günaydın kızlar..

CGH yöntemini duydunuzmu??? arkadaşlar. bu bildigimiz pgt yönteminin aynısı galiba

nrm ben duydum bu yöntemi.. pgt ile aynı.. pgt de sadece 5embriyo incelenirken diğer yöntemde tüm emrbriyolar inceleniyormuş.. fyat da pgt 1500 iken diğerinde tanesine 400 alınıyormuş.. geçenlerde bir arkadaşımla konuştuk.. o anlatmıştı.. en son pgt ile hamile kalmıştı.. ama 7. haftada sanırım düşük oldu.

Son düzenleme:

günaydın günaydın günaydınnnnn:)

herkesler umarım iyidir.burasıda gece yağmurluydu ama sabah yine güzel bir havaya uyandık.hala sıcak hala klima..:)

mimoşum bayılıyorum senin yorumlarına yaaaaa süpriz çikolata ha :)aynen öyleyim bakalım bu sefere ne yumurtlayacağım:)

bu arada cgh yöntemini sormuşsunuz;pgt ile aslında aynı işlem ama pgt de sadece çok sık görülen 5-6 tane hastalıkla ilgili gen bakılıyor ve hemen sonuç alıyorsunuz. döllenmeden sonra 3.gün 7-8 hücreli olan embriyodan 1 tane hücre alınıyor ve laboratuvarda bakılıyor sonuç hemen çıkıyor.bunlar en sık görülen trizomi vs sorun varsa o embriyo iptal ediliyor.cgh de ise o ay transfer yapılmıyor.çünkü bilinen tüm hastalıklar inceleniyor.çok sık görülmeyen hastalıklar bile inceleniyor.o ay embriyolar donduruluyor ve bir sonraki ay hastalık olmayan embriyolar transfer ediliyor.o yüzden daha pahalı bir yöntem ve garanti bir yöntem.

Günaydınlar,
İki gündür ha yazdım ha yazıcam dedikçe işler yoğunlaştı. Olmadı. Şimdi hazır zamanım var.
Nilyacım havuzu unutmalısın canım. Enfeksiyon kaparsın mazallah çok tehlikeli olabilir.
Bahardalı, akupunkturda yumurtalık bölgesine iğneler batırılıyor yumurtalıkları uyarmak için, karın bölgesine batırılıyor Qi dengesi (vücudun
genel dengesi) için.
Ve tam rahim üzerine batırılıyor rahim için. Sonra yüzüstü yatıyorsun ve beline batırılıyor tekrar rahim için. Akupunkturu gerçekten uzman
ellerde yaptırmak gerekiyor. Çünkü Türkiye'de 1-3 aylık kurslarda sertifika veriliyor. Ancak benim Hayat'a da önerdiğim Ayten hanım
örneğindekiler gibileri farklı. Ayten hanım, bu işin eğitimini Çin'de almış ve uygulamış. Bu profilde bir uzmanın çok yardımı olacaktır.
40yaşımın hikayesini okudum, çok şanslıymış demeliyim. Ve onun adına mutlu oldum. Keşke bu yöntemler herkeste işe yarasa. Ben 37
yaşımdan bu yana, yani 3 sene boyunca her ay uyguladım. Ve orada yazanların hepsini uyguladım. Sistemli bir şekilde. Her zaman
yumurtalar kaliteli oldu. Ama işte sonuç yok. Hatta doktorum bana bu kadar kaliteli embriyolarınız varken donasyona gitmeyin dedi ama
ben artık yumurtayla uğraşamayacak kadar bezginim.
Sanıyorum sebepsiz denilen infertilitede bağışıklık ile ilgili çok derinde problemler var. Çünkü genel testlerde birşey çıkmadı.
Şimdi bunları araştırıyoum, doktorlara soruyorum. Yeni tedavide de sanıyorum Savaş beye gideceğim. Bilemiyorum, diğer merkezlerin
hepsiyle konuştum, yazıştım. Kimse diğerinden farklı kuş kondurmuyor. Herkes aynı ağızda. Haa belki Doğuş olabilir. Onlarla biraz daha
görüşeceğim. Bir de Verda hanım vardı. Ama Savaş bey ağır basıyor. Adamda tecrübe çok. Orayla tek sıkıntım bizler gibi bu konuları
çok didikleyen insanlara kaç yumurta var ve durumlar nedir gibi bilgileri vermemeleri. Bu konuda da kesin teminat istedim, ve verdiler.

Mimoza,3 ayları bitirmişsin. En zoru bitti geçmiş olsun. Sağlıkla geçsin 6 ayın da.
Efsune hadi gayret karara doğru yolculuğa başlamışsın sen de galiba. Çok sevindim buna. Bak Shanti'nin dediği konu çok başka bir açıdanbakış sağlayabilir. Sen kendini kucağında bir çocukla hayal edemeyebilirsin ama bu, yaşayacağın mutluluğa engel olmamalı.
Shanti bana çok önemli bir ipucu verdin. Sağolasın. Ben de kucağımda hayal edemedikçe olmuyor diyenlerdendim. Artık bhcg pozitif çıkınca nasıl mutlu olacağımı hayal edersem, daha motive edici olacak.
Sonuç bekleyen 1-2 kişi vardı, galiba biri umutluyum84 dü. Diğerini çıkaramadım. Hadi sonuç bekliyoruz.

Eylulcum cok tsk ederim Ayten hn soyledigin icin, gercekten cok bilgili, cok sakin, dingin bir bayan ayni zamanda konuskan, ayni anda odada 4 bayan falan oluyoruz, artik annemi de goturuyorum zayiflamasi icin, muhabbet saglam, cok zevkli geciyor, hatta gecen hafta burda aku gunu yapalim diye bile konustuk, genelde hep ayni saatlere randevu aliyoruz arkadaslarla zevkli oluyor, muhabbet arasinda Ayten hn beni hic unutmuyor ama gelip gidip igneleri oynatip canimi yakiyor, benim agri esigim yuksektir ya da yuksek olmak zorunda hic sizlanmiyorum batirin yeterki iyi gelsin raziyim diyorum, ama gercekten de aciyor

herkese günaydın

shanti 40 yaş mucizesi hepimizin az çok yaşadığı olayların son noktası keşke herkes bu kadar şanslı olsa....
biçoğumuz bu yapılanları yıllarca denemiştir... herkes için bir evlat sahibi olma zamanı var diye düşünüyorum bizlerde bu mutluluğu yaşayanlardan oluruz inşallah.....

donasyon için belki bu kadar gıda -bitki takviyesine gerek olmayabilir.fakat kendi yumurtası ile deneme ihtimali olanlar için (ör. aymen-hayat2011 gibi arkadaşlar) hepsini aralıklarla denemelerinde fayda var..

Ben bu yaz basii, cok sicak tuttum kendimi, aksamlar kucuk battaniyeyi vucuduma sarip oturdum, banyoda vs cok dikkat ettim ciplak ayak basmamaya ve yumurtladim o ay aldigim vitaminin sitestinde de rahim sicak olmali, kek bile sguk firinda pismez vs yaziyordu, Ayten hnda hep sicak tut diyor, rahim bolgesi genelde soguk bende, iste de hep elim karnimda, soguksa wc ye gidip isitiyorum hemen:)ayten hn Dvitamini olcumu istedi, deger dusuk cikinca da sorun oluyormus, normal cikti bende.

bende galiba iyi birşey daha buldum diye sevinmiştim
hani aklımızda yine olmazsa bir dahaki sefere şunu yaparız diye hazırlanıyoruzya umut dünyası işte
teşekürler bilgilendirdigin için...

benimde aklıma sonradan şey takıldı emriyonun 1 hücresi gidiyor donduruluyor çözülüyor ee daha çok zarar görmüyormu nasıl oluyorda şans artıyor anlamadım:44::44:

kesinlikle haklısın. ben de özellikle belirttim, yaşı henüz genç olan arkadaşların ilgisini çekebilir diye. benim fikrim, 40 yaşını geçtikten sonra fazla zorlamanın anlamı yok. yani kendi yumurtam diye zorlamanın anlamı yok demek istiyorum, yanlış anlaşılmasın. anne olma konusundaki çalışmalara devam

Son düzenleme:
benimde aklıma sonradan şey takıldı emriyonun 1 hücresi gidiyor donduruluyor çözülüyor ee daha çok zarar görmüyormu nasıl oluyorda şans artıyor anlamadım:44::44:

canım şimdi bunla şans artması diye bişey yok.sadece en kaliteli ve genetik olarak normal embriyo bulunduğu için şans artıyor.yoksa 3 embriyon varsa şansın ne artacak sadece boşuna transfer yapılmasın diye hepsi incelenecek.boşuna düşük yapmayasın,zaten embriyo kötüyse hiç transfer yapılmasın diye bu yöntemler var.yoksa emryoya hokuspokus bişey yapılmıyor:)embriyo aynı embriyo,sadece kötüyse transfer hiç yapılmasın,yada 15 tanedir embriyon o zaman içlerinde en iyisini bulup onu transfer ediyorlar.ama tabiki bu yöntemler iyi ellerde uygulanması gerekiyor.yoksa dondurup çözerken bazısı zayi olabiliyor.içlerinden 1 tek hücrenin alınması embriyo kalitesini düşürmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…