Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar ben de bu ay yumurtlama takibine başladım inşallah bu sefer sonuç alırım. doktorum serophen isimli ilacı verdi.
merhaba arkadaşlar ben de bu ay yumurtlama takibine başladım inşallah bu sefer sonuç alırım. doktorum serophen isimli ilacı verdi.
hayırlısı olsun canım
merhaba canıma.s...bende bu ay serophene içtim..çatlatma iğnesi vurundum adetimi bekliyorum..inşallah hap bizlere uğurlu gelir canım..Şeniz
Çok teşekkürle inşallah hamile kalırım bende
İnşallah canım.Bende haftaya vurulucam muhtemelen. Senin kaç yumurtan oluşmuş canım
canım benim kaç yumurta oluştuğunu dr um söylemedi ama usg de biçok yumurta oluşmuş gibiydi..sadece biri 16 mm di onun üstünde durdu dr um.hayırlısı canım...:Saruboceq:
sweetbaby tabi haber veririm batmalar hissediyorum sadece inşallah güzel haberler verirm
Seninde bebişin hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza :teytey:
canım aramıza hoşgeldin. sen de mi takip yaptırıyosun.
Çok teşekkürle inşallah hamile kalırım bende
İnşallah canım.Bende haftaya vurulucam muhtemelen. Senin kaç yumurtan oluşmuş canım
arkadaşlar merhaba çok sık yazmıyorum ama beni bilenleriniz var...
aşılama için adet olmayı beklerken ben bugün HAMİLE olduğumu öğrendim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hala şoktayım herşeyi kafamdan silip attığım bir dönemde üstelik hiç bir tedavi yada yumurta geliştirici ilaç kullanmadan adet olmayı sabırsızlıkla beklerken hamileyim bu bir mucize rabbime binlerce kez şükürler olsun kimselere evlat hasreti yaşatmasın isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...
sveetbaby canım listedeki yerimi değiştir bu arada yaşım artık 26 değil 27 oldu...
umarım herşey yolunda gider değerim yükselir iki gün sonra bana dua edin arkadaşlar bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum...
arkadaşlar merhaba çok sık yazmıyorum ama beni bilenleriniz var...
aşılama için adet olmayı beklerken ben bugün HAMİLE olduğumu öğrendim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hala şoktayım herşeyi kafamdan silip attığım bir dönemde üstelik hiç bir tedavi yada yumurta geliştirici ilaç kullanmadan adet olmayı sabırsızlıkla beklerken hamileyim bu bir mucize rabbime binlerce kez şükürler olsun kimselere evlat hasreti yaşatmasın isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...
sveetbaby canım listedeki yerimi değiştir bu arada yaşım artık 26 değil 27 oldu...
umarım herşey yolunda gider değerim yükselir iki gün sonra bana dua edin arkadaşlar bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum...