Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar size birşey sorabilirmiyim yumurta takibi için ne sıklıkla gidiyorsunuz ve çok maliyetli oluyormu birde ilk gittiğinizde doktor neye göre bir karar veriyor benim adetlerim düzenli dr.gitmedim ovulasyon testiyle takip ediyorum
canım eğer yumurtlama problemi yaşıyorsan ulturasonla dr öncelikle bakıyor yani bende öyle idi adetimin 2. günü dr a gittim sonrasında 5 günlük hap verdi hergün 2 şer adet yemek sonrası aldım yarında dr gideceğim yumurta durumuma göre milimine çatlamışmı ne zaman çatlayacak ve ona görede ilişki günü verecek, bende merak ediyorum ve yarını dört gözle bekliyorum ama sanırım henüz yumurtlama zamanım değil ben geç yumurtluyorum, yumurtlarken anlıyorum çünkü, en az 1 haftam var.....
sen dr a gittinmi ?
uklacıım ne zaman yumurtlayacağını nerden ve nasıl anlıyorsun?
canım bence onu dr a danış takibini o yapıyor çünkü bazen 1 gün bile önemli oluyor tam ogün belki başka bişey önerebilir drun.kızlar adet oldum ben benide listeye alın
ayırn 4 dünde oldum ayın 8 inde srophen diye hapa başlıyorum yumurta takibi için ve ayın 13 ünde kontrola gtcem adana tüp bebek merkezine yaşım 24 arkadaslar
bu arada bişi danısmak istiyorum ayın 13ü cuma gününe geliyo 14 ü gitsem cumartesi hem izin alma felan derdi olmaz cünki daha asılama felan için izin alcak eşim kızlar birgünden bişey cıkarmı nedersiniz cuma yerine cumartesi gitsem nolur bana cevap verinn lütfen
canım bence onu dr a danış takibini o yapıyor çünkü bazen 1 gün bile önemli oluyor tam ogün belki başka bişey önerebilir drun.
canım bence onu dr a danış takibini o yapıyor çünkü bazen 1 gün bile önemli oluyor tam ogün belki başka bişey önerebilir drun.
kızlar benim adım listeden silinmiş niye sildiniz beni:çok üzgünüm:
yaş 32 tarih 25 şubat klomen.
bugün 12.gündü doktora gittim soldaki yumurta 2 cm olmuş çatlaması yakın dedi iğne vermedi.sağda da yumurta varmış o biraz daha küçükmüş.her zaman böyle çift yumurtamız mı oluyor acaba yoksa klomen mi yaptı.çarşamba tekrar çağırdı çatlayıp çatlamadığına bakacakmış.
kızlar çok moralim bozuk.bugün yumurta takibinde 2. günümdü.adetin 3.günü gittiğimde 3-4 folikül yani yumurta adayı vardı ama bugün yani adetin 11. günü gittiğimizde bu sefer sağ tarafta 3-4 folikül gördü ama gelişen hiçbir yumurtam yokmuş birdaha ki ay klomene başlıcakmışım. bu ilaç yumurtamı geliştirirmi, çok korkuyorum ya olmaza diye ve bu ilaç gerçekten işe yarıyormu. böyle bir sorun yaşayanınız varmı. bu ay yumurtam bile yok yani listede olmamın da anlamı yok dimi.
benim adet siklusum 31-35 arası değişiyor. 17. günümden sonra kasıklarımda şiddetli ağrı ve acayip yapışkan bir akıntım oluyor. ve resmen yumurtalıklarımlarım atıyor gibi hissediyorum. yaklaşık bu 1 hafta sürüyoe sonrasında geçiyor. bu ağrı nedeni ile dr a gittiğimde yumurtlama günlerin ondan oluyordur demişti. :lepi:
rosem çok teşekkürler canım hepimize moral oldun inan önümüzdeki ay benimde 4.ay kullanışım olcak klomeni umarım olur...bende kendi kendime soruyordum genellikle kullanır kullanmaz hamile kalan var bu ilaçta 6 ay kullanılıyormuş acaba ilk iki aydan sonra işe yarayıphamile kalan oluyor mu diyordum,çok güzel ya tavsiyene uyacağım...merhaba hanımlar.
baslıgı gorunce yazmak ıstedım.
bende sızın gıbı klomen benzerı ılacı olan gonaphene kullandım.
4 ay kullandım ve 4.ayda hamıle kaldım cok sukur ALLAH ıma.:Saruboceq:
doktorum catlatma ıgnesı vurunduktan sonrakı gun ılıskıye gırmemızı onerırdı hep.
bızde 4.ayda bır degısıklık yaptık ve ıgne oldugum gun calısma yaptık.kaydirigubbakcemile3
ıgne oldugunuz gunude degerlendırın lutfen ıhmal etmeyın belkı yumurtanız erken catlıyordur.
hepınızın bıran once hamıle kalması dılegıyle.:1hug:
rosem çok teşekkürler canım hepimize moral oldun inan önümüzdeki ay benimde 4.ay kullanışım olcak klomeni umarım olur...bende kendi kendime soruyordum genellikle kullanır kullanmaz hamile kalan var bu ilaçta 6 ay kullanılıyormuş acaba ilk iki aydan sonra işe yarayıphamile kalan oluyor mu diyordum,çok güzel ya tavsiyene uyacağım...