Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Bende varim 40 yaşindayim 4 yildir ugrasiyoruz 1 aşilamam var olmadi amh once 0.04 dü erken menepoza goriyorsun dediler hemen tup bebek yaptik 4 yumurta oldu ama hic biri döllenmedi bidaha tup bebek bile deneme artik.menepoz yolindaisn dediler ben imprl kullanmaya basladim 5 ay oldu kullaniyorum ve 5 aydir duzenli regl oluyorum 2 gun once yeniden amh yaptirdim ve sonuc 0.43 olmis baya baya yukselmis simdi yeniden umutlamdik tup bebek yaptiricaz tekrar bakalim tabi ozellikle devit 3 damla her sabah d vitamini dohurganlik icin cok iyi birde omega 3 Q10 aliyorum bu vitaminlerle amh cok yukseldi reglm duzene girdi 27 gunde bir oluyorim ise yaramaz icme dedi dr bu ilaclari ama di lemedim iyikide dinlememisim tup bebek yapmak icin umudum oldu yeniden Allahim.her isyeyene nasiip.etsin
Canimm cok cokk gecmisler olsun...rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..insallah🙏🙏🙏💕💕bende devit kullaniyodum..ama venatura d3 k2 yi oneriyorum sana..cunki d vitamini k vitaminiyle alinmasi gerekiyormus..baska d3k2 markasida alabilirsin..buarada..bunuda yeni ogrendim ben.son 10 gundur..d3k2ye basladim..saf arisurude oneriyorum..canim..onuda kullan lutfen..canim bana enteresan gelen..amh degismez..farkli lablardami yaptirdin..cunki ancak oyle farkliliklar olabiliyor..belkide oncede senin..0.43 muydu acaba..🤔🤔bilemedim..dhea yada biesteronda kullaniyomusun..

Canimm cok cokk gecmisler olsun...rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..insallah🙏🙏🙏💕💕bende devit kullaniyodum..ama venatura d3 k2 yi oneriyorum sana..cunki d vitamini k vitaminiyle alinmasi gerekiyormus..baska d3k2 markasida alabilirsin..buarada..bunuda yeni ogrendim ben.son 10 gundur..d3k2ye basladim..saf arisurude oneriyorum..canim..onuda kullan lutfen..canim bana enteresan gelen..amh degismez..farkli lablardami yaptirdin..cunki ancak oyle farkliliklar olabiliyor..belkide oncede senin..0.43 muydu acaba..🤔🤔bilemedim..dhea yada biesteronda kullaniyomusun..
Ikisinide hastanede yaptirdim cnm ilki 0.04 dü kacvdr gittum erken menepoza giriyorsun tup bebek bile deneme artik dediler 2 3 gun once yeniden yaptirdim 0.43 e yükseldi en son tup bebek dr la gorustum imprly yumurta rezervenizi artiyor ve menepozu öteliyor kalitelendiriyor dedi devam et dedi

Ikisinide hastanede yaptirdim cnm ilki 0.04 dü kacvdr gittum erken menepoza giriyorsun tup bebek bile deneme artik dediler 2 3 gun once yeniden yaptirdim 0.43 e yükseldi en son tup bebek dr la gorustum imprly yumurta rezervenizi artiyor ve menepozu öteliyor kalitelendiriyor dedi devam et dedi
Yani suan soktayim canim..cunki 1.5 senedir bu tup bebek tedavilerinin icindeydimm..ve hep duydugum..amh asla yukselmezz...iyikide olmus kuzusum..yanlis anlasilma olmasin..sukurler olsun..butun kalbimle..umutlandim... :nazar: masallah benim gibi tum arkadaslarin basina insalah..canimcim..

Merhaba kizlar..yaklsasik 2.5 ay sonra opu yapilcak..tabi Allah kismet ederse..ama suanda tedaviye basladik..vitamin balik yagi ve dhea kullaniyorum..doktorumun versigi bunu yanisira folik asite dun itibari ile tekrar basladim..ilaclarimi kullanmaya baslayali 15 gun oldu...haziran 15 te inciri zeytinyaginda bekletip her sabahta 1 tane yedim ac karnina..2 gun oncesine kadar..butun bunlarin yani sira apitera marka tarcin propolis karsimindan kullaniyorum..marketten aldigimm..birde 3 gundur arisutu bal polen karismina basladim..sabah ac karnina 1 kasik tuketiyorum..esimede 3 gundur keciboynuzu ozu aldim onada 1 kasik iciriyorum..bilmiyorum dogrumu yapiyorum ama cunki esimde spermle alakali hoc bi sıkintı yok..amh im 0.38 ve doktorum bu yaklasik 3 aylik surede dogal yolla bile hamile kalacagimi belirrtti..bende sadece yumurta rezerv azligi var..tabi kalitesiz embriyoda olusuyo..yani hep 1 tane yumurtam olustu ve oda kalitesiz dollendi...
Bu topigi acmamdaki amac gelin elimizden geldigince birbiirimize destek olalim..bazen cunki yorgun dusebiliyorumm..birbirimizi kaldiralimm.birbirimizi istahlandiralim..birbirimizin ablasi kizkardesi olup..hadi ilaclarini kullanmadinmi diyelimm..peki siz neler yapiyosunuz..
Biraz uzun oldu ama ..insallah guzel bir topik olur...
Benimde yumurta rezervim sz iki kere op oldu ancak bir embriyom var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Amh seviyem 0.68..

Benimde yumurta rezervim sz iki kere op oldu ancak bir embriyom var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Amh seviyem 0.68..
Tatlim benim 1.5 sene once amhim senden dahada dusuktu..2 opude 1 embriyo demissin..peki takviye kullandinmi toplamalardan once hic..korkma kuzusum hic..amh in cokta kotu degil tatlim..ama sana nasil tedaviler uyguladilar merak ettim..biraz bahsedermisin..

Tatlim benim 1.5 sene once amhim senden dahada dusuktu..2 opude 1 embriyo demissin..peki takviye kullandinmi toplamalardan once hic..korkma kuzusum hic..amh in cokta kotu degil tatlim..ama sana nasil tedaviler uyguladilar merak ettim..biraz bahsedermisin..
Yaşım 36 o yüzden. Benşm 2 tane bebeğim öldü. Turner taşıcı lığı vat düşük oranda o da yumurta ları etkiliyormuş. İlkinde iğne tedavisi folik asit şeklinde oldu ikincisi mini tüp bebek şeklinde yani iğnelerin ilaç dozajı azaltmış olarak yapıldı. İki kere op olmuş oldu toplamda bir embriyo var ikincisi yarın belli olacak. Benşm embriyo lara pgt yapılacak. Uzun ve zorlu bir süreç desteğiniz için çok teşekkür ederim 🦋

Yaşım 36 o yüzden. Benşm 2 tane bebeğim öldü. Turner taşıcı lığı vat düşük oranda o da yumurta ları etkiliyormuş. İlkinde iğne tedavisi folik asit şeklinde oldu ikincisi mini tüp bebek şeklinde yani iğnelerin ilaç dozajı azaltmış olarak yapıldı. İki kere op olmuş oldu toplamda bir embriyo var ikincisi yarın belli olacak. Benşm embriyo lara pgt yapılacak. Uzun ve zorlu bir süreç desteğiniz için çok teşekkür ederim 🦋
Canim her yeni gecen gun bana cok yeni seyler ogretiyor...tek bildigim..hepimiz bu zorlu sureclerin icindeyiz..ve o yuzden ayni duygularin icindeyiz ...gecmisler olsun..2 bebegim demissin ya..ben hic yasamdim ama rabbimde sabrini veriyordur bi ssekilde .cunki insanoglu arsiz..bunu ben babamin cenazesinde cok iyi deneyimlemistim...bi arkadasim soylemisti..cok sonralari anlamistim..zamanla..yani insan her turlu duruma alisabiliyo...kuzusum...rabbim saglicakla kucaginaada almayi nasip etsin insallah canimm..

Canim her yeni gecen gun bana cok yeni seyler ogretiyor...tek bildigim..hepimiz bu zorlu sureclerin icindeyiz..ve o yuzden ayni duygularin icindeyiz ...gecmisler olsun..2 bebegim demissin ya..ben hic yasamdim ama rabbimde sabrini veriyordur bi ssekilde .cunki insanoglu arsiz..bunu ben babamin cenazesinde cok iyi deneyimlemistim...bi arkadasim soylemisti..cok sonralari anlamistim..zamanla..yani insan her turlu duruma alisabiliyo...kuzusum...rabbim saglicakla kucaginaada almayi nasip etsin insallah canimm..
Çok çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin. Prp yaptırdınız mı peki önerir misiniz. Artırmak için yöntem var mı?

Sabah uyanir uyanmaz devit 3 damla ac karinina 15 damla iciyorum ogleden sonra omega3 Q10 1 tane iviyorum aksam 21.30 da IMPRLY iciyorum 5 ay önce basladim bunalra basladigim gün itibari ile 27 gunde bir duzenli regl oluyorum ve 0.04 olan AMH 0.43 e yukseldi çokkk mutlu oldum banada sehor hastanesi başhekimi önerdi bunalri kullan yunurta kaliten articak dedi gercektende dogruymus
Çok güzel inşallah güzel sonuçlar alırsın

Çok çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin. Prp yaptırdınız mı peki önerir misiniz. Artırmak için yöntem var mı?
Canim hic prp yaprtirmadim..doktorumda cok onermiyor boyle seyleri..anladigim kadariyla..onermeeme sebebide..etkisi ispatlanmamis bisey oldugu icin saglik bakanligincada..cok tasvip etmiyor..

Bende prowomen kullanıyom inşallah oda etkilidir, hayıt falan kullandınmı,
Sadece yazdigim vitaminleri kullandim birde hergün 2 3 tane kuru incirin icini acip ceviz koyup yedim hepsi bu insallah herkesin bebek hayali gercek olir be bu Amh la yeniden cok umutlandim simdi teglimi bekloyorim tup bebek icin

Yani suan soktayim canim..cunki 1.5 senedir bu tup bebek tedavilerinin icindeydimm..ve hep duydugum..amh asla yukselmezz...iyikide olmus kuzusum..yanlis anlasilma olmasin..sukurler olsun..butun kalbimle..umutlandim... :nazar: masallah benim gibi tum arkadaslarin basina insalah..canimcim..
Cnm bende şoktayım amh yaptiriken bile aman 0.04 den de düşmüstir diyordum ama 0.43 olmus olmasi gercekyen IMPRLY sayesinde çok mutlu oldum yeniden tüp bebek hayalim gercek oldu reglmi bekliyorum yeniden denicez bakalim

X