Yumurta toplama işlemi

Süreç çok yordu beni olsun bitsin istiyorum artık beklemek istemiyorum tabi ki herkes benim gibi düşünüyordur ama ne bileyim Opu sonrası mide bulantısı falan da oluyor sanırım yandım cuma günü(

Bir de asıl merak ettiğim şu diyelim. Ki önümüzdeki ay baslıycam. Sonra yine mi iğne atıcam yoksa sadece transfere mi giricem doktor sağolaun özel olsa da 1 dk ancak konusuyor o yüzden bilmiyorum hiç bişey

Süreç çok yordu beni olsun bitsin istiyorum artık beklemek istemiyorum tabi ki herkes benim gibi düşünüyordur ama ne bileyim Opu sonrası mide bulantısı falan da oluyor sanırım yandım cuma günü(
Hemen sonrasında değil iki gün sonra oldu bende.Hayırlısı olsun üzülmeyin ben il dışından gitmiştim tüp bebek merkezine.Yolculuk yapmak zorunda kaldım.Bu yollardan çoğu insan geçiyor sonu güzel olsun üzülmeyin.Ben tam pandemi ortasında başlamıştım tedaviye transfer öncesi pcr testi zorunluydu.İlk transferimde her şey hazırdı transfere iki gün kala covid pozitif çıktık il dışında mahsur kaldık ve haliyle transfer iptal oldu.İki ay sonra tekrar transfere gittim bu sefer tuttu ama kalp atışını duyamadık 8. Haftada kürtaj oldum.Kalan embriyolarımdan tekrar transfer oldum.Bir tanesi tuttu plasenta aşağıda dediler hep riskli geçti dörtlü testim kötü geldi ama çok şükür kızımda bir sıkıntı olmadı.Şimdi 4 aylık olacak ama tabi böbreğinde sıkıntı olduğunu öğrendik iki aylıkken ameliyat oldu genel anestezi aldı.Her şey insanlar için hep hayırlısına dua edin.Gönlünüze göre olur inşallah.Allah sıkıntılarınızı alır götürür

Bir de asıl merak ettiğim şu diyelim. Ki önümüzdeki ay baslıycam. Sonra yine mi iğne atıcam yoksa sadece transfere mi giricem doktor sağolaun özel olsa da 1 dk ancak konusuyor o yüzden bilmiyorum hiç bişey
Sadece transferden bir ay önce lucrin depot diye bir iğne vuruluyor.Sonra estrofem diye bir ilaç içiliyor 15 ya da 20 gün kadar.O şekilde transfere hazırlanılıyor.

Çok çok geçmiş olsun sanırım minik bi kuzunuz var Allah bağışlasın geldi mi ardarda geliyor. Bebeklerde böbrek sıkıntısı çevremde hep gördüm duydum büyüyünce hiç sıkıntı yaşamadı o çocuklar içinizi ferah tutun evlat olunca çok zor tabi ki söylemesi kolay ama böylelikle geçmiş bitmiş olsun inşallah

İnşallah teşekkür ederim Allah size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Evet polikistikten dolayı bende de çok fazla yumurta vardı doktorum bana da bu sebepten taze transfer yapmayabiliriz demişti bir de ohss riski vardı o kadar yumurtanın içinden 4 yumurta toplanabilmiş daha sonra doktorum taze transferde karar kıldı benimde ilk nasipse cumartesi transfer olacak

Ben de sabah 9 da işleme giricem stresten uyuyamadım bile

Bir de 4 yumurta toplanmadan önce kaç yumurta görünüyordu sizin? Sebebini söylediler mi

Bir de 4 yumurta toplanmadan önce kaç yumurta görünüyordu sizin? Sebebini söylediler mi
Ben Opu için çatala aldıklarında oradaki sağlıkçı sordu ne kadar yumurta toplanılacak diye çok yumurta var demişti gerçekten de çok fazlaydı .. doktorum arayıp bilgi verecekti sebep vs için fakat yoğunluğu olduğu için henüz dönüş yapmadı 4 yumurta toplanmış 3 yumurtayla işlem yapılmış 2 embriyo oluşmuş bilgisini sadece alabildim merkezden

Bir de işlem sonrası anestezi etkisiyle sadece şunu hatırlıyorum 30 40 yumurtaya girdik 4 tane toplanabildi gibi birşey demişti hatta o yüzden çok aşırı sancım vardı halen de kasıklarım ağrıyor

Aminnnn inşallah sizin de… bana da yazın burdan mutlaka kendim gibi sevinirim inanın 24 tane toplanmış sizde kaç
amın canımmm ınsallah,
ben 17 kasımda yumurta toplama oldum , 19 tan toplandı benımde
bende oyle ınan burdakı pozıtıflere kendım gıbı sevınıyorum

amın canımmm ınsallah,
ben 17 kasımda yumurta toplama oldum , 19 tan toplandı benımde
bende oyle ınan burdakı pozıtıflere kendım gıbı sevınıyorum
Ameliyathaneye girince gözlerimden yaşlar aktı ne yalan söyleyim anne olmak isteyenlere dua ettim ordayken çok acı çekiyoruz herkes kolayca anne olurken koydu biraz ama olsun sonu güzel olsun

Bir de işlem sonrası anestezi etkisiyle sadece şunu hatırlıyorum 30 40 yumurtaya girdik 4 tane toplanabildi gibi birşey demişti hatta o yüzden çok aşırı sancım vardı halen de kasıklarım ağrıyor
Bende sabah oldum 9 da ama serum etkisi geçti parol içtim bişeye yaramadı ağrım çok su an hareket kısıtım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…