• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Yumurta sarısına dikkat!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
aynı şeyi ben de yaşadım. bir de ben yaptığım bakım kürü kafamdan akmasın diye içine un karıştır demişlerdi öyle yaptım. resmen her bir saç telimde dipten uca kadar 50-60 tane küçük iğne deliği büyüklüğünde toplar oluşmuştu. önce oturup ağladım. sonra defalarca yıkadım olmadı. bidaha oturup ağladım. sonra ince telli tarakla taradım yine yıkadım. yine olmadı yine bir posta daha ağladım. bu arada saçlarım bel hizasında ve kıvırcık. durumun vehameti ortada. en son eşimin saçlarını kestiği traş makinesi gözüme ilişti. neredeyse kazıyordum kafamı. sonra bir de kurutayım da öyle fırçalayım dedim öyle kurtardım saçlarımı ama kafayı yedim. sonra 4 gün yıkamadım kafamı.neredeyse kafa derim yüzülüyordu.

bende yumurta badem hint çam terebentinle maske yaptım saçım öyle karıştıki açmak için yoldum resmen :)) bakım yapmasam daha iiydi. nerde yanlış yaptım bilmem...

Bende badem yağı,hint yağı,zeytinyağı ve yumurta sarısı ile ayda bir saç köklerime maske yapıyorum.Ayda bir yapıyorum çünkü çok fazla döküyor saçımı bu bakım uygularken.Hatta yağlarım bitsin bir daha sadece yumurta sarısı ve mayonez ile yapmayı düşünüyorum çünkü yağlar gerçekten köklere iyi gelmiyo sanki.Saç kremleri bile köklere sürülürse saçı döküyor bu yağ işi daha da kayganlaştırıcı bi özelliğe sahip.O yüzden ben yağlara veda edicem sonunda

!!!!!!!!!!! EVET GÜLMEYİN BENİMDE BASIMA GELDİ DİKKATE ALIN SACLARIM CİDDİ DERECE UZUN OLDUĞU İÇİN YANİ POPOMA KADAR :) İŞİMDE UZUN OLDU ama bu soukta souk suyla yıkayamam walla !!!!!!!!!!!!!!! onun ayarı için kendimi riskede atamam

Bende badem yağı,hint yağı,zeytinyağı ve yumurta sarısı ile ayda bir saç köklerime maske yapıyorum.Ayda bir yapıyorum çünkü çok fazla döküyor saçımı bu bakım uygularken.Hatta yağlarım bitsin bir daha sadece yumurta sarısı ve mayonez ile yapmayı düşünüyorum çünkü yağlar gerçekten köklere iyi gelmiyo sanki.Saç kremleri bile köklere sürülürse saçı döküyor bu yağ işi daha da kayganlaştırıcı bi özelliğe sahip.O yüzden ben yağlara veda edicem sonunda

yağlar köklere sürülmemeli mi? başka nelere dikkat edilmeli yağlarla bakım yaparken? tecrübeli arkadaşlar yardımmm : )

Arkadaşlar ben zeytinyağı ve yumurta sarısı kürü uyguladım saçıma ve çok faydasını gördüm yumuşacık oldu, sonra bir arkadaşıma önerdim ama kendisi saçını durularken sıcak su kullandığı için yumurta saçında pişti! yani komik geliyor ama gerçekten eziyet çektik temizledik ama bir kaç gün menemen gibi koktu arkadaş. saçınıza içerisinde yumurta olan bir kür uygulayacaksanız soğuk suyla durulayın lütfen. uyarmak istedim. sevgiler.

aynısı bende de oldu çok komıkŞeniz

Ben dün akşam zeytinyağ ve yumurta sarısını denedim. Annem fırçayla boya sürer gibi diplerine sürdü. Enson heryerine sürdü uçlarına kadar. 2 saat tutup yıkadım. Benim saçlarım dalgalıdan biraz daha kıvır ve kurudur. Üstelik elektirklenir. Çok iyi geldi. Daha nemli ve canlı görünüyor bugün. Haftada 2 kez deniycem bakalım sonuç ne olacak. ben uzasın istiyorum.. Daha nemli ve kırıksız bir saç daha çabuk uzar diye düşünüyorum. Devam edicem sonucu yazarım.

Arkadaşlar ben zeytinyağı ve yumurta sarısı kürü uyguladım saçıma ve çok faydasını gördüm yumuşacık oldu, sonra bir arkadaşıma önerdim ama kendisi saçını durularken sıcak su kullandığı için yumurta saçında pişti! yani komik geliyor ama gerçekten eziyet çektik temizledik ama bir kaç gün menemen gibi koktu arkadaş. saçınıza içerisinde yumurta olan bir kür uygulayacaksanız soğuk suyla durulayın lütfen. uyarmak istedim. sevgiler.

çok komil yaaa... allah iyiliğinizi versin kızlar beni çok güldürdünüz allah da sizi güldürsün..

:sm_cool: :dance: :teytey:opuyorumnanaktan

ay şuan saçımda kür var..zeytinyağı-yumurta sarısı. nette işim bitince yıkayacaktım. iyiki söyledin.Şeniz

yoksa menemene dönecektim desene.

ama buz gibi suylamı yıkıcazbilmiyorumkismile

yok canım o kadar da değil..yağ akmaz o zaman...
iyi ki domastes suyuda faydalı die yaygın bir kanı yok kaydirigubbakcemile3

yok canım o kadar da değil..yağ akmaz o zaman...
iyi ki domastes suyuda faydalı die yaygın bir kanı yok kaydirigubbakcemile3

ben en iyisi bu yumurtayı denemeyeyim zaten sakarım ben onu kafamda pişiririm kesin:roflol:

kızlar bende sizi güldüreyım bana ılık zeytınyağa ve yumurta maskesı vermıstı ark..bende denedım zeytinyayı cok az ısıttım kırdım yumurtayı ıcınede sacımın ısısıyla kafamda pişti:)delikafadulden gunde ıkı kez kafamı yıkadım ama nafıle o yağı atmak cok zordu bırde zeytınyağı kafadan cıkarmak çok zor

Back
X