yok canım kıbrısda yaşamıyorum tr deyim mail yoluyla ama ben çok sinir oluyorum ahmet bey çok geç cvp veriyor buda beni kızdırıyor tamam çok ilgililer cvp geliyor 3 günü buluyor zaten 5 gün var yetişmiyor bile bazen ilaçlar aynen estrofem 2 idi üçe çıktı cumaya rahim ölçümüne gidecem bana konaklama dahil olursa 4650 euro olur dedi ahmet eğer öyle bi durum ile karşıma çıkarlarsa valla kötü olur yani kan tahlillerimin hepsini ben burda yaptım 42 tl aldılar tamamına semen tahlilide dahil kurgerli olarak.....
zaten günler yaklaştıkça bana bi haller oluyor
ah paptyacım şimdi bebeğinle vakit geçiyorsundur açık olsa bana yine bi fırça çekerdi aysevide aynen rahat ol derler....kızlar bilmiyorum ama bi olumsuzluk çökmüş anlamadım acaba bi dr mı görünsem...
Ahmet bey (savaş beyin oğlu) geç dönüyor maillere ama acil sormak istediklerin olursa merkezi telefonla arayabilirsin. orda zeliha hn var sağolsun bana çok yardım etti. konaklama için bir villa var. sanırım sizi oraya gönderecekler. biz de o villada kalmıştık. bize fiyat 4500 euro dediler 150 euro villa için istediler. oteller daha pahallı.. ama ahmet beye kan testini sor...