Merhaba beyhudecim, cok tesekkurler. İyi gecti diyebilirim, hic fark etmedigimiz 15 adet polipten kurtuldugum icin ne olursa olsun iyi gecti dememek haksizlik olur
ben daha once laparoskopi de olmustum, benim hep agrim olur bu tarz ameliyatlardan cikinca, adetlerim de agrili gecer. O yuzden cikista agrim oldu ama beni referans almak dogru degil, opudan sonra da cok agrim olmustu mesela. Bir igne yapiyorlar geciyor neyseki
Operasyondan 48 saat once yapilmis covid pcr testi istiyorlar senden ve refakatcinden. Sen ayrica akciger grafisi de cektireceksin. Ayriyetten anestezi icin gerekli tahliller de yapiliyor, kan grubu, tam kan, bulasici hastalik tahlilleri gibi... Biz gittik Memorialde yaptirdik hepsini, operasyondan 2 gun once.
Operasyon gunu de odaya cikadan Umut hoca bi muayene ediyor, operasyonu Semra hoca ve Umut hoca birlikte yapiyor. Muayeneden sonra odaya cikip hazirlanip ameliyathaneye iniyorsun, sonrasi anestezi zaten... Benim islemim normalden biraz daha uzun surdu. Normalde max, 30 dk suren bir islem.
Hicbir seyden korkmana gerek yok, her sey cok planli ve profesyonel isliyor. Agrim sizim olacak diye de korkma, en siddetlisini anesteziden uyanista yasarsin eger yasayacaksan, onu da bir igneyle cozuyorlar zaten
Minimum 2 saat odada istirahat edip taburcu oluyorsun.
Seninkk ne zamandi? Umarim cok iyi gecer, sifa olur canim