Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Kızlar bir ay önce tarlusal kullandım ama adet olamadım. Bu ay da ginera kullandım bitti 4 gün geçti ama hala adet olamadım. İlk defa bu kadar uzuyor. Normalde ilaçsız adet olamıyorum ama ilaç Kullandığımda oluyordu. Erken menopoz riskim var 31 yaşındayım menopoza girmiş olabilir miyim :KK61:

Kızlar bir ay önce tarlusal kullandım ama adet olamadım. Bu ay da ginera kullandım bitti 4 gün geçti ama hala adet olamadım. İlk defa bu kadar uzuyor. Normalde ilaçsız adet olamıyorum ama ilaç Kullandığımda oluyordu. Erken menopoz riskim var 31 yaşındayım menopoza girmiş olabilir miyim :KK61:
Canim baska bir ilac takviye kullandinmi hic..bazen ilaclarin yan etkisindede gecikitrme oluyo..yada herhangi bir takviye kullandinmi..sikinti stres..yada hava sartlari degisimi..yer degisikligi felan yaptiysanda..daha cok etkilenebilir adet duzenin..

Canim baska bir ilac takviye kullandinmi hic..bazen ilaclarin yan etkisindede gecikitrme oluyo..yada herhangi bir takviye kullandinmi..sikinti stres..yada hava sartlari degisimi..yer degisikligi felan yaptiysanda..daha cok etkilenebilir adet duzenin..
Şuan başka bir şey kullanmıyorum canm çaresizce bekliyorum... yer değişikliği falan yapmadım. Stres desen 7 yıldır var...

Canim havalar bile etkiliyorr..sicaklar basladi..hava degisimlerinde bile olabiliyo duzensizlik bende..bekle olacaksindir panik yapma..olurmu...
İnsallahh canm yaaa marttan beri tedavi olmayı bekliyorum. Koronaydı adet olamama derken bu zamana kadar geldim. İyice sinirlerim bozuldu bilemiyorum

İnsallahh canm yaaa marttan beri tedavi olmayı bekliyorum. Koronaydı adet olamama derken bu zamana kadar geldim. İyice sinirlerim bozuldu bilemiyorum
Kuzusumm..hepimiz oleyiz inan..Allah sabirlar versin bizleree..ve sabrimizida mukafatlandirsin bebekle..insallah bi gun o gunleride goruruz allah kismet ederse..zaten ikizler burcuyumm iice ruh halim degisti..bi bakiyosun agliyorum..bi bakiyosun asiri sinirliyim bi bakiyosun guluyorum..bunu birgun icndede yasayabiliyorum..allah sonumuzu hayretsin kuzum ya..sifa versin..bizleree..

Kuzusumm..hepimiz oleyiz inan..Allah sabirlar versin bizleree..ve sabrimizida mukafatlandirsin bebekle..insallah bi gun o gunleride goruruz allah kismet ederse..zaten ikizler burcuyumm iice ruh halim degisti..bi bakiyosun agliyorum..bi bakiyosun asiri sinirliyim bi bakiyosun guluyorum..bunu birgun icndede yasayabiliyorum..allah sonumuzu hayretsin kuzum ya..sifa versin..bizleree..
Amin canm insallahhh RABBİM bizlere de en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip eder. 7 yıldır uğraşıyorum dayanacak gücüm yok gibi. 6. deneme olacak insallahh bakalım kısmet elimizden duadan başka bişey gelmiyor

Amin canm insallahhh RABBİM bizlere de en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip eder. 7 yıldır uğraşıyorum dayanacak gücüm yok gibi. 6. deneme olacak insallahh bakalım kısmet elimizden duadan başka bişey gelmiyor
Aynen canim🙁🙁ama umudumuzu kaybetmeyelim..lutfen..umut hep var..dualarim seninle canim.💕💕

Biesteron hormon ilaci..yumurta gelisimi icin..kist felan varmiydi sizde..belki o yuzden vermemis olabilir doktorunuz..
Herkese vermiyorlar onu. Benim 22 folikülden 5 yumurtam çıktı ama doktorum vermeyeceğini söyledi. Rezervi düşük olanlara veriyor.

Herkese vermiyorlar onu. Benim 22 folikülden 5 yumurtam çıktı ama doktorum vermeyeceğini söyledi. Rezervi düşük olanlara veriyor.
Bana gore cokta..doktorlara gore az cikmis aslinda sizdede..rezerv az..doktorlara gore..cunki 10 un altindaysa aza giriyo size neden vermedi acaba..doktorunuz..bazen yasi kucuk olanlara vermeyebiliyolarr.bazende degerelerinize gire vermeyebiliyolar..bazende bazi doktorlar bu ilaclara inanmiyor..yani etkisine..o yuzden vermiyor...

Merhaba.. Benimde hep yumurtam boş çıkardı.. Çok tedavi gördüm.. Her ay her ay tedavideydim.. Çok şükür Rabbim ol dedi ve oldu.. Şimdi 2,5 yaşında.. Darısı başınıza..

merhaba Allah bağışlasın :)
sizin ne sorunlarınız vardı nasıl üstesinden geldiniz
Allah razı olsun.. Amh düşük rezervi azdı kalitesiz yumurta.. Her tedavi sonucu yumurtam boş çıkınca çok ağlardım çok.. Ben hep yıkılsamda yoluma devam ettim.. Doktorumun verdiği ilaçları kullandım artı bişey kullanmadım.. Hep sorardım internette şu vitamin yazıyor şu bitkisel şeyler var diye önermiyordu bende söylediğinin dışına çıkmadım.. Bu yol çok zor canı gönülden Allah herkese nasip etsin inşallah.🤲 Hep duamdır herzaman..

Allah razı olsun.. Amh düşük rezervi azdı kalitesiz yumurta.. Her tedavi sonucu yumurtam boş çıkınca çok ağlardım çok.. Ben hep yıkılsamda yoluma devam ettim.. Doktorumun verdiği ilaçları kullandım artı bişey kullanmadım.. Hep sorardım internette şu vitamin yazıyor şu bitkisel şeyler var diye önermiyordu bende söylediğinin dışına çıkmadım.. Bu yol çok zor canı gönülden Allah herkese nasip etsin inşallah.🤲 Hep duamdır herzaman..
hadi ya biraz profilinize baktımda denizli yunus aydın da tedavi görmüşsünüz.bi kere ben de denedim orda 2 yumurtam vardı boş çıktı bıraktım.amh nız kaçtı ve adetiniz şuan hala düzenli devam ediyor mu kaçıncı denemenizde oldu soru yağmurları şemsiye mi tutsanız :KK70:

Bana gore cokta..doktorlara gore az cikmis aslinda sizdede..rezerv az..doktorlara gore..cunki 10 un altindaysa aza giriyo size neden vermedi acaba..doktorunuz..bazen yasi kucuk olanlara vermeyebiliyolarr.bazende degerelerinize gire vermeyebiliyolar..bazende bazi doktorlar bu ilaclara inanmiyor..yani etkisine..o yuzden vermiyor...
Benim rezervim az değil, benim durumuma kötü yanıt deniyor. İlaca az tepki vermek, kilolu olmak ya da şeker yatkınlığı vs etkiliyor. Hiçbir ön hazırlık yapmadan, kilo vermeden, takviye kullanmadan direkt başladım tedaviye. Polikistik over olduğu için nasılsa çok yumurta çıkıyor diye güveniyordum araştırma gereği bile duymadım ve doktora da çok güveniyordum... çoğu doktor bu ilaçların hiçbir işe yaramadığını söylüyor evet ben de yabancı makaleleri okudum, her grup belirgin sonuçlar vermiyor ama artık deneyecek başka bir şeyi kalmamış insanlarda durmadan tüp bebek deneyip negatif sonuç almaktansa, gayet denenebilir yöntemler.
Benim doktorum düşük rezervlere veya daha önceki tedavilerinde 1, 2 yumurtası çıkanlara dhea ve büyüme hormonu veriyor, bana sadece büyüme hormonu verecekmiş. Ben ondan bile yan etkileri vardır diye korkuyorum ama pek de yapacak bir şey yok.. Benim asıl korkum ilk tüp bebekte ikizlerimi 9. haftada kaybetmiş olmak..

Bu arada hikayemi de kısaca yazayım 32 yaşındayım, 4 yıldır evliyiz uzun protokol lucrin depot başladık, gonalf 300 10 gün kullandım. 19-20 mm 18-19 folikül sayıldı son usg'de, 22 folikül toplandı. 5 olgun yumurta çıktı 4ü döllendi. Adana acıbademde operasyonlarım oldu. 2 emriyo transfer edildi, 4 embriyo da son güne ulaştı denilmesine rağmen dondurma tavsiye edilmedi..
6+4 kalp atışı görmeye gideceğimiz gün kanamam oldu ve bir kesenin bozulduğunu gördük, diğerinde kalp atışı yok denecek durumdaydı. Korona nedeniyle klinik kapalıydı 9. haftaya kadar bir umut bekledik küretajla sonuçlandı..
Şimdi 2. tedavi için ya da beklerken muhtemel doğal gebelik için, kilo vermeye çalışıyorum astalife ve puritan's co q10 kullanıyorum. Bunun dışında sadece propolis kullanıyorum arada. Avokado, kabak çekirdeği, fındık badem vs tüketiyorum. Kürlere inanmıyorum, doktorumun hastalarından da bu işlerden çok zarar gören var.
3 ay önce küretaj oldu, hemen arkasından ilk kontrolde rahim ağzında yapışıklık olduğu görüldü, rahim filmi çekildi hiseteroskopiye gerek yokmuş, 2 adet beklememi istedi doktorum. Yarın kontrolüm var, yapışıklık açılmış mı diye bakacak. Şimdilik yeniden tedaviye başlamayı düşünmüyorum. 3 aylık takviye ve kilo verme sürecim bitmediği için.

X