Nerde yaptıracaksınızMerhaba tüp bebeğe bizde yeni başlıcaz nasipse başından geçenler bilgilerini paylaşabilir mi acaba tek korktuğum şey yumurta toplama işlemi cok ağrılı oluyor mu acaba anestezi almadan yaptıran var mı anestezi hiç almak istemiyorum birde 8 saat aç beklemenizi istiyorlar bende seker düşüklüğüde var hiç dayanamıyorum nasıl yapicam bilmiyorum doktoruma danisicam bu konuyu ama yumurta toplama işlemi hakkında bilgi verebilir mi başından geçenler
Anestezi almadan yumurta toplama işlemi yapılmaz.. Uyuyup uyanıyorsunuz bitmiş oluyor. Sonrasında bi kaç gün ağrınız oluyor tabi ama günlük rutine ertesi gün dönüyorsunuz.Merhaba tüp bebeğe bizde yeni başlıcaz nasipse başından geçenler bilgilerini paylaşabilir mi acaba tek korktuğum şey yumurta toplama işlemi cok ağrılı oluyor mu acaba anestezi almadan yaptıran var mı anestezi hiç almak istemiyorum birde 8 saat aç beklemenizi istiyorlar bende seker düşüklüğüde var hiç dayanamıyorum nasıl yapicam bilmiyorum doktoruma danisicam bu konuyu ama yumurta toplama işlemi hakkında bilgi verebilir mi başından geçenler
Samsun eğitim araştırma da olucam nasipseNerde yaptıracaksınız
Anladım umarım kolay geçer yaAnestezi almadan yumurta toplama işlemi yapılmaz.. Uyuyup uyanıyorsunuz bitmiş oluyor. Sonrasında bi kaç gün ağrınız oluyor tabi ama günlük rutine ertesi gün dönüyorsunuz.
Ayy inşallah Rabbım verir bir sabrını banadaAnestezi almadan yumurta toplama işlemi yapılmaz. Korkmanıza hiç gerek herkesin deneyimi farklı oluyor ben kendi hikayemden bahsediyim size. Gece saat 12 den sonra açlık basladı sabah 8.30 gibi merkezde oldum. O saatte normalde kahvaltı vs yapmadıgım icin zorlamadı. Benden 28 yumurta toplandı. Kendime geldiğimde herhangi bir ağrı hissetmedim serum vs takılmıştı. Ağrı kesici iğne vs yapılmıştı. Doktorum iğne etkisi geçince hafif ağrın olur demişti. Kalktıgımda karnımın içinde hafif sızı vardı yani asla hareket etmenize engel olmayan bir acıydı. Aksam eve gectigimde otururken kalkarken hafif acı oluyordu. Ertesi gün uyandıgımda yarı yarıya azalmıştı. Hatta pikniğe bile gittimcok azalmıştı tabiki normal hayatınız gibi olmuyor ama kısıtlamıyorduda . İlerleyen günlerde de tamamen geçti. Ben cok sükür sorunsuz atlattım . Herkesin deneyimi farklı oluyor umarım sorunsuz geçirirsiniz
Ben de transfer işleminden korkuyorum acılı bir işlem mi acabaBiri dese 10 kere yumurta toplayp hamile kalcaksın 10 kere girerim opuya
Muayene gibiymiş doktorum öyle söylediBen de transfer işleminden korkuyorum acılı bir işlem mi acaba
Aa anladım siz oldunuz sandım ben:) ben muayanede kendimi biraz kasıyorum o an bir de idrara sıkışık olmak lazımmış o yüzden korkuyorum biraz açıkcasıMuayene gibiymiş doktorum öyle söyledi
Ben 9 aydır transfer olamadm polip falan çıktı benim doktor rahm dinlensin dedi durdu 30 kere gitmşmdir doktoruma hala transfer günü bekliyorum benim doktorum ağır kanlı hep geç olsun güç olmasn dedi durdu süründürdü beni kapısındaAa anladım siz oldunuz sandım ben:) ben muayanede kendimi biraz kasıyorum o an bir de idrara sıkışık olmak lazımmış o yüzden korkuyorum biraz açıkcasıbenim de sebepsiz olmuyor 15 ay oldu bu gidişle başlayacağım iki üç ay içinde. Yoksa duramıyorum daha fazla üzüntüden
Baya beklemişsiniz kaç yumurtanız var inşallah tutar hemen de beklemeye değer canımBen 9 aydır transfer olamadm polip falan çıktı benim doktor rahm dinlensin dedi durdu 30 kere gitmşmdir doktoruma hala transfer günü bekliyorum benim doktorum ağır kanlı hep geç olsun güç olmasn dedi durdu süründürdü beni kapısında
3 yumurta 5aa çıktı döllenmiş 6.gün olarak uzun süredr bni bekliyor inşallah tek seferde tutarda değer bunca ay beklemeye inşallahhhhBaya beklemişsiniz kaç yumurtanız var inşallah tutar hemen de beklemeye değer canım
Kaliteleri iyi inşallah olur yaa Allahım inşallah bana da nasip eder bizim gibi bekleyen herkese inşallah3 yumurta 5aa çıktı döllenmiş 6.gün olarak uzun süredr bni bekliyor inşallah tek seferde tutarda değer bunca ay beklemeye inşallahhhh
Miyom polip varmış haberim yokmuşş rahmi temizledik endometrıum yani bebeğin duracağı yerdeymi bunlar sebebi buymuş yaşım 32 hiç gebelk olmadı bnde 8 yıldırKaliteleri iyi inşallah olur yaa Allahım inşallah bana da nasip eder bizim gibi bekleyen herkese inşallahyaşınız kaçtı bu arada ve sorununuz var mıydı
Sorunun kaynağını bulmak çok önemli. Bunlar aşılmışsa güzel bir sonuç alacaksın umarımMiyom polip varmış haberim yokmuşş rahmi temizledik endometrıum yani bebeğin duracağı yerdeymi bunlar sebebi buymuş yaşım 32 hiç gebelk olmadı bnde 8 yıldır
Bende pazartesi olacagim.Ben de pazartesi olacağım kızlar en çok da damar yolu kan verme vs korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?