benim test günüm haftaya perşembe bir hafta kaldı iyiyim hiç yatamıyorum hep oturuyorum arada uzanıyorum sıkılıp geri kalkıyorum işte bişey hissetmiyorum sadece arada ağrılar oluyor o kadar...selam rovınacım nasılsın nasıl gıdıyor bakalım test gunun ne zaman
Kızlar aranızda saf alkol alabılecegımız yerler neresı bılen varsa yazarmı?kıbrısta rahat bulunan saf alkol,malesef buarada sormadıgım eczane kalmadı yok dıyorlar ,temın etmiyorlar... bu iğne yerleri cok şişti ve beze yaptı,saf alkol bulmam lazım,yoksa iğnlerime devam edemeyecegim(
YARDIMCI OLABILEN VARSA RİCA EDİYORUM BİLGİ VERSİN
Sevgilerimle....
Kızlar aranızda saf alkol alabılecegımız yerler neresı bılen varsa yazarmı?kıbrısta rahat bulunan saf alkol,malesef buarada sormadıgım eczane kalmadı yok dıyorlar ,temın etmiyorlar... bu iğne yerleri cok şişti ve beze yaptı,saf alkol bulmam lazım,yoksa iğnlerime devam edemeyecegim(
Sevgilerimle....
ya selda sana sormam gereken bişey var sonucu öğrendikten sonra kaç gün koyuyorsun araya keseyi görmek için yada kaç hafta olması gerekiyor tam transfer gününü mü sayıyorsun yoksa yumurtayla spermin döllenme tarihinden mi başlıyorsun
İstanbuldan selamlar herkese :) yeni geldim..eve gireli daha yarım saat olmadı.. evde kimse yok bende sizlere bakınayım dedim :))
ördek ben seneler önce penisilin iğnelerinden o hale gelmiştim.. bana kolonya önermişlerdi.. saf olmasada oda alkol ya gerçi.. .. büyük bir pamuğun üzerine döküp şiş yerlere koymuştum.. dr ile görüşsene belki başka bir ilaca geçer...
Sevgilerimle....
İstanbuldan selamlar herkese :) yeni geldim..eve gireli daha yarım saat olmadı.. evde kimse yok bende sizlere bakınayım dedim :))
ördek ben seneler önce penisilin iğnelerinden o hale gelmiştim.. bana kolonya önermişlerdi.. saf olmasada oda alkol ya gerçi.. .. büyük bir pamuğun üzerine döküp şiş yerlere koymuştum.. dr ile görüşsene belki başka bir ilaca geçer...
evet canım 3 mayıs ama ben en son 4 nisanda adet oldum 18 nisanda yumurta toplandı 21 nisanda transfer yapıldı...Ben 4 nisan da test sonucumu almıştım keseyi görmeye 13 nisanda gitmiştim ama bebeğin kaç haftalık olduğunu saymaya donörünün ilk adet tarihinden ve senin estrofeme ilk başladığın tarihten (zaten ikisi de aynı tarih oluyor) itibaren sayman gerekiyor.
senin test tarihin 3 mayıs tı dimi?
evet canım 3 mayıs ama ben en son 4 nisanda adet oldum 18 nisanda yumurta toplandı 21 nisanda transfer yapıldı...
buralar bahar olmuş bayram olmuş her şey toz pembe... ne güzel haberler pozitif, kese, kalp atışları bunları duymaktan çokk çok mutlu oldum coştum...
hepinizi tebrik ederim kızlar darısı tüm isteyenlerin başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?