Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar batuma giden varmı ordada batumi diye tüp bebek merkezi açılmış fiyatı uygun biraz 3500 dolarmış fikirlerinizi bekliyorum eşim olabilir filan diyor sonra pişman olurmuyum diye korkuyorum.
SEN YİNEDE ESKİLERE GİT batum hakkında kimsenin fikri olamaz çünkü orda deneyen kimse yok burda hemde daha yeni bir klinik başarı oranlarını biliyormusun yinede sen bilirsin ucuz olabilir çünkü daha yeni ilgi olsun diye olabilir diye düşünüyorum ben tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir
günaydın herkese..
rowinacım attım sayılır üzerimden sıkıntıyı.. annem geliyor bu akşam.. 10 gün burada.. bende şimdi kahvemi yaptım.. oturdum.. ev beni bekler ama beklesin. kaynanamı var başımda
kaç gündür kk bi durum vardı oraya takıldım başka bir konu allah allah çıkamadım ya alıştım ihanete uğrayan bi bayan bi topik açmış geziniyordum gözüme takıldı kocası küçük bi kaçamak yapmışta onu paylaşmış yardım edin diyordu valla küçük müçük allah kimseye yaşatmasın bu ara bazı arkadaşlar vardı yapacaklar
ÖRDEK34 ne oldu arkadaşım başladın mı gittin mi geldin mi hiç yoksun bu aralar....
şu sıralar sperm dnsyn arttı sayfamızda hadi bakalım yapanlar allah yolunuzu açık etsin
YOSUUNNNN hiç gelmiyorsun artık atamadın mı üzerindeki negatifliği seni merak ediyoruz
Yok aslında buaralardayım,ancak işler pek bıtmıyor pc acık bile olsa:) ben telefon bekliyorum hemşireden..ama unuttular beni aramadılar valla :) ben ararım yarın artık :) buay sonu gibi düşünüyoruz bir mani cıkmaz ise...
Buarada benide merak etmene tesekkür ederim..sende kendine lütfen dıkkat et sevgiler...
Sevgili ÖRDEK 34
Bende merak ediyorum seni ne ilaç kullandın ,ne yaptın ,çağırdılar gidiyorum...vs yaptıklarını yazarsan seviniriz...
Birde uygulamalardaki izlenimlerini, mesela Aysevinin yazdığı gibi....
Herşeyin yolunda gitmesi dileklerimle....::))
efsuneciğim benimde yaşım gençken uyaran çok oldu fakat takma akıl akıl olmuyor ... gençken hiç zaman geçmeyecek sanıldığı için söylenenlere ya kulak tıkanıyor ya da işimize gelen kısımlarını anlıyoruz... sizler sağolun yinede üşenmeden ve sıkılmadan herkesi bilgilendiriyorsunuz... zaman denilen şeyin ışık hızıyla geçtiğini anlıyor insan ama o zamanda yapacak çok fazla birşey kalmıyor.....
yanlışlıkla başka foruma girmişim 23 yaşında bebek hasretiyle yanan kişiler var... ben o yaşta daha okuyordum evlendiğimde 29 yaşındaydım çocuk istediğimde 34 şimdi 47 belki zamanın nasıl geçtiğinin bir göstergesi olur bu sayılar
Günaydın kizlarrrr
Didem'cigim neden hayvan beslemenin evlatlik almak icin sorun teşkil edeceğini düşünüyorsun ki?? Benim ev ziyaretimde kedim tam bir şımarık cocuk gibi davrandı adamın önünde pasta tabağına falan saldırdı:))bir hareketler kosturma sorma gitsin ama görevlinin cok hosuna gitti cok sevdi kedimi:) sisko şımarık bir kedi ama gercekten cok sevimlidir,oyuncudur benim kedim.sokakta beslediğim hayvanlardan bahsettim tam tersine cok iyi karşıladı.yani ben bu hayvan konusunun kesinlikle avantaj olduğunu düşünüyorum.ziyarette temel olarak baktıkları şey,o evde bir cocuğun yasamasına uygun şartlar varmı,mesela cocuğa ait bir oda mutlaka olmalı,güneş görmeli,ev temizmi,boyası,banyosu vsvs varmı uygunmu bunlara bakıyorlar.insanlar ne evlerde yasıyorlar diyor görevlim,koyde tuvalet dışlarda banyo desen...yani norml bir evin varsa fazladan bir Odan varsa yeterli.kafana takma...
ahhh veronaa, rengimizin farkı yoktur.. hep aynı tepki şu hayalkırıklığına karşı verdiğimiz tepki.. bu hayat senin artısyla eksisiyle.. zaten ilişkileri belkide çocuksuzluğu seçtiğin için sabote ettin.. o eşide sen seçtin. ve o eşte kalıp hayata devam edende sensin.
hayatın sorumluluğu sende.
ve seçimlerin toplamı hayatta elde ettiklerimiz..
inanki doğru yerdesin. şu sanal alemde bundan iyi bir yere düşemezdin. buda senin aslında çözüm istediğini gösteriyor..
diğer yandan sorunu yok saymak bir savunma mekanizması çift olarak.. çabasızlık ondan. vardır herşeyde bir anlam..
ama bu kadar kötü hissediyorsan kendini eşinle kısa bir tatil yapın. öylesine spontan ve gerilim biraz azalınca ve duygulardan bahsedip ona bu konuda yanlız olmadığını hissettrimelisin derim.
çünkü tepkili demek tırnaklarını çıkarmış kedi gibi demektir. yani o kendini tehlikede zannediyor. onu anlamaz isen sen bu sorun çözmek mümkün olmaz.. sonuçta sorun ondan kaynaklandığı için savunmaları top yapmıştır..
bir erkek için erkek olamamak bu konu ve öyle derin karanlık bir çukurki.. şimdi ben ne yaşadıklarını yeni anlıyorum..
sabır derim.. ve eski forumda da yazılar vardı oku derim. herşeyden önce yalnız değilsin. ve bizler allahın unuttuığu insanlar da değiliz..
kötü olmanı anlıyorum çünkü eşin kaçtıkça sen herikiniz içinde sorumluluk taşımak zorundasın. unutma büyük resimde bunun bir anlamı var.. belki yıllar sonra geriye dönüp bakıp anlayacaksın..[/QUOT
öyle bir sınanma ki...olayın sadece benimle ilgili bölümü beni ilgilendiriyor.ben anne olmak onuda baba yapamak istiyorum ve ayrıntılara cok takılmıyorum ve zaten baska carede yok..nedense bu olayın bizi cok daha baglayacıgana inanıyorum
bu arada eşimi kaybetmek yada incitmek istemiyorum..ama durup baktıgımda olan yine bana oluyor..kurban yine ben..basıp gidilebirde cesaretim yok degil..toplumsal kyrallar anne- babaveya sosyal cevre cok umrumda olmaz..ama istemiyorum.cok bilinmeyenli bir denklem..kar yada zarar yok.sadece üzüntü ve sıkıntı var gücümğ kaybetmekten korkuyorum...olası cocuk biliyorum ki bizim hayatımız en fazla 20-25 yıllık bir misafir ve ben o misafiri şiddetle istiyorum.. kısmet artık..sadece tanrıdan dayanma gücü istiyorum..
bu memlekette evlatlık alımı kolay olsa onuda dusunebilirim..ama cok zor sıkıntılı bir surec onuda istemiyorum..bugun epey bunalım takıldım. normalde boyle degılimdir...:) ve aynı kaderi yada benzer kaderi yasayan insanlarla aynı ortamda olmak beni rahatlattıı...
''olası cocuk biliyorum ki bizim hayatımız en fazla 20-25 yıllık bir misafir ve ben o misafiri şiddetle istiyorum.. kısmet artık..sadece tanrıdan dayanma gücü istiyorum..''ARKADASIM NE KADAR GUZEL TARIF ETMISSIN ..........SANA KATILIYORUM VE EN KISA SUREDE BU MUTLULUGA HAYIRLISI ILE KAVUSMAMIZI DILIYORUMMMMMMMMMMMM...
gerçek olanları söyledin itici falan değil zavallım aslında dediğin doğru arada kalıyor ayrılmadık mı sanıyorsun canım bu konu varya beni bir bunalttı ki anlatamam kayınvalidemin bu acı sözleri bana acayip koyuyor kaç kere anneme gittim hatırlamıyorum bile bu çocuk mevzusu yüzünden önce takıyordum şuan fazla takmıyorum 22 yaşında evlendim bazı problemler vardı onları aştık bu seferde çocuk engeline takıldık odur budur bunlar hep böyle canım eşimede söyledim kimseyi bu olaya dahil etme diye ama o istemeden onlar bi şekilde dahil oluyorlar öyle yapacam kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğimsevgili rowina;
örtük mesaj vermiş sana kayınvaliden. ama örtük mesaj aslında seninde kendine itiraf edemediğin korkun olmalıki sende tetiklenmişsin. sonrada kötü kendiliği taşıyamadğın ve bu kötü duyguları kendi kendine sönümleyemediğin için eşine salırmışsın..
o ise tam bir cehennemde bir tarafta eşi bir tarafta annesi.. bu işten tek zararlı çıkan var o a a eşin..
tercihinin bedelini hem ödeyecek hemde annesine tercihini savunacak.. (maalesef bu insani bir düşünme şekli) itici ifade etsemde..
bu aslında iki kişiyi ilgilendiren bir konu iken malesef aileler maydonoz buna nedeni bireylerin bağımlı kişilikleri..
önerim: bu döneme kendi ailende dahil herkes kapı dışarı ve beyninden dışarı...kimseden sana moral vermesini bekleme içine dön referansın kendinen al..
yolunu kendin çizki muktedir olasın...
rowina canım yaa ayıp etmiş gerçekten kayınvaliden. ama sen de en güzel cevabı vermişsin. o laf olsun diye konuşuyodur, sen kocanın öyle bişey yapmayacağını biliyosundur zaten. sonuçta donasyona karşı çıkmadığına göre akıllı, mantıklı, açık görüşlü bir insan. o yuzden isteyen istediğini söylesin böyle şeyler için canını sıkmaya değmez. hem kavga edip boşuna huzurunuzu kaçırmayın. moralleri sağlam tutmak lazım tedavi öncesi. çook