• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama işlemi

Ameliyathaneye girince gözlerimden yaşlar aktı ne yalan söyleyim anne olmak isteyenlere dua ettim ordayken çok acı çekiyoruz herkes kolayca anne olurken koydu biraz ama olsun sonu güzel olsun
ayyy evet cok duygusal durumlar gercekten, onca acı cekıyoruz ınsallah Rabbım sonunda bızı saglıklı evlatlarla mujdelendırsın..
hayırlı evlat versın canım hepımız ıcın

Bende sabah oldum 9 da ama serum etkisi geçti parol içtim bişeye yaramadı ağrım çok su an hareket kısıtım var
Bende de serum etki etmedi ağrı kesici iğne yaptılar sonra sakinledi ve evet benim bugün 3 gün halen ağrım var özellikle tuvalete giderken çok dayanılmayacak bir ağrı değil ama canımı yakıyor normalde ağrıya dayanıklıyım ama benim çok vardı sancım ama yanımdaki diğer hastalar çok normaldi kişinin bünyesiyle de alakalı olabilir bilemedim

Bende sabah oldum 9 da ama serum etkisi geçti parol içtim bişeye yaramadı ağrım çok su an hareket kısıtım var
Bir de bugün olmuşsunuz daha taze ya olabilir dinlenin uzanın anesteziden dolayı zaten sürekli insanda uyku hali oluyor mümkün olduğunuzca uzanın

ayyy evet cok duygusal durumlar gercekten, onca acı cekıyoruz ınsallah Rabbım sonunda bızı saglıklı evlatlarla mujdelendırsın..
hayırlı evlat versın canım hepımız ıcın
Bu arada senin kaç embriyo oluşmuş söylediler mi benim eşimde sperm sorunu var ondan onca yumurta boşa gidebilir diye düşünüyorum

Bu arada senin kaç embriyo oluşmuş söylediler mi benim eşimde sperm sorunu var ondan onca yumurta boşa gidebilir diye düşünüyorum
12 dondurulmuş embriyom var kuzum ❤️
İnşallah can olur..
Embriyo oluşumunda ben en çok yumurta kalitesinin önemli olduğunu okumuştum bir yerde, inşallah seninde sağlıklı embriyoların olsun 🌺🤲

12 dondurulmuş embriyom var kuzum ❤️
İnşallah can olur..
Embriyo oluşumunda ben en çok yumurta kalitesinin önemli olduğunu okumuştum bir yerde, inşallah seninde sağlıklı embriyoların olsun 🌺🤲
Günaydın canım şimdi aradılar 24 ün 21 i işleme alınmış 17 si döllenmiş ve gününü tamamlamış dediler. Pazartesi arayıp kalitesi için haber vericez dedi. İyi bi sonuç ya demiiii

Günaydın canım şimdi aradılar 24 ün 21 i işleme alınmış 17 si döllenmiş ve gününü tamamlamış dediler. Pazartesi arayıp kalitesi için haber vericez dedi. İyi bi sonuç ya demiiii
Harika kuzum❤️
Sayı çok iyi, inşallah sağlıkli, dopdolu olsun 🥰🤲🌺

Hepimiİn öyle olur inşallah. Bu arada önemli olan embriyonun 5. Güne ulaşması mı cidden
Aminnn..
Yoo , üçüncü gün olup sağlıklı gebelikler gecirenlerde var🥰
Benim doktorum üçüncü gün transfer yapmiyor.. beşinci güne bekletti hepsini

BEnim amh 0,2 tedaviye başladım 4 gün iğne oldum bugün olmadan muayeneye gittik yumurtalar çok iyi gelişim göstermiş :) 10mm olan 3 yumurta var :) doktor cumaya kadar iğnelere devam dedi. Cuma tekrar bakacak pazartesi ya da salı yumueta toplama olacak. Korkuyorum uyanamamaktan. Anesteziden. Bahçeci savri hoca fakat toplamayı cem hoca yapacakmış. İnş kaliteli yumurtalrdır

BEnim amh 0,2 tedaviye başladım 4 gün iğne oldum bugün olmadan muayeneye gittik yumurtalar çok iyi gelişim göstermiş :) 10mm olan 3 yumurta var :) doktor cumaya kadar iğnelere devam dedi. Cuma tekrar bakacak pazartesi ya da salı yumueta toplama olacak. Korkuyorum uyanamamaktan. Anesteziden. Bahçeci savri hoca fakat toplamayı cem hoca yapacakmış. İnş kaliteli yumurtalrdır
Merhaba yeni gördüm hiç korkmayın anesteziden mis gibi uyuyorsunuz işte bişey hissetmeden :) ben kaç kez anestezi aldım sonu güzel olacak öyle düşünün

Çok geçmiş olsun benimde cuma günü yumurta toplama yapılıcak doktor çok yumurtan var büyük ihtimal taze transfer yapamıycaz dedi böyle bir şey var mı? İlk kez tüp bebek yaptırıyorum hiç tecrübem yok
Mesajinizi yeni gordum kusura bakmayin. Bende de taze transfer olmadi. Rahim dinlendirmek aslinda iyi bir yontemdir. Kullanilan hormon ilaclari ve yapilan islemlerden dolayi rahim yoruluyor dinlendirmeyi bu yuzden tercih ediyor doktorlar.

3 yumurtadan 2 si dolu çıktı bugün 0. Gün yarın haberlerini bekleyeceğiz inş sonuç olumlu olur

Back