Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
1,5 yıllık evliyim evliliğimin ilk 2 ayı d.kont. hapı kullandım. sonra bebek istedik ve bıraktım. 3 kez kist oluştu. en son bu ay regl gecikince hamile olduğumu düşünüp test yaptırdım maalesef hamiş değilmişim, şu an yumurta takbi yapmaya başladı drum, kistim geçti şu an regliyim ve 2 gün önce femeda isimli bir ilaca başlattı doktorum yumurta oluşumu içinmiş 5 şubatta tekrar dr a gidicem sanıyroum yumurta durumuna bakacak. bu ay hamile kalamazsam bir sonraki adet tarihim 2 şubat sanırım.
umarım herşeyin hayırlısı olur evet besle tabi eşini.ama listeye eklemek için adet tarihini ve kaçıncı takibin olduğunu yazmalısın.aman sen faza kilo alma hamiş olunca zaten yeteri kadar alıcaksınnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nese_206 cnm faruk dinçsahin ssk doktoru; neden ssk doktoru değil dedin çekirge hastanesinin doktoru yengem 1 ay önce onda doğum yaptı acaba ayrıldımı ssk dan????????
İSİM.......................TARİH:................. ..... YAŞ...................... Tedavi ve takip bilgileri( 1 şubat 2009)
Blue Eye.................04 Şubat ................... 26 ........................ 3
A.akıllı:...................06 Şubat.....................25..........................2 / klomenli
Kedi79 ..................07 Şubat ....................29 ....................... 1
Patricia ...................09 Şubat ....................28 ........................1 / klomenli
Sweetbaby17 ......... 15 Şubat .....................23 ........................?
Sweetbaby ............21 Şubat ....................25 ....................... 1
Ceylan ....................22 Şubat ................... 26 ........................1
Ukla ..................... 24 Şubat .....................?...........................?
Reyyan86 ...............24 Şubat .....................23 ........................2 / klomen+menogon
Nesli ......................24 Şubat .................... 27 ........................ kararsız
serpil2003.............. 28 şubat .................... 27 ........................ 3
sweetbaby haklısın ama bazen elimde olmuyor kendimi kaybediyorum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum,her ay harika bir yumurta oluyor doktor ne diyorsa yapıyoruz ama sonuç sıfır...neyse pozitif düşüneyim değil mi? bu arada liste harika olmuş çok merak ediyorum ve takip edeceğim bakalım ilk hamişimiz kim olacak???
yumurtam iyiydi kaliteli dedi doktor bir tane oluşmuştu kan testi yaptırmak istemiyorum ama içim içimi yiyor...bugün gelmeliydi ama...
merhaba
bendede zaman zaman kist oluşuyor
bişey öğrenmek istiyorum yumurta takibi nasıl yapılıyor?
canım eğer yumurtlama problemi yaşıyorsan ulturasonla dr öncelikle bakıyor yani bende öyle idi adetimin 2. günü dr a gittim sonrasında 5 günlük hap verdi hergün 2 şer adet yemek sonrası aldım yarında dr gideceğim yumurta durumuma göre milimine çatlamışmı ne zaman çatlayacak ve ona görede ilişki günü verecek, bende merak ediyorum ve yarını dört gözle bekliyorum ama sanırım henüz yumurtlama zamanım değil ben geç yumurtluyorum, yumurtlarken anlıyorum çünkü, en az 1 haftam var.....
sen dr a gittinmi ?
Hadi hayırlısı canım.İnşaallah bugün yarın hamilelik haberini verirsin bize.Bakalım bizim topiğin ilk hamilesi kim olacak?
canım bizler için psikoloji çok önemli sakın ağlayıp canını sıkma, gözlerine yazık, elbet bizimde en kısa sürede bebişlerimiz olacakhihoyyyt
canım eğer yumurtlama problemi yaşıyorsan ulturasonla dr öncelikle bakıyor yani bende öyle idi adetimin 2. günü dr a gittim sonrasında 5 günlük hap verdi hergün 2 şer adet yemek sonrası aldım yarında dr gideceğim yumurta durumuma göre milimine çatlamışmı ne zaman çatlayacak ve ona görede ilişki günü verecek, bende merak ediyorum ve yarını dört gözle bekliyorum ama sanırım henüz yumurtlama zamanım değil ben geç yumurtluyorum, yumurtlarken anlıyorum çünkü, en az 1 haftam var.....
sen dr a gittinmi ?