• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah kısmet ederse yarın 16.40 sıralarında havada olacam kıbrısa aslında umuda yolculuk baslıyor kızlar umutsuz olupta umutsuz kalmayalım deneyelim herseyin hayırlısı

merhaba Rowina bol sanslar diliyorum insallah sorunsuz bir umut yolculuguna gidersin,elelrin dolu umutla gelirsin.
sevgiler.

valla canm benım goguslerde nakılden once hassaıyet basladı nakılın ıkıncı hafta kasık kramları ve agrılarım oldu hala devam edıyor ama belırtıye cok takılma

seldaselda tesekkür ederim canım....yok belirtiye takılmıyorum elbette,ancak yınede soruyorum tabii...sormaktan bır sey olmaz dıye düşünüyorum işte :) yoksa bırseye takılmıyorum ben artık....ne olacaksa olacak....:) insallah iyisi olsun pozotif olsun..ama allahın dediği olur...

allah kısmet ederse yarın 16.40 sıralarında havada olacam kıbrısa aslında umuda yolculuk baslıyor kızlar umutsuz olupta umutsuz kalmayalım deneyelim herseyin hayırlısı

iyi yolculuklar rowinacım.. kendine iyi davran... iyi düşün.. relax ol.. takma hiçbirşeyi kafana:)) al bebişleri dön hemen... inşallah herşey yolunda gider.. orada servis aracı zamanında gelmeyebilir:)) yemekler kötü çıkabilir:)) o olur, bu olur takma kafana sakın :)) anlaştıkmı :) havaalanında x-ray den geçme, giderkende geçme alışkanlık yaparsın :) valiz taşıma.. transferden çok önce su içmeye başlama :) benmde tecrübem yoktu tüp konusunda bilemedim çok su içmişim.. sonra aysevi çok içme dedi de bıraktım hatta tuvalete bile gittim ama negatif çıkınca anlatamadım ama çok komik anılarım var bu su işi ile ilgili:)

neyse güle güle git güle güle gel :))) byee

:nazar::nazar: Yumurta ve Sperm Donasyonu Listesi:nazar::nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]AD
[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ
[/TD]
[TD="align: center"]DENEME SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]DONASYON TÜRÜ
[/TD]
[TD="align: center"]MERKEZ
[/TD]
[TD="align: center"]AŞAMA
[/TD]
[TD="align: center"]TRANSFER TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

moonrose78

[/TD]
[TD="align: center"]

34

[/TD]

1

[/TD]

YUMURTA

[/TD]
[TD]

kıbrıs

tüp bebekmerkezi
[/TD]
[TD]estrofem, crinone jel, babyprin,elevit,folbiol, osteocare, levotiron kullanıldı.4 embriyo transfer edildi.

[/TD]
[TD]
23 MART 2012
[/TD]
[TD]

HAMİLE:nazar::nazar:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

teşekkür ederiz.. elinize sağlık:) bu nasıl yapılabilir? biraz açıklama alabilirmiyiz lütfen:))

herşeyden önce yolun açıkk olsun..
senin iyiliğine ve mutluluğuna hizmet edecek şekilde gelişsin tüm ayrıntılar..

eşinle kavga konusuna gelince. bazan kavga etmek bir ilişki şeklidir. yada duyguları ifade etmenin dürtüsel şekli..

bilinçaltı daha sen ne olduğunu anlamadan birşeyden tetiklenir. çocuklukta yaşanan o duygu aktif olur.. daha ""dur ya ne oldu da bu toz duman ortalığı nasıl sardı"" derken atı alan dürtü üsküdarı geçer::))))

dürtüsellik dürtüselliği doğurur onun için sen bu süreçte ayna vazifesi gör..

hacıyatmaz gibi onun enerjisi gelsin sen eğil üstünden geçsin.

kocanın bu olayda verdiği reaksiyon senle ilgili değil..

zaten onun gerçekliğini yaratanda senin bilinçaltındaki suçluluk duygun.. neyse derin konular şimdi gerek yok..

amacına kilitlen .. olacaksa olacak zaten:))
sen elinden geleni yaptın unutma..

hoşgeldin ve iyiki geldin...

tablonun nasıl yapıldığını yazarsann hepimiz interaktif bir şekilde devam edebilirz..
ellerine sağlık...

senide listede görmek isteriz.. tanımak ve kaynaşmak için..

bugün beklemenin dayanılmaz ağırlığında teori sıkıştırayım dedim:)))

hepimiizn içinde kötü kendilik ve iyi kendilik çekirdekleri mevcuttur.. bebeklik döneminde annemiizn bize iyi bakıp kapsayarak ruhuna aldığında iyilik çekirdeği oluşur. ama altımzı pislettiğimizde koku nedeniyle annenin aay ne kötü bu demesini bebek kendisine deniyormuş sanar/algılar ve kötülük çekirdeğinin temeli atılır..

her bireyde bu mevcut...insan fizyolojisi nedeniyle bebek ilk 6 ayda anı parçacıklarını birleştiremez.. yani gözünü kapattığında anne yoktur uyanınca aaa annne burada olur. elini tutar ama kendi elini tuttuğunu anlayamaz. (korteks 2 yaşından sonra beyinde oluşuyor)

ilkel iilk savunma mekanizması ile doğan insan bunu 4-6 yaş arası sağlıklı bir birey ise birleştirir. örneğin bu bende 3,5 yaşında kardeşim doğunca ayrı kalmış..
bu ayrı ayrı kalan kendilikler bizim hayatımızda cehennemi yaşatır..

eğer karşı taraf bize gülerek severek bakıyorsa İYİ KENDİLİK AKTİVE OLUR.

eğre bize karşı taraf iğrençi, aşşağılayıcı bakıyorsa KÖTÜ KENDİLİK AKTİVE OLUR..
İŞTE BUNLARIN AYRI AYRI TUTULMASINA BÖLME SAVUNMA MEKANİZMASI DENİYOR..

gündelik hayattaki görüngüsü:

bir arkadaşınız var size onun için çok önemli olduğunuzu söylüyor.. birlikte sıkı kankasınız. ama herhengi bir neden hiç önemsiz ne olduğu birden parlayıp size hakaret ediyor yada cehennemi yaşatıyorsa. bu şu demektir. bölüyor yani. VE ERTESİ GÜNDE HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ HAYAT DEVAM EDİYORSA. SANKİ O FIRTINA HİÇ YAŞANMAMAMIŞ GİBİ..SİZİ BİR BÜTÜN OLARAK ALGILAYAMIYOR DEMEKTİR..

bu aynı zamanda sizin iyi ve kötü taraflarınızı entegre edemiyor.
birde kötü kendilikte hiçkimse olmak istemediğinden hemen aktarılması gerekiyor. konteyner bulunur. koca işte müdürden azar iştir gelir evde terör estiri.. kaynana kızar geline gelin kocaya geçirir..
bu elden ele iletilen duygusal bir kirlilik gibidir..

BİLGİYE DEVAM:))

İki çok karıştırılan mekanizma.. ama türk toplumunda çok fazla kullanılan..

vücudumuzla kendimizi metaforik anlamda kullanıyorsak buna somutlaştırma diyoruz.
olay şu: bilinçdışı çatışmalar, dürtüsel isteklerimiz ve sosyal rol dağılımlarımız direkt kendini DUYGUSAL VE DÜŞÜNSEL olarak ifade edemez ise, çevreden onay alamaz isek, dinlenilmez isek bir çıkış yolu arıyor sistem..

İRADEMİZLE KULLANDIĞIMIZ ORGANLARDA BİR BOZUKLUK VARSA BUNA DÖNÜŞTÜRME DİYORUZ. eş ile yapılan kavgada tartışmada görülen histerik bayılma ve geçici felçler, uyuşmalar, bacakların tutmaması gibi görünür.. kelimelerin ağzınızdan çıkamaması, çığlık atıpta sessinizin çıkmaması gibi..geçici görmeme

KONTROL EDEMEDİĞİMİZ ORGaNLARIMIZDA BİR BOZUKLUK VARSA YANİ PSİKOSOMATİK OLARAK İFADE ETME YOLUNU SEÇMİŞSEK BUNA SOMUTLAŞTIRMA DİYORUZ..astım, migren, ülser, kolit, panik atak, kalp çarpıntısı, kalp krizi gibi görüntü veren ama olmayan şey
kontrol manyağı insanlarda bu şeker ve taansiyon olarakta döner..

jadex

Sevgili papatya40;
Allahim evdeki sevinci tahmine edebilyiorum..darisi basimiza bize lider oluyorsun.senden cok seyler ögrenecegiz..Insallah benimde bebegim olursa ablasi ile nasil bir iletisim kuracak yada nasil olacak senden bilgi almak isterim.
Bende ayni klinikte denedim Firdevs hanim beni kabul etmedi anlamamadim neden?? ama sorunda yok eskdie kaldi ..hepsinden allah razi olsun diyorum olmasada allahimin takdiri..emekelrini gözardi edemem tabiki..
Yeni bir tedaviye baslama hazirligindayim..Allahin izniyle insallah dedigin gibi ZORU SEVERIM ve basardimmi cok mutlu oluyorum.Canim yaaa eger uygunsa senin icinde yavrunun resmini bizimle paylasirmisin? cok memun olurum bende paylasacagim kismet olursa..Hatta kizimin resmini paylasirim ama 100 mesaj olayi fena.. cok yazan biri dgeilim..resim nerden yüklüyorum ???
Oglunuda babasinida tebrik ederim,paylasim güzeldir ..anneligin tadini cikar canim ?
güzel paylasimlar dilerim.
sevgilerimle.

Sevgili Jadex Tabii paylaşırım aama biraz uğraşayım Önce pc ye yükleyeyim de. Nede olsa sizi kızınız Gülce. Bir isim uzmanı var o da güzel şeyler yazmamış G konusunda ama artık ne yapalım Alya çıktı son dakikada Aman kafamız karıştı Şeytan diyor Aykız koy gitsin.
Firdevs Hanım şöyle kabul etmemiştir. Sen daha öncE Şevketle konuştuysan sonra dönüş yaptırmıyorlar ama ya Firdevs ya da ben başka kliniğe gidiyorum deseydin kabul ederdi. Firdevs Hanım genellkle yabancılarla çalışıyor. Ben onu tanımıyordum Julie ( yardımcısı( yi yabancı bir siteden buldum Baktım millet çokkk memnun E ben de hani ingilizce biliyorum ya söylemesi ayıp Tel açtım Can çıktı ben Julie'yi istedim konuştuktan sonra bir dakika sizi druma bağlayayım dedi Öyle taıştık Kulağı ters göstermiş oldum ama işte yabancılara tapılan bir ülkede böylesi işe yarıyor demek Hatta yabancılara donörlerin bile daha özel seçildiğini düşünüyorum oradaki İngiltere pazarını kaybetmemek adına O yüzden çok memnunum.

Rowinaaa güle güle git güle güle gel. Efsunenin dediği gibi adam essin dursun sen eğil sana ve bebişe dokunmasın. Benim de trioidler adamın krizlerini ciddiye almamaya başladıktan sonra duruldu iyileşti. Atsan atılmaz satsan satılmaz bari mutlu olabileceğin biçimde karşıla onun huyunu. En azından zarar verdirtme kendine Hadi hayırlı olsun Dua ettim senin için.

Bir arkadaş da Ahmet beyden bahsetmiş. Ahemt Özyiğit diye facebook dan aratsın resmini görsün Ben çok sevdim ama adam daha çok genç yakışıklı bazı bazı kafasında kavak yelleri esebilir eee malum bir de Kıbrıs yaniii sıkıntıdan patlasın mı ? Olur unutur zaten veliaht kaybedeceği bir işi yok . Ben organizasyonda Bekr bey ir numara diyorum başka bir şey demiyorum. Bir de tuhaf biçimde hep souç ikiz oluyor ama yaş ileri ise değil. Bunu nasıl söylüyorum diğer forumu karış karış tarayıp sonuçları yazmıştım Yosunun listesi dediğiniz listeyi de ben çıkartmıştım . Bu listemeselesininde örneğini yollayacağım.O yabancı sitede kadıncağız hazırlamış sen kendi bilgilerini girip kaydediyordun.Herkes kendi bilgilerini pıtır pıtır yazıyordu.
Millstone arkadaş da yardımcı olmaya çalışmış sağolsun bazı bilgiler eksik kalmış Bir de sanıyorum önce ona aktarmamız gerekiyor iki iş oluyor
Ben kaçtım bebek ağladı :=)

iyi yolculuklar rowinacım.. kendine iyi davran... iyi düşün.. relax ol.. takma hiçbirşeyi kafana:)) al bebişleri dön hemen... inşallah herşey yolunda gider.. orada servis aracı zamanında gelmeyebilir:)) yemekler kötü çıkabilir:)) o olur, bu olur takma kafana sakın :)) anlaştıkmı :) havaalanında x-ray den geçme, giderkende geçme alışkanlık yaparsın :) valiz taşıma.. transferden çok önce su içmeye başlama :) benmde tecrübem yoktu tüp konusunda bilemedim çok su içmişim.. sonra aysevi çok içme dedi de bıraktım hatta tuvalete bile gittim ama negatif çıkınca anlatamadım ama çok komik anılarım var bu su işi ile ilgili:)

neyse güle güle git güle güle gel :))) byee

canım benim teşekkür ederim umarım herşey senin dediğin gibi rahat bi şekilde ilerler anlaştık canım yanlız ben hayatımda ilk defa uçağa biniyorum kızlar lütfen görgüsüz demeyin bana korkuyorum:)..valiz falan taşımam eşim taşısın süs gibi yanımda durmasın azıcık elini taşın altına soksun bütün ağır işler onun:) eşim hep avrupaya çıkıyor falan ama ben onunla hiç gitmedim hep araba tren otobüs ve gemi ye bindim uçak ilk olucak olur geçmem x ray dediğin şu öten kapı cırcırı su işine gelirse nakilden bir saat yada yarım saat kala içerim...öpüyorum yazdıklarını not aldım...

herşeyden önce yolun açıkk olsun..
senin iyiliğine ve mutluluğuna hizmet edecek şekilde gelişsin tüm ayrıntılar..

eşinle kavga konusuna gelince. bazan kavga etmek bir ilişki şeklidir. yada duyguları ifade etmenin dürtüsel şekli..

bilinçaltı daha sen ne olduğunu anlamadan birşeyden tetiklenir. çocuklukta yaşanan o duygu aktif olur.. daha ""dur ya ne oldu da bu toz duman ortalığı nasıl sardı"" derken atı alan dürtü üsküdarı geçer::))))

dürtüsellik dürtüselliği doğurur onun için sen bu süreçte ayna vazifesi gör..

hacıyatmaz gibi onun enerjisi gelsin sen eğil üstünden geçsin.

kocanın bu olayda verdiği reaksiyon senle ilgili değil..

zaten onun gerçekliğini yaratanda senin bilinçaltındaki suçluluk duygun.. neyse derin konular şimdi gerek yok..

amacına kilitlen .. olacaksa olacak zaten:))
sen elinden geleni yaptın unutma..
canım benim dediğinizi yaptım vazgeçmedim yarınımı bekliyorum bakalım yarınlar bize neler getirecek...öpüyorum seni de bekliyoruz bunu untma....

Son düzenleme:
selda kendine iyi bak ağır iş yapmak yok sağol
ördek umarım ben geldikten sonrada senin güzel haberini alırım herşey gönlünce olsun
jades sanada tesekkür ler iyi dileklerin için sağol avrupadasın ama hep bizimle kal sen olurmu....
papatya dediğin gibi adam gencecik yakışıklı da ne yapalım allah sahibine bağışlasın aslında haklısın havai tam onun umursamama zamanı neyse boşverrr unuttum gitti ben öpüyorum kızınıda senide kendine iyi bak en kısa zamanda şu miniği bize göster....

Rowina, Allah yardımcın olsun güle güle git, güle güle gel 14 gün sonrada bize hamilelik müjdesi ver İnşallah.:49:

merhaba arkadaşlar,
bendeki gelişmeleri aktarayim istedim.
eskiler bilir. bir doğuş tecrbübem oldu. hem dondurulmus hemde fresh denedik her ikiside tutmamıstı. zaten tutmayacağıda belliydi. gayet bastan savma isler yapmıslardı.
neyse en son hit ile görüştüm rahim filmi cekildi. esimden sperm alındı. ve tedaviye basladık. haftaya yolcuyum gibi görünüyor.
yeni baslayacak arkadaslar icin: iki merkez arasında ne gibi fark var..
cook fark var.
hit daha profesyonel. en azından hastane ortamı. evet adam ukala ama bilgisinden kaynaklandığını dşndük.
adam herseyi bilimsel olarak acıkladı bize. nevin hemsire cok tatlı biri. sürekli kendisi ile irtibattayız. dün domörümü birlikte seçtik.
doktoru sanırım bir daha transferde göreceğim.
gelelim doğuşu. hic bir bilgi verilmedi. palaz pandaraz tedaviye alındık. transfer yapıllmıdımı ondan bile emin değilim.
hit daha şeffaf. hangi donöre hangi test yapılmış bütün bilgileri veriyorlar. en azından bazı seyler kayıt altında. doğuş bakkal dükkanı gibi işliyor. ödeme yaptığınıza dahil bir fiş bile verilmiyor.

tabii bunlar detay. önemlli olan sonuç. yani bebeklerimizi kucağımıza almamız.

Başta efsune arkadaş olmak üzere beni çok sıcak karşılayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Giriyorum okuyorum ve inanın sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum.Bebeğini kucağına alan annelerin mutlulukları topiğe çok güzel yansıyor.Hamile arkadaşlarınki de öyle.Umuda yolculuğa çıkan rowinayla birlikte benimde umutlarım şimdi kıbrısa doğru yola çıktı.Allah inşallah yüzünü güldürür.
Arkadaşlar benim en çok merak ettiğim konu anne adaylarının ve anne olanların yaşları.Benim her başarısız denememde karşıma yaş sorununu çıkarttıkları için sanki donasyonu da yapsam yine olumsuz olacakmış hissini bir türlü yenemiyorum.45 yaşımdayım ve son kez 3 ay sonra kendi yumurtalarımla deneyip sonra da olmazsa bende kıbrısa biletimi alacağım.3 ay sonra denememim sebebi son tedaviden yeni çıkmış olmam...
Kıbrıstaki merkezler hakkında yazdıklarınızı çok dikkatli okuyorum.Özellikle hit hakkındaki olumlu yazılar beni oraya yönlendiriyor sanki.
Benim de olacak arkadaşıma sormak istediğim bir şey var.Donörü kendiniz mi seçiyorsunuz.Bunu ilk defa duydum.Resim mi görüyorsunuz,bilgilerini mi öğreniyorsunuz yazarsan çok sevinirim.Ama beni asıl ilgilendiren donasyondaki yaş faktörü.Yapmayı planladığınız liste bu konuda sanırım çok faydalı olacak.Uğraşan herkese şimdiden teşekkürler.Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum.Kendinize iyi bakın.Görüşmek dileğimle...

Başta efsune arkadaş olmak üzere beni çok sıcak karşılayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Giriyorum okuyorum ve inanın sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum.Bebeğini kucağına alan annelerin mutlulukları topiğe çok güzel yansıyor.Hamile arkadaşlarınki de öyle.Umuda yolculuğa çıkan rowinayla birlikte benimde umutlarım şimdi kıbrısa doğru yola çıktı.Allah inşallah yüzünü güldürür.
Arkadaşlar benim en çok merak ettiğim konu anne adaylarının ve anne olanların yaşları.Benim her başarısız denememde karşıma yaş sorununu çıkarttıkları için sanki donasyonu da yapsam yine olumsuz olacakmış hissini bir türlü yenemiyorum.45 yaşımdayım ve son kez 3 ay sonra kendi yumurtalarımla deneyip sonra da olmazsa bende kıbrısa biletimi alacağım.3 ay sonra denememim sebebi son tedaviden yeni çıkmış olmam...
Kıbrıstaki merkezler hakkında yazdıklarınızı çok dikkatli okuyorum.Özellikle hit hakkındaki olumlu yazılar beni oraya yönlendiriyor sanki.
Benim de olacak arkadaşıma sormak istediğim bir şey var.Donörü kendiniz mi seçiyorsunuz.Bunu ilk defa duydum.Resim mi görüyorsunuz,bilgilerini mi öğreniyorsunuz yazarsan çok sevinirim.Ama beni asıl ilgilendiren donasyondaki yaş faktörü.Yapmayı planladığınız liste bu konuda sanırım çok faydalı olacak.Uğraşan herkese şimdiden teşekkürler.Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum.Kendinize iyi bakın.Görüşmek dileğimle...

Merhaba silence, ilk önce şunu cevaplayım, ben Berk bey le görüşüyorum Dünya tüp bebek biraz evvel kendisiyle görüştük, sen yumurta donasyonu olacağın için yaşının önemi yok kullandıkları yumurtalar 22 ve 30 yaş (dünya genelinde bu yaş 35'e kadar çıkıyor fakat Berk bey sınırı 30 yapmış)arasındaki kadınlara ait ve fiziksel ruhsal kültürel anlamda seçilmiş donörler. bunu Berk bey kendi teyit etti. önce fiziksel olarak sonra kültürel olarak mülakattan geçiyorlar sonra kabul ediyorlar yani fiziksel olarak vucut/kitle oranını ve kültür düzeyine bakıyorlar. ben bütün merkezleri 1 yıldır takip ediyorum yazıştım ve mailleştim ama içime sinen yer şuan Berk bey. Berk bey donör konusunda titiz. Donörü kendinizmi seçiyorsunuz sormuşsun donörü görme gibi bi durumun hiç bir merkezde yok dünyanın hiç bir yerinde yok zaten. ama senin fiziksel durumuna göre seçiliyor sen saç, ten, göz, boy, kilo durumunu söylüyorsun ve fotografını yolluyorsun sana en uygun donörü kullanıyorlar.

arkadaşım,
hit kendisi ön muayene yaptığı için zaten fotoya falan gerek kalmıyor.
daha sonrada senin kan grubunu not alıyorlar. ondan sonra alternatif donörler arıyorlar. bana 6 donör seçeneği sundu. ben ve eşim mühendis olduğu için daha fazla sayılsalcı önerdiler.
sonrada fiziksel olarak bana en yakının seçtik birlikte.
donörn resmini göremiyorsun ama, doğum tarihi uyruğu nereli olduğu, mesleği. doğurganlık oranı hakkında bilgi veriyor.

ben berk beylede görüştm ama burası bana daha profesyonel geldi. nasip aslında. kalbin kime ısınıyorsa onunla tedavine devam et derim.
bu tüp bebekte en önemli faktör laboratuvar teknolojisi. ve bana narkozlu rahim filmi cekildi, serumu bile en kalitelisinde kullanmışlardı. bunlarda sanırım önemlidir.

allah herkesin yardımcısı olsun..

seldacığım sonucun gayet güzel hatta süper...gözün aydın:) artık başka teste gerek yok.bhcg kanda yaklaşık 3000 i geçince yani tahminen cuma yada cts günü baktırırsan karından keseyi görürsün.hayırlı olsun arkadaşım

Back