- 5 Aralık 2017
- 425
- 187
- 103
- 41
- Konu Sahibi evrim Akar
-
Darısı başıma inşallah benim 4 yumurta vardı 1 i okuya kadar kayboldu. 3 tane toplandı ama boşmuş maalesefBenim 2 tane toplandı 2 de döllendi 3. Günde iyi durumdalarmış donduruldu. Ben şimdi tekrar toplatacağım. Rahim dinlendirme film falan çektirdik. Bir şey çıkmadı bu opudan sonraki 2. Adetim olacak :) doktor kadarı bana bıraktı transfer ya da tekrar opu
Üzülme. Yumurta varsa her daim dolu çıkar. Yaşınız kaç ?Darısı başıma inşallah benim 4 yumurta vardı 1 i okuya kadar kayboldu. 3 tane toplandı ama boşmuş maalesef
39 yaşındayım, opu sonrası adet düzensizliği olabilir ama yine de doktora danışın.Üzülme. Yumurta varsa her daim dolu çıkar. Yaşınız kaç ?
Ben bugün regl olmalıydım olmadım opu sonrası 2. Adette gecikme yaşanabilir mi ? Çünkü regl olunca tekrar gideceğim. Üzülme. Her şey kısmet. Moralini bozma vitamin kullan ve beslenmene uykuna dikkat et. Ben de sadece 2 tane yumurta toplamışlardı. Amh 0.2 inş hasta olursan tekrar toplatacağım
Merhaba çarşamba günü opu olacağım e2 2190 çıktı yaş 41 6 yumurta var ne jadarı dolu çıkar bilimiyorumArkadaşlar herkese merhaba salı günü yumurtam toplanacak sizlerin e2 değeriniz neydi ve kaç yumurta ile sonuçlandı? Ben 5 gün önceden e2 değerime baktırdım 1449 çıktı… sizce iyi mi? Salı gününe kadar daha da artar mı? Siz neler yaşadınız
merhaba bir şey sorabilir miyim öncelikle inşallah evladınıza kavuşursunuz. e2 değeri benim 27.65 çıkmış reglimin 2. günü çocuk düşünmüyorum pcosum var benim değerim düşük mü acaba hiç anlamıyorum bu değerden. Ben de pcos yüzünden çocuğum olmayacak gibi hissediyorum bazen ailemde hiç çocuğu olmamış kadınlar fazla çünkü. normal mi kötü mü anlamadımMerhaba çarşamba günü opu olacağım e2 2190 çıktı yaş 41 6 yumurta var ne jadarı dolu çıkar bilimiyorum
Arkadaşlar sizlere bir şey söylemek istiyorum bu benim 3. Opum olacak ben daha öncekinde takviye kullanmadım tüp bebek tedavisi gören herkese Q10 kullanmasını tavsiye ediyorum.ilk opumda elimde çok az olgun yumurta kaldığı için havuz yapmak zorunda kaldık.ama sonraki opularımda yumurta sayısı yüksek çıktı ve 5. Güne geldi.
Merhaba canım ben regil döneminde bu rakamın kaç olması gerektiğini bilmiyorum. Tek yumurtalığım aktif olduğu için doktorum istedi e2 anladıpım kadarıyla kaç yumurtanın olgun olduğunu gösteriyor.çocuk olmayan kadınlar hikayesi vaesa ve çocuk istiyorsan yaşın 30 lara gelmeden bir doktor kontrolunde olmanı tavsiye ederim çünkü 30 dan sonra verim çok düşüyor.pokos var ama kist miyom var mı? Rahim de ve yumurtalık sağlığı için bunlar önemlimerhaba bir şey sorabilir miyim öncelikle inşallah evladınıza kavuşursunuz. e2 değeri benim 27.65 çıkmış reglimin 2. günü çocuk düşünmüyorum pcosum var benim değerim düşük mü acaba hiç anlamıyorum bu değerden. Ben de pcos yüzünden çocuğum olmayacak gibi hissediyorum bazen ailemde hiç çocuğu olmamış kadınlar fazla çünkü. normal mi kötü mü anlamadım
polip vardı ve operasyon geçirdim. Doktora sorduğum zaman bir şey demiyor önce evlen ve çocuk sahibi ol öyle düşünürüz diyor. 23 yaşındayım ve reglim hep sıkıntılı oldu hani hormon değerlerim hep normal gösteriyor ama sınıra da çok yakınlar menopoza girmiş annemle kıyaslama yapıyorum arada neredeyse fark yok gibi. belki ben takıntı yapıyorum bilmiyorum yeni mesajlarda görünce sormak istedim. en yakın zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız umarımMerhaba canım ben regil döneminde bu rakamın kaç olması gerektiğini bilmiyorum. Tek yumurtalığım aktif olduğu için doktorum istedi e2 anladıpım kadarıyla kaç yumurtanın olgun olduğunu gösteriyor.çocuk olmayan kadınlar hikayesi vaesa ve çocuk istiyorsan yaşın 30 lara gelmeden bir doktor kontrolunde olmanı tavsiye ederim çünkü 30 dan sonra verim çok düşüyor.pokos var ama kist miyom var mı? Rahim de ve yumurtalık sağlığı için bunlar önemli
Opudan sonra 15 gün içinde yalancı adet olunur sonrasında ki adet 40. Güne doğru olması normaldir anormal hormon yüklemesi yapıldığı için.Üzülme. Yumurta varsa her daim dolu çıkar. Yaşınız kaç ?
Ben bugün regl olmalıydım olmadım opu sonrası 2. Adette gecikme yaşanabilir mi ? Çünkü regl olunca tekrar gideceğim. Üzülme. Her şey kısmet. Moralini bozma vitamin kullan ve beslenmene uykuna dikkat et. Ben de sadece 2 tane yumurta toplamışlardı. Amh 0.2 inş hasta olursan tekrar toplatacağım
Geçmiş olsun öncelikle sen de dilediğin zaman evladına kavuşursun inşallah.polip vardı ve operasyon geçirdim. Doktora sorduğum zaman bir şey demiyor önce evlen ve çocuk sahibi ol öyle düşünürüz diyor. 23 yaşındayım ve reglim hep sıkıntılı oldu hani hormon değerlerim hep normal gösteriyor ama sınıra da çok yakınlar menopoza girmiş annemle kıyaslama yapıyorum arada neredeyse fark yok gibi. belki ben takıntı yapıyorum bilmiyorum yeni mesajlarda görünce sormak istedim. en yakın zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız umarım
Geçmiş olsun demiştim elim değdi hormonların düGünse hiç sıkıntı etme ve hatta düşünme imkansız demez doktorlar çünkü allah ol derse olur tıp da bu anlamda bir yere kadar sen sağlığını kontrol altında tut gerisini ona bırakpolip vardı ve operasyon geçirdim. Doktora sorduğum zaman bir şey demiyor önce evlen ve çocuk sahibi ol öyle düşünürüz diyor. 23 yaşındayım ve reglim hep sıkıntılı oldu hani hormon değerlerim hep normal gösteriyor ama sınıra da çok yakınlar menopoza girmiş annemle kıyaslama yapıyorum arada neredeyse fark yok gibi. belki ben takıntı yapıyorum bilmiyorum yeni mesajlarda görünce sormak istedim. en yakın zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız umarım
yok sıkıntı değil pcos var zaten teşekkür ederim. Sadece aklıma takıldı 2000 değer yazmışlar dedim benim neden düşükGeçmiş olsun öncelikle sen de dilediğin zaman evladına kavuşursun inşallah.
Geçmiş olsun demiştim elim değdi hormonların düGünse hiç sıkıntı etme ve hatta düşünme imkansız demez doktorlar çünkü allah ol derse olur tıp da bu anlamda bir yere kadar sen sağlığını kontrol altında tut gerisini ona bırak
Amh değerine baktırdın mı? Menepoz için amh değeri önemli 6 ayda bir baktır.polip vardı ve operasyon geçirdim. Doktora sorduğum zaman bir şey demiyor önce evlen ve çocuk sahibi ol öyle düşünürüz diyor. 23 yaşındayım ve reglim hep sıkıntılı oldu hani hormon değerlerim hep normal gösteriyor ama sınıra da çok yakınlar menopoza girmiş annemle kıyaslama yapıyorum arada neredeyse fark yok gibi. belki ben takıntı yapıyorum bilmiyorum yeni mesajlarda görünce sormak istedim. en yakın zamanda çocuğunuzu kucağınıza alırsınız umarım
bilmiyorum çocukluğumdan beri regl olamıyorum doktora defalarca gittim hiç bakmamışlar o değerime.Amh değerine baktırdın mı? Menepoz için amh değeri önemli 6 ayda bir baktır.
Baktır canım devlette ücretsiz 3 gün felan sürüyor çıkması ben ewliyim 1 yıldır bebek olmuyor de amh sor.inş. bekar olduğunu görmezbilmiyorum çocukluğumdan beri regl olamıyorum doktora defalarca gittim hiç bakmamışlar o değerime.
doktoruma dedim zaten korunmasız ilişki yaşıyorum hamile kalmadım diye bakmamış hiç hatta aksine bana nasıl cesaret ediyorsun diye bile sordu. Değerlerin normal diyor ama hep sınırda yani. Bi gidiyorum kilo al yağ oranın çoğalsın bi gidiyorum kilo ver şekerin düşsün. gerçekten benimle istediğim gibi konuşan bie doktor hala bulamadımBaktır canım devlette ücretsiz 3 gün felan sürüyor çıkması ben ewliyim 1 yıldır bebek olmuyor de amh sor.inş. bekar olduğunu görmez
O Zaman belkide sorun sende değildir hiç kalmadıysan ve her değerin normalse endişe etmesi gereken başkasıdoktoruma dedim zaten korunmasız ilişki yaşıyorum hamile kalmadım diye bakmamış hiç hatta aksine bana nasıl cesaret ediyorsun diye bile sordu. Değerlerin normal diyor ama hep sınırda yani. Bi gidiyorum kilo al yağ oranın çoğalsın bi gidiyorum kilo ver şekerin düşsün. gerçekten benimle istediğim gibi konuşan bie doktor hala bulamadım
hahaha onu doktor bana kesin bir şey desin diye demiştim aslında yoksa asla böyle bir şeye cesaret edememO Zaman belkide sorun sende değildir hiç kalmadıysan ve her değerin normalse endişe etmesi gereken başkası
Biz hormon yağmuruna tutuluyoruz da anca yükseliyoryok sıkıntı değil pcos var zaten teşekkür ederim. Sadece aklıma takıldı 2000 değer yazmışlar dedim benim neden düşük
anladım ama hani şey diye düşündüm normal olması gereken değer o mu diye. çok teşekkür ederimBiz hormon yağmuruna tutuluyoruz da anca yükseliyortüp bebek
hahaha onu doktor bana kesin bir şey desin diye demiştim aslında yoksa asla böyle bir şeye cesaret edemem
Rica ederimanladım ama hani şey diye düşündüm normal olması gereken değer o mu diye. çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?