Bu arada hikayemi de kısaca yazayım 32 yaşındayım, 4 yıldır evliyiz uzun protokol lucrin depot başladık, gonalf 300 10 gün kullandım. 19-20 mm 18-19 folikül sayıldı son usg'de, 22 folikül toplandı. 5 olgun yumurta çıktı 4ü döllendi. Adana acıbademde operasyonlarım oldu. 2 emriyo transfer edildi, 4 embriyo da son güne ulaştı denilmesine rağmen dondurma tavsiye edilmedi..
6+4 kalp atışı görmeye gideceğimiz gün kanamam oldu ve bir kesenin bozulduğunu gördük, diğerinde kalp atışı yok denecek durumdaydı. Korona nedeniyle klinik kapalıydı 9. haftaya kadar bir umut bekledik küretajla sonuçlandı..
Şimdi 2. tedavi için ya da beklerken muhtemel doğal gebelik için, kilo vermeye çalışıyorum astalife ve puritan's co q10 kullanıyorum. Bunun dışında sadece propolis kullanıyorum arada. Avokado, kabak çekirdeği, fındık badem vs tüketiyorum. Kürlere inanmıyorum, doktorumun hastalarından da bu işlerden çok zarar gören var.
3 ay önce küretaj oldu, hemen arkasından ilk kontrolde rahim ağzında yapışıklık olduğu görüldü, rahim filmi çekildi hiseteroskopiye gerek yokmuş, 2 adet beklememi istedi doktorum. Yarın kontrolüm var, yapışıklık açılmış mı diye bakacak. Şimdilik yeniden tedaviye başlamayı düşünmüyorum. 3 aylık takviye ve kilo verme sürecim bitmediği için.