Günaydınnnn Kızlarrr
Selda ve moonrosee Her ikinizi de tebrik ediyorum ve Allah analı babalı büyütsün diyorum çünkü bence oldu bu iş her ikiniz için de. Moonrose telaşilanma unutma ki bu süreçte bedene sen yapamıyorsun beceriksiz işte bunu da ben yapıp sana dışarıdan zorla tıkıştırıyorum emriyoyu diyorsun. Elbette bünye buna darılacak küsecek kusmaya çalışacak ama mecbur sonunda kabul ediyor. Ederken de sana bir eşek şakası yapıyor. Unutma kabul edecek etmese baştan olmaz derdi. Bir de başt aşırı aşırı hormon alarak tuttturmaya çalışıyorlar bünye ir müddet sonra bu hormon seviyesine alışınca da yine eski düzenine dönmek istiyor buna izin verme unutma beynin bedeninin efendisi. Boşver cumhuriyeti tek yol diktalık
Rowina arkadaşım ben diyorum ki artık dönüşü olmayan bir yola girdim bende saplantı oldu ve asla vazgeçmeyeceğim senin kararın ne olursa olsun desen ve gözü önünde hazırlıklara başlasan Tabii ekonomik bağımsızılığın varsa . Bazen dediğim gibi bazı yerlerde sadece orman kanunşarı geçerli oluyor malesef. Ama sen ona bağımlı bir duruş içne girersen erteler de erteler Keşke ben bu işi beni onca hormon aldıktan sonra beni yarı yolda bıraktığı yıl yapsaydım.Onca acıyı yıllarca çekmeseydim. Şimdi bebeğime şükrediyorum ve herkesin dileği olsun Herkes hayırlısıyla bebek sahibi olsun diye Yaradana yalvarıyorum. Unutmayın evreni inancınızla harekete geçirebilirsiniz ve toplu dualarda her zaman işe yarıyor.
Silence arkadaşım evet bendim o. Tereddütlerim oldu ama şimdi hiç birşey kalmadı sadece nasıl bir fiziksel özelliğe sahip olacağı merakındayım Gözü kaşı dudağı öyle minki ki anlaşılmıyor şimdiden İşte şimdi uyandı ben gidiyorum sonra detaylı yazarım.