Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah kısmet ederse yarın 16.40 sıralarında havada olacam kıbrısa aslında umuda yolculuk baslıyor kızlar umutsuz olupta umutsuz kalmayalım deneyelim herseyin hayırlısı
rowina Allah yolunu ve bahtını açık etsin kardeşim.
Kızlar hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
valla canm benım goguslerde nakılden once hassaıyet basladı nakılın ıkıncı hafta kasık kramları ve agrılarım oldu hala devam edıyor ama belırtıye cok takılma
allah kısmet ederse yarın 16.40 sıralarında havada olacam kıbrısa aslında umuda yolculuk baslıyor kızlar umutsuz olupta umutsuz kalmayalım deneyelim herseyin hayırlısı
Yumurta ve Sperm Donasyonu Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]AD
[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ
[/TD]
[TD="align: center"]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]DONASYON TÜRÜ
[/TD]
[TD="align: center"]MERKEZ
[/TD]
[TD="align: center"]AŞAMA
[/TD]
[TD="align: center"]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
moonrose78
[/TD]
[TD="align: center"]
34
[/TD]
1
[/TD]
YUMURTA
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]estrofem, crinone jel, babyprin,elevit,folbiol, osteocare, levotiron kullanıldı.4 embriyo transfer edildi.
[/TD]
[TD]
23 MART 2012[/TD]
[TD]
HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bugün beklemenin dayanılmaz ağırlığında teori sıkıştırayım dedim:)))
hepimiizn içinde kötü kendilik ve iyi kendilik çekirdekleri mevcuttur.. bebeklik döneminde annemiizn bize iyi bakıp kapsayarak ruhuna aldığında iyilik çekirdeği oluşur. ama altımzı pislettiğimizde koku nedeniyle annenin aay ne kötü bu demesini bebek kendisine deniyormuş sanar/algılar ve kötülük çekirdeğinin temeli atılır..
her bireyde bu mevcut...insan fizyolojisi nedeniyle bebek ilk 6 ayda anı parçacıklarını birleştiremez.. yani gözünü kapattığında anne yoktur uyanınca aaa annne burada olur. elini tutar ama kendi elini tuttuğunu anlayamaz. (korteks 2 yaşından sonra beyinde oluşuyor)
ilkel iilk savunma mekanizması ile doğan insan bunu 4-6 yaş arası sağlıklı bir birey ise birleştirir. örneğin bu bende 3,5 yaşında kardeşim doğunca ayrı kalmış..
bu ayrı ayrı kalan kendilikler bizim hayatımızda cehennemi yaşatır..
eğer karşı taraf bize gülerek severek bakıyorsa İYİ KENDİLİK AKTİVE OLUR.
eğre bize karşı taraf iğrençi, aşşağılayıcı bakıyorsa KÖTÜ KENDİLİK AKTİVE OLUR..
İŞTE BUNLARIN AYRI AYRI TUTULMASINA BÖLME SAVUNMA MEKANİZMASI DENİYOR..
gündelik hayattaki görüngüsü:
bir arkadaşınız var size onun için çok önemli olduğunuzu söylüyor.. birlikte sıkı kankasınız. ama herhengi bir neden hiç önemsiz ne olduğu birden parlayıp size hakaret ediyor yada cehennemi yaşatıyorsa. bu şu demektir. bölüyor yani. VE ERTESİ GÜNDE HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ HAYAT DEVAM EDİYORSA. SANKİ O FIRTINA HİÇ YAŞANMAMAMIŞ GİBİ..SİZİ BİR BÜTÜN OLARAK ALGILAYAMIYOR DEMEKTİR..
bu aynı zamanda sizin iyi ve kötü taraflarınızı entegre edemiyor.
birde kötü kendilikte hiçkimse olmak istemediğinden hemen aktarılması gerekiyor. konteyner bulunur. koca işte müdürden azar iştir gelir evde terör estiri.. kaynana kızar geline gelin kocaya geçirir..
bu elden ele iletilen duygusal bir kirlilik gibidir..
jadex
Sevgili papatya40;
Allahim evdeki sevinci tahmine edebilyiorum..darisi basimiza bize lider oluyorsun.senden cok seyler ögrenecegiz..Insallah benimde bebegim olursa ablasi ile nasil bir iletisim kuracak yada nasil olacak senden bilgi almak isterim.
Bende ayni klinikte denedim Firdevs hanim beni kabul etmedi anlamamadim neden?? ama sorunda yok eskdie kaldi ..hepsinden allah razi olsun diyorum olmasada allahimin takdiri..emekelrini gözardi edemem tabiki..
Yeni bir tedaviye baslama hazirligindayim..Allahin izniyle insallah dedigin gibi ZORU SEVERIM ve basardimmi cok mutlu oluyorum.Canim yaaa eger uygunsa senin icinde yavrunun resmini bizimle paylasirmisin? cok memun olurum bende paylasacagim kismet olursa..Hatta kizimin resmini paylasirim ama 100 mesaj olayi fena.. cok yazan biri dgeilim..resim nerden yüklüyorum ???
Oglunuda babasinida tebrik ederim,paylasim güzeldir ..anneligin tadini cikar canim ?
güzel paylasimlar dilerim.
sevgilerimle.
Sevgili Jadex Tabii paylaşırım aama biraz uğraşayım Önce pc ye yükleyeyim de. Nede olsa sizi kızınız Gülce. Bir isim uzmanı var o da güzel şeyler yazmamış G konusunda ama artık ne yapalım Alya çıktı son dakikada Aman kafamız karıştı Şeytan diyor Aykız koy gitsin.
Firdevs Hanım şöyle kabul etmemiştir. Sen daha öncE Şevketle konuştuysan sonra dönüş yaptırmıyorlar ama ya Firdevs ya da ben başka kliniğe gidiyorum deseydin kabul ederdi. Firdevs Hanım genellkle yabancılarla çalışıyor. Ben onu tanımıyordum Julie ( yardımcısı( yi yabancı bir siteden buldum Baktım millet çokkk memnun E ben de hani ingilizce biliyorum ya söylemesi ayıp Tel açtım Can çıktı ben Julie'yi istedim konuştuktan sonra bir dakika sizi druma bağlayayım dedi Öyle taıştık Kulağı ters göstermiş oldum ama işte yabancılara tapılan bir ülkede böylesi işe yarıyor demek Hatta yabancılara donörlerin bile daha özel seçildiğini düşünüyorum oradaki İngiltere pazarını kaybetmemek adına O yüzden çok memnunum.
Rowinaaa güle güle git güle güle gel. Efsunenin dediği gibi adam essin dursun sen eğil sana ve bebişe dokunmasın. Benim de trioidler adamın krizlerini ciddiye almamaya başladıktan sonra duruldu iyileşti. Atsan atılmaz satsan satılmaz bari mutlu olabileceğin biçimde karşıla onun huyunu. En azından zarar verdirtme kendine Hadi hayırlı olsun Dua ettim senin için.
Bir arkadaş da Ahmet beyden bahsetmiş. Ahemt Özyiğit diye facebook dan aratsın resmini görsün Ben çok sevdim ama adam daha çok genç yakışıklı bazı bazı kafasında kavak yelleri esebilir eee malum bir de Kıbrıs yaniii sıkıntıdan patlasın mı ? Olur unutur zaten veliaht kaybedeceği bir işi yok . Ben organizasyonda Bekr bey ir numara diyorum başka bir şey demiyorum. Bir de tuhaf biçimde hep souç ikiz oluyor ama yaş ileri ise değil. Bunu nasıl söylüyorum diğer forumu karış karış tarayıp sonuçları yazmıştım Yosunun listesi dediğiniz listeyi de ben çıkartmıştım . Bu listemeselesininde örneğini yollayacağım.O yabancı sitede kadıncağız hazırlamış sen kendi bilgilerini girip kaydediyordun.Herkes kendi bilgilerini pıtır pıtır yazıyordu.
Millstone arkadaş da yardımcı olmaya çalışmış sağolsun bazı bilgiler eksik kalmış Bir de sanıyorum önce ona aktarmamız gerekiyor iki iş oluyor
Ben kaçtım bebek ağladı :=)
iyi yolculuklar rowinacım.. kendine iyi davran... iyi düşün.. relax ol.. takma hiçbirşeyi kafana:)) al bebişleri dön hemen... inşallah herşey yolunda gider.. orada servis aracı zamanında gelmeyebilir:)) yemekler kötü çıkabilir:)) o olur, bu olur takma kafana sakın :)) anlaştıkmı :) havaalanında x-ray den geçme, giderkende geçme alışkanlık yaparsın :) valiz taşıma.. transferden çok önce su içmeye başlama :) benmde tecrübem yoktu tüp konusunda bilemedim çok su içmişim.. sonra aysevi çok içme dedi de bıraktım hatta tuvalete bile gittim ama negatif çıkınca anlatamadım ama çok komik anılarım var bu su işi ile ilgili:)
neyse güle güle git güle güle gel :))) byee
canım benim dediğinizi yaptım vazgeçmedim yarınımı bekliyorum bakalım yarınlar bize neler getirecek...öpüyorum seni de bekliyoruz bunu untma....herşeyden önce yolun açıkk olsun..
senin iyiliğine ve mutluluğuna hizmet edecek şekilde gelişsin tüm ayrıntılar..
eşinle kavga konusuna gelince. bazan kavga etmek bir ilişki şeklidir. yada duyguları ifade etmenin dürtüsel şekli..
bilinçaltı daha sen ne olduğunu anlamadan birşeyden tetiklenir. çocuklukta yaşanan o duygu aktif olur.. daha ""dur ya ne oldu da bu toz duman ortalığı nasıl sardı"" derken atı alan dürtü üsküdarı geçer::))))
dürtüsellik dürtüselliği doğurur onun için sen bu süreçte ayna vazifesi gör..
hacıyatmaz gibi onun enerjisi gelsin sen eğil üstünden geçsin.
kocanın bu olayda verdiği reaksiyon senle ilgili değil..
zaten onun gerçekliğini yaratanda senin bilinçaltındaki suçluluk duygun.. neyse derin konular şimdi gerek yok..
amacına kilitlen .. olacaksa olacak zaten:))
sen elinden geleni yaptın unutma..
Başta efsune arkadaş olmak üzere beni çok sıcak karşılayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Giriyorum okuyorum ve inanın sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum.Bebeğini kucağına alan annelerin mutlulukları topiğe çok güzel yansıyor.Hamile arkadaşlarınki de öyle.Umuda yolculuğa çıkan rowinayla birlikte benimde umutlarım şimdi kıbrısa doğru yola çıktı.Allah inşallah yüzünü güldürür.
Arkadaşlar benim en çok merak ettiğim konu anne adaylarının ve anne olanların yaşları.Benim her başarısız denememde karşıma yaş sorununu çıkarttıkları için sanki donasyonu da yapsam yine olumsuz olacakmış hissini bir türlü yenemiyorum.45 yaşımdayım ve son kez 3 ay sonra kendi yumurtalarımla deneyip sonra da olmazsa bende kıbrısa biletimi alacağım.3 ay sonra denememim sebebi son tedaviden yeni çıkmış olmam...
Kıbrıstaki merkezler hakkında yazdıklarınızı çok dikkatli okuyorum.Özellikle hit hakkındaki olumlu yazılar beni oraya yönlendiriyor sanki.
Benim de olacak arkadaşıma sormak istediğim bir şey var.Donörü kendiniz mi seçiyorsunuz.Bunu ilk defa duydum.Resim mi görüyorsunuz,bilgilerini mi öğreniyorsunuz yazarsan çok sevinirim.Ama beni asıl ilgilendiren donasyondaki yaş faktörü.Yapmayı planladığınız liste bu konuda sanırım çok faydalı olacak.Uğraşan herkese şimdiden teşekkürler.Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum.Kendinize iyi bakın.Görüşmek dileğimle...
Başta efsune arkadaş olmak üzere beni çok sıcak karşılayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Giriyorum okuyorum ve inanın sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum.Bebeğini kucağına alan annelerin mutlulukları topiğe çok güzel yansıyor.Hamile arkadaşlarınki de öyle.Umuda yolculuğa çıkan rowinayla birlikte benimde umutlarım şimdi kıbrısa doğru yola çıktı.Allah inşallah yüzünü güldürür.
Arkadaşlar benim en çok merak ettiğim konu anne adaylarının ve anne olanların yaşları.Benim her başarısız denememde karşıma yaş sorununu çıkarttıkları için sanki donasyonu da yapsam yine olumsuz olacakmış hissini bir türlü yenemiyorum.45 yaşımdayım ve son kez 3 ay sonra kendi yumurtalarımla deneyip sonra da olmazsa bende kıbrısa biletimi alacağım.3 ay sonra denememim sebebi son tedaviden yeni çıkmış olmam...
Kıbrıstaki merkezler hakkında yazdıklarınızı çok dikkatli okuyorum.Özellikle hit hakkındaki olumlu yazılar beni oraya yönlendiriyor sanki.
Benim de olacak arkadaşıma sormak istediğim bir şey var.Donörü kendiniz mi seçiyorsunuz.Bunu ilk defa duydum.Resim mi görüyorsunuz,bilgilerini mi öğreniyorsunuz yazarsan çok sevinirim.Ama beni asıl ilgilendiren donasyondaki yaş faktörü.Yapmayı planladığınız liste bu konuda sanırım çok faydalı olacak.Uğraşan herkese şimdiden teşekkürler.Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum.Kendinize iyi bakın.Görüşmek dileğimle...