• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplanmadan önce e2 değeriniz beydi? Kaç yumurta toplantı ? Kaçı güzel çıktı

Benimki 5753 müs şimdi baktım da tahlillere 18 tane toplandı sanırım benden yani öyle hatırlıyorum 14 tanesi olgundu🥰 inşallah sende de bol bol olgun yumurtan olur
Yumurta kalitesi için gida takviyesi almış mıydınız ve pko mu var sizde çok yunurta çıkmış?
amh, fsh kaçtı?

Arkadaşlar merhaba benim bugün opu oldu 25 tane yumurta topladığını söyledi doktor ama sonra anlaşıldı ki hepsi boşmuş, çok canım sıkıldı. Benden e2 değeriyle ilgili hiçbir şey istemedi doktor, ben 2.gün genel hormon testi yaptırmıştım orda 32’miş e2 değeri. Yarın doktorla görüşmeye gideğiz, opu olmadan bu boş yumurta anlaşıl mıyor mu?
Amh Fsh kaçtı?
Yumurta kalitesi için dr takviye vermiş miydi?

Merhaba,
Ben de devlette yaptırıyorum 4 yumurtam var 5.gün 55 çıktı doktor istersen bırakabilirsin tedaviyi çok düşük değerin dedi, devam etmek istediğimi söyledim dün 8.günde 95 e çıktı, 10.gün önemli dedi ona da bakıp öyle karar ver dedi.
Yumurta başına 200 olması gerekiyormuş.
Ancak benim geçen yılki değerime baktım, 3 yumurtam varmış e2 48 ve 67 olarak ölçülmüş bana hiç bahsetmemişti bile doktorum ve 3.gün embriyosuna dönmüştü, transfer edildi ve tutmadı.
Demem o ki bu e2 madem bu kadar önemli ve öncesinde fikir veriyor neden opu yapılıyor o zaman.
Yarın tekrar vereceğim bakalım yumurtalar dün 14-15-17 mm di büyüme var ama içi boş olabilir dedi doktoru hiç sevmedim kestirip atan matematiksel bir adam, kadın doktor 10.günü görelim dedi Allahtan.
Amh,fsh kaçtı?
Sonuç ne oldu?

Bende 5.gün gittim E2 değerim 614 çıktı 5 tane yumurta vardı ama Dr 3 tane toplanacak gibi görünüyor dedi. İki gün daha ilaca devam et cuma kontrole gel dedi. Yarın gideceğim, bende devlette yaptırıyorum umarım olumlu sonuçlanır. Sayı az olunca insan tedirgin oluyor yaşım da 37.
Sonuç ne oldu?
Amh, Fsh kaçtı?

Merhaba çarşamba günü opu olacağım e2 2190 çıktı yaş 41 6 yumurta var ne jadarı dolu çıkar bilimiyorum
Arkadaşlar sizlere bir şey söylemek istiyorum bu benim 3. Opum olacak ben daha öncekinde takviye kullanmadım tüp bebek tedavisi gören herkese Q10 kullanmasını tavsiye ediyorum.ilk opumda elimde çok az olgun yumurta kaldığı için havuz yapmak zorunda kaldık.ama sonraki opularımda yumurta sayısı yüksek çıktı ve 5. Güne geldi.
ne kadar süre Q10 kullandınız acaba?

Arkadaşlar merhaba benim bugün opu oldu 25 tane yumurta topladığını söyledi doktor ama sonra anlaşıldı ki hepsi boşmuş, çok canım sıkıldı. Benden e2 değeriyle ilgili hiçbir şey istemedi doktor, ben 2.gün genel hormon testi yaptırmıştım orda 32’miş e2 değeri. Yarın doktorla görüşmeye gideğiz, opu olmadan bu boş yumurta anlaşıl mıyor mu?
çok enteresan. benim ilk iğnelerimde 3 tane yumurtam oldu. doktor boşuna sana masraf yaptıramam e2 değerine bakalım ona göre opu yapalım dedi. 110 çıkınca iptal etti. yumurtalar boş çıkabilir boşa masraf yapmayalım tekrar başlayalım dedi. öyle yaptık şükür çarşamba gittiğimde 3-4 gündür gonalfa başlamıştım 5-6 tane yumurtam vardı e2 133 dü. yarın gideceğim 4. kutum yarın akşam bitmiş olacak. oxoditen miydi adını hep unutuyorum çatlama önleme iğnesine de dünden itibaren başlattı doktor. bakalım inşallah allah yüzümüze bakar.. sizin doktor belki sayı çok diye boş çıkacağını düşünmemiştir...

Üzülme. Yumurta varsa her daim dolu çıkar. Yaşınız kaç ?
Ben bugün regl olmalıydım olmadım opu sonrası 2. Adette gecikme yaşanabilir mi ? Çünkü regl olunca tekrar gideceğim. Üzülme. Her şey kısmet. Moralini bozma vitamin kullan ve beslenmene uykuna dikkat et. Ben de sadece 2 tane yumurta toplamışlardı. Amh 0.2 inş hasta olursan tekrar toplatacağım
Sen hangi aşamadasın?
Amh, fsh kaçtı?
Dr yumurta kalitesi için takviye vermiş miydi?

Benim opudan 2 gün önce bakıldı e2 değerimde bayanyüksskti ama 2 tane yumurta toplandı. E2 ye takılma folikülün büyümesi tedaviye yanıt vermen önemli. 15 folikül var diyelim hepsi doluda çıkmayabiliyor ben de 2 tane vardı mesela o yüzden canını sıkma. Ama opudan önce yediklerinize uykunuza dikkat edin
Amh ,Fsh kaçtı 2 yumurta olmuş?

canim ben 3 sene evvel yurtdisina geldim. o surecte korona filan vardi. ama burda deniyeyim dedim. denedik ama hayal kiriklig oldu. Duzgun kontrol edilmedi hicbir hormona e2, progestron vs bakilmadi. 1 seneki hormon testi ve yuksek prolaktin ile surece girdim. Toplam 11 yumurta cikti. 6 tanesi embriyo olabilecek boydaydi. 5 tanesi oldu embriyo ama 2 si saglikli dediler. digeri 3 u duzensiz bolunme var diyip gectiler. ilki taze transfer oldu. ben o surecte aile yakinimi agir bir hastalikta ogrendim, transferi ertelemek istedim ama doktor her zaman taze daha iyi basari sansi yuksek olur dedi kabul ettim. Tabii stres vs derken tutmadi. 2 transfer tam fiyasko hic bakmadan birseye gun verip progestronum dusuk olmasina ragmen hicbirsey yapilmadi ve tabii ki adet oldum, hemen transfer sonrasi. zaten yeni bir yer ve duzen, bu surec ve hastalik sureci beni cok etkiledi. koronadan dolayi hasta sinirlandirildi. gecen sene baslayacakken cok hastalandim. Kendimi toparlamami bekledik. O arada TR de doktorlar ile gorustum ama hic icime sinmedi. Bu defa burada birinin onerisi ile baska bir doktor deniyorum. Uzun protokol yapti. ben kisa ve uzun protokol oldugunu bilmedigimden sormadim neden diye.. sonradan ogrendim..Cuma gunu soracagim bu uzun protokol kafama takiliyor bir yandan. Senin gonderine de boyle denk gelip sormak istedim.

Canim bu surecler hassas surecler. Eger seni kiracak birsey yazdiysam kusura bakma. Sordugun icin cevap veriyorum. TR de bana gorustuklerim hep genetik test dedi. Benim genetik test yaptirip down sendromlu bebegi dogan arkadasim var. Sagliksiz bebek aldir diyipte saglikli dogan var. O yuzden kendi okumam, arastirmam ve doktorlara sordum burada. Genetik testi ticari buluyorum. Bu benim fikrim. Ben elbette doktor degilim. Kendi fikrim ve bildigim dogrultusunda ben tercih etmiyorum. Eger nasipte saglikli ise bebegin saglikli, degilse degil diye bakiyorum olaya.

Cogunlukla sagliksiz ise zaten beden onu atiyor, yada saglikli ama bebek kordondan iyi ve yeteri beslenemiyorsa yine atiyor gibi gibi bakiyorum. Bana genetik diyen doktora tedavi olmadim canim ben. Doktor bulmam da haliyle zor oldu.
Bazen okuyorum 35-40 yumurta topluyorlar.. Bunu da benim kendi gorusum doktor degilim ama dogru bulmuyorum. Dolayisiyla elime zaten azicik doktor kaliyor :))

senin bence normal yolla hamile kalmaya calismandan bir engel yok. Sen tabiki kendi bildigini yap, tedavine basla ona birsey diyemem ama belki bu surede hamile kalirsin. Bedenin hamile kalmayi biliyor cunku olmus. ona hatirlatmak ve biraz kendine iyi bakmaya gayret et. Yedigin yemek, ictigin su ve alacagin vitamin, mineral ve destek kismina odaklanmani nacizene bir arkadas olarak oneririm.

Allah evladina saglik versin, kardesi olmamasi icin bir neden yok. Olur hic uzulme... Vakti bugun degilmis..
Canım bende uzun süre ara verdim şimdide olmuyor rezerv azlığı.

çok enteresan. benim ilk iğnelerimde 3 tane yumurtam oldu. doktor boşuna sana masraf yaptıramam e2 değerine bakalım ona göre opu yapalım dedi. 110 çıkınca iptal etti. yumurtalar boş çıkabilir boşa masraf yapmayalım tekrar başlayalım dedi. öyle yaptık şükür çarşamba gittiğimde 3-4 gündür gonalfa başlamıştım 5-6 tane yumurtam vardı e2 133 dü. yarın gideceğim 4. kutum yarın akşam bitmiş olacak. oxoditen miydi adını hep unutuyorum çatlama önleme iğnesine de dünden itibaren başlattı doktor. bakalım inşallah allah yüzümüze bakar.. sizin doktor belki sayı çok diye boş çıkacağını düşünmemiştir...
Ah şu boş çıkmalar.
Kaliteli olması için dr rakviye vermiş miydi ve amh,Fsh kaçt kaçtı?

Ah şu boş çıkmalar.
Kaliteli olması için dr rakviye vermiş miydi ve amh,Fsh kaçt kaçtı?
Folik asit vermisti. Bir de ne yemeliyim
Ne yememeliyim onlari soyledi. Ben aralikta ameliyat oldum. Cikolata kisti ve yapisiklik vardi. Tupleri tup bebek icin bagladilar. Bir de amh 0.64 olunca acil basladik. Simdi sabah bi karisimim var onu yiyorum. Ari sutu yiyorum. Bol su tuketiyorum. Bebek tutunmasina nar suyu iyi geliyormus transfer olursa ona baslicam. Ceviz avokado vs bakalim. Ilk basta cikolata kistini etkilemesin diye hormon vurdu. Bekledigi bir seydi doktorun ama iste insan gene de umitleniyor.
Bir de bir seyi merak ediyorum igne vurulmaya basladigimdan beri cinsel iliski yasak. Nedenini sormaya utandim 😂

Canım bende uzun süre ara verdim şimdide olmuyor rezerv azlığı.
Canım ben rezerv için çok şey yaptım. Faydasını da gördüm. Vitaminler, beslenme şekli, ekstra başka doktor vs.
Hala vitaminleri alıyorum. En son denemem kimyasal gebelik oldu. Embriyo tutundu ama büyümedi. Şimdi regli olmayı bekliyorum Tekrar deniyeceğim. Şimdi akupunktura başlıyorum haftaya.

Canım ben rezerv için çok şey yaptım. Faydasını da gördüm. Vitaminler, beslenme şekli, ekstra başka doktor vs.
Hala vitaminleri alıyorum. En son denemem kimyasal gebelik oldu. Embriyo tutundu ama büyümedi. Şimdi regli olmayı bekliyorum Tekrar deniyeceğim. Şimdi akupunktura başlıyorum haftaya.
Rabbim emeklerimzi zayi etmesin hiçbirmizinde.

Amh yükselebldi mi yoksa yumurta kaliteli mi oldu,
Neler yaptın?
Bende akupunkturla gittim uzunca bi süre gıda takviyesi aldım.

Back
X