• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar batuma giden varmı ordada batumi diye tüp bebek merkezi açılmış fiyatı uygun biraz 3500 dolarmış fikirlerinizi bekliyorum eşim olabilir filan diyor sonra pişman olurmuyum diye korkuyorum.

kaç gündür kk bi durum vardı oraya takıldım başka bir konu allah allah çıkamadım ya alıştım ihanete uğrayan bi bayan bi topik açmış geziniyordum gözüme takıldı kocası küçük bi kaçamak yapmışta onu paylaşmış yardım edin diyordu valla küçük müçük allah kimseye yaşatmasın bu ara bazı arkadaşlar vardı yapacaklar
ÖRDEK34 ne oldu arkadaşım başladın mı gittin mi geldin mi hiç yoksun bu aralar....
şu sıralar sperm dnsyn arttı sayfamızda hadi bakalım yapanlar allah yolunuzu açık etsin
YOSUUNNNN hiç gelmiyorsun artık atamadın mı üzerindeki negatifliği seni merak ediyoruz

kızlar batuma giden varmı ordada batumi diye tüp bebek merkezi açılmış fiyatı uygun biraz 3500 dolarmış fikirlerinizi bekliyorum eşim olabilir filan diyor sonra pişman olurmuyum diye korkuyorum.

SEN YİNEDE ESKİLERE GİT batum hakkında kimsenin fikri olamaz çünkü orda deneyen kimse yok burda hemde daha yeni bir klinik başarı oranlarını biliyormusun yinede sen bilirsin ucuz olabilir çünkü daha yeni ilgi olsun diye olabilir diye düşünüyorum ben tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir

günaydın herkese..
rowinacım attım sayılır üzerimden sıkıntıyı.. annem geliyor bu akşam.. 10 gün burada.. bende şimdi kahvemi yaptım.. oturdum.. ev beni bekler ama beklesin. kaynanamı var başımda:P

SEN YİNEDE ESKİLERE GİT batum hakkında kimsenin fikri olamaz çünkü orda deneyen kimse yok burda hemde daha yeni bir klinik başarı oranlarını biliyormusun yinede sen bilirsin ucuz olabilir çünkü daha yeni ilgi olsun diye olabilir diye düşünüyorum ben tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir

bende okudum orayı.. biri yazmıştı.. 2 transferde 2.. yani %100 diyorlarmış.. :1: nasıl bir istatistik ise artık

günaydın herkese..
rowinacım attım sayılır üzerimden sıkıntıyı.. annem geliyor bu akşam.. 10 gün burada.. bende şimdi kahvemi yaptım.. oturdum.. ev beni bekler ama beklesin. kaynanamı var başımda:P

ooo senin adına çok sevindim:46::46::46: gerçi bizim annemiz yani başımızda afyt olsun canım boş ver beklesin azıcık keyfine bak burda dün bi kar yağdı biraz akdeniz iklimi birazda güneydoğu şimdi güneş var ama yinede kar atıştırıyor...

kaç gündür kk bi durum vardı oraya takıldım başka bir konu allah allah çıkamadım ya alıştım ihanete uğrayan bi bayan bi topik açmış geziniyordum gözüme takıldı kocası küçük bi kaçamak yapmışta onu paylaşmış yardım edin diyordu valla küçük müçük allah kimseye yaşatmasın bu ara bazı arkadaşlar vardı yapacaklar
ÖRDEK34 ne oldu arkadaşım başladın mı gittin mi geldin mi hiç yoksun bu aralar....
şu sıralar sperm dnsyn arttı sayfamızda hadi bakalım yapanlar allah yolunuzu açık etsin
YOSUUNNNN hiç gelmiyorsun artık atamadın mı üzerindeki negatifliği seni merak ediyoruz

Yok aslında buaralardayım,ancak işler pek bıtmıyor pc acık bile olsa:) ben telefon bekliyorum hemşireden..ama unuttular beni aramadılar valla :) ben ararım yarın artık :) buay sonu gibi düşünüyoruz bir mani cıkmaz ise...

Buarada benide merak etmene tesekkür ederim..sende kendine lütfen dıkkat et sevgiler...

Yok aslında buaralardayım,ancak işler pek bıtmıyor pc acık bile olsa:) ben telefon bekliyorum hemşireden..ama unuttular beni aramadılar valla :) ben ararım yarın artık :) buay sonu gibi düşünüyoruz bir mani cıkmaz ise...

Buarada benide merak etmene tesekkür ederim..sende kendine lütfen dıkkat et sevgiler...

Sevgili ÖRDEK 34
Bende merak ediyorum seni ne ilaç kullandın ,ne yaptın ,çağırdılar gidiyorum...vs yaptıklarını yazarsan seviniriz...
Birde uygulamalardaki izlenimlerini, mesela Aysevinin yazdığı gibi....
Herşeyin yolunda gitmesi dileklerimle....::))

Sevgili ÖRDEK 34
Bende merak ediyorum seni ne ilaç kullandın ,ne yaptın ,çağırdılar gidiyorum...vs yaptıklarını yazarsan seviniriz...
Birde uygulamalardaki izlenimlerini, mesela Aysevinin yazdığı gibi....
Herşeyin yolunda gitmesi dileklerimle....::))

Erfat tekrar merhaba bakındım ama yoksun..neyse gelınce okursun:) ben hıt gıtmıstım..3 tane ilac verdi..birisi ılacda sayılmaz corasprın işte:) ancak ben gecen ay baslamam gereken ilaclara baslamadım...havalar soguk bıraz duzelsın dıye dusunduk ve bu ay sonu ınsallah..bugunlerde benı aramaları gerıyor ama henuz telefonda gelmedı unuttularmı ne :) ona göre baslatacaklar ılaclara işte..neyse..ben fazla yazmıyıorrum hele bır olsun bıtsınde...o zaman yazacagım herseyi..

Sevgiler...

efsuneciğim benimde yaşım gençken uyaran çok oldu fakat takma akıl akıl olmuyor ... gençken hiç zaman geçmeyecek sanıldığı için söylenenlere ya kulak tıkanıyor ya da işimize gelen kısımlarını anlıyoruz... sizler sağolun yinede üşenmeden ve sıkılmadan herkesi bilgilendiriyorsunuz... zaman denilen şeyin ışık hızıyla geçtiğini anlıyor insan ama o zamanda yapacak çok fazla birşey kalmıyor.....

yanlışlıkla başka foruma girmişim 23 yaşında bebek hasretiyle yanan kişiler var... ben o yaşta daha okuyordum evlendiğimde 29 yaşındaydım çocuk istediğimde 34 şimdi 47 belki zamanın nasıl geçtiğinin bir göstergesi olur bu sayılar

selamlar herkesee :)

:nazar: hareketlenmiş forum. valla ben 23 yaşındayken benimle aynı yaşta bir arkadaşım doğum yapmıştı. derse gittiği zaman bebeği bana bırakırdı. ben de hayretle bakardım ona bu yaşta anne olmak... daha okul bitmeden ne cesaret diye. hani bebeğe bakarken de ayy benim de olsa böyle bi tane falan demezdim, acayip acemiydim sürekli nefes alıyomu diye bakardım uyurken :) şimdi düşünüyorum benim o zaman çocuğum olsaydı şimdi 12 yaşında kocaman çocuk olacaktı. özeniyoruum.:31:

Günaydın kizlarrrr

Didem'cigim neden hayvan beslemenin evlatlik almak icin sorun teşkil edeceğini düşünüyorsun ki?? Benim ev ziyaretimde kedim tam bir şımarık cocuk gibi davrandı adamın önünde pasta tabağına falan saldırdı:))bir hareketler kosturma sorma gitsin ama görevlinin cok hosuna gitti cok sevdi kedimi:) sisko şımarık bir kedi ama gercekten cok sevimlidir,oyuncudur benim kedim.sokakta beslediğim hayvanlardan bahsettim tam tersine cok iyi karşıladı.yani ben bu hayvan konusunun kesinlikle avantaj olduğunu düşünüyorum.ziyarette temel olarak baktıkları şey,o evde bir cocuğun yasamasına uygun şartlar varmı,mesela cocuğa ait bir oda mutlaka olmalı,güneş görmeli,ev temizmi,boyası,banyosu vsvs varmı uygunmu bunlara bakıyorlar.insanlar ne evlerde yasıyorlar diyor görevlim,koyde tuvalet dışlarda banyo desen...yani norml bir evin varsa fazladan bir Odan varsa yeterli.kafana takma...

Ayyy kuzuuum çok tatlıymış minik şımarık şeyy. çok sağol gerçekten içim rahatladı. kk da evlat edinenler forumunun çoğunu okumuştum ama evcil hayvan konusuna değinenine rastlamamıştım.

uzun süredir sessizsin ben şimdi senden bir haber bombası bekliyorum.. alıştık artık senin hızın ve heyecanına..:=)

bu arada şu kedinin resminide bir görsek artık.. sosyal hizmetlerdeki adamı etkileyen payesiyle..

ahhh veronaa, rengimizin farkı yoktur.. hep aynı tepki şu hayalkırıklığına karşı verdiğimiz tepki.. bu hayat senin artısyla eksisiyle.. zaten ilişkileri belkide çocuksuzluğu seçtiğin için sabote ettin.. o eşide sen seçtin. ve o eşte kalıp hayata devam edende sensin.
hayatın sorumluluğu sende.
ve seçimlerin toplamı hayatta elde ettiklerimiz..

inanki doğru yerdesin. şu sanal alemde bundan iyi bir yere düşemezdin. buda senin aslında çözüm istediğini gösteriyor..
diğer yandan sorunu yok saymak bir savunma mekanizması çift olarak.. çabasızlık ondan. vardır herşeyde bir anlam..

ama bu kadar kötü hissediyorsan kendini eşinle kısa bir tatil yapın. öylesine spontan ve gerilim biraz azalınca ve duygulardan bahsedip ona bu konuda yanlız olmadığını hissettrimelisin derim.
çünkü tepkili demek tırnaklarını çıkarmış kedi gibi demektir. yani o kendini tehlikede zannediyor. onu anlamaz isen sen bu sorun çözmek mümkün olmaz.. sonuçta sorun ondan kaynaklandığı için savunmaları top yapmıştır..
bir erkek için erkek olamamak bu konu ve öyle derin karanlık bir çukurki.. şimdi ben ne yaşadıklarını yeni anlıyorum..

sabır derim.. ve eski forumda da yazılar vardı oku derim. herşeyden önce yalnız değilsin. ve bizler allahın unuttuığu insanlar da değiliz..
kötü olmanı anlıyorum çünkü eşin kaçtıkça sen herikiniz içinde sorumluluk taşımak zorundasın. unutma büyük resimde bunun bir anlamı var.. belki yıllar sonra geriye dönüp bakıp anlayacaksın..[/QUOT

öyle bir sınanma ki...olayın sadece benimle ilgili bölümü beni ilgilendiriyor.ben anne olmak onuda baba yapamak istiyorum ve ayrıntılara cok takılmıyorum ve zaten baska carede yok..nedense bu olayın bizi cok daha baglayacıgana inanıyorum

bu arada eşimi kaybetmek yada incitmek istemiyorum..ama durup baktıgımda olan yine bana oluyor..kurban yine ben..basıp gidilebirde cesaretim yok degil..toplumsal kyrallar anne- babaveya sosyal cevre cok umrumda olmaz..ama istemiyorum.cok bilinmeyenli bir denklem..kar yada zarar yok.sadece üzüntü ve sıkıntı var gücümğ kaybetmekten korkuyorum...olası cocuk biliyorum ki bizim hayatımız en fazla 20-25 yıllık bir misafir ve ben o misafiri şiddetle istiyorum.. kısmet artık..sadece tanrıdan dayanma gücü istiyorum..

bu memlekette evlatlık alımı kolay olsa onuda dusunebilirim..ama cok zor sıkıntılı bir surec onuda istemiyorum..bugun epey bunalım takıldım. normalde boyle degılimdir...:) ve aynı kaderi yada benzer kaderi yasayan insanlarla aynı ortamda olmak beni rahatlattıı...

''olası cocuk biliyorum ki bizim hayatımız en fazla 20-25 yıllık bir misafir ve ben o misafiri şiddetle istiyorum.. kısmet artık..sadece tanrıdan dayanma gücü istiyorum..''ARKADASIM NE KADAR GUZEL TARIF ETMISSIN ..........SANA KATILIYORUM VE EN KISA SUREDE BU MUTLULUGA HAYIRLISI ILE KAVUSMAMIZI DILIYORUMMMMMMMMMMMM...

mrhb arkadaşlar kızlarr nedense kimse yok fazla neyse canlar eşim dr değiştirelim dedi savaş bey olsun dedi kırmadım zaten herkes aynı işi yapıyor dedim o olsun ne olacak dedim farketmez benim bildiğim kadarıyla savaş beyde iyi sizin bilginiz varmı benim bildiğimden daha fazlasını bilen varmı birde,

kayınvalideydim dün
canımı o kadar sıktıki anlatamam ne yaptınız dedi falan bende bakıyoruz teyze dedim anne diyemiyorum
işte zamanı bekliyoruz kayınvalidem yaşlı 70 yaşında ne anlatsam anlamıyacaktır sadece tüp bebek
yapacağımızı biliyor daha fazlasını kimse bilmiyor bilmesi de gerekmiyor zaten eşimin bi arkadaşı
aynı bizim durumdaydı ymrta dnsyn yaptılar olmadı iki üç denediler hep negatif italyada yaşıyorlardı
adam karısını bırakıp gelmiş burda başka bi evlilik yapmış ailesi falan ön ayak olmuş
kayınvalidemde bunu bana ballandıra ballandıra anlatıyor ne yapalım allah mesut etsin dedim
ama içim burkuldu sanki ucunu bana dokundurdu gibi geldi banada imalı imalı bakış atıyor
teyze acaba dedim diğer kadının günahını kim alacak üstüne dedim aldığı kadın hemen hamile kalacakmı
onu artık allah bilir dedim ben konuyu kapatıyorum kendi açıyor neyse dedim
bende bi kere yaparız oldu oldu olmazsa bende oğlunu bırakır giderim ne yaparsanız yapın dedim
put oldu konuşmadı 5 dk durakladı sonra olur mu kızım nasıl olur gidilirmi hiç oturursun kocanın yanında senin yerin kocanın yanı gibi gibi vs....
anladım ben herşeyi anladım kuma gelsin bende bunu kabulleneyim çokk zoruma gidiyor valla çıldırdım akşam da eşimle kavga ettim
varsa böyle bir niyetin hiç başlamadan bitirelim dedim tabi oda aynen çılgına döndü annesine kızdı banada böyle şeyler için canımı sıktığıma kızdı....tam morale ihtiyacım varken....ne bileyim ya...

Son düzenleme:
sevgili rowina;

örtük mesaj vermiş sana kayınvaliden. ama örtük mesaj aslında seninde kendine itiraf edemediğin korkun olmalıki sende tetiklenmişsin. sonrada kötü kendiliği taşıyamadğın ve bu kötü duyguları kendi kendine sönümleyemediğin için eşine salırmışsın..
o ise tam bir cehennemde bir tarafta eşi bir tarafta annesi.. bu işten tek zararlı çıkan var o a a eşin..

tercihinin bedelini hem ödeyecek hemde annesine tercihini savunacak.. (maalesef bu insani bir düşünme şekli) itici ifade etsemde..

bu aslında iki kişiyi ilgilendiren bir konu iken malesef aileler maydonoz buna nedeni bireylerin bağımlı kişilikleri..

önerim: bu döneme kendi ailende dahil herkes kapı dışarı ve beyninden dışarı...kimseden sana moral vermesini bekleme içine dön referansın kendinen al..
yolunu kendin çizki muktedir olasın...

rowina canım yaa ayıp etmiş gerçekten kayınvaliden. ama sen de en güzel cevabı vermişsin. o laf olsun diye konuşuyodur, sen kocanın öyle bişey yapmayacağını biliyosundur zaten. sonuçta donasyona karşı çıkmadığına göre akıllı, mantıklı, açık görüşlü bir insan. o yuzden isteyen istediğini söylesin böyle şeyler için canını sıkmaya değmez. hem kavga edip boşuna huzurunuzu kaçırmayın. moralleri sağlam tutmak lazım tedavi öncesi. çook :54:

sevgili rowina;

örtük mesaj vermiş sana kayınvaliden. ama örtük mesaj aslında seninde kendine itiraf edemediğin korkun olmalıki sende tetiklenmişsin. sonrada kötü kendiliği taşıyamadğın ve bu kötü duyguları kendi kendine sönümleyemediğin için eşine salırmışsın..
o ise tam bir cehennemde bir tarafta eşi bir tarafta annesi.. bu işten tek zararlı çıkan var o a a eşin..

tercihinin bedelini hem ödeyecek hemde annesine tercihini savunacak.. (maalesef bu insani bir düşünme şekli) itici ifade etsemde..

bu aslında iki kişiyi ilgilendiren bir konu iken malesef aileler maydonoz buna nedeni bireylerin bağımlı kişilikleri..

önerim: bu döneme kendi ailende dahil herkes kapı dışarı ve beyninden dışarı...kimseden sana moral vermesini bekleme içine dön referansın kendinen al..
yolunu kendin çizki muktedir olasın...
gerçek olanları söyledin itici falan değil zavallım aslında dediğin doğru arada kalıyor ayrılmadık mı sanıyorsun canım bu konu varya beni bir bunalttı ki anlatamam kayınvalidemin bu acı sözleri bana acayip koyuyor kaç kere anneme gittim hatırlamıyorum bile bu çocuk mevzusu yüzünden önce takıyordum şuan fazla takmıyorum 22 yaşında evlendim bazı problemler vardı onları aştık bu seferde çocuk engeline takıldık odur budur bunlar hep böyle canım eşimede söyledim kimseyi bu olaya dahil etme diye ama o istemeden onlar bi şekilde dahil oluyorlar öyle yapacam kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim :20::20::20:

efsune sana ayrıca teşekkür ederim çok iyisin nerde nasıl ne şekil konuşacağını iyi biliyorsun senin konuşmaların bana aynı terapi gibi geliyor.....

rowina canım yaa ayıp etmiş gerçekten kayınvaliden. ama sen de en güzel cevabı vermişsin. o laf olsun diye konuşuyodur, sen kocanın öyle bişey yapmayacağını biliyosundur zaten. sonuçta donasyona karşı çıkmadığına göre akıllı, mantıklı, açık görüşlü bir insan. o yuzden isteyen istediğini söylesin böyle şeyler için canını sıkmaya değmez. hem kavga edip boşuna huzurunuzu kaçırmayın. moralleri sağlam tutmak lazım tedavi öncesi. çook :54:

bize karışanlar çok oluyor evet eşime kalsa bundan 4 yada 5 yıl önce yapardık ben hep erteliyordum didemim
eşim çok istiyor ahhh zavallım umarım isteği yerine gelir
kızlarr inşallah o günleri bize yaşatır allahımm
efsune
didemm
aysevi
yosunn
erfat
ördek34
papatya kavuştu zaten ama yine de olsun
rüzgarselin
turbice ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarım inş.dileğimiz kabul olur....

sen nasılsın ilçları azaltacakmısın yani zaman olarak ne zaman düşünüyorsun efsune arkadaşın dediği dr kontak kurdun mu sende umarım tez zamanda sağlık açısından iyi olur ve alırsın bebişini kucağına canım:49::49:

Ali bin Ebu Talip ne demiş????

"""""ilacın sende ama bilmiyorsun sen

Derdin kendinden ama görmüyorsun sen

küçük bir cisim sanıyorsun kendini

Oysa sende DÜRÜLÜ EN BÜYÜK ALEM

KENDİNDEN BAŞKASINA İHTİYACIN YOK SENİN

BİR DÜŞÜNSEN NEFS ÜSTÜNDEN AMA DÜŞÜNMEZSİN SEN""""

bu evrende kendini yanlız hissediyorsunuz?? çaresizlik ruhunuzda yük... güçsüz hiissediyorsunuz , çözemeyeceğinizi hissediyorsunuz...kendinize acıyorsunuz...
işte bu noktadan kendinize yolculuğunuz başlayacak..

daralacaksınız bunalacaksınız ve tesadüfle ilgisi olmayan bir yere düşecek yolunuz.. aslında kana kana içeceğiniz GERÇEK KENDİLİĞİNİZİ ortaya çıkaracak gücü verecek belkide bu musibet..iç kılavuza acıdan ulaşılıyor.. mevlanayı düşünün en büyük aşkını kaybetti ve en güzel eserlerini verdi...

bu sorunla büyüyecek, olgunlaşacak ve sınanacağız ama içimizdeki cevherlerde böyle çıkacak.. kendimize dönecek gözbebeklerimiz. sorun içimizde çözümde .. sadece bakış açımız ve duygulanımışı değiştireceğiz..

onun için kaynana, merkez, donörün özellikleri sembollik engeller asıl gerçek kendiliğiniz hazır olmalı anne olmaya.. bağırıp çağıranarak sözle istiyorum değil davranışlarınızla almaya açık olun derim:))

Back