• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rowinacığım yolun açık olsun iyi haberlerle gelirsin inşallah....

bu arada hitte donörlerle ilgili soru sorulmuş.donörlerin resmini göremiyorsunuz.sadece telefonda anlattıkları özelliklerini biliyorsunuz.bence fazla abartılıyor yok şöyle süper donör böyle süper diye.özellikle nevin bir abartıyor, sanırsınki herkes yumurta vermek için sıraya girmiş;sanatçılar,ressamlar,halkla ilişkiler uzmanları,mimarlar....daha şöyle orta halli birini önerdiklerini duymadım.biliyorsunuz bende 2 defa hite gittim.ve en sonunda kavga ettik ayrıldık.halbuki nevin ilk başlarda çok şirin görünüyor ama bir o kadarda işini savsaklıyor.benden söylemesi,kimse çok büyük beklentiye girmesin kendi işinizi kendiniz takip edin ilaçlarınızı kendiniz hatırlatın.yoksa sizi arayacağız deyip asla aramıyorlar.bu bütün klinikler için geçerli.ayrıca bana hiçde öyle 6 tane donör önermediler.o dönemde sadece 1 tane donörleri vardı,bana uyan onu söylediler.alternatif falan yoktu.bu konuda berk bey çok daha dürüst.öyle allayıp pullamıyor olanı direk söylüyor...zaten feriştah olsa bile olmasa olmuyor.bana kullandığı donörün mesleğini bile söylemediler.istese doktor bile derdi nerden bileceğiz ki?? bende hiç üstelemedim.önemli olan daha önce doğum yapıp yapmadığıydı ki berk bey doğum yapmamış donör kullanmıyor ama hit kullanıyor.bana kullandıkları ilk donör çok gençti ve bekardı.hiç doğum yapmamıştı.ayrıca çok yumurta verdiğini söylediler yani sayı olarak fazla yumurta çıkmış ama kala kala transfere 3 tanesi kaldı.şimdi 30 yumurta veripte kalitesizse ben napayım.bana 20 yumurta ayırdıklarını söylediler eşim doktor diye bize güya torpil yapıldı ama sonuç elde var sıfır...

berk bey ise 8 yumurta ayırıyoruz dedi ben çok az deyince 15 tane olsa napacaksınızki zaten dondurulmuşu tavsiye etmiyorum dedi ve haklı çıktı.zaten bize yeten 3 yada 4 tane...ben berk beyin donör konusunda çok daha iyi ve seçici olduğunu düşünüyorum.hitte reklam çok ama iş pratiğe gelince cuvallıyorlar. .

seldacığım sonucun gayet güzel hatta süper...gözün aydın:) artık başka teste gerek yok.bhcg kanda yaklaşık 3000 i geçince yani tahminen cuma yada cts günü baktırırsan karından keseyi görürsün.hayırlı olsun arkadaşım

aysevıcım saol ıyı dıleklerın için

bende hıt te yaptıranlardanım banada donor alternatıfı sunmadılar sadece bıtane uygun ayarlamıslar bız egıtımlı fılan olsun ıstedık oyle bulduk dedıler guvenmekten baska caremız yokkı nerden bılebılecegız mecbur ınanıyorsun ınanmasan ne yapıcaz artı bana 17 yumurta cıktı dedıler ıkı kısıye paylastırıyormuslar 14 dollendı sozde 11 dondurdular valla bılmıyorum guvenmekten baska sansımız yokmus gıbı gelıyor bana herseyın hayırlısı kısmetınde varsa rabbım onu bır sekılde verecektır herkes ıcın hayırlısı rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın dualarımızı kabul etsın inş

seldacığım sonucun gayet güzel hatta süper...gözün aydın:) artık başka teste gerek yok.bhcg kanda yaklaşık 3000 i geçince yani tahminen cuma yada cts günü baktırırsan karından keseyi görürsün.hayırlı olsun arkadaşım

Selda ne kadar güzel senın adına sevınıyorum ne guzel heyecanlar yasıyorsun şimdi...buarada bır sey soracagım bu kanda gebelik testını kac kere yaptırmak gerekiyorki? ben 24 nısanda yaptıracagım,sonra bır dahamı yaptırmak gerekiyor???

benide aranıza kabul ederseniz sevinirim :) pek sayfanızı inceleyemedim daha önce konuşulanları kaçırmışım ama dönüp okuyorum hala benim uygulamam sperm donörlüğü olucak ;) yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :)

benide aranıza kabul ederseniz sevinirim :) pek sayfanızı inceleyemedim daha önce konuşulanları kaçırmışım ama dönüp okuyorum hala benim uygulamam sperm donörlüğü olucak ;) yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :)

sevgili duruada, hoşgeldin kardeşim burada herkese yer var:) ben katılmadan evvel bütün geriye dönük yazıları okudum okurkende kendim den çok şey buldum yararlı bilgiler var.
soracağın bir şey olursa sorabilirsin. gerçi ben de henüz yolun başındayım;)

Doğrusu donörün eğitimi beni hiçmi hiç ilgilendirmiyor her şey eğitimle olmuyor lise bile okumamış zehir gibi zeki insanlar varken yüksek lisans, doktora yapmış kof insanlarda var. bir bebekten bahsediyoruz şirketime eleman almıyorum. (bunlar benim düşüncelerim.)akıl sağlığı yerinde olsun yeter bana. Allah nasip ederse eğitimini veririz. İnsanı yaşadığı ortam şekillendirir.
Berk bey banada eğitim durumu şu bu söylemedi ama şunu çok net belirtti, fiziksel eksikliği olan yada konuşurken kurduğu cümleler çok garip ve anlamsızca olursa kabul edilmiyor dedi.
bu işler nasip işi olacaksa olur. merkezler sadece bizim kendimizi iyi hissettiğimiz yakın hissettiğimiz yerler konusunda değişiyor.

Ayrıca unuttum, ben hiiiiiç sanmıyorum yok sanatçıydı yok ressamdı yok mühendisti yumurta veriyomuş. bu iş sadece para için yapılıyor parası olan niye versin o zahmete girsin? yurt dışını bilmem ama burda kesinlikle para için yapılıyor kendimizi kandırmayalım. çoğunluğuda universite öğrencileri para kazanmak için veriyorlar yumurtalarını.
haa paraya ihtiyacı olan ressam sanatcı vs veriyosa onu bilemem malum türkiyede ressamlar sanatcılar ne kadar para kazanacak:)

Teşekkür ederim çizmeli kedi :) bende çok başındayım geçen yıl biraz araştırmıştım ama maddesel durumlar elvermemişti :( buyıl yine başladım ama 1- 2 ay içinde bi merkez bulmam gerekli sonuca gitmek için parada eşimde hazır bu fırsatı kaçırmamalıyım :) FOLBİOL' e başladım bile :) sizlerdende merkezler hakkında bilgi almak tecrübeleri öğrenmek istiyorum :) HİT adını hiç duymamıştım nedir bu ? doğuşla iletişim içindeydik ama kestim hemen olumsuz okadar çok yazı okudumki :( şimdi yeni bi merkez arıyorum bakalım hayırlısı inşallah.....

Selda ne kadar güzel senın adına sevınıyorum ne guzel heyecanlar yasıyorsun şimdi...buarada bır sey soracagım bu kanda gebelik testını kac kere yaptırmak gerekiyorki? ben 24 nısanda yaptıracagım,sonra bır dahamı yaptırmak gerekiyor???

sevgılı ordek arkadasım inş senınde mutlu haberlerını alacagız valla genelede ıkı kere ılk testten sonr 3-4 sonra tekrar yaptırıp bakıomussun yukselme varmı dıye

Teşekkür ederim çizmeli kedi :) bende çok başındayım geçen yıl biraz araştırmıştım ama maddesel durumlar elvermemişti :( buyıl yine başladım ama 1- 2 ay içinde bi merkez bulmam gerekli sonuca gitmek için parada eşimde hazır bu fırsatı kaçırmamalıyım :) FOLBİOL' e başladım bile :) sizlerdende merkezler hakkında bilgi almak tecrübeleri öğrenmek istiyorum :) HİT adını hiç duymamıştım nedir bu ? doğuşla iletişim içindeydik ama kestim hemen olumsuz okadar çok yazı okudumki :( şimdi yeni bi merkez arıyorum bakalım hayırlısı inşallah.....

CANIM HOŞ GELDİN SENDE BENDENSİN BENİMKİDE SPERM DONESYONU OLACAK KISMET OLURSA bende senin gibi daha hangisi olucak merkez tam belli degil hit merkez adı degil halil ibrahim öztekin kısaltılmış ismi doktorun kıbrıs tüp bebekte paran hazırsa durma benimki hazır degil oyüzden beklemedeyim her adet oldugumda sinir oluyorum bi türlü başlıyamıyorum diye nasip olursa haziranda tabi aksilik çıkmaz paranın azizligine ugramazsam başlıcam tedaviye kısmet artık kısmette varsa olucak olsunda artık inşallah çok bekledim 20 yılıda bitirdim geride dile kolay allah herkezin kucagını doldursun kimselere özenmeyle geçirtmesin ömrünü hayırlı evlatlar versin herkeze ...

moonrose aradasım nasıl gıdıyor hamıslık varmı degısıklık

valla seldacım allaha şükür bir terslik yok. geçen haftaki lekelenme bizi çok korkutmuştu ama çok şükür bir daha olmadı ama eşim çok evham yapıp doktordan 10 günlük rapor istedi. aldım raporu evdeyim... çalışan biri için evde oturmak çok sıkıcı ama ne yapayım dinlenmem daha önemli..23 nisanda tekrar kontrole gideceğim inşallah alp atışlarını duyabilirim.. rowinayı merak ettim gitmişmidir?

valla seldacım allaha şükür bir terslik yok. geçen haftaki lekelenme bizi çok korkutmuştu ama çok şükür bir daha olmadı ama eşim çok evham yapıp doktordan 10 günlük rapor istedi. aldım raporu evdeyim... çalışan biri için evde oturmak çok sıkıcı ama ne yapayım dinlenmem daha önemli..23 nisanda tekrar kontrole gideceğim inşallah alp atışlarını duyabilirim.. rowinayı merak ettim gitmişmidir?

canım daha keseyı gormedınmı kalp atıslarını fılan duymadınmı bende 25 gıdıcem keseyı gorebılırız dedıler bakalım hayırlısı olsun rovına gıttı bugun yolu ve bahtı acık olsun

Başta efsune arkadaş olmak üzere beni çok sıcak karşılayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Giriyorum okuyorum ve inanın sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum.Bebeğini kucağına alan annelerin mutlulukları topiğe çok güzel yansıyor.Hamile arkadaşlarınki de öyle.Umuda yolculuğa çıkan rowinayla birlikte benimde umutlarım şimdi kıbrısa doğru yola çıktı.Allah inşallah yüzünü güldürür.
Arkadaşlar benim en çok merak ettiğim konu anne adaylarının ve anne olanların yaşları.Benim her başarısız denememde karşıma yaş sorununu çıkarttıkları için sanki donasyonu da yapsam yine olumsuz olacakmış hissini bir türlü yenemiyorum.45 yaşımdayım ve son kez 3 ay sonra kendi yumurtalarımla deneyip sonra da olmazsa bende kıbrısa biletimi alacağım.3 ay sonra denememim sebebi son tedaviden yeni çıkmış olmam...
Kıbrıstaki merkezler hakkında yazdıklarınızı çok dikkatli okuyorum.Özellikle hit hakkındaki olumlu yazılar beni oraya yönlendiriyor sanki.
Benim de olacak arkadaşıma sormak istediğim bir şey var.Donörü kendiniz mi seçiyorsunuz.Bunu ilk defa duydum.Resim mi görüyorsunuz,bilgilerini mi öğreniyorsunuz yazarsan çok sevinirim.Ama beni asıl ilgilendiren donasyondaki yaş faktörü.Yapmayı planladığınız liste bu konuda sanırım çok faydalı olacak.Uğraşan herkese şimdiden teşekkürler.Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum.Kendinize iyi bakın.Görüşmek dileğimle...

canım merhaba benim yaşım 34 ama yumurta donasyonunda sizin yaşınızın bir önemi yok çünkü genç ve sağlıklı kişilerin yumurtasını alıyorsunuz..

donör için belli şartlar var:
adet tarihinizin aynı olması
kan grubunuzun aynı olması
bunun dışında bana seçenekler şu şekilde sunuldu:

donör54545144 :
yaş 20
köken: türk
donasyon geçmişi: 2 donasyonda 2 gebelik
ten: beyaz
saç: kahve
göz: kahve
boy:1:78

bunun gibi 4-5 tane seçenek sundular.. bir tanesini seçtim

duruada siz sperm mi yumurtamı istiyorsunuz? valla durucum bence oku forumu doktor ve kliniklerle alakalı arkadaşlar yazmış sende içine sinene karar ver. aslında hepsi aynı bence olacağı varsa olur. olmayacaksa nereye gidersen git gene olmaz. yapılan işlemler her yerde aynı, mühim olan senin içinin kime sindiği. şu kötü bu iyi demek doğru deil özünde hepsi aynı sadece çok ta gerekli olmayan ayrıntılar var.

duruada siz sperm mi yumurtamı istiyorsunuz? valla durucum bence oku forumu doktor ve kliniklerle alakalı arkadaşlar yazmış sende içine sinene karar ver. aslında hepsi aynı bence olacağı varsa olur. olmayacaksa nereye gidersen git gene olmaz. yapılan işlemler her yerde aynı, mühim olan senin içinin kime sindiği. şu kötü bu iyi demek doğru deil özünde hepsi aynı sadece çok ta gerekli olmayan ayrıntılar var.

sperm donasyonu istiyoruz okuyorumda bilgiler pek doyurucu gelmiyo genellikle özelden yazmışlar sanki birbirlerine önemli detayları çok endişeliyim çookk :( süper bi çocuk beklemiyorum tabi zaten ben başedemem yönlendiremem elimde mahvolur sabi okadar zeki değilim :( neyse işin geyik kısmı bu deneyimleri ve ençokta hangi dr iyi onu merak ediyorum zaten bütçemiz kısıtlı ve psikolojimiz sıfır gidiyoruz birde doktor tarafından umursanmazlıkları, başarısız sonuçları kaldıramam... sadece çocuğum olsunda da değiliz olsun ama vatana millete ailesine hayırlı sağlıklı bir çocuğumuz olsun diye düşünüyoruz :( ne evlatlar var :( Diyeceksinizki yetişme tarzı ortam ama bence genlerde çok alakalı.... off çıldırıcam yakında hiçbirşeye gerek kalmadan beni hastaneye kapatıcaklar :P

sevgili duruada,
aramıza hoşgeldin..
kabule etmek ne kelime bu forum paylaşımcı, kapsayıcı ve katılımcıya kendi olmasına önem veren bir yer..

sperm donasyonu yaptıran arkadaşların süreçleri geriye dönük okuyabilrisin..

merkez konusuna gelince arkadaşların deneyimleri çok detaylı olarak yazıyor.. biraz sabırla oku derim..

bu süreçte forumdaşların duygusal gelgitleri ile ilgili yapıcı yazılarıda bulacaksın..
bu iş teknik olduğu kadarda duygusal yönü yoğun veağır bir yoll..
allah yardımcımız olsun..

hiç denemen varmı? tüp bebek eşinin spermiyle bir deneme oldumu??

kucak dolusu hoşgeldin:)))

Back