• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba,
transfer 9mm ile yapıldı. uygun bir kalınlık olduğu söylendi.
transfer yapıldığından beri kasıklarımda farklı bir şey olduğunu hissediyorum.
kasıkta ara ara ağrı veya anlık sancı olabiliyor ki bunlar normal
lekelenme implantasyonun olduğunu yani bebeğin tuttuğunu gösterir ki ilk günler olmuştu...
Senin kaçıncı günün? ne zaman test yaptıracaksın?

moonorosecım vallabenım 12mm transferım oldu cumartesı test gunum ılk hafta bısey yoktu bu hafta dedıgın gıbı ara ara kram gıbı karnımda baskı vs tarzı seyler var bu arada tam hatırlamıyorum ama 2 gun sonramıydı sadece bır damla hafıf pembemsı leke gordum camasırımda sımdı vajınal akıntı var azda olsa zaten benım daha oncede boyle sorunum var

canım valla pozıtıf dusun pozıtıf olsun ben nasıl olcak nasıl gececek derken bak test gunum geldı hele nakıl esnasında akan gozyaslarımı anlatmıyorum nasıl gececk derken 12 bak geldı bazen nakılı bıle unutuyorum okadar yanı evımle ılgılenıyorum yemek yapıyorum ben cok severım zaten yemek yapmayı oylle etrafı toparlıyorum valla gecıyor gunler rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın bak esınde yanında gelecek benımkının gelme gıbı bır sansı olmamısdı oyuzden bosver sıkma hıc bırsey ıcın soyle dusun sen yoksan zaten bebekte olmayacak oyuzden once kendın :1:[/QUO
canım ya eşim seni yanlız göndermem beraber gideriz beraber geliriz diyor ay seldacım yarın ayın 12 si senin test günün hep aklımdasın bakıyorum gelişmelerine günler nasıl geçiyor su gibi allah hep yardımcın olsun yarın kocaman bi pozitif alırız senden

canım test gunum cumartesı 14 yanı ıcım boluk borcuk ya bır tarafım hemen test edelım dıyor dıger tarafım bıraz kalsın dıyor

lütfen test sonuçlarınızı benimle de paylaşın... aynı durumda olan kişilerle tanışmam süper oldu :) ben de beta hcg testinin sonucu mail olarak gelmişti. heyecandan açamadım o maili. baktım ki değer 200.54 ağlamaktan 1 saat kimseye haber dahi verememiştim. allah o mutluluğu herkese yaşatsın. 3 gün sonra tekrar ölçtürdüm bu seferde 847 çıktı. Kıbrıstakiler normal olduğunu söylediler. haftaya cuma keseyi görmeye gideceğim:)

canım sen bıze dua et hamılelerın duası kabul olur derler ıin rabbım butun ısteyen herkese bu duyguyu tatırsın inş:nazar:

moonorosecım vallabenım 12mm transferım oldu cumartesı test gunum ılk hafta bısey yoktu bu hafta dedıgın gıbı ara ara kram gıbı karnımda baskı vs tarzı seyler var bu arada tam hatırlamıyorum ama 2 gun sonramıydı sadece bır damla hafıf pembemsı leke gordum camasırımda sımdı vajınal akıntı var azda olsa zaten benım daha oncede boyle sorunum var

Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız. Belirtiler olumlu yönde :) hamilelik sürecini birlikte geçiriririz...sen işlemini nerde yaptırdın?

Papatyamızı çokkkkkkkkkkk tebrik ediyorum, Allah minik kızına güzel yazılar yazsın, şansı, bahtı sağlığı çok güzel olsun İnşallah. Güzel bebek hepimize uğurlu gelsin arkasından hepimizin güzel bebekleri gelsin. Moonrose hamileliğin için tebrikler, darısı seldaselda'nın, darısı Rowina'nın darısı hepimizin başına.:emir_bebek:

Son düzenleme:
demek ben gidip cuma günü rahim ölçüsü yaptıracam onun sonucunu öğreneceğim sende cmrts test sonucunu hadi bakalım herkesin yolu şansı açık olsun ne diyelim

demek ben gidip cuma günü rahim ölçüsü yaptıracam onun sonucunu öğreneceğim sende cmrts test sonucunu hadi bakalım herkesin yolu şansı açık olsun ne diyelim

hadı bakalım ıns hepımız hayırlı haberler alırız bu arada o norma hamısler ıcındır ben cuma gunu yaptırsam cıkarmı dedım hemsıreye cıkmaz dedı bosa yapma

nasıl mutlu oldum anlatamam. Allah minik kızına sağlıklı uzun ömür versin. Şansı bahtı açık olsun, ailenle, hep birlikte mutlu mesut! yaşayın inşallah.

forum ne güzel oldu di mi arkadaşlar. papatya'nın güzel kızı, sonuç bekleyenler, tedaviye başlayanlar... okuyunca içim açıldı :))
güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin diyorum.

Ben artık nıhayet kıbrıstayım...6.5 olan rahım kalınlıgı .9.5 mm cıktı..9.5 ile transferım oldu 3 tane olarak.hala kıbrıstayım ..buaralar guzel sıcak valla:)
Dogum yapan arkadasa da tebrıkler dıyorum allah saglıklı hayırlı evlat olarak analıgı babalıgı yasatsın sıze ınsallah..allah utandırmasın saglıklı uzun bır omur olsun...dogum yapan arkadaş..papatyaydı sanırım.

herkeze sevgıler pek pc ye bakamıyorum artık donunce yazarım..test gunum nısan 3.cü haftası gıbı olacak..herkeze sevgıler kıbrıstan

Ben artık nıhayet kıbrıstayım...6.5 olan rahım kalınlıgı .9.5 mm cıktı..9.5 ile transferım oldu 3 tane olarak.hala kıbrıstayım ..buaralar guzel sıcak valla:)
Dogum yapan arkadasa da tebrıkler dıyorum allah saglıklı hayırlı evlat olarak analıgı babalıgı yasatsın sıze ınsallah..allah utandırmasın saglıklı uzun bır omur olsun...dogum yapan arkadaş..papatyaydı sanırım.

herkeze sevgıler pek pc ye bakamıyorum artık donunce yazarım..test gunum nısan 3.cü haftası gıbı olacak..herkeze sevgıler kıbrıstan

boşuna sıkıntı yaptın rahim kalınlığı bak ne kadar iyi çok sevindim devamı gelir inşallah öpüyorum kendine iyi bak

selda hit 14 nisan test günü
moonrose savaş 6 haftalık
ördek 34 hit test günü nisanın 3. haftası
rowina savaş beklemede tdv.aşamasında
papatya40 fridevs hanım şuan minik kızı kucağında:)
çizmeli kedi sanırsam dünya berk bey olucak tdv aşamasında
forumda bi canlılık var devamını bekliyoruz.......yanlış varsa düzeltelim......

canım beni unutma haziranda merkez belli degil sperm donesyonu ..

bebeklerim gelin merkez belli değil haziranda inş.:)

Evet çok iyi özetlemişsin sevgili rowina
Cnm sanırım sitenin hesaplama tablosunda bir sorun var. ben 5. haftaya dün girdim burda 6 haftalık gösteriyor
savaş yazmışsın...savaş nedir:)

Back