- 3 Aralık 2008
- 48
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uklacım canım sen herhangi bir ilaç falan kullandınmı peki yumurtlama ilacı yani galiba bana bu ay ilaç vermeden takip yapacak bi de çatlatma iğnesini ilaç falan kullanmasakta vuruyolar mı acaba cevap yazdıgın için de teşekkürler bu arada
canım bildiğim kadarı ile adetin 2. günü yani en azından benim dr öyle yaptı, ilaç veriyo kontrollu yumoş oluşumu için, o ilacı 5 gün kullanıyorsun sonra 11.günü dr a gidiyosun dr yumoşlara bakıyo oluşmuşmu mm ne kadar diye, 2 gün sonra tekrar kontrole çağırıyor, belli bir sınıra geldiğinde (18mm ve üstü) çatlatma iğnesi veriyor, iğnenin 36. saatinde ve 36 saatin ertesi günü aynı saatte ilişki oluyor.(yani iğne c.tesi sabah 10da yapılıyor, ilişki pazar gecesi 10, salı gecesi 10 şeklinde)ama iğne yapıldığı gün akşamında ilişki yapanda oluyor bende yapacaktım ama bu ilk denememizdi o nedenle belki drun bildiği vardır diye onun verdiği saatlerde uyguladık, bakalım bekliyoruz deniyoruz kısmet inşallah bu sefer gelir bebişim canım...
sen bi drunla görüş sizin ne kadar oldu deneyeli? belki erken olduğu için normal yoldan yumoşun oluştuğu için ilaç vermemiştir. bende yumoş yerine kist oluşuyordu ondan kulandım ilacı...:bbo:
uklacım canım bizim 3.denememizdi galiba erken diye çağımamış olabilir ben adetimin 3.günü geleyimmi diye aradım doktoru bana 10. günü geldedi sanırım bu ay ilaç falan vermeden bakacak hayırlısı bakalım ben incir kürü uyguluyorum bu arada belki o işe yarar
uklacım senin bu ay yumoşların oluşmuştu dimi güzel güzel. klomen mi kullandın. ben de adet olunca başlıcam sen hamile kalırsan eğer bana umut olmuş olucak. inşallah canım ya haberlerini ,gelişmelerini bekliyoruz. 11. gün senin kaç mm di. kaç taneydi. 11. günden sonra daha kaç kez gittin .
sweetbaby canım ben bu ay beklemedeyim gonal-f iğne kullandım ve 1 yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi yapıldı ardından ilişki günü weee artık 24 şubatı bekliyoruz hayırlısıyla ALLAH'ım bizim yüzümüzüde güldürsün inşallah.hepinizi çok iyi anlıyorum ve her gece yatağa yattığımda sizlerede bol bol dua ediyorum çünkü bizi bizden başka kimse anlayamaz.etrafımdakiler boş ver takma kafana çocuğu olanların başı göğemi eriyo die birsürü anlamsız şeyler söylüyolar ama bilmiyorlarki bizim durumumuzda olanların ne kardar üzgün.nekadar çaresiz ve nekadar mutsuz olduklarını!olan olmayanın halinden anlamıyo.ama ben eminim yüce rabbim bizlerinde yüzünü güldürecek.hepiniz ALLAH'a emanet olun.
slm gusel anne adayları....a.s.
hepınızı okadar ii anlıyorumki....bende yumurta takıbı gecırdım.yumurtalarım 1 ay buyuyor dıer ay buyumuordu.klomen ve catlatma ıgnesı vuruldum tam 4 aybenneyaptımkio 4 ay nasıl gectı az cok tahmın edıosunuzdur...her kanamamda gozyası...ve dr um gıttı...ılk doktorumdu,teshısı koyanda terdavıye baslayanda oydu ve ben cok baglanmıstım..o gıdınce tedavıyı bıraktım..korunmayıda tabı.eşimle bebeği 1 yıl daha ertelemiştik ama bu sefer korunmadan...olmazsa sonra tekrar baslıcaktık tedavıye...
bır olu gebelık gecırdım takıbınden 6 ay kadar sonra..sonuc gene husran,kurtajjjj...sonra tekrar korunduk tam 6 ay .korunmayı bıraktıktan sonra kı ay gebe kaldım,bız tedavıye baslayalım yaş gecıo falan derken ogluşum surprız yaptı bıze....:sm_cool::sm_cool:şaşkınlık,heycan tarıfı zor bır duygu...darısı sızlerın basına..o iğne o hap pısıkoplojısını ii bilirim...her ay yenı bır umut..umudunuzu kaybetmeyın guzel anne adayları...Rabbım hepınıze saglıklı bır bebiş nasıp etsın :Saruboceq::Saruboceq:sewgıyle kalın.:asigim:
kıslar yaa ben bişey anlamadım.doktora yumurta takibi istiyorum dedim.3.günü bakılması gerek dedi.bugün zaten 3.gün dedim baktı.9.gün gene çağırdı ama bana yumuoş için ilaç falan vermedi.çatlatma iğnesi yapılmayacak demek dimi bu?kafam karıştı.önce oluşum oluyomu onamı bakcak acep.sonraki ay gerek görürsemi vercek ilaç sizce.
kıslar yaa ben bişey anlamadım.doktora yumurta takibi istiyorum dedim.3.günü bakılması gerek dedi.bugün zaten 3.gün dedim baktı.9.gün gene çağırdı ama bana yumuoş için ilaç falan vermedi.çatlatma iğnesi yapılmayacak demek dimi bu?kafam karıştı.önce oluşum oluyomu onamı bakcak acep.sonraki ay gerek görürsemi vercek ilaç sizce.