arkadaslar hepınıze merhaba oncelıkle hepımınızın allah yardımcısı olsun topıgınıze gırdım ama malesef bende guzel bır tecrube paylasmıycam umut olamıycam sıze 3asılama ve 1 tup bebek deneyımım var olumsuz malesef yarı pkoluyum ve esımde morfolojı problemelı braz ama sayı hareketlılk yusek oldugundan doktorum onemsemedı tup bebegı ekım ayında yaptırmıstım 5.gun embrıosu ve 2tane emrıo yerlestrdı doktorum a kalıtenınde uzerınde oldugunu soyledı rahımde problem yok hersey hazırdı 10gun neredyse sadece wc ye kalktım ama benım brz streslıydıbekleyısım cok bunaldım ve sonucumda ıste negatıf sımdı okadar yoruldumkıtedavılerden cunku tum bunları 2seneye sıgdırdım ben sımdı dınlenmedeyım 4tane dondurulmusum var ama cesaretım yok napıcam bılmıyrm ınsallah kendılıgınden olurmu dye beklıyrm işte bir umut.....
merhaba, malesef çok yatmakla olmuyor bizler yattık dinlendik olmadı, günlük hayatımızı yaşadık olmadı, ikisinin ortası birşeyler yaptık olmadı malesef olmayınca olmuyor...İnşallah hepimiz maddi manevi emeklerimizin karşılıgını mutlaka alacagız diye umutediyorum...