baharda = bahardalı değilmi?
ay bizler müzmin istasyon bekleyicileri.. tren geçerken bakıyoruz :)
son vagonun kapısını açık bıraktık efsuneee.. atlayın hadiii :) yetişiinn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baharda = bahardalı değilmi?
ay bizler müzmin istasyon bekleyicileri.. tren geçerken bakıyoruz :)
sonuç bekleyen bir ardaş daha vardı eylülden başka adını hatırlayamadım şimdi haber varmı...
aymen yazılarının silinmesini istiyordun ve silinmiş dedein ben tekrar baştan bakmadım fakat bizler içindeço faydalı bilgiler vardı orda hepsi silindi ise bu bizlerede haksızlık olmadımı canım mesala ben tekrar bazı bölümleri okumak istiyordum tedavilerle gidiş gelişlerle ve ilaçlarla ilgili kısımları senin ve mimozanın yosunu gerçekten çok faydalı yazıları vardı...
birde yosuncum o bilgilerimizi derleyip örneğin birkaç arkadaşın tedavi aşamasını öncesi sonrası gibi buraya aktarmak mümkün mü oradaki birkaç eski listeyi de bunu en gğzel sen yaparsın arkadaşım bizlerin dualarını alırsın
efsune sen de baştan okumaya karar verdiğine göre hareketlenmeye başladın demek... iç hesaplaşmaların düzene girdi umarım bakarsın son trenin açık kalan kapısından içeri atlamaya gücümüz yeter
öncelikle hamileliğin hayırlısı olsun ne mutlusundur şimdi ne kadar huzurlu dilerim Allahım isteyen herkese ve banada nasip eder.Günaydın kızlarrrrr,,
Pınar hoşgeldin ama bana sorarsan sadece sperm al derim Neden haksızlık olsun eşine en azından birimizin kromozonları çocuğumuzda yaşayacak. Hem var mı benden daha güzeli zekisi dersin olmaz mı ? Yani benim 45 yıllık hayatımda öğrendiğim en önemli şey bu hayat sen omuzlandıkça omuzlarına daha çok biniyor. Silkin ve ben de varım desen diyorum arkadaşım Bu kadar verici olmak hele erkek tarafına iyi sonuçlar getirmiyor. Bir de donmuşlarla negatif almana üzülme bu olağan bir şey sperm morfolojisi düşükse kıbrıs dondurmuyor bileeee.
a.
günaydın mimozacım. çok şükür sen atlattın üç ayını hadi rabbim kucağına almayı nasip etsin bundan sonra. doğru söylüyorsun hastalık çok zor. aman bende ne bileyim işte dedim ya kendimi çok hantal hissediyorum ben. sanki şöyle hafta da 2-3 gitsem iyi gelecek gibi. hemen üşürüm bende. ama gittiğim yer üniversiteye ait hem temiz hem de sıcacık oluyor başka türlü gitmem zaten. bi de şu var ki ben havuza gitmesem de hasta olurum ama bilemedim işte...
aşağıdaki mesaj ilgimi çekti, kendi yumurtası ile sorun yaşayan, kararsız kalan ve henüz yaş konusunda zamanı olan arkadaşlara faydası olur belki.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/452466-40-yasimin-hikayesi.html
aşağıdaki mesaj ilgimi çekti, kendi yumurtası ile sorun yaşayan, kararsız kalan ve henüz yaş konusunda zamanı olan arkadaşlara faydası olur belki.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/452466-40-yasimin-hikayesi.html
tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bundan sonrada herşey güzel gider inşallah
bende 1 aşılama 4 tüp bebek 1 yarım kalan tüp bebek denememden sonra ve ekimde yeni bir tüp tedavisine gidecekkken doğal hamile kaldım mucizemi gönderdi allahım çok şükür 7+1 günlük hamileğim allah hepimizin evladını sağlıkla hayırlısıyla versin inşallah ve herkese anne olmayı nasip etsin...