Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Keşke imkan olsa ağırlamak zevkle isterdimsıcak samimi bir kahvaltı hmmmm bende oturmak isterdim sofraya ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımBaşarılar tatlım ♡
Teşekkür ederim:) Yok, benim pek şansım olmaz yarışmalardaGüzel ,değişik bir tarif.Hem kolay ,hem lezzetli ye benziyor.Ayrıca millet bakır sahanda sucuklu yumurta deyip duruyordu,kaptın birinciliği,gözünaydın.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim:)Sofra harika görünüyor. Muffinler de pek leziz gibi..
Teşekkür ederim Rabişim, özledim senivuslatim ne güzel kahvalti o öyle birinizde beceriksiz cikin ya
yumurta rolusuna bayildim bende denicem , ellerine saglik canim benim
yarismada basarilar dilerim
Buyur canım:) Teşekkür ederimYer sofrasına bayılırım,az öte yanaş bakayım bana da yer açınÇok güzel bir sofra cidden ellerine sağlık canım,özellikle şu muffin tarifine kendi adıma çok sevindim çünkü hep aklımın bir köşesinde olan ama hiç yapmadığım bir tarif bu,en kısa zamanda deneyeceğim.Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkürler canımeline sağlık canımm başarılarr
Teşekkür ederim:)Yumurta rulosu değişik bir fikirmiş.
Yer sofrasını da ayrı bir güzelliği var.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Sörüm nerelerdesin, görüşemiyoruz bayağıdır Teşekkür ederim canım, buyur gel beklerim:)ellerine, kollarına saglık. o sofrada olmak ısterdım
başarılar diliyorum
buralardayım sayılır valla enfes bi sofraSörüm nerelerdesin, görüşemiyoruz bayağıdır Teşekkür ederim canım, buyur gel beklerim:)
Reelde pek arkadaşım yok aslında canım, olanlarda uzaktalar. Tekrar teşekkürler canım Arada dalarım profilineburalardayım sayılır valla enfes bi sofra
bir de arkadasların olacak yanında, mis
beklerim. tekrardan başarılar yarısmada.Reelde pek arkadaşım yok aslında canım, olanlarda uzaktalar. Tekrar teşekkürler canım Arada dalarım profiline
Sağol canımbeklerim. tekrardan başarılar yarısmada.
Teşekkür ederim canım Buyur canım:)Cok guzel gorunuyor hersey vuslatcım ellerıne saglık Benımde sıgısasım geldı soyle kenara o kenardakı bıber kızartmasımı bıttım ben ona cok severım
Basarılar dılıyorum cnm
Teşekkür ederimVuslat sofran harika olmuş .
Teşekkür ederim:) Aslında bu şekil yumurta kore dizilerinden, dizileri izlerken öğrendim ben de:)Soğanlı yumurtaya bayılırım ama hiç böyle rulo yapıp güzel bi sunum aklıma gelmemişti.teşekkürler basarilar
Benim çocuklar da normalde yumurta yemezler pek, bu şekilde hoşlarına gitti:)Benim bebişler kahvaltıda yumurta dan başka bişey yemiyorlar değişik ve hoş bit tarif deneyeceğim ellerine sağlık başarılar
Teşekkür ederimeline sağlıkkkk
Canım benim çok teşekkür ederim Bana da süpriz oldu aslındaDüşünmüyordum ama bir anda yarışmada buldum kendimi Beğenmene çok sevindim canımBir sürpriz isim daha.Vuslat seni beklemiyordum:)Ne değişik bir tarif ilk tarifin.Eminim çok lezzetlidir.Muffinlerin de beni ye beni ye diyor resmen.Domates soslu biber kızartmasına da banacaksın ekmeği mis.Allahtan bugün yedim de bir yerlerim şişmedi.O ne lezzetli birşey yahu.Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı bir sofra.Başarılar dilerim canım.