Yumurta toplanmadan önce e2 değeriniz beydi? Kaç yumurta toplantı ? Kaçı güzel çıktı

Benimki 5753 müs şimdi baktım da tahlillere 18 tane toplandı sanırım benden yani öyle hatırlıyorum 14 tanesi olgundu inşallah sende de bol bol olgun yumurtan olur
Yumurta kalitesi için gida takviyesi almış mıydınız ve pko mu var sizde çok yunurta çıkmış?
amh, fsh kaçtı?

Amh Fsh kaçtı?
Yumurta kalitesi için dr takviye vermiş miydi?

Amh,fsh kaçtı?
Sonuç ne oldu?

Sonuç ne oldu?
Amh, Fsh kaçtı?

ne kadar süre Q10 kullandınız acaba?

çok enteresan. benim ilk iğnelerimde 3 tane yumurtam oldu. doktor boşuna sana masraf yaptıramam e2 değerine bakalım ona göre opu yapalım dedi. 110 çıkınca iptal etti. yumurtalar boş çıkabilir boşa masraf yapmayalım tekrar başlayalım dedi. öyle yaptık şükür çarşamba gittiğimde 3-4 gündür gonalfa başlamıştım 5-6 tane yumurtam vardı e2 133 dü. yarın gideceğim 4. kutum yarın akşam bitmiş olacak. oxoditen miydi adını hep unutuyorum çatlama önleme iğnesine de dünden itibaren başlattı doktor. bakalım inşallah allah yüzümüze bakar.. sizin doktor belki sayı çok diye boş çıkacağını düşünmemiştir...

Sen hangi aşamadasın?
Amh, fsh kaçtı?
Dr yumurta kalitesi için takviye vermiş miydi?

Amh ,Fsh kaçtı 2 yumurta olmuş?

Canım bende uzun süre ara verdim şimdide olmuyor rezerv azlığı.

Ah şu boş çıkmalar.
Kaliteli olması için dr rakviye vermiş miydi ve amh,Fsh kaçt kaçtı?

Ah şu boş çıkmalar.
Kaliteli olması için dr rakviye vermiş miydi ve amh,Fsh kaçt kaçtı?
Folik asit vermisti. Bir de ne yemeliyim
Ne yememeliyim onlari soyledi. Ben aralikta ameliyat oldum. Cikolata kisti ve yapisiklik vardi. Tupleri tup bebek icin bagladilar. Bir de amh 0.64 olunca acil basladik. Simdi sabah bi karisimim var onu yiyorum. Ari sutu yiyorum. Bol su tuketiyorum. Bebek tutunmasina nar suyu iyi geliyormus transfer olursa ona baslicam. Ceviz avokado vs bakalim. Ilk basta cikolata kistini etkilemesin diye hormon vurdu. Bekledigi bir seydi doktorun ama iste insan gene de umitleniyor.
Bir de bir seyi merak ediyorum igne vurulmaya basladigimdan beri cinsel iliski yasak. Nedenini sormaya utandim

Canım bende uzun süre ara verdim şimdide olmuyor rezerv azlığı.
Canım ben rezerv için çok şey yaptım. Faydasını da gördüm. Vitaminler, beslenme şekli, ekstra başka doktor vs.
Hala vitaminleri alıyorum. En son denemem kimyasal gebelik oldu. Embriyo tutundu ama büyümedi. Şimdi regli olmayı bekliyorum Tekrar deniyeceğim. Şimdi akupunktura başlıyorum haftaya.

Rabbim emeklerimzi zayi etmesin hiçbirmizinde.

Amh yükselebldi mi yoksa yumurta kaliteli mi oldu,
Neler yaptın?
Bende akupunkturla gittim uzunca bi süre gıda takviyesi aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…