Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

İnsallah kaybolmus olur 🙌 benim de polip sebepli olacak histeroskopi. Saglikli embriyo bulursak yapalim demisti, bana da mantikli geldi polipler temizlendikten sonra transfer olmak. Yeniden cikacagi varsa da cikmasina zamani kalmadan transfer olmus olurum insallah 🙌 hakkimizda hayirlisi, sifalar diliyorum ❤️
bana da önce rahmin kalın diyordu hep
en son baktığında polip gördü ve bu kalınlık yapıyor rahminde demekki dedi
bakalım benim de belli olcak cumartesi gideceğim
en başta yapmak isterse de mecburen olacağım
ama sonra tekrarlıyor ise benden daha yumurta bile toplanmadı erkenmi olacak bilmiyorum
ama doktorumuz daha iyi bilir tabiki ne yapalım
inşallah senin de transferin güzel geçer olumlu sonucu alırsın canımmm :KK200:

bana da önce rahmin kalın diyordu hep
en son baktığında polip gördü ve bu kalınlık yapıyor rahminde demekki dedi
bakalım benim de belli olcak cumartesi gideceğim
en başta yapmak isterse de mecburen olacağım
ama sonra tekrarlıyor ise benden daha yumurta bile toplanmadı erkenmi olacak bilmiyorum
ama doktorumuz daha iyi bilir tabiki ne yapalım
inşallah senin de transferin güzel geçer olumlu sonucu alırsın canımmm :KK200:
Aa bak bunun rahim kalinligiyla ilisik oldugunu bilmiyordum, cunku benim de oyle bir problemim var. Adet sokulmeden once rahim kalinligim asiri yuksekti, 20mm 😬 polip gidince o da normal seyrine inecekse cok mutlu olurum valla, arada aklima geliyo kafama takiliyor bu kalinlik meselesi...

Amin canim, hepimiz mutlu haberlerimizi paylasacagiz insallah ❤️

Aa bak bunun rahim kalinligiyla ilisik oldugunu bilmiyordum, cunku benim de oyle bir problemim var. Adet sokulmeden once rahim kalinligim asiri yuksekti, 20mm 😬 polip gidince o da normal seyrine inecekse cok mutlu olurum valla, arada aklima geliyo kafama takiliyor bu kalinlik meselesi...

aynen canım bende hatta netten bakıyodum rahim kalınlığı neden olur diye
bir sürü kötü şey okudum
sonra hoca en son muayenede gördü polipi
hatta o da öncekilerde göremedi ki bana soruyordu adetin tam sökülmedi mi rahmin hala kalın diye
bazı polipler kendiliğinden kaybolabiliyormuş ama demek ki benimki kaybolmadı hala kalın
ben sonra hemşireye sorduğumda öğrendim rahmim neden kalın diye
polip yapıyor dedi sonra hoca ile de teyit ettim
bir an önce kurtulalım şu poliplerden inşallah

rahim kalın olunca da tutmuyormuş çünkü bebek
o yüzden histeroskopi en güzel işlem kuzum
kazıma yapıyorlarmış en uygun hale getiriyorlarmış
ben sanırım haftaya olucam
haber veririm sana da
hangimiz önce olursak haber verelim :KK15:

rahim kalın olunca da tutmuyormuş çünkü bebek
o yüzden histeroskopi en güzel işlem kuzum
kazıma yapıyorlarmış en uygun hale getiriyorlarmış
ben sanırım haftaya olucam
haber veririm sana da
hangimiz önce olursak haber verelim :KK15:
Cok sevindim bu habere gercekten 🙌 benim de once rahim filminde gorunur gibi oldu polipler ama cok belirgin degildi, rahim kalinken de anlayamadi ultrasonda, ancak adet sökulup rahim incelmeye baslayinca polipleri net gorebildi doktor, hatta doktorlar diyim cunku bikac doktor birden bakiyor.

Ben adeti bekliyorum canim, aslinda olmam gerekiyordu ama gecikti, Mart basinda opu olmustum, ikinci adet gec geliyo sanki biraz, burada kizlardan da duyuyorum gecikti diye. Benim de buyuk ihtimal haftaya denk gelir operasyon.

Sifa olsun ikimize de insallah 🙌 ben de yazarim 😘

Cok sevindim bu habere gercekten 🙌 benim de once rahim filminde gorunur gibi oldu polipler ama cok belirgin degildi, rahim kalinken de anlayamadi ultrasonda, ancak adet sökulup rahim incelmeye baslayinca polipleri net gorebildi doktor, hatta doktorlar diyim cunku bikac doktor birden bakiyor.

Ben adeti bekliyorum canim, aslinda olmam gerekiyordu ama gecikti, Mart basinda opu olmustum, ikinci adet gec geliyo sanki biraz, burada kizlardan da duyuyorum gecikti diye. Benim de buyuk ihtimal haftaya denk gelir operasyon.

Sifa olsun ikimize de insallah 🙌 ben de yazarim 😘
evet canım aynen
polipler zor görülüyor
rahim kalın olduğu için ekstra zor oluyor görmesi
hoca da en son off polip varmış dedi rahatladı görünce
günler hemen geçse de olsam bende sonra ara verir demi muhtelemen
hemen yumurta toplama olmaz
senden kaç yumurta toplanmıştı canım değerlerin nasıldı
benim amh değerim düşük muhtemelen az toplanır
kaliteli olsunda sayısında değilim napayım :KK43:

evet canım aynen
polipler zor görülüyor
rahim kalın olduğu için ekstra zor oluyor görmesi
hoca da en son off polip varmış dedi rahatladı görünce
günler hemen geçse de olsam bende sonra ara verir demi muhtelemen
hemen yumurta toplama olmaz
senden kaç yumurta toplanmıştı canım değerlerin nasıldı
benim amh değerim düşük muhtemelen az toplanır
kaliteli olsunda sayısında değilim napayım :KK43:
Benim bildigim bir ay dinlenme suresi oluyor canim. Saglikla olsun da gec olmasinin bir onemi yok gercekten 🙌
Benim yumurta sayim iyiydi cunku pko var. 29 yumurta toplandi, 20si olgun cikti ve dollendi, bu 20 embriyodan 9 tanesi 5. gun genetik arastirmaya uygundu. Bizde genetik hastalik taramasi ve ekstradan ngs yapildi. Yani iki kez eleme oldu. 9 embriyodan 3 tane tamamen saglikli embriyomuz kaldi.
Yani 29 nere 3 nere ☺️ Sayilara takilmamakta fayda var. Tek embriyosuyla hamile kalan arkadasim da var neticede, kaliteli ve saglikli olsun yeter ki 🙌
Bizim islemlerimiz cok masrafli oldugu icin isi sansa birakmak istemedim, onden 3 ay kadar takviyeler kullandim. Bilmem ise yaradi mi 🤷 ilk denememiz cunku. Sonradan keske yapsaydim dememek icin elimden geleni yaptim acikcasi. Simdi bi tek histereskopi kaldi ☺️

İnsallah senin de kaliteli embriyolarin olur, bu aralar stresle arana mesafe koy, takviyelerini al ve bekle ❤️

Benim bildigim bir ay dinlenme suresi oluyor canim. Saglikla olsun da gec olmasinin bir onemi yok gercekten 🙌
Benim yumurta sayim iyiydi cunku pko var. 29 yumurta toplandi, 20si olgun cikti ve dollendi, bu 20 embriyodan 9 tanesi 5. gun genetik arastirmaya uygundu. Bizde genetik hastalik taramasi ve ekstradan ngs yapildi. Yani iki kez eleme oldu. 9 embriyodan 3 tane tamamen saglikli embriyomuz kaldi.
Yani 29 nere 3 nere ☺️ Sayilara takilmamakta fayda var. Tek embriyosuyla hamile kalan arkadasim da var neticede, kaliteli ve saglikli olsun yeter ki 🙌
Bizim islemlerimiz cok masrafli oldugu icin isi sansa birakmak istemedim, onden 3 ay kadar takviyeler kullandim. Bilmem ise yaradi mi 🤷 ilk denememiz cunku. Sonradan keske yapsaydim dememek icin elimden geleni yaptim acikcasi. Simdi bi tek histereskopi kaldi ☺️

İnsallah senin de kaliteli embriyolarin olur, bu aralar stresle arana mesafe koy, takviyelerini al ve bekle ❤️
yazdıkların okadar iyi geldiki :KK200:
haklısın
ne kadar düşünsekte hesaplasakta hayat düşündüğümüz gibi olmuyor
stresten uzak kalmak için , düşünmemek için elimden geleni yapıcam canım haklısın çok hemde
şu histereskopiyi olayım , rahim kalınlaşması ve polip için de biyopsi alırlarsa en azından içim rahatlar
haberler bekliyorum senden
herşey istediğin gibi olsun inşallah:nazar::KK200:

Canim biesteron yerine dhea kullaniyorum..astalife balikyagi..ve kuenzimq10 kullaniyorum..bunlari doktorum vermisti..3 ay kullanmam.icin..daha onceki tedavimdede aynilarini kullanmistim zaten...bunlarin disinda kendi kullandiklarimda.yani doktorumun vermedigi.1 kutu saf aris sutu kullandim..2. Sinide siparsi verdim dun geldi..2. Kutuyada dun basladim..inofolik combi toz olanindan 1 kutu yu askin bitirdim..simdi onunda 2. Sini alicam birde d vitamini damla olarak kullaniyorum..
Saf arı sütünü nereden siparis verdiniz acaba ne kadardı

Saf arı sütünü nereden siparis verdiniz acaba ne kadardı
Canim egricayirdan siparis veriyorum ben..200 liraydi ama..indirim yapiyolar..170 liraya aliyorum..20 gun felan kullanabiliyosunuz onuda..ama arifoglu ve beoo nunda var..saf arisutu..

Canim egricayirdan siparis veriyorum ben..200 liraydi ama..indirim yapiyolar..170 liraya aliyorum..20 gun felan kullanabiliyosunuz onuda..ama arifoglu ve beoo nunda var..saf arisutu..
Tamam bakacağım. Baska vitamin vs kullaniyormusun peki. Önerebileceğin😇

Canim benim onermem dogru olmaz.sadece sunu onerebilirim..egerki d vitamini degerlerin..20 nin altindaysa..veneturanin d3k2 yi kullanabilirsin..birde inofolik combi toz olanindan..ama bunlarin disinda ben kueanzimq10 astalife balikyagi ve dhea kullaniyorum..bu en aon yazdiklarimi doktorum onermisti..digerlerini degil..

Merhabalar sorununuz ne bilmiyorum ama ben kisaca kendi sorunumdan bahsedeyim benimde emriyo kalite sorunum var ilk tup bebek denenmde 3. Gun 5 embriyomda bozuldu. bu ikinci denenmem 3 ay oncesinde on tedaviye basladim kendim maxijuno astalife ekstra zeytinyaginda bekletilmis incir tuketim orjinal bal ceviz kuru uzum cig badem yesil yaprakli sebzeler tukettim yani sonucunu soyle aldigimi dusunuyorum suanda 5. Gune giden 2 orta kalite embriyom var bu benim icin umut demek. Daha transferim olmadi allah nasip ederse mayista olacak. Ve ben daha iyisini yapabilecegimi biliyorum buna gore yolumu cizdim artk korkmuyorum.😊

Merhabalar sorununuz ne bilmiyorum ama ben kisaca kendi sorunumdan bahsedeyim benimde emriyo kalite sorunum var ilk tup bebek denenmde 3. Gun 5 embriyomda bozuldu. bu ikinci denenmem 3 ay oncesinde on tedaviye basladim kendim maxijuno astalife ekstra zeytinyaginda bekletilmis incir tuketim orjinal bal ceviz kuru uzum cig badem yesil yaprakli sebzeler tukettim yani sonucunu soyle aldigimi dusunuyorum suanda 5. Gune giden 2 orta kalite embriyom var bu benim icin umut demek. Daha transferim olmadi allah nasip ederse mayista olacak. Ve ben daha iyisini yapabilecegimi biliyorum buna gore yolumu cizdim artk korkmuyorum.😊
Yaa masallah insallah hayırlısıyla sonucunuzu da alırsınız 🙏 esim suan yurt disinda, 2. Tedaviye baslayacagis gelince. Ilkinde 2 tane 3. Gun embriyosu transferi oldum negatif oldu. Simdi esimin gelmesine 2 bucuk ay var. Bende onden hazırlıklara baslayayim istedim. Doktora gittim cikolata kistim ve myom varmis. Onemli degil dedi. Bende incir zeytinyagi kürune baslamistim aslinda ama biraktim. Kistimi de buyutebilir diye korktum. Bende beslenememe dikkat ediyorum, spor yapiyorum.. bide ari sütü propolis alicam.. bakalim artik ttedavim temmuz yada agustosta baslayacak nasipse

Yaa masallah insallah hayırlısıyla sonucunuzu da alırsınız 🙏 esim suan yurt disinda, 2. Tedaviye baslayacagis gelince. Ilkinde 2 tane 3. Gun embriyosu transferi oldum negatif oldu. Simdi esimin gelmesine 2 bucuk ay var. Bende onden hazırlıklara baslayayim istedim. Doktora gittim cikolata kistim ve myom varmis. Onemli degil dedi. Bende incir zeytinyagi kürune baslamistim aslinda ama biraktim. Kistimi de buyutebilir diye korktum. Bende beslenememe dikkat ediyorum, spor yapiyorum.. bide ari sütü propolis alicam.. bakalim artik ttedavim temmuz yada agustosta baslayacak nasipse
Insalah tedavin istedigin gibi gider ve pozitifle sonuclanir. On tedavi cok onemli bende yurus yapiyordum. Hangi marka ari sutu alacan hangi marka iyi acaba

Canim biesteron yerine dhea kullaniyorum..astalife balikyagi..ve kuenzimq10 kullaniyorum..bunlari doktorum vermisti..3 ay kullanmam.icin..daha onceki tedavimdede aynilarini kullanmistim zaten...bunlarin disinda kendi kullandiklarimda.yani doktorumun vermedigi.1 kutu saf aris sutu kullandim..2. Sinide siparsi verdim dun geldi..2. Kutuyada dun basladim..inofolik combi toz olanindan 1 kutu yu askin bitirdim..simdi onunda 2. Sini alicam birde d vitamini damla olarak kullaniyorum..
ARI SÜTÜ HANGİ MARKA KULLANDINIZ

X