Yumurta toplama işlemi

Hayırlı olsun inşallah yumurtanın seninle ilerlemesi önemli 1 tane olur o tutar böyle olan çok insan varmış
2 tanesi doluymuş benimle ilerlemesi ne demek. Anestezi de çok rahatmış boşuna stres yapmışım.
3 tane toplamışlar birisi boş 2 si dolu çıkmış tutunurlar dimi

2 tanesi doluymuş benimle ilerlemesi ne demek. Anestezi de çok rahatmış boşuna stres yapmışım.
3 tane toplamışlar birisi boş 2 si dolu çıkmış tutunurlar dimi
Yani 10 toplanıp atıyorum hamile kalkamamaktalar 1 tane olukta hamile kalan ve doğuran çok :) onu demek istedim

Yani 10 toplanıp atıyorum hamile kalkamamaktalar 1 tane olukta hamile kalan ve doğuran çok :) onu demek istedim
İnanın elimden geleni yaptım.
Kötü hiçbir alışkanlığım yok.
Artık mevlaya kalmış olmazsa da tekrar deneriz

Zor biliyorum ama takmamak en güzeli transfer e kadar unutmaya çalış em güzeli
Ben de çok yumurtam olmasını isterdim. 0,2 amh durumuna göre 4 yumuetanın birisi minnacıktı diğerleri de 16mm 15mm 12 mm di işte 2 tanesi dolu çıktı. Sonra ne olacak bilmiyorum. İnş yaşarlar birleşirler bu süreçler cidden zor duygusal olarak zor. Ameliyat odası anestezisi her ley duygusal olarak ağır Allahım herkese yardım etsin bak şimdi kanama oluyor ağrı oluyor. Allah hepimixe yardım etsin.

Geçen hafta aynı durumdaydım. Benim de eşimde sperm sorunu var bende 4 çikolata kisti var öyle düşünmeyin olacaksa bir şekilde oluyor 0.1 amh ile doğal çok gebe kalan insan da var. Yaşınız kaçtı sizin

Canim tuttumu transferin

Merhaba hanımlar belki bilmek istersiniz yaptıracak olanlar için yazıyorum bugün yumurta toplama işlemim yapıldı 3 yumurta alindi başta korkarak girmiştim ama korkacak birşey yokmuş
Merhaba benim de yarın yumurta toplama olacak, heyecanlıyım. Antalya eğitim ve araştırma hastaneside yapılıyor benim de. Sizin dr kimdi, sonucunuz ne oldu ? Umarım pozitifle sonuçlanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…