• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta rezervinde azalma (yüksek fsh düşük amh) olup tup bebek tedavisi olanlar buraya?

kuzununannesi

Oğlum doğdu kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
2.927
2.520
133
Merhaba arkadaşlar. 28 yasindayim amh sonucumu bilmiyorum ama fsh yuksekligi var. 5. Tedavimdeyim pazartewi toplama olacak. 2. Tedavimden cok şükür 1 kizim var. 2. Cocuk icin uğraşıyorum. Kac yumurtamiz var kaci dollendi sonuç ne oldu burdan konusalim

BBenm ilk tedavimde 4 yumurta 2 embiryo oldu ama tutmadı 2. De 1 yumurta oldu ama döllenme sırasında sorun oldu 3. yü martta erbil yagmur da yaptıracağım inşallah Kavusuruz bebeklrre

BBenm ilk tedavimde 4 yumurta 2 embiryo oldu ama tutmadı 2. De 1 yumurta oldu ama döllenme sırasında sorun oldu 3. yü martta erbil yagmur da yaptıracağım inşallah Kavusuruz bebeklrre
Insallah Rabbim saglinla versin insallah. Tedavilerinizden önce hic biesteron dhea kullandinoz mi yumurta kalitesini arttiriyor gecen tedavimde 5 yumurtanin 4u dollenmis ve blast olmustu. 5. Gun embriyosu olarak transfer oldular ama tutmadi bu seferde tedaviden önce biesteron dhea kullandim ben

Insallah Rabbim saglinla versin insallah. Tedavilerinizden önce hic biesteron dhea kullandinoz mi yumurta kalitesini arttiriyor gecen tedavimde 5 yumurtanin 4u dollenmis ve blast olmustu. 5. Gun embriyosu olarak transfer oldular ama tutmadi bu seferde tedaviden önce biesteron dhea kullandim ben
Yok doktorum istemedi omepa q10 ve solgar de vitamini kullanıyorum ocakta artı 2 vitamin daha kullanacağım birde cyclo kullanacağım bakalım ne olacak

Bugun opu yapıldı. 4 adet yumurta alındı. Yarin döllenme hakkinda bilgi icin arayacaklarmism cok heyecanliyim. Hadi hayirlisi

Bugun opu yapıldı. 4 adet yumurta alındı. Yarin döllenme hakkinda bilgi icin arayacaklarmism cok heyecanliyim. Hadi hayirlisi
Canım inşallah hayırlısı. Ultrasonda kaç yumurtanın görünüyordu?Benim de yumurta toplama işi perşembe yapılacak. Ben de çok heyecanlıyım ..

Meraba kızlar benim sorunum biraz farkli ama bilirsiniz diye düşünüyorum 22 yaşındayım fsh 9.07 cikti sizce yuksekmi??

Meraba kızlar benim sorunum biraz farkli ama bilirsiniz diye düşünüyorum 22 yaşındayım fsh 9.07 cikti sizce yuksekmi??
Cok düşük degil aslinda çünkü sınır 12 diye biliyorum ama.fsh her ay yukselen ve alcalan birsey kontrol altina almanda fayda var. Adetinin 3. Gunu yenile kan testini. Ne kadar süredir evlisin ve korunuyor musun? Bide doktorum hep aslonan ultrasonda görülen yumurta sayisi der. Bu nedenle kadin dogumcuya gidip muayene olabilirsin ama sonucun cok kötü değil ben 21 yasinda evlendim korunurken genel bi muayenede öğrendim 13 cikmisti değerin sonrasinda yine test yaptım 10 cikti ama doktorum 1 kere yüksek cikmasi sende bu sorununun oldugu anlamina gelir dedi. Simdiye kadarki tedavilerimde ultrasonda hep 5 yumurta göründü

Canım inşallah hayırlısı. Ultrasonda kaç yumurtanın görünüyordu?Benim de yumurta toplama işi perşembe yapılacak. Ben de çok heyecanlıyım ..
Benim 5 yumurtam gorunuyordu ama 5. Sonrada cikti ortaya ve opu ya yetisememis. Senin kac yumurta var görünen. Endimetrium falan kac

Benim 5 yumurtam gorunuyordu ama 5. Sonrada cikti ortaya ve opu ya yetisememis. Senin kac yumurta var görünen. Endimetrium falan kac
0Benim ilk ve ikinci muayenede iki yumurta vardı sonra iki tane daha çıktı.en küçüğü 15 mm. Endemetrium ilk muayene 6.2 idi şimdi kaç bilmiyorum canım. Benim küçükler yetişir mi bilmiyorum.inşallah sonuç ikimiz için de iyi ve hayırlı olur

0Benim ilk ve ikinci muayenede iki yumurta vardı sonra iki tane daha çıktı.en küçüğü 15 mm. Endemetrium ilk muayene 6.2 idi şimdi kaç bilmiyorum canım. Benim küçükler yetişir mi bilmiyorum.inşallah sonuç ikimiz için de iyi ve hayırlı olur
Insallah yetisirler yaş kac? Amh ve fsh degerinizi biliyor musunuz?

Günaydın kızlar nasılsınız? Benim dün opu olmuştu. bugün embriyolog aradı. 4 yumurtamdan 3 ü döllenmiş. perşembe transfer olacak dediler. hadi hayırlısı.

Kizlar selam
Bugun test sonuclarimi aldim.
Fsh: 9.96
Estradiol E2: 35
Tsh: 2.8
Prolaktin: 23.2
Nasil cok mu kotu sizce kizlar ?

Merhaba arkadaşlar. Amh düşük 2 yumurta, 2 embriyom vardı 2 si de 3. güne geldi birini dondurdular diğeri 5 e gelemeden gelişimi durdu. 29 yaşındayım. Dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olucam. Benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?

Back