• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Yumurta sarısına dikkat!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Bende o hataya düştüm, gerçi ılık su ile yıkadım oraya kadar sorun yoktu ama...
Tekrar tekrar yıkamama rağmen kokusu gitmedi, 1 gün içerisinde 2 saat arayla 4 defa yıkayıp, kokulu saç kremi sürdüm banamısın demedi...
:kedi:kaydirigubbakcemile3

evet bende icinde yumurta olan bi kur uyguladim ama sacim yumusamanin aksine kece gibi oldu,tariyorum iki dakka sonra sanki gunlerce tarak gormemis gibi,karma karisik,,

simal arkadasiminda dedigi gibi benden de yumurta kokosu cikmadi gunlerce,o kadar pisman oldumki,bidaha yaparsam asla yumurtali kur yapmam,,,,,,,,,

zaten yumurta eklememiz gereken formüllerde ekleyeceğimiz karışımın soğumasını beklememiz yazıyor.bir bildikleri var ki yazıyorlar.yoksa yumurta pişer pişerkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar ben zeytinyağı ve yumurta sarısı kürü uyguladım saçıma ve çok faydasını gördüm yumuşacık oldu, sonra bir arkadaşıma önerdim ama kendisi saçını durularken sıcak su kullandığı için yumurta saçında pişti! yani komik geliyor ama gerçekten eziyet çektik temizledik ama bir kaç gün menemen gibi koktu arkadaş. saçınıza içerisinde yumurta olan bir kür uygulayacaksanız soğuk suyla durulayın lütfen. uyarmak istedim. sevgiler.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende bu kürü yapıyorum saçlarıma gerçektende faydası oluyor
benim kürün içinde birde d vitamini var iğnesi yani yumurta sarısı zeytin yağı ve birtane d vitamini
hem besliyor hem dökülmesini önlüyor bende size fikir olsun diye yazmak istedim
zaten yumurta kokusu kolay kolay geçmiyor ılık suyla iyce bi köpükleyip yıkaması gerekiyordu arkadaşına tarif etmedin sanırım :roflol:
geçmiş olsun canım ya komik bir durum gerçektende kaydirigubbakcemile3
ayrıca uyardığın içinde teşekkürler a.s.

ben bir bir senedir falan düzenli olarak yapıyorum yumurtalı kür. benim de kafamda beyazı azcık piştiği oluyordu kışın falan daha sıcak suyla duş aldığım için=) ama öyle ağır bir yumurta kokusu olmuyordu bende sizin dediğiniz gibi ama ardından son durulama suyuna hep sirke koyuyorum belki de o kokusunun uçmasını sağlıyordur. sirke de zaten kuruyunca saç kokmuyor ama tabii öyle yağmur altında romantik yürüyüşler yapamazsınız ıslanınca sirkenin kokusu aktifleştiği bir gerçek kaydirigubbakcemile3

:)) ayy çok güldüm yaa kusura bakma...bende heryerde duyuyorum bu maskenin ii geldiğini saçlara..bende deniycem iiki yazmışsın ben bilmiyordum mesela ve sıcak suyla yıkarım saçlarımı alışkanlık...bende aynı duruma düşecektim demek ki.. :)) ölürdüm herhalde sinirden...

Allah da seni güldürsün arkadaşıma.s.
Ben de dikkat edeyim buna,işin ucunda menemen gibi kokmak var:roflol:

arkadaşlar bende sacıma yumurta sürüyorum sarısını cok sıcak suyla yıkamıyorum saclarımı ılıktan cok az sıcak ama yumurta kokusu gercekten sacımda kaldı 3 gün falan koku beni rahatsız etti gercekten yapmak istemiyorum tetrar .

eminim arkadaşın çok sinir olmuştur ama çok komik bişey yaaaaaaaa.....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehe :D ben dun yaptım yumurta sarısı ile badem yağı ve zeytınyağını birleştrip de...
ii ki pişmedim hehe :))

arkadaşına cok gecmiş olsun cnmm

Bugün saçta bi yumurta yapayım bariidelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Şaka maka bi yana geçmiş olsun dikkat edilmesi lazım zor bi durumakannehir​

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X