- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
Canimm cok cokk gecmisler olsun...rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..insallahbende devit kullaniyodum..ama venatura d3 k2 yi oneriyorum sana..cunki d vitamini k vitaminiyle alinmasi gerekiyormus..baska d3k2 markasida alabilirsin..buarada..bunuda yeni ogrendim ben.son 10 gundur..d3k2ye basladim..saf arisurude oneriyorum..canim..onuda kullan lutfen..canim bana enteresan gelen..amh degismez..farkli lablardami yaptirdin..cunki ancak oyle farkliliklar olabiliyor..belkide oncede senin..0.43 muydu acaba..bilemedim..dhea yada biesteronda kullaniyomusun..Bende varim 40 yaşindayim 4 yildir ugrasiyoruz 1 aşilamam var olmadi amh once 0.04 dü erken menepoza goriyorsun dediler hemen tup bebek yaptik 4 yumurta oldu ama hic biri döllenmedi bidaha tup bebek bile deneme artik.menepoz yolindaisn dediler ben imprl kullanmaya basladim 5 ay oldu kullaniyorum ve 5 aydir duzenli regl oluyorum 2 gun once yeniden amh yaptirdim ve sonuc 0.43 olmis baya baya yukselmis simdi yeniden umutlamdik tup bebek yaptiricaz tekrar bakalim tabi ozellikle devit 3 damla her sabah d vitamini dohurganlik icin cok iyi birde omega 3 Q10 aliyorum bu vitaminlerle amh cok yukseldi reglm duzene girdi 27 gunde bir oluyorim ise yaramaz icme dedi dr bu ilaclari ama di lemedim iyikide dinlememisim tup bebek yapmak icin umudum oldu yeniden Allahim.her isyeyene nasiip.etsin