selam rovınacım nasılsın nasıl gıdıyor bakalım test gunun ne zaman
benim test günüm haftaya perşembe bir hafta kaldı iyiyim hiç yatamıyorum hep oturuyorum arada uzanıyorum sıkılıp geri kalkıyorum işte bişey hissetmiyorum sadece arada ağrılar oluyor o kadar...

rowina heyecan bastı beni :) kaç gün kaldı teste?

yazmıştım ki zaten sen dün yazmışsın. haydi bakalım, bir güzel haber daha inşallah. dualarım seninle.

Son düzenleme:
Allah hepimize 'ben hamileyken' diye başlayan anılar nasip etsin.
sonra bizimki bebekken, bizimki birinci sınıfa başladığında, bizimki mezun olurken gibi devam etsin...

Kızlar aranızda saf alkol alabılecegımız yerler neresı bılen varsa yazarmı?kıbrısta rahat bulunan saf alkol,malesef buarada sormadıgım eczane kalmadı yok dıyorlar ,temın etmiyorlar... bu iğne yerleri cok şişti ve beze yaptı,saf alkol bulmam lazım,yoksa iğnlerime devam edemeyecegim (

YARDIMCI OLABILEN VARSA RİCA EDİYORUM BİLGİ VERSİN

Sevgilerimle....

günaydın arkadaşlar,

o kadar sevinçliyim ki bu bahar çok renkli geçiyor. her yer çiçek dolu, doğa uyandı. bizim kızların da karınları bebek doldu. rowina da bu kervana uyar inşallah, sağlıkla kucaklar da dolar. ooohhh yarasın:)))

ilk bebeğimiz buranın cimcimesi nasıl acaba ikinci kez annelik yaşıyorsun eminim duygular yeniden depreşmiştir ismini geçen görmüştüm çok güzel adı gibi güzel ömrü olsun gülce nin kırk oldumu yada az kalmıştır ben tedaviye başlayınca takip edemedim...:)

İstanbuldan selamlar herkese :) yeni geldim..eve gireli daha yarım saat olmadı.. evde kimse yok bende sizlere bakınayım dedim :))

ördek ben seneler önce penisilin iğnelerinden o hale gelmiştim.. bana kolonya önermişlerdi.. saf olmasada oda alkol ya gerçi.. .. büyük bir pamuğun üzerine döküp şiş yerlere koymuştum.. dr ile görüşsene belki başka bir ilaca geçer...

ördek ben iğne olurken hazır dezenfektanlar var mini poşet içinde tek kullanımlık onları kullandım onlardan olursa eczaneden alabilirsin.

ismi: alcohol pads B. braun

Son düzenleme:

Ben 4 nisan da test sonucumu almıştım keseyi görmeye 13 nisanda gitmiştim ama bebeğin kaç haftalık olduğunu saymaya donörünün ilk adet tarihinden ve senin estrofeme ilk başladığın tarihten (zaten ikisi de aynı tarih oluyor) itibaren sayman gerekiyor.
senin test tarihin 3 mayıs tı dimi?

yosun istanbula hoşgeldin şanslısın havalar harika:)

ay canım benim kıyamam ya bence doktorunla görüş belki jele döndürür seni...

ordecım ben kolonyayla masaj yapıyorum vuran hemsıreler dedı gayette basarılı oluyor

gunaydın kızlar herkes burda ne guzel moonrose sana şey sorcam vajınal oltrasondanmı gordun karın ultrasondanmı acaba 14 test gunumdu 25 kontrole gıttım

evet canım 3 mayıs ama ben en son 4 nisanda adet oldum 18 nisanda yumurta toplandı 21 nisanda transfer yapıldı...

buralar bahar olmuş bayram olmuş her şey toz pembe... ne güzel haberler pozitif, kese, kalp atışları bunları duymaktan çokk çok mutlu oldum coştum...
hepinizi tebrik ederim kızlar darısı tüm isteyenlerin başına....

yok hayatım gecmezler..cunkı fitil ve jel ben istememiştim,sebebıne gelince ben hayatta o tarz seyleri kendıme uygulayamam..:))

aymencim geriye dönük okurken gördüm eşinle ilgili bir sağlık sorunu yaşamışsınız çok şükür sonuç iyi çıkmış. geçmiş olsun sağlıklı sıhatli hep birlikte olacağınız uzun ömür nasip etsin rabbim...
epey zaman geçmiş ben yeni gördüm sana yazmadan edemedim...
sen nasılsın yeni şeyler var mı???

kaçak berils = zümrüt,

nerdesin ya* hiç haber yok senden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…