Yumurta kalitesi

ilkelabdi

Ne huzuru ya huzurevi mi burasi?
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.268
779
73
Merhaba arkadaslar ileri derece cikolata kisti hastasiyim.yumurta kalitesini artirmak icin kullandiginiz ilaclar nedir?faydasini da gördünüz mü?onerileriniz uzerine doktora danisacagim:)

Merhaba. Benim iki transferim olumsuz oldu. Kimyasal ve negatif. 3cu opudan once ari sutu bal propolis, her gun iki kaşik polen kullandim. Mumkunse hergun 5km yurumeye ozen gosterdim. Prowomen saşe kullandim. 3cu transferde tuttu. Onunla alakali oldugu cok şupeli ama yine de deneyimim bu
Merhaba.Azerbaycanlısız deyesen?eğer öyleyse sorum vardır..bende tüp bebek yaptırmak istiyorum

Merhaba ben d vitamini ve antioksidan kullanmıştım faydasını gördüm tabi benim d vitaminim düşüktü. Sizde ölçtürüp düşükse kullanmaya başlayabilirsiniz gerçekten yumurta kalitesi üzerinde çok etkili.
Antioksidan gıda takviyesi mi?
Değerlerin değişmiş miydi faydasını gordum demişsin.

2,5 yıl olunca ister istemez, hayırlısı inş amin🤲
Benim bir kızım var ikincisi için 3 yıldır uğraşıyorum 3 tane kayıp yaşadım bende vakti gelince oluyor herşey demekki inşallah yüzünüz güler sizin ama size bir tavsiyem var bol bol güneşlenin artı d vitamini takviyesi alın yumurta kalitesini arttıracak başka ek vitaminlerde alabilirsiniz ama d vitamini hamile kalmakta çok etkili bir deneyin derim ben belki faydası olur.

Benim bir kızım var ikincisi için 3 yıldır uğraşıyorum 3 tane kayıp yaşadım bende vakti gelince oluyor herşey demekki inşallah yüzünüz güler sizin ama size bir tavsiyem var bol bol güneşlenin artı d vitamini takviyesi alın yumurta kalitesini arttıracak başka ek vitaminlerde alabilirsiniz ama d vitamini hamile kalmakta çok etkili bir deneyin derim ben belki faydası olur.
Canim duyarlılığın icin teşekkürler.

Alıyorum o vitamini uzun suredir. Gide takviyeside alıyorum.

Bende uzun ara verdim kizim 22 yaşında, bilseydim bu kadar ara vermezdim, şimdide isler zorlaştı.

Back
X