• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Yumurta sarısına dikkat!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Arkadaşlar ben zeytinyağı ve yumurta sarısı kürü uyguladım saçıma ve çok faydasını gördüm yumuşacık oldu, sonra bir arkadaşıma önerdim ama kendisi saçını durularken sıcak su kullandığı için yumurta saçında pişti! yani komik geliyor ama gerçekten eziyet çektik temizledik ama bir kaç gün menemen gibi koktu arkadaş. saçınıza içerisinde yumurta olan bir kür uygulayacaksanız soğuk suyla durulayın lütfen. uyarmak istedim. sevgiler.

oyyyyy bende her zaman uyguladığım zyetinyağı badem yağı maskesine yumurta sarısıda eklemeyi düşünüyordummm ve haliye sıcak suyla yıkardım...eneee iyiki okudum...teşekkürler uyarın için vallaa

:roflol: :roflol: ay geberdim gülmekten yaa canım ne kadar sıcak suyla yıkıyosunuz öyle ki saçınızı pişiyo delikafadulden çılbır oluyo resmen sırnaşık şey

canım yazdıgın cok ıyı olmus bende maske tarıfı yapcaktın zeytınyagı ve yumurta sarısı var dedım zeytınyagını ısıtsam yumurta pişermi diye kendı kendıme gulmustum ama demek kı olabılıyomus:52:

Ne güldüm yaa :)))) bende kullanıyorum zeytin yağına karıştırıp ama saçlarımı ıslatmadan şampuanı haf,f sulandırıp saçıma sürüp köpürtüyorum öyle yıkıyorum direk su ile akıtmaya çalışınca saça yapışıyor yağ

bende 2 haftada bir uyguluyorum saçımı sıcak suyla yıkıyorum.. ama hiç böyle birşey gelmedi başıma ama gerçekten çok faydalı.. tavsiye ederim..

Arkadaşlar ben zeytinyağı ve yumurta sarısı kürü uyguladım saçıma ve çok faydasını gördüm yumuşacık oldu, sonra bir arkadaşıma önerdim ama kendisi saçını durularken sıcak su kullandığı için yumurta saçında pişti! yani komik geliyor ama gerçekten eziyet çektik temizledik ama bir kaç gün menemen gibi koktu arkadaş. saçınıza içerisinde yumurta olan bir kür uygulayacaksanız soğuk suyla durulayın lütfen. uyarmak istedim. sevgiler.
Çok teşekkürler uyarı için *^-^*
Bugün tam da bu maskeden yapacaktım ki, bu konuyu gördüm. İyi ki de görmüşüm, sayenizde kazasız belasız duruladım saçımdan. Yoksa hiç aklıma gelmezdi, sıcak suyla girişirdim. =)

Gülünecek bir şey yok bence, tecrübe etmeden pek akla gelecek bir durum değil.

Yumurtanın hepsiyle yaptım ben kuru şuanda kafamda sadece sarısı olacağını burda gördüm bir şey olur mu acaba 20dk oldu napsam acaba

Back
X