Ben pcosluyum, çok sayıda yumurta var en büyüğü için 21-21.5 mm dedi, 18mm ye kadar değişik büyüklükte varmış bakalım kaç tane çıkacakBende pazartesi olacagim.
Kaç yumurtanız var acaba, benim 4 göründü bugün. Biri yeterli buyuklukteymis
İnşallah yaa dediğiniz gibi olur bana dua edin nolurHiç korkulacak bşey yok bende açlığa dayanamam gözlerim kararır ama bu yolda aç kalmaya değer. Sonuç güzel olsun yeterki uyuyp uyancaksn ve herşey bitmş olucak hiç strese girme boşuna
İnşallah dua edin banaHiç korkulacak bşey yok bende açlığa dayanamam gözlerim kararır ama bu yolda aç kalmaya değer. Sonuç güzel olsun yeterki uyuyp uyancaksn ve herşey bitmş olucak hiç strese girme boşuna
İnşallah hepimizin ki kolay gecerMerhaba kızlar ben dün opu oldum, istanbulda oldum bursada yaşıyorum evime geri geldim akşam. Hiç stres yapmayın ilk defa anestezi aldım doktor iyi uykular dedi ve eşimin yanında uyandım. Dün yorucu bir gündü hiç birşey yapmadım ama bugün yemek falan bile yaptım. Aksi bir durum gelişmedikçe inanın tertemiz geçiyor korkmayın hiç. Tabiki ufak tefek ağrılarım var hareket ederken ama beni hiç rahatsız etmedi bu yolda değer, ağrı kesici bile bugün içmedim. Umarım hepimizin tüm işlemleri kolaylıkla geçer
İnşallah hepimizin kolaylıkla geçerMerhaba kızlar ben dün opu oldum, istanbulda oldum bursada yaşıyorum evime geri geldim akşam. Hiç stres yapmayın ilk defa anestezi aldım doktor iyi uykular dedi ve eşimin yanında uyandım. Dün yorucu bir gündü hiç birşey yapmadım ama bugün yemek falan bile yaptım. Aksi bir durum gelişmedikçe inanın tertemiz geçiyor korkmayın hiç. Tabiki ufak tefek ağrılarım var hareket ederken ama beni hiç rahatsız etmedi bu yolda değer, ağrı kesici bile bugün içmedim. Umarım hepimizin tüm işlemleri kolaylıkla geçer
umarım güzel sonuçlar alırsınız. kaçıncı gün yumurta toplandı sizden ve ilaç olarak kaç kutu kullandırdılar bende de pko var.09:30da girdim kızlar, 21 tane yumurta toplamışlar, şimdi eve geldim, inşallah sağlıklı embriyolar oluşur
7 Kasım salı günü tedaviye başladık.umarım güzel sonuçlar alırsınız. kaçıncı gün yumurta toplandı sizden ve ilaç olarak kaç kutu kullandırdılar bende de pko var.
Merhaba hayırlı olsun, bende anestezi korkusu var o yüzden anestezi almak istemedim, zaten covid dönemine denk geldiği için anestezi doktorları yoğun bakımda çalıştığı için anestezisiz 2 kere toplama yapıldı, birinde 6 yumurta diğerinde 5 yumurta alındı, benim ağrım olmadı hsg çekiminide anstesiz yaptırmıştım, sonrasında da ağrım olmadı, 10 dakika dinlendikten sonra yürüyerek çıktım ama fazla yumurtanız olursa zorlanabilirsiniz, Allah yar ve yardımcınız olsunMerhaba tüp bebeğe bizde yeni başlıcaz nasipse başından geçenler bilgilerini paylaşabilir mi acaba tek korktuğum şey yumurta toplama işlemi cok ağrılı oluyor mu acaba anestezi almadan yaptıran var mı anestezi hiç almak istemiyorum birde 8 saat aç beklemenizi istiyorlar bende seker düşüklüğüde var hiç dayanamıyorum nasıl yapicam bilmiyorum doktoruma danisicam bu konuyu ama yumurta toplama işlemi hakkında bilgi verebilir mi başından geçenler
gerçekten tebrik ederim sizi, Hsgyi ben de anestezisiz yaptırdım ama çok canım yanmıştıMerhaba hayırlı olsun, bende anestezi korkusu var o yüzden anestezi almak istemedim, zaten covid dönemine denk geldiği için anestezi doktorları yoğun bakımda çalıştığı için anestezisiz 2 kere toplama yapıldı, birinde 6 yumurta diğerinde 5 yumurta alındı, benim ağrım olmadı hsg çekiminide anstesiz yaptırmıştım, sonrasında da ağrım olmadı, 10 dakika dinlendikten sonra yürüyerek çıktım ama fazla yumurtanız olursa zorlanabilirsiniz, Allah yar ve yardımcınız olsun
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, çok zor ve stresli süreç rabbim kucaklarınızı boş bırakmasıngerçekten tebrik ederim sizi, Hsgyi ben de anestezisiz yaptırdım ama çok canım yanmıştıyumurta toplama işleminde anestezi aldım ve hala yatıyorum, çok olduğu için olabilir Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimize değsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?