• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yosunnn....
herşey olacağına varır ne yapalım insanın kaderinde olumsuzluklarda var inş.bunuda yeneceğiz sen içini ferah tut kendini topla ve tekrar güçlen yeniden baş koy bu işe ne yapalım sanki bizimki ilk tutacakmı bi mucize olursa oda yaradanın eli değerse olur kendine iyi bak çok üzülme desem de umarım bi faydası olur....

dejavu gibi herşey yaa.. eskiler anımsayın... yeni bir üyenin dönorler hayat kadınıymış demesi, selamsız sabahsız konuya girmesi.. bana cevap verecek kimse yokmu demesi... hani o çok merak ettiği şeyleri sorduğu kişilere -geriye dönük okumak yerine- bir "geçmiş olsun"u çok görmesi.. vs vs vs vs... banamı öyle geliyor.. uyusam geçermi acaba:44:

Son düzenleme:
yosunnn....
herşey olacağına varır ne yapalım insanın kaderinde olumsuzluklarda var inş.bunuda yeneceğiz sen içini ferah tut kendini topla ve tekrar güçlen yeniden baş koy bu işe ne yapalım sanki bizimki ilk tutacakmı bi mucize olursa oda yaradanın eli değerse olur kendine iyi bak çok üzülme desem de umarım bi faydası olur....

sağolasın...evet kabullenmekten başka yapılacak birşey yok... inşallah seninki ilkinde tutar mucizemiz olursun...

Ahhh yosunummmm,gercekten cok haklisin doktorlar gereksiz yere ümit vermeyi marifet sanıyorlar...neyse sende bizler gibi cok güçlü bir kadınsin bunu biliyoruz,ve seni o kadar iyi anlıyoruz ki..heleki ben.. bu kaçıncı hayalkirikligim...neyse ayni benim gibi önce acılarını sonuna kadar yasa sonra tekrar güçlenmiş bir sekilde mücadeleye devam et...

aymoşum yaaa.. sanada sabır versin Allah.. seninki daha zor sanırım.. ben pozitif görmedim bu haldeyim.. hala elim karnımda.. farkedince gözlerim doluyor...sanki elimden almışlar gibi... sen kaç defa pozitifi görüp ne aşamalara gelip kaybettin:(

kızlar neyin muhasebesini yapıyorsunuz evet bunu yazan bana efsune arkadaşım dı onun içinded öyle geçmiş ne obeni tanır ne de ben onu ama kaderlerimiz bizi burda birleştirdi ne yapalım kaderdaşız ilk girdiğimde bende ördek arkadaş gibiydim bana söyleneni yaptım formu okudumda okudum erfat arkadaşım neden böle yazdın anlayamadım...hepimiz aynı şey için savaşmıyormuyuz hepimiz bir cevap arıyoruz lütfen formun tadı kaçmasın.....

Yooo tadı kaçırmıyoruz...
Dün eşime dedim soru soruyorum cevap alamıyorum,
bu gün özgürözerde yazınca aynı şeyleri bende hissettiğimi yazdım sadece...
Ama fikir belirtince ortalık karıştı kusura bakmayın....

erfatcım konu ne senle ilgili, ne rowina ile, ne özgürle... takılmayın siz.. gelirler sorarlar, alırlar cevaplarını giderler. bir daha gelmezler... tıpkı aysevinin bahsettiği gibi...

dejavu gibi herşey yaa.. eskiler anımsayın... yeni bir üyenin dönorler hayat kadınıymış demesi, selamsız sabahsız konuya girmesi.. bana cevap verecek kimse yokmu demesi... hani o çok merak ettiği şeyleri sorduğu kişilere -geriye dönük okumak yerine- bir "geçmiş olsun"u çok görmesi.. vs vs vs vs... banamı öyle geliyor.. uyusam geçermi acaba:44:

YOSUNNNCUĞUM
tesbitlerin çok yerinde olmuş.. haklı olma ihtimalin yüksek gibi...
şaşırmak ve üzülmenin dışında birşey gelmiyor şuanda elimden..

psikoterapik bir analiz yapmayacağım çünkü çok ağır olabilir..

neden dersen yansıtma savunma mekanizmasını bilmek gerekiyor..
(yani aynaya ne çarpar döner kendi görüntümüz ve içimizdeki duygular)....
analiz kanayan yarayı dahada derinleştirebilir ve bu da bu bizi amacımızdan uzaklaştırır...

HERKESTEN RİCAM AMACA KENETLENMEK .!!!!

ha gayret rekora gidiyoruz... biraz gülümseyin yaaww:) papatya nerdesiinn:)

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

yosunnnn, erfat, aysevi+, turbice+, nrm34, efsune12+, bebeklerim, rowina, aybalaca

Yooo tadı kaçırmıyoruz...
Dün eşime dedim soru soruyorum cevap alamıyorum,
bu gün özgürözerde yazınca aynı şeyleri bende hissettiğimi yazdım sadece...
Ama fikir belirtince ortalık karıştı kusura bakmayın....

erfat arkadaşım sen hiç denedin mi donasyon ben denemedim hiç zaten en çok biligili değilim bu konuda buraya girdim arkadşların yazdıklarını not aldım kimin nerde yaptığını handi dr seçmeli hangi dr seçmemeli banada başta cvp gelmedi ne yapalım ama sonra aysevi arkadaş papatya40 ve diğerleri tek tek bana cvp verdiler sabırlı olacaksın ben insanları bıktırmam bana tahammül gösterdiler sen galiba deneyen birisin sen benden bilgili olman lazım yani benim senden cvp almam lazım bilmiyorum öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam herkes kendi fikirlerini yazmakta özgürdür benim haddime değil sizin fikirlerinizi kısıtlamak üzgünüm ama ben yapıcı olan biriyim canım arkadaşım kırıcı değilim yapıcı olmakla birlikte yaşadığım sorunlardan dolayı da duygusal biriyim....:(((((((((((((

aymoşum yaaa.. sanada sabır versin Allah.. seninki daha zor sanırım.. ben pozitif görmedim bu haldeyim.. hala elim karnımda.. farkedince gözlerim doluyor...sanki elimden almışlar gibi... sen kaç defa pozitifi görüp ne aşamalara gelip kaybettin:(

Evet canım bende ilk baslarda daha kötü oluyordum sanırım acıya alıştım:(

Bu kadar acı seyler yasıyoruz,birde üstüne gelip bazı kisiler bizi burada geriyor....ne gereği var?? Lutfen kızlar zaten canımız sıkkın,biraz sakinlik ve moral istiyorum...yumurtaları da kim veriyorsa veriyor isterse Kıbrıs'ın 1 numaralı hayat kadını olsun ben raziyim,razı olmayanlarda kendileri düşünsün ve fikirlerini kendilerine saklasın lutfennnnnnn

Evet canım bende ilk baslarda daha kötü oluyordum sanırım acıya alıştım:(

Bu kadar acı seyler yasıyoruz,birde üstüne gelip bazı kisiler bizi burada geriyor....ne gereği var?? Lutfen kızlar zaten canımız sıkkın,biraz sakinlik ve moral istiyorum...yumurtaları da kim veriyorsa veriyor isterse Kıbrıs'ın 1 numaralı hayat kadını olsun ben raziyim,razı olmayanlarda kendileri düşünsün ve fikirlerini kendilerine saklasın lutfennnnnnn
bende razıyım aysevi sen üzülme arkadaşım olacak inş.hepimizin ki olacak çünkü bir bebeğin kokusuna sesine ağlamasına herşeyine çok ihtiyacımız var allah hepimizi birgün görecek bize ilaç olacaklar....

aymoşumm ayağın nasıl oldu? yatıyormusun hala? bende iyiki almışım şu puzzle'ı var ya.. resmen yerdim kafayı herhalde... ilk başlarda pek uğraşmadım.. ama son iki günde resmen bitme aşamasına geldi:)

arkadaslar hepınıze merhaba oncelıkle hepımınızın allah yardımcısı olsun topıgınıze gırdım ama malesef bende guzel bır tecrube paylasmıycam umut olamıycam sıze 3asılama ve 1 tup bebek deneyımım var olumsuz malesef yarı pkoluyum ve esımde morfolojı problemelı braz ama sayı hareketlılk yusek oldugundan doktorum onemsemedı tup bebegı ekım ayında yaptırmıstım 5.gun embrıosu ve 2tane emrıo yerlestrdı doktorum a kalıtenınde uzerınde oldugunu soyledı rahımde problem yok hersey hazırdı 10gun neredyse sadece wc ye kalktım ama benım brz streslıydıbekleyısım cok bunaldım ve sonucumda ıste negatıf sımdı okadar yoruldumkıtedavılerden cunku tum bunları 2seneye sıgdırdım ben sımdı dınlenmedeyım 4tane dondurulmusum var ama cesaretım yok napıcam bılmıyrm ınsallah kendılıgınden olurmu dye beklıyrm işte bir umut.....

Yosunum ayağım biraz daha iyi gibi bugunde yattım ama yarın ise gideceğim evde cok sıkıldım...orada ayağımı uzatıp oturacağım kimse kusura bakmasın:))

hastaydım gözümü açtım bi gireyim dedim ortalık panayıra dönmüş ördek arkadaşım hepimiz sakin olalım çünkü hepimiz aynı şeyleri düşlünüyoruz emin olki bizimde kafamız aynı ama bunları yaşayıp olumsuzluklarla karşılaşan arkadaşlarımıza sorduğumuzda tekrar onların yaralarını sarmak yerine açıyoruz canım bende çok endişeli paniğim ama ne yapalım ki kimden alınırsa alınsın sonuçta biz annelik duygusunu tadacaksalar ben çok çok mutlu olur ve onlara şükran duyarım ama birkaç arkadaşın elleri boş dönünce yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsız kaldım yaradanı beklesem ne zaman anne olurum....bilinmez

Teşekkür ederim ama malesef diğer hn.efendi sizin kadar naif ve zarif olamamışki papuç ve kenarı yazmıs ne kadar avam,ne kadar basit bir tarz ve uslup hiiç umrumda bile olmadı sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra...Papuc ve kenarı yazabilecek kadar ucuz ve avam olmayı tercih etmiş bir kadından,bu türlü uslup takınmış olabildiği beni hiç şaşırtmamıştır...Yinede papuç ve kenarı yazan arkadas o papucun içine gömülüp kalmaz...o kenarlarda da sürünmezssin insallah..allah yolunu acık etsin,umarım dileklerin gerçekleşir.

Son düzenleme:
Bende foruma uye olurken kendımı anlatmıstım galiba aranızda okumayanlar var.ozaman tekrar yazayım.38 yasındayom ve 30 lu yaslarımda evlendım ancak cocuk hiç gundemde olmayacak kadar gece gunduz karı koca yogun calısma ıcerısındeydık..ve hayat öle böle gıdıyordu.hanı hep olursa olur dedık,dr.a gıtmek kontrol altına almak gıbı bır durumum olmadı haikaten hep baska seyler gırdı hayatıma..dr.gitmedim..kısa bır zaman once gıttıgımde detayları ogrendım ve gec kalmıslık işte..bu hayatımızı deıstırmedı aslında elbette cok üzüldük ama eşimle sorun olmadı ..fakat kısa bır sure once bu dnr olayını ben yenı duydugum için arastırdım oysakı 10 yıldır olan bır seymıs ama ben malesef bu durumlardan habersızdım...eşimle karar verdik işte..sonra arastırmalarım basladı..ama tabıkı kaygılarım olmuyor degıl..yanı okadar rahatlıkla ve genişlikle hareket edemem bakkaldan oyuncak bebek almıyoruz nıhayetınde baslamadan herseyı bılmek te yarar var dıye düşünüyorum...hepsı bu..sevgiler

Merhaba
Taraf olmak için yazmıyorum sadece evet bende senin gibiydim bilmiyordum...
Çok komiktir ama hiç duymamıştım donasyon olayını....
Çünkü bende sağlıkçıyım hiç duymadım...
2. tüp denememde bir arkadaştan duydum çok rahatladım bir ihtimal belki çocuğum olacak diye....
Ve arkadaşlar biz bu foruma taraf olmak için değil bişeyler öğrenmek için girdik...
Sen sadece çok panik girdin ::))

arkadaslar hepınıze merhaba oncelıkle hepımınızın allah yardımcısı olsun topıgınıze gırdım ama malesef bende guzel bır tecrube paylasmıycam umut olamıycam sıze 3asılama ve 1 tup bebek deneyımım var olumsuz malesef yarı pkoluyum ve esımde morfolojı problemelı braz ama sayı hareketlılk yusek oldugundan doktorum onemsemedı tup bebegı ekım ayında yaptırmıstım 5.gun embrıosu ve 2tane emrıo yerlestrdı doktorum a kalıtenınde uzerınde oldugunu soyledı rahımde problem yok hersey hazırdı 10gun neredyse sadece wc ye kalktım ama benım brz streslıydıbekleyısım cok bunaldım ve sonucumda ıste negatıf sımdı okadar yoruldumkıtedavılerden cunku tum bunları 2seneye sıgdırdım ben sımdı dınlenmedeyım 4tane dondurulmusum var ama cesaretım yok napıcam bılmıyrm ınsallah kendılıgınden olurmu dye beklıyrm işte bir umut.....

Hosgeldin arkadasım

Simdi okuyunca farkettim de bende butun bu tedavilerimi 2 seneye sigdirmisim...3 aşılama, 3 tup bebek,2 donasyon...offff yaaaa tam tamına Ocak 2010 da başladım aman ne ümitlerle başlamıştım...

Son düzenleme:
erfat arkadaşım sen hiç denedin mi donasyon ben denemedim hiç zaten en çok biligili değilim bu konuda buraya girdim arkadşların yazdıklarını not aldım kimin nerde yaptığını handi dr seçmeli hangi dr seçmemeli banada başta cvp gelmedi ne yapalım ama sonra aysevi arkadaş papatya40 ve diğerleri tek tek bana cvp verdiler sabırlı olacaksın ben insanları bıktırmam bana tahammül gösterdiler sen galiba deneyen birisin sen benden bilgili olman lazım yani benim senden cvp almam lazım bilmiyorum öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam herkes kendi fikirlerini yazmakta özgürdür benim haddime değil sizin fikirlerinizi kısıtlamak üzgünüm ama ben yapıcı olan biriyim canım arkadaşım kırıcı değilim yapıcı olmakla birlikte yaşadığım sorunlardan dolayı da duygusal biriyim....:(((((((((((((

Yooo öyle bişey demedim ben sadece sana sorular sordum sen cevap verdin ...
Ben kimseyle daha irtibat kurmadım...
Karar verme aşamasındayım...
Sana karşı bir şeyim yok benim benim takıldığım konu:::

rowinacığım kısa zamanda bizden oldun.. bakıyorum cevaplarında bir tekamul oluşmuş..

bu yazıydı.Dedimya özgürözerde yazınca fikrimi belirttim sadece....

Hosgeldin arkadasım

Simdi okuyunca farkettim de bende butun bu tedavilerimi 2 seneye sigdirmisim...3 aşılama, 3 tup bebek,2 donasyon...offff yaaaa tam tamına Ocak 2010 da başladım aman ne ümitlere başlamıştım...

bende 2010 martından beri beklemişim diye hayıflandım nedense... sanki ilkinde olacakmış gibi bekledim.. ya sonrada olamazsa:(

Back