• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar hepınıze merhaba oncelıkle hepımınızın allah yardımcısı olsun topıgınıze gırdım ama malesef bende guzel bır tecrube paylasmıycam umut olamıycam sıze 3asılama ve 1 tup bebek deneyımım var olumsuz malesef yarı pkoluyum ve esımde morfolojı problemelı braz ama sayı hareketlılk yusek oldugundan doktorum onemsemedı tup bebegı ekım ayında yaptırmıstım 5.gun embrıosu ve 2tane emrıo yerlestrdı doktorum a kalıtenınde uzerınde oldugunu soyledı rahımde problem yok hersey hazırdı 10gun neredyse sadece wc ye kalktım ama benım brz streslıydıbekleyısım cok bunaldım ve sonucumda ıste negatıf sımdı okadar yoruldumkıtedavılerden cunku tum bunları 2seneye sıgdırdım ben sımdı dınlenmedeyım 4tane dondurulmusum var ama cesaretım yok napıcam bılmıyrm ınsallah kendılıgınden olurmu dye beklıyrm işte bir umut.....

merhaba, malesef çok yatmakla olmuyor bizler yattık dinlendik olmadı, günlük hayatımızı yaşadık olmadı, ikisinin ortası birşeyler yaptık olmadı malesef olmayınca olmuyor...İnşallah hepimiz maddi manevi emeklerimizin karşılıgını mutlaka alacagız diye umutediyorum...

arkadaslar hepınıze merhaba oncelıkle hepımınızın allah yardımcısı olsun topıgınıze gırdım ama malesef bende guzel bır tecrube paylasmıycam umut olamıycam sıze 3asılama ve 1 tup bebek deneyımım var olumsuz malesef yarı pkoluyum ve esımde morfolojı problemelı braz ama sayı hareketlılk yusek oldugundan doktorum onemsemedı tup bebegı ekım ayında yaptırmıstım 5.gun embrıosu ve 2tane emrıo yerlestrdı doktorum a kalıtenınde uzerınde oldugunu soyledı rahımde problem yok hersey hazırdı 10gun neredyse sadece wc ye kalktım ama benım brz streslıydıbekleyısım cok bunaldım ve sonucumda ıste negatıf sımdı okadar yoruldumkıtedavılerden cunku tum bunları 2seneye sıgdırdım ben sımdı dınlenmedeyım 4tane dondurulmusum var ama cesaretım yok napıcam bılmıyrm ınsallah kendılıgınden olurmu dye beklıyrm işte bir umut.....

umut fakirin ekmeğidir umarım kavuşursun allah sizinde yardımcınız olsunn

Konu Bilgileri
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
turbice, nrm34, rowina, erfat, bebeklerim, dilzar, yosunnnn+, efsune12, aysevi, ordek34

merhaba kızlar,

forumu hiç bu kadar kalabalık görmemiştim. magazin var diye mi bu kadar kalabalık yoksa bu kadar kalabalık olduğu için mi magazin var?

merhaba, malesef çok yatmakla olmuyor bizler yattık dinlendik olmadı, günlük hayatımızı yaşadık olmadı, ikisinin ortası birşeyler yaptık olmadı malesef olmayınca olmuyor...İnşallah hepimiz maddi manevi emeklerimizin karşılıgını mutlaka alacagız diye umutediyorum...

arkadaşım bizede aynısı söyleniyor yapacaksan yatacaksın ben dayanamam dedim ama yatmak işe yaramıyormuş anladığım.....umarım canım umarım....

Hosgeldin arkadasım

Simdi okuyunca farkettim de bende butun bu tedavilerimi 2 seneye sigdirmisim...3 aşılama, 3 tup bebek,2 donasyon...offff yaaaa tam tamına Ocak 2010 da başladım aman ne ümitlerle başlamıştım...

senın yanında ben bsy degılmısım cnm allah sabır ve kolaylık versın sana bu donasyon ne ben onu anlamadım canım bskasının yumurtasındanmı oluyr rabbım once sızlere sonra bana versın ozaman sız daha cok tedavılerden gecmıssınz ya :((

Konu Bilgileri
turbice, nrm34, rowina, erfat, bebeklerim, dilzar, yosunnnn+, efsune12, aysevi, ordek34

merhaba kızlar,

forumu hiç bu kadar kalabalık görmemiştim. magazin var diye mi bu kadar kalabalık yoksa bu kadar kalabalık olduğu için mi magazin var?

sen geldin diye turbicemm :) karşılama komitesi:)

Konu Bilgileri

merhaba kızlar,

:1:Allah iyiliğini versin hiç gülecegim yoktu... madem sordun fikrimi belirteyim galiba her ikiside söz konusu.

Konu Bilgileri

merhaba kızlar,

sevgili turbice hoşgeldin..
senden son dönem hiç haber yok.. ne yapıyorsun???
planların varmı???

sessiz okuyorsun forumu görüyorum ama hiç sürecini yazmıyorsun..
seni özledik .. haberlerini bekliyoruz..

aynen cnm ama benım malesef esım sagolsun hıc kaldırmadı bazen cok sıkıldımda sırf bunun ıcın annemde kaldık hıc ıs yaptrmadılar ama ynede olmadı rabbım ol derse olur gerısı boş aslında ama doktorlarda iş yok dıyorlar ya işte esımde braz uzerıme dustu cok inlallah emeklerımızn karsılıgını alırız tez zamanda ama sabır lazım hemde cok sabır

aynen cnm ama benım malesef esım sagolsun hıc kaldırmadı bazen cok sıkıldımda sırf bunun ıcın annemde kaldık hıc ıs yaptrmadılar ama ynede olmadı rabbım ol derse olur gerısı boş aslında ama doktorlarda iş yok dıyorlar ya işte esımde braz uzerıme dustu cok inlallah emeklerımızn karsılıgını alırız tez zamanda ama sabır lazım hemde cok sabır

ya sana bişey soracam mrk.nerisydi bu kadar işlemin yaptığın tedaviler sadece bir mrk.oldun

benim eşimde seninki gibi idi.. kaldırmadı ilk başlarda.. sonra dedim.. bak iyi değilmiş..72 saat geçti normale dönmek lazım.. rahme kan gitmezse problem olurmuş falan.. ondan sonra ne zaman beni yatar görse kalksana demeye başladı.. arayı bulamadık yani...:)

Son düzenleme:
ya sana bişey soracam mrk.nerisydi bu kadar işlemin yaptığın tedaviler sadece bir mrk.oldun

yok canım 2asılama ozel muayne doktorum yaptı olmayıca bende özel hastaneye gıttım tup bebk uzmanıyla gorustuk 3asılayı ve tup bebegıde o yaptı bursada ozel jımer hastanesı

sevgili turbice hoşgeldin..
senden son dönem hiç haber yok.. ne yapıyorsun???
planların varmı???

sessiz okuyorsun forumu görüyorum ama hiç sürecini yazmıyorsun..
seni özledik .. haberlerini bekliyoruz..

benim süreçte hiçbir hareket yok. o yüzden okuyup kaçmaktayım. kısaca bahsedeyim: en son bir ay kadar önce işimi bıraktım(merak edenlere bankacıydım.) şimdilik dinlenmedeyim.. asıl tahsilim mühendislik alanında olduğu için bu yolda bir süre sonra devam etmeyi düşünüyorum.

işi bırakınca adet oldum. umutlandım çocuk konusunda. ama sonra boş hayal kurduğumu gördüm. ama yine de şu sıralar niyetimde yok kıbrıs. eşimi ikna ettim, minnoş yumuş yumuş bir kedi alacağız... şimdilik...

benim eşimde seninki gibi idi.. kaldırmadı ilk başlarda.. sonra dedim.. bak iyi değilmiş..72 saat geçti normale dönmek lazım.. rahme kan gitmezse problem olurmuş falan.. ondan sonra ne zaman beni yatar görse kalksana demeye başladı.. arayı bulamadık yani...:)

bende dedım ama ne fayda dınlemedı sadce oturabıldım ara ara benımkı doktor yatmıycaksın dedı yaa alllhhh artık abartılarda abarttılar sagolsunlar :))

ZİNCİR HEP ZAYIF HALKADAN KOPAR...

BİR kişi alıngan ise ve sorun odaklı ise etrafındakiler ne kadar tam tersini yapmaya çalışırsa çalışsınlar soruna bulaşırlar...
SİZLERDEN RİCAM: SAKİN KALMANIZ VE KİMSEYE BULAŞMAMANIZ YÖNÜNDE...
İLİŞKİ ŞEKLİNİZ DİDİŞME OLABİLİR AMA BU BİZE GÜÇ YERİNE MAGAZİNSEL BİR BOYUT KATIYORKİ BU EN SON TERCİHİMİZ..

KİŞİSEL TARTIŞMALARIN YERİ BURASI DEĞİL..
İÇİNİZDEKİ KİNİ KISKANÇLIĞI VE KÖTÜLÜĞÜ ATACAĞINZI YERDE DEĞİL..

SON KERE YAZIYORUM............................................................................

Back