• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yok canım kıbrısda yaşamıyorum tr deyim mail yoluyla ama ben çok sinir oluyorum ahmet bey çok geç cvp veriyor buda beni kızdırıyor tamam çok ilgililer cvp geliyor 3 günü buluyor zaten 5 gün var yetişmiyor bile bazen ilaçlar aynen estrofem 2 idi üçe çıktı cumaya rahim ölçümüne gidecem bana konaklama dahil olursa 4650 euro olur dedi ahmet eğer öyle bi durum ile karşıma çıkarlarsa valla kötü olur yani kan tahlillerimin hepsini ben burda yaptım 42 tl aldılar tamamına semen tahlilide dahil kurgerli olarak.....
zaten günler yaklaştıkça bana bi haller oluyor
ah paptyacım şimdi bebeğinle vakit geçiyorsundur açık olsa bana yine bi fırça çekerdi aysevide aynen rahat ol derler....kızlar bilmiyorum ama bi olumsuzluk çökmüş anlamadım acaba bi dr mı görünsem...

Ahmet bey (savaş beyin oğlu) geç dönüyor maillere ama acil sormak istediklerin olursa merkezi telefonla arayabilirsin. orda zeliha hn var sağolsun bana çok yardım etti. konaklama için bir villa var. sanırım sizi oraya gönderecekler. biz de o villada kalmıştık. bize fiyat 4500 euro dediler 150 euro villa için istediler. oteller daha pahallı.. ama ahmet beye kan testini sor...

moonrose çok olmazsa sana soracam bişeyler var
ercan havaalnı yakın değilmi
kıbhaslara biniyorsun merkezin önündemi indiriliyorsun peki biz kendimiz ayarlarsak konaklamayı
merkeze yakın orta derecede oteller varmı yani bizi zorlamayacak onlar misafirhanesi varmış orada kalabilirmişiz ulaşımı kendin mi ayarladın yoksa onlar karşıladı hangisi makul acaba kusura bakma

Canım ercan havaalanında inince zaten merkezin özel aracı sizi alıyor kliniğe götürüyor. orda ön muayene oluyorsun. eşin sperm örneği veriyor. ordan sizi misafirhaneye (villaya) götürüyorlar. 3 gün sonra gelip alıyorlar ogün transfer oluyor yine geri villaya götürüyorlar. 2 gün dinlenmen gerek... sonra evine uçakla dönebilirsin.

eğer konaklamayı kendiniz yapacaksanız oteller pahallı zaten kıbrısta herşey çok pahallı. lefkoşa magusa arası minibüs 7 tl ..düşün yani :)

Canım ercan havaalanında inince zaten merkezin özel aracı sizi alıyor kliniğe götürüyor. orda ön muayene oluyorsun. eşin sperm örneği veriyor. ordan sizi misafirhaneye (villaya) götürüyorlar. 3 gün sonra gelip alıyorlar ogün transfer oluyor yine geri villaya götürüyorlar. 2 gün dinlenmen gerek... sonra evine uçakla dönebilirsin.

eğer konaklamayı kendiniz yapacaksanız oteller pahallı zaten kıbrısta herşey çok pahallı. lefkoşa magusa arası minibüs 7 tl ..düşün yani :)

herşey için teşekkür ederim verdiğin bilgilere çok sağol umarım burda senin içinde kutlama yaparız...

bu sabah ne güzel bir sabah oldu.... ilk açtığım sayfada aysevinin yazısını gördüm...
canım papatyam çok sevindim sağlıkla bebeğini kucağına aldığına...
allah kızını analı babalı büyütsün sana ve ailene hayırlı bir evlat olsun inşallak...
allah bu mutluluğu öncelikle bu forumdaki arkadaşlara ve tüm isteyenlere de yaşatsın inşallah...

valla arkadaslar ben yatakta yatmadım pazartesı transfer oldum salı ıst dondum sadece bır kac gun hıc bırsey yapmadım nerdeyse yemek ye topla okadar ondan sonra benı yormayacak sekılde normal hayatıma gerı dondum

ya kızlar ben normalde tursu sevmem bu aralar tursuya bagımlı oldum kendımı tursu ve zeytınden alı koymaya calısıyorum ya :1: zaten kavhe sıgara benım hayatımda olmayan seyler sadece cayı sabahları sevıyorum

dün doktoruma gittim. hamilelikte tsh ın yükselmesinin sebebini vücudun artan ihtiyacı olarak gösterdi ve ilaç dozunu artırdı. Yani annenin ihtiyacı olan hormonu bebiş alıyormuş anneye az hormon kalıyormuş:)İlaç dozuyla dengeleyip 20 gün sonra tekrar tsh ı ölçtüreceğim..

moonrosecım rahım kalınlıgın kactı transferın olurken bu arada transferden sonra hıc belırtı oldumu bu arada benım ılk hafta bısey yoktu ıkıncı hafta karnımda baskı ve belımde agrı vs var sende herhangı bır belırtı vs oldumu bu arada benım tranferım rahım kalınlıgım 12 mm oldu

rovınacım nerelerdesın ya hıc gozukmuyorsun
kendimi biraz dinlemeye aldım kafamı toparlıyorum daha doğrusu hazırmıyım diye düşünüyorum bugünlerde içime bi kurt düştü olur olmaz gibisi canım ya senide hiç soramadım belki turşu falan aş ermedir inşallahta öyle olur sen yatmadın bende çok yatamam ama dikkatli davranmak gerekiyor kendini yorma günümü doldurmayı bekliyorum cumadan sonra herşey belli olacak bekliyorum bilmiyorum bu bekleyiş hayırmı şermi

rovınacım nerelerdesın ya hıc gozukmuyorsun

sen nasılsın durumlar falan olumsuz bi durumun yoktur inşallah karın da baskı olduğunu yazmışsın bel ağrılarından bahsetmişsin denemediğimiz için bilemiyoruz iyiyemi kötüyemi işaret içini ferah tut gün içerisinde dinlen hep ayakta kalma dikkat et kendine ...

canım valla pozıtıf dusun pozıtıf olsun ben nasıl olcak nasıl gececek derken bak test gunum geldı hele nakıl esnasında akan gozyaslarımı anlatmıyorum nasıl gececk derken 12 bak geldı bazen nakılı bıle unutuyorum okadar yanı evımle ılgılenıyorum yemek yapıyorum ben cok severım zaten yemek yapmayı oylle etrafı toparlıyorum valla gecıyor gunler rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın bak esınde yanında gelecek benımkının gelme gıbı bır sansı olmamısdı oyuzden bosver sıkma hıc bırsey ıcın soyle dusun sen yoksan zaten bebekte olmayacak oyuzden once kendın :1:

sen nasılsın durumlar falan olumsuz bi durumun yoktur inşallah karın da baskı olduğunu yazmışsın bel ağrılarından bahsetmişsin denemediğimiz için bilemiyoruz iyiyemi kötüyemi işaret içini ferah tut gün içerisinde dinlen hep ayakta kalma dikkat et kendine ...

valla canım hıt bu tarz seyler olabılır ılaclardan demısdı nakılden sonra cok agrın olursa bellı agrı kesıcıler alabılırsın demısdı gercı ben agrı kesıcı fılan almadım ama ole cok canımı yakıcak kadar degıl zaten bu hafta oldu ılk hafta hıc bırsey yoktu kendımce sey dıyorum demekkı adam bılıyormus ıkıncı hafta azda olsa var aman neyse ya hayırlısı bakalım cumartesı gorucez

ya yatma konusuna gelınce tanıdıgım bır kadın vardı oda yaptırmıs nakılden 2 saat sonra ıse gıdıp calısmısdı sımdı ıkızlerı var

moonrosecım rahım kalınlıgın kactı transferın olurken bu arada transferden sonra hıc belırtı oldumu bu arada benım ılk hafta bısey yoktu ıkıncı hafta karnımda baskı ve belımde agrı vs var sende herhangı bır belırtı vs oldumu bu arada benım tranferım rahım kalınlıgım 12 mm oldu

merhaba,
transfer 9mm ile yapıldı. uygun bir kalınlık olduğu söylendi.
transfer yapıldığından beri kasıklarımda farklı bir şey olduğunu hissediyorum.
kasıkta ara ara ağrı veya anlık sancı olabiliyor ki bunlar normal
lekelenme implantasyonun olduğunu yani bebeğin tuttuğunu gösterir ki ilk günler olmuştu...
Senin kaçıncı günün? ne zaman test yaptıracaksın?

canım valla pozıtıf dusun pozıtıf olsun ben nasıl olcak nasıl gececek derken bak test gunum geldı hele nakıl esnasında akan gozyaslarımı anlatmıyorum nasıl gececk derken 12 bak geldı bazen nakılı bıle unutuyorum okadar yanı evımle ılgılenıyorum yemek yapıyorum ben cok severım zaten yemek yapmayı oylle etrafı toparlıyorum valla gecıyor gunler rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın bak esınde yanında gelecek benımkının gelme gıbı bır sansı olmamısdı oyuzden bosver sıkma hıc bırsey ıcın soyle dusun sen yoksan zaten bebekte olmayacak oyuzden once kendın :1:[/QUO
canım ya eşim seni yanlız göndermem beraber gideriz beraber geliriz diyor ay seldacım yarın ayın 12 si senin test günün hep aklımdasın bakıyorum gelişmelerine günler nasıl geçiyor su gibi allah hep yardımcın olsun yarın kocaman bi pozitif alırız senden

canım valla pozıtıf dusun pozıtıf olsun ben nasıl olcak nasıl gececek derken bak test gunum geldı hele nakıl esnasında akan gozyaslarımı anlatmıyorum nasıl gececk derken 12 bak geldı bazen nakılı bıle unutuyorum okadar yanı evımle ılgılenıyorum yemek yapıyorum ben cok severım zaten yemek yapmayı oylle etrafı toparlıyorum valla gecıyor gunler rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın bak esınde yanında gelecek benımkının gelme gıbı bır sansı olmamısdı oyuzden bosver sıkma hıc bırsey ıcın soyle dusun sen yoksan zaten bebekte olmayacak oyuzden once kendın :1:[/QUO
canım ya eşim seni yanlız göndermem beraber gideriz beraber geliriz diyor ay seldacım yarın ayın 12 si senin test günün hep aklımdasın bakıyorum gelişmelerine günler nasıl geçiyor su gibi allah hep yardımcın olsun yarın kocaman bi pozitif alırız senden

lütfen test sonuçlarınızı benimle de paylaşın... aynı durumda olan kişilerle tanışmam süper oldu :) ben de beta hcg testinin sonucu mail olarak gelmişti. heyecandan açamadım o maili. baktım ki değer 200.54 ağlamaktan 1 saat kimseye haber dahi verememiştim. allah o mutluluğu herkese yaşatsın. 3 gün sonra tekrar ölçtürdüm bu seferde 847 çıktı. Kıbrıstakiler normal olduğunu söylediler. haftaya cuma keseyi görmeye gideceğim:)

Back