• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Yumurta Rulosu - Kahvaltılık Peynirli Muffin -Hıdıroğlu Yumurta Sponsorluğunda

sıcak samimi bir kahvaltı hmmmm:kk77: bende oturmak isterdim sofraya ellerine sağlık
Teşekkür ederim:KK68: Keşke imkan olsa ağırlamak zevkle isterdim:KK200:
Başarılar tatlım ♡
Teşekkür ederim canım:KK68:
Güzel ,değişik bir tarif.Hem kolay ,hem lezzetli ye benziyor.Ayrıca millet bakır sahanda sucuklu yumurta deyip duruyordu,kaptın birinciliği,gözünaydın:KK45:.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim:) Yok, benim pek şansım olmaz yarışmalarda:KK45:
Sofra harika görünüyor. Muffinler de pek leziz gibi..
Teşekkür ederim:)

vuslatim ne güzel kahvalti o öyle :kk77::kk77: birinizde beceriksiz cikin ya :KK12:
yumurta rolusuna bayildim bende denicem , ellerine saglik canim benim :kk77:
yarismada basarilar dilerim :KK68:
Teşekkür ederim Rabişim, özledim seni:KK200::KK60:
Seni de görelim bu yarışma da Rabişim, anlaşma falan anlamam:KK53:
Yumurta rulosu gerçekten çok lezzetli, yemesi de zevkli oluyor:KK48:

Yer sofrasına bayılırım,az öte yanaş bakayım bana da yer açın:kk77:Çok güzel bir sofra cidden ellerine sağlık canım,özellikle şu muffin tarifine kendi adıma çok sevindim çünkü hep aklımın bir köşesinde olan ama hiç yapmadığım bir tarif bu,en kısa zamanda deneyeceğim.:KK37:Yarışmada başarılar dilerim.
Buyur canım:) Teşekkür ederim:KK68:
Benim de 2. yapışım bu muffini, puf puf lezzetli:)
eline sağlık canımm başarılarr :KK36:
Teşekkürler canım:KK68:
Yumurta rulosu değişik bir fikirmiş.
Yer sofrasını da ayrı bir güzelliği var.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Teşekkür ederim:)

Cok guzel gorunuyor hersey vuslatcım ellerıne saglık:KK200: Benımde sıgısasım geldı soyle kenara:KK48: o kenardakı bıber kızartmasımı bıttım ben ona cok severım:kk77::kk77:
Basarılar dılıyorum cnm:KK200:

Soğanlı yumurtaya bayılırım ama hiç böyle rulo yapıp güzel bi sunum aklıma gelmemişti.teşekkürler basarilar

Cok guzel gorunuyor hersey vuslatcım ellerıne saglık:KK200: Benımde sıgısasım geldı soyle kenara:KK48: o kenardakı bıber kızartmasımı bıttım ben ona cok severım:kk77::kk77:
Basarılar dılıyorum cnm:KK200:
Teşekkür ederim canım:KK60: Buyur canım:)
Evet biber kızartması, ben de bayılırım kendilerine:KK48:
Vuslat sofran harika olmuş :KK66:.
Teşekkür ederim:KK68:
Soğanlı yumurtaya bayılırım ama hiç böyle rulo yapıp güzel bi sunum aklıma gelmemişti.teşekkürler basarilar
Teşekkür ederim:) Aslında bu şekil yumurta kore dizilerinden, dizileri izlerken öğrendim ben de:)

Benim bebişler kahvaltıda yumurta dan başka bişey yemiyorlar değişik ve hoş bit tarif deneyeceğim ellerine sağlık başarılar ;)

Benim bebişler kahvaltıda yumurta dan başka bişey yemiyorlar değişik ve hoş bit tarif deneyeceğim ellerine sağlık başarılar :KK66:
Benim çocuklar da normalde yumurta yemezler pek, bu şekilde hoşlarına gitti:)
Teşekkürler:KK68:

Bir sürpriz isim daha.:KK53:Vuslat seni beklemiyordum:)Ne değişik bir tarif ilk tarifin.Eminim çok lezzetlidir.Muffinlerin de beni ye beni ye diyor resmen.:KK53:Domates soslu biber kızartmasına da banacaksın ekmeği mis.Allahtan bugün yedim de bir yerlerim şişmedi.:KK70:O ne lezzetli birşey yahu.:confused:Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı bir sofra.Başarılar dilerim canım.:KK200:

Bir sürpriz isim daha.:KK53:Vuslat seni beklemiyordum:)Ne değişik bir tarif ilk tarifin.Eminim çok lezzetlidir.Muffinlerin de beni ye beni ye diyor resmen.:KK53:Domates soslu biber kızartmasına da banacaksın ekmeği mis.Allahtan bugün yedim de bir yerlerim şişmedi.:KK70:O ne lezzetli birşey yahu.:confused:Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı bir sofra.Başarılar dilerim canım.:KK200:
Canım benim çok teşekkür ederim:KK60: Bana da süpriz oldu aslında:KK45:Düşünmüyordum ama bir anda yarışmada buldum kendimi:-) Beğenmene çok sevindim canım:KK200::KK60:

Back